میرنیوز
به گزارش ایسنا، یکی از راههایی که جهاد دانشگاهی میتواند دستاوردهای خود را به منصه ظهور بگذارد برگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی است که دی ماه سال جاری با هدف روایت دستاوردها و توانمندیهای نوآورانه در بوستان گفتگو در تهران برگزار شد.
ارائه توانمندیها و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در این نمایشگاه بهنوعی نمایش توان داخلی به مسئولان بود و نشان داد جهاد دانشگاهی بهعنوان یک بازوی دانشبنیان میتواند با دریافت مأموریت در حل مسائل کشور نقشآفرینی کند.
اهمیت اعتماد به توان داخلی و نخبگان
فرشاد پیله چی، رئیس جهاد دانشگاهی قزوین درخصوص این نمایشگاه به ایسنا گفت: نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای جهاد دانشگاهی نمونهای از فعالیتهای مجموعه بزرگ جهاد دانشگاهی بود که هر ۱۰ سال یک بار برگزار میشود و آخرین دستاوردها و توانمندیهای جهاد دانشگاهی در عرصههای پژوهش، آموزش و فرهنگ به نمایش گذاشته میشود.
وی بیان کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ این اتفاق رقم خود تا همه کارمندان جهاد به خود ببالند که در چنین مجموعه پویا و فعالی در حال خدمت به مردم هستند؛ مجموعهای که دستاوردهای مهمی را در طول ۴۰ سال برای مردم به ارمغان آورده است.
این مسئول تصریح کرد: فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی متعددی در جهاد انجام گرفته، یکی از مهمترین ظرفیتهای جهاد دانشگاهی که نباید از کنار آن بهسادگی گذشت، دستاوردهای پژوهشی است، خصوصاً در سه بخش فنی مهندسی؛ پزشکی و کشاورزی جهاد دانشگاهی در طول این سالها دستاوردهای منحصربهفردی داشته؛ در این نمایشگاه تفاهمنامههای مختلفی در سطح ملی با جهاد دانشگاهی منعقد شد که این اتفاق فرصتی برای تعامل و تبادل ظرفیتها و پایهریزی اقداماتی برای دستیابی به دستاوردهای آینده بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: خداوند را شاکریم که در جهاد دانشگاهی در عرصههای مختلف این توانمندی وجود دارد که به کمک کشور بیاییم و بحث اقتصاد مقاومتی را پررنگتر و متعالیتر پیش ببریم.
پیلهچی بیان کرد: در این میان نکته بسیار مهم این است که مسئولین کشوری به این موضوع باید توجه داشته باشند که طبق فرموده مقام معظم رهبری هرچه بیشتر به توان داخلی اعتماد کرده و از نخبگان و دانشمندان داخل کشور در گام دوم انقلاب در راستای رسیدن به قلههای علمی و فرهنگی استفاده کنند.
وی بیان کرد: دستاوردی که از استان قزوین در این نمایشگاه ارائه شد مجموعه کتب بومی آموزش زبان انگلیسی با عنوان تجاری آیت بود؛ این کتابها با رویکردهای خلاقانه هنری، علمی و فرهنگی راهی نو در تألیف متون آموزش زبانهای خارجی گشوده است که میتواند برای کشورهای اسلامی و سایر کشورهایی که همچون ایران فرهنگی غنی دارند الگو باشد.
این مسئول افزود: این مجموعه در ۸ سطح برای زبان آموزان آماده شده و در کنار کتاب پک کامل صوتی، تصویری و کتاب معلم هم وجود دارد و در پی آن هستیم که برای این مجموعه اپلیکیشن هم طراحی کنیم، این کتابها اکنون به صورت پایلوت در سراسر کشور در حال تدریس است و امیدواریم تا پایان سال به صورت کامل آماده و راهی بازار شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در پایان اظهار کرد: رویداد دیگری که در نمایشگاه جهاد دانشگاهی صورت گرفت برگزاری پنجمین دوره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر جهاد دانشگاهی با حضور محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حجتالاسلام مصطفی رستمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بود که در این برنامه از دکتر علی دلزنده از جهاد دانشگاهی قزوین از سوی دفتر علوم انسانی و هنر معاونت پژوهش جهاد دانشگاهی بهعنوان پژوهشگر برتر تقدیر شد.
جهاد دانشگاهی مسئله محور عمل کند
دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز که از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید داشته در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این نمایشگاه نماد خوب ظرفیتها و توانمندیهای دانشمندان و متخصصان جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی، تجاری سازی و اقتصاد دانشبنیان بود.
وی افزود: خوشبختانه جهاددانشگاهی دستاوردهای خوبی را در حوزههای مختلف دارد که میتوان با حمایت بیشتر زمینه ارتقاء این توانمندیها و گره گشایی از مشکلات، مسائل و معضلات مختلف کشور را در جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی فرابخشی فراهم کرد. جهاد دانشگاهی باید مسئله محور عمل و برحسب آن اولویتها و پروژههایی را تعریف کند.
این نماینده مجلس بیان کرد: قطعاً با اعتماد به توان داخلی و حمایت از آنها میتوان شاهد تحول در حوزههای مختلف و رشد و شکوفایی در کشور بود. بومیسازی فناوری و تکنولوژی و ارتقاء آن نیازمند حمایت جدی از دانشمندان پرتوان داخلی است.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: امروز تولیدکنندگان ما در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارند لذا باید با روشهای نوین علمی و فناوری به کمک آنها آمده تا خلأهای موجود را در این عرصه پر کند.
وی افزود: از سوی دیگر باید سرمایهگذاران و صنعتگران را به سمت حمایت جدی از تولیدات نوین فناورانه و علمی سوق داد؛ قطعاً با ایجاد ارