میرنیوز
فرزاد مخلص الائمه روز چهارشنبه ۲۹ دی در شورای راهبری و توسعه مدیریت استان مرکزی اظهار کرد: بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه به لحاظ شاخصه های کیفیت قانون، قانونی است که کیفیت لازم را ندارد. توانایی دستیابی به اهداف تعیین شده، مبهم نبودن، سازگار بودن و قابل اجرا بودن جزو مولفه های کیفی قانون است.
وی افزود: این قانون در تضارب و تناظر با ماده ۲ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است که بخش غیردولتی را نیز به طور روشن مشمول دانسته و ابهامات متعددی دارد. اجرای این بند از قانون ضروری است و باید انجام شود هرچند معتقدیم کیفیت لازم را ندارد و جزو لایحه دولت نبوده بعدا الحاق شده است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: دستگاه ها باید اشکالات موجود را مکرر و مستمر و مرتب به دستگاه های مادر در تهران و به سازمان امور استخدامی کشور منعکس کنند و به گونه ای نباشد که مردم بلاتکلیف بمانند لذا این ایرادات باید منعکس شود تا این مراجعات و استعلامات شنیده شده و تصمیم گیری شود و از آنجا که در آستانه قانون برنامه هفتم هستیم این موارد لحاظ شود.
مخلص الائمه بیان کرد: منظور قانونگذار از این قانون ایجاد امنیت شغلی برای طیف موثری از جامعه که در ایجاد امنیت و اسایش جامعه موثر بوده اند است. در بخش غیردولتی ابهامات و اشکالاتی وجود دارد که باید تغییراتی ایجاد شود و در این راستا پیشنهاد بنده بر این است که شهرداری ها و دهیاری ها و مدیرکل دفتر شهری استانداری با همکاری مشاور امور ایثارگران این مسائل را گزارش دهند تا دریابیم وضعیت شهرداری ها و دهیاری ها در استان به چه شکلی است.
مخلص الائمه ادامه داد: نکته دیگر در خصوص وضعیت ایثارگران بحث دیوان عدالت اداری است که تعداد زیادی از مراجعات به دیوان عدالت اداری مربوط به موضوع امور ایثارگران و ... و چند آیتم خاص است، راهنمایی ارباب رجوع به مراجعه به دیوان عدالت اداری برای گرفتن رای که از قبل گرفته شده کار غیراخلاقی و غیراداری است. اگر رایی آمده و پذیرفته شده باید اجرا شود.
وی بیان کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به ارتقای وضعیت توسعه دولت الکترونیک به خصوص در شاخصه های اعلام شده برای ارایه خدمات در میز خدمت و کیفیت واگذاری خدمات به دفاتر پیشخوان و مشارکت الکترونیک شهروندان در فرایندها و تصمیمات دستگاه، استانداردسازی تارنماها و پایگاه های مربوطه را اجرا کنند.
استاندار مرکزی افزود: مسئله ای که در کشور با آن مواجه هستیم عدم رضایتمندی عمومی مردم از کیفیت ارایه خدمات دستگاه های اجرایی است، یعنی از ما رضایت ندارند و یکی از مسیرهایی که میتواند رضایتمندی را افزایش دهد میز خدمت است یعنی ما ارباب رجوع را در مسیری قرار دهیم که دستگاه ها و کارکنان اجرایی خدمات را با کیفیت مناسب و مسئولانه و متعهدانه ارائه دهند.
مخلص الائمه بیان کرد: استاندار مرکزی و مدیرکل ارزیابی عملکرد و دیگر عوامل به زودی به صورت سرزده ارایه خدمات در دستگاه ها را رصد می کند.
وی بیان کرد: اگر در این بازدیدها مشاهده شود که ارائه خدمت بی کیفیت و غیر مسئولانه است و رها شده، مسئولان مرتبط با این موضوع باید مسئولیت خود را تحویل دهند و به کارمند حجمی و ...تبدیل شوند و از حضور آنها برای ادامه خدمت عذرخواهی می کنیم. وضعیت مناسب نیست، قبلا هم تاکید کردیم مدیران ملاقات عمومی خود را افزایش دهند، از اخرین جلسه شورای اداری فعالیت در این خصوص چشمگیر شده و از مدیرانی که به این موضوع توجه کردند تشکر می شود.
رقیه یادگاری، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نیز گفت: به جز نیروهای آموزشی۱۹ هزار پرسنل در ۷۲ دستگاه اجرایی در سطح استان فعالیت دارند، ۶۵ درصد این نیروها آقایان و ۳۵ درصد بانوان هستند.
