میرنیوز

زخم های ماندگار سیل در سیستان و بلوچستان/ مصائب همچنان ادامه دارد

زخم های ماندگار سیل در سیستان و بلوچستان/ مصائب همچنان ادامه دارد 2022-01-31T13:36:55+03:30

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بر اثر بارندگی‌ها و وقوع سیل و آبگرفتگی دی ماه و بهمن ماه در ۸ شهرستان و صدها روستای استان سیستان و بلوچستان رودخانه‌های فصلی طغیان کردند و تعدادی از راه‌های ارتباطی مسدود و منازل شماری از مردم در شهرستان‌های چابهار، کنارک، سرباز، نیکشهر، دشتیاری، فنوج، قصرقند و دلگان در جنوب استان دچار آبگرفتگی شد.

حالا نزدیک به سه هفته است که از شروع بارندگی‌ها و وقوع سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان می‌گذرد و دیگر تقریباً آب فروکش کرده و مسیرها بازگشایی شده است اما ظاهراً برخی مسائل و مشکلات مردم تازه شروع شده است.

سیلی که بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده تاکنون بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخش‌های مختلف نظیر راه، کشاورزی و زیرساخت‌های شهری سیستان و بلوچستان خسارت وارد کرده است و طبق گفته مسئولان ذیربط بسیاری از منازل و زیرساخت‌های استان نیازمند بازسازی است.

به دنبال این اتفاق بازدیدهایی از سوی مسئولین کشوری و استانی از مناطق سیل زده انجام شد و تسهیلات و وام‌های بلاعوضی برای آسیب دیدگان این حادثه درنظر گرفته شد تا بتوانند گوشه‌ای از خسارات وارد شده را تأمین کنند.

۴ سال بارش طی ۴ روز در جنوب سیستان و بلوچستان اتفاق افتاد

در همین راستا علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در جریان بازدید میدانی از مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان، در محل فرمانداری کنارک اظهار داشت: در منطقه کُنارک مجموعاً ۳۳۴ میلی‌متر بارش باران اتفاق افتاد که با چهار سال بارندگی این منطقه برابری می‌کند. در واقع چهار سال بارش طی چهار روز انجام شد و نکته حائز اهمیت این است.

وی با اشاره به بازدیدهایی که از محله‌های دچار آبگرفتگی داشت، گفت: حدود ۲ هزار خانواده کُنارکی در شرایط آبگرفتگی به سر می‌برند.

وزیر نیرو که با دستور رئیس جمهور به کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان سفر کرده بود، بیان کرد: باید هرچه سریع‌تر شرایط را برای امدادرسانی بهتر فراهم کنیم و با حجم وسیع پمپ‌های کف‌کِش بتوانیم آب را از داخل خیابان و منازل مردم بیرون بکشیم که البته در این خصوص اقداماتی در حال انجام بود.

وی ادامه داد: باید لوازم زندگی مردم، اقلامی همچون پتو، موکت و وسایل ضروری زندگی فراهم شود.

اما نکته حائز اهمیت اینجاست که در برخی مناطق سیل زده علاوه بر خسارت‌هایی که به بخش کشاورزی و زیرساخت‌های آن منطقه وارد شد به تعدادی از خانه‌ها هم آسیب جدی وارد شد اما این همه ماجرا نبود زیرا پس از سیل در مناطقی همچون شهر کنارک که به سبب بافت خاک آن و وجود آب‌های زیرسطحی دارای مشکلی همچون زهکشی است مسئله بسیار بغرنج است.

در اثر این سیلاب و با توجه به ضعف سیستم فاضلاب در این شهر چاه‌های فاضلاب پر شد و حالا بوی تعفن همه جا را گرفته و برخی از مردم هم خانه‌هایشان را از دست داده‌اند و هم بوی بد فاضلاب آزارشان می‌دهد از همین رو با شهردار کنارک در این خصوص گفتگویی انجام شد.

زخم های ماندگار سیل در سیستان و بلوچستان/ مصائب همچنان ادامه دارد

آب به بیش از ۲ هزار خانه در شهر کنارک نفوذ پیدا کرده است

عبدالغفور حوت، فرماندار کنارک در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به بارندگی‌های اخیر علاوه بر خسارات قابل توجهی که به زیرساخت‌های شهرستان کنارک وارد شده تعدادی از منازل مسکونی شهروندان هم آسیب دیده است.

وی با اشاره به اینکه آب به بیش از ۲ هزار خانه در شهر کنارک نفوذ پیدا کرده است، افزود: طی بارندگی‌های چند وقت اخیر در کنارک ۳۲۲ میلیمتر باران بارید که شدت بارش‌ها بی سابقه است.

فرماندار کنارک ادامه داد: کنارک با دریافت ۱۰۰ میلیمتر باران در مدت زمان ۳۰ دقیقه یکی از شدیدترین بارش‌های دهه‌های اخیر تاریخ ایران را به نام خود ثبت رسانید و طبق برآوردهای انجام شده خسارت‌های میلیاردی به زیرساخت‌های شهر کنارک وارد شده است که شامل خیابان، آسفالت، جدول و دیگر زیرساخت‌های شهری است.

وی گفت: البته تعداد تخریب ۱۰۰ درصدی منازل مسکونی در سطح شهر کنارک کم بوده اما حدود ۲۰۰۰ خانوار هنوز پس از گذشت این مدت زمان از مشکلات بعد از سیل همچون زهکش، و وجود آب در منزلشان رنج می‌برند.

با توجه به اینکه هوا سرد شده است بیماری سرماخوردگی و همینطور با توجه به وجود گند آب‌ها احتمال گسترش بیماری‌های دیگری هم در سطح شهر کنارک وجود دارد

حوت افزود: متأسفانه با توجه به اینکه هوا هم سرد شده است بیماری سرماخوردگی و همینطور با توجه به این گند آب‌ها احتمال گسترش بیماری‌های دیگری هم در سطح شهر کنارک وجود دارد.

وی گفت: همینطور با توجه به راکد شدن آب در برخی مناطق شهر خطر شیوع بیماری مالاریا بسیار جدی است که نیاز به اقدامات جدی و فوری دارد.

فرماندار کنارک تصریح کرد: البته در این مدت مسئولان کشوری و استانی خصوصاً استاندار محترم سیستان و بلوچستان تصمیمات و قول‌های خوبی را برای این شهرستان در نظر گرفته ند و امیدواریم که کمک خوبی به شهرداری کنارک بشود تا بتوانیم شبکه فاضلاب را در شهر توسعه بدهیم و مشکل زهکش برطرف شود.

وی گفت: البته مشکل شهر کنارک با توجه به بافت خاک آن علاوه بر آب‌های سطحی آب‌های زیرسطحی است که امیدواریم با اختصاص بودجه بتوانیم این مشکل را نیز برطرف کنیم.

علاوه بر آن پس از سیلاب شرایط برای شیوع برخی از بیماری‌های دامی خطرناک و کشنده در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان تشدید شده است که نیاز به هوشیاری مردم و مسئولان دارد البته مشکلات مردم مناطق سیل زده فقط به همین موضوع ختم نمی‌شود و مشکلاتی از قبیل بیماری‌های دامی برای احشامی که در اثر سیلاب از بین نرفته‌اند وجود دارد.

زخم های ماندگار سیل در سیستان و بلوچستان/ مصائب همچنان ادامه دارد

شرایط برای شیوع برخی از بیماری‌های دامی تشدید شده است

مهدی حسینی مدیر کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به وقوع سیلاب اخیر در جنوب استان احتمال شیوع برخی بیماری‌های دامی در این منطقه وجود دارد.

وی افزود: به سبب شرایط بوجود آمده پس از سیلاب شرایط برای شیوع برخی از بیماری‌های دامی خطرناک و کشنده در این منطقه تشدید شده است که نیاز به هوشیاری مردم و مسئولان دارد.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: یکی از دلایلی که می‌تواند موجب بیماری در دام‌ها شود تغییراتی است که در جیره غدایی دام‌ها پس از سیلاب ایجاد می‌شود.

۱۳ هزار خانوار سیستان و بلوچستانی درگیر تبعات ناشی از سیل هستند

رحمدل بامری، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه ۱۳ هزار خانوار در این استان درگیر تبعات ناشی از سیل هستند، اظهار داشت:: تمامی ظرفیت‌های استان برای کمک رسانی به مردم سیل زده بسیج شده است.