وی افزود: از لحاظ وضعیت استخدامی ۷۰ درصد نیروها رسمی و پیمانی و ۲۸ درصد قراردادی هستند و تعداد قراردادها بالا است. ۹۵ درصد مدیران دارای مدرک تحصیلی کارشناسی به بالا هستند.
یادگاری بیان کرد: جذب نیرو در دستگاههای اجرایی به صورت رسمی و پیمانی تنها از طریق آزمون است و در این خصوص و در راستای حفظ عدالت، فراخوان عمومی اعلام میشود و سازمان برنامه و بودجه دخالتی در آن ندارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی اضافه کرد: قرارداد کار معین نوع دیگر جذب نیرو در دستگاههای اجرایی است که دستگاهها میتوانند ۱۰ درصد از نیروهای مورد نیاز خود را از طریق آن جذب کنند.
یادگاری بیان کرد: در جذب نیروهای قرارداد کار معین سازمان برنامه وبودجه هیچ دخالتی ندارد و نیروها باید از سمت وزارتخانه مربوطه و با مجوز سازمان امور استخدامی نیرو جذب شوند.
وی با اشاره به اینکه نوع دیگر استخدام، جذب شرکتی است گفت: مجوز این نوع جذب میتواند از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی صادر شود اما جذب این نیروها تنها برای ارائه خدمات، نظافت، آشپزخانه و باغبانی خواهد بود. دستگاههای اجرایی باید برای جذب نیرو از وزارتخانههای خود پیگیری لازم را داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: در سنوات گذشته میزان خروجی نیرو در دستگاههای اجرایی به نسبت ورودیها بالا بود و مجوزهایی که از سوی دستگاههای اجرایی گرفته میشد کم بود اما از حدود سه سال گذشته وضعیت ورودیها به نسبت خروجیها بهتر شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نسل جوان با خود آگاهی مسیر انقلاب ادامه دهند
سالن فرهنگی ورزشی شهدای روستای منزل آباد به بهرهبرداری رسید
برای داشتن حرف در دنیا باید بازدارندگی دفاعی و موشکی داشته باشیم
مراجعه ۲۲ نفر به مراکز درمانی اردبیل به دلیل سگ گزیدگی/۷نفر متحمل آسیب جدی شدند
دمای هوای کرمانشاه به شکلی محسوس کاهش مییابد
نوای جاودانهی استاد احمد مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
نوای جاودانهی استاد حسن مراتب در آرامگاه تخت فولاد، به یادگار ماند
فیروزآباد فارس لرزید
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ ضرورت شناخت و نقش آفرینی در جبهه فرهنگی
پیگیری مشکلات پتروشیمی آبادان از طریق وزیر کار
همه وجود سپاه وقف خدمت به مردم است
امید بخشی به مردم با شعار محقق نمی شود؛ به وعده ها عمل کنیم
«شیراز» میزبان بیست و ششمین جشنواره ملی قصهگویی
۶۷۱ کلاس درس جدید به ظرفیت آموزشی مشهد اضافه شد
زادگاه حاج قاسم میزبان اختتامیه دهمین جشنواره روستا و عشایر دوستدار کتاب
ضرورت استفاده از نیروهای بومی در استان سمنان
مراجعه بیش از ۱۰۰۰ نفر با علائم تنفسی به بیمارستانهای خوزستان
نیروی دریایی ارتش آماده عملیاتهای برونمرزی است
رژیم صهیونیستی از مقابله با جوانان مقاومت عاجز است
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای هفته بسیج قدردانی کرد
احمد مراتب؛ میراثدار موسیقی مذهبی و مکتب تاج اصفهانی
سردار غیاثی از آحاد مردم برای مشارکت در برنامههای های هفته بسیج قدردانی کرد
افتتاح مدرسه خیرساز در قم با حضور وزیر آموزش و پرورش + تصاویر
آیت الله اعرافی: حضرت فاطمه (س) پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود
ارومیه میزبان ۵ شهیدگمنام/جزییات تشییع شهدا اعلام شد
کلاهبردار ۲۰ میلیاردی توسط پلیس فرودگاههای خراسانرضوی دستگیر شد
مشکل تامین زمین ایثارگران در یزد حل شد
وزیرآموزش و پرورش: عقب ماندگی فضای آموزشی قم جبران می شود
دستگیری سارقان باغ ویلاهای خالی از سکنه در ساوجبلاغ
ترویج گفتمان مهدویت نیازمند مهدی باوری است