وی افزود: بارندگی‌های سیل آسا چند ماه اخیر در جنوب استان سیستان و بلوچستان موجب طغیان رودخانه‌های فصلی و جاری‌شدن سیلاب و خسارت‌های فروان به زیرساخت‌ها و منازل مردم شده که جبران آن نیازمند عزم و اراده ملی است.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: این بارش‌های کم‌سابقه در جنوب استان سیستان و بلوچستان به ویژه در دو شهرستان چابهار و کنارک در روزهای اخیر موجب آبگرفتگی معابر و منازل مردم شده و خسارات متعددی به زیرساخت‌های این منطقه وارد کرده است.

طبق آخرین آمار حدود ۷۰ درصد منازل شهر کنارک در پی سیل اخیر غیرقابل سکونت شده و حدود ۹۰ درصد لوازم این منازل نیز غیرقابل استفاده است

وی با اشاره به اینکه آب به بیش از ۲ هزار خانه در شهر کنارک نفوذ پیدا کرده است، تصریح کرد: طبق آخرین آمار حدود ۷۰ درصد منازل شهر کنارک در پی سیل اخیر غیرقابل سکونت شده و حدود ۹۰ درصد لوازم این منازل نیز غیرقابل استفاده است.

بامری با تاکید بر اینکه وضعیت سیل زدگان در دیگر شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان هم به دقت رصد می‌شود، گفت: آمار اولیه حاکی از حجم بالای خسارت در بخش‌های مختلف از جمله راه، کشاورزی، زیرساخت‌های روستایی و ارتباطات رادیویی است.

وی افزود: متأسفانه آبگرفتگی در شهر کنارک موجب کاهش ایمنی منازل مسکونی در این شهر شده و بین ۵۰ تا ۷۰ درصد آن‌ها غیرقابل سکونت شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: شهر کنارک بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد و به واسطه خاک نفوذناپذیری که دارد و همچنین به دلیل اینکه بسیاری از این محله‌ها دارای کوچه‌های باریک و با عرض خیلی کم هستند از گذشته دارای مشکلات زیر ساخت شهری بوده که برای رفع آنها باید راه حلی اندیشیده شود.

زخم های ماندگار سیل در سیستان و بلوچستان/ مصائب همچنان ادامه دارد

سیل ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به سیستان و بلوچستان خسارت زد

حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بارندگی و سیل اخیر تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخش‌های مختلف نظیر راه، کشاورزی و زیرساخت‌های شهری استان سیستان و بلوچستان خسارت وارد کرده است.

وی افزود: از همین رو از ۸ دی ماه تاکنون شاهد سه مرحله بارش شدید در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان بودیم که بیشترین آن با ۳۳۴ میلی متر در کنارک گزارش شد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: حدود ۵۰ درصد خسارت وارده این مدت به شبکه راه و در حوزه فعالیت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان بوده است.

وی گفت: همچنین بعد از راه‌های ارتباطی بخش کشاورزی و زیربناهای شهری بیشترین خسارت را در این مدت از سیل و بارندگی در استان سیستان و بلوچستان متحمل شدند.

مدرس خیابانی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده برخی از اعتبارات خسارت سیل به استان سیستان و بلوچستان ابلاغ شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از همه نیروهای خدمت رسان در مدیریت بحران سیل شهرهای جنوب استان بر استمرار حضور همه دستگاه‌ها در کنار مردم تا بهبود شرایط تاکید کرد.

در هر صورت سیل اخیر در جنوب استان سیستان و بلوچستان نشان داد که مشکلات متعدد زیرساختی در این مناطق وجود دارد که نیاز به اختصاص بودجه ویژه برای رفع آنها است.

علاوه بر آن کمبود امکانات در برخی موارد باعث تشدید خسارات می‌شود که نیاز به هوشیاری و مدیریت بیشتر مسئولان کشوری و استانی دارد که امیدواریم این اتفاقات درس عبرتی باشد تا دیگر شاهد این گونه موارد در سطح کشور و استان نباشیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
2025-02-16T11:49:46+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی است، هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدم...

بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است

بلند مرتبه سازی در شهر زنجان فقط تا ۱۲ طبقه مجاز است
2025-02-16T11:36:23+03:30
زنجان-معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: بر اساس طرح جامع و تفصیلی شهر زنجان بلند مرتبه سازی فقط تا ۱۲ طبقه در این شهر مجاز است.

جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود

جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود
2025-02-16T11:36:22+03:30
رشت- سرپرست راه و شهرسازی گیلان با اشاره به محدودیت‌های تأمین زمین و مسکن در استان گفت: جوانی جمعیت با تخصیص زمین و تأمین مسکن محقق می‌شود.

فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار به‌علت کاهش دید افقی مشهد

فرود ۲ پرواز تهران و نجف در فرودگاه سبزوار به‌علت کاهش دید افقی مشهد
2025-02-16T11:36:22+03:30
مشهد - رئیس فرودگاه شهدای سبزوار گفت: در پی کاهش دید افقی دو پرواز به مقصد مشهد، در فرودگاه سبزوار به زمین نشستند.

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان؛ ویلاسازی محدود شود
2025-02-16T11:23:04+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

سمنان در صدر توسعه دهندگان مشاغل فناور کشور است

سمنان در صدر توسعه دهندگان مشاغل فناور کشور است
2025-02-16T11:09:45+03:30
سمنان- معاون اقتصادی استاندار سمنان گفت: سمنان با فاصله ۶۰ درصدی نسبت به دومین استان کشور، در راس استان‌های توسعه دهنده مشاغل مبتنی بر دیجیتال و فناوری قرار ...

ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی در کشور

ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی در کشور
2025-02-16T11:09:45+03:30
ارومیه- رییس سازمان بهزیستی کشور از ایجاد ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی در کشور طی سال جاری خبر داد.

۲۱ کارخانه آرد در مازندران فعال است

۲۱ کارخانه آرد در مازندران فعال است
2025-02-16T11:09:45+03:30
ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به نظارت بر روند انبارگردانی در کارخانه های آرد استان شمار این واحدها را در استان ۲۱ کارخانه اعلام کرد.

مفقود شدن ناخدای ۳۷ ساله در آب‌های ساحلی بندر چابهار

مفقود شدن ناخدای ۳۷ ساله در آب‌های ساحلی بندر چابهار
2025-02-16T10:56:24+03:30
زاهدان- مدیرعامل هلال احمرسیستان وبلوچستان از مفقود شدن ناخدای ۳۷ ساله در آب‌های ساحلی بندر چابهار خبر داد و گفت: عملیات جستجو برای پیدا کردن این ناخدا، ادام...

۴۷۳ مقاله به همایش دانش آموزش تربیت بدنی در مازندران ارسال شد

۴۷۳ مقاله به همایش دانش آموزش تربیت بدنی در مازندران ارسال شد
2025-02-16T10:56:23+03:30
ساری- دبیر علمی همایش ملی دانش آموزش محتوای تربیت بدنی در مازندران از ارسال ۴۷۳ مقاله به این همایش خبر داد.

۶۰۰۰ سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی کشور اهدا شده است

۶۰۰۰ سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی کشور اهدا شده است
2025-02-16T10:43:04+03:30
ارومیه- رییس سازمان بهزیستی کشور از اهدای ۶ هزار سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی در دو سال اخیر خبر داد.

همایش ملی «دانش محتوا در آموزش تربیت بدنی» برگزار می شود

همایش ملی «دانش محتوا در آموزش تربیت بدنی» برگزار می شود
2025-02-16T10:43:03+03:30
ساری- رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران گفت: سومین همایش ملی دانش محتوا در آموزش درس تربیت بدنی با حضور صاحبنظران در استان برگزار می شود.

سفیر اسپانیا با استاندار اصفهان دیدار کرد

سفیر اسپانیا با استاندار اصفهان دیدار کرد
2025-02-16T10:29:42+03:30
اصفهان- سفیر کشور اسپانیا در ایران، صبح یکشنبه با استاندار اصفهان دیدار و درخصوص گسترش روابط اقتصادی، گردشگری و فرهنگی رایزنی کرد.

۶۰۰۰ هزار سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی کشور اهدا شده است

۶۰۰۰ هزار سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی کشور اهدا شده است
2025-02-16T10:16:20+03:30
ارومیه- رییس سازمان بهزیستی کشور از اهدای ۶ هزار سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی در دو سال اخیر خبر داد.

عروسک‌ها در یزد به خیابان‌ها آمدند

عروسک‌ها در یزد به خیابان‌ها آمدند
2025-02-16T09:49:47+03:30
یزد - عروسک‌ها در یزد همزمان با جشنواره قصه‌گویی کاروانی از شادی در خیابان‌ها برپا کردند.

حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد

حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد
2025-02-16T09:23:03+03:30
قم- دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه علمیه گفت: حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد که از ۳۰ هزار از این تعداد دارای امام جماعت هستند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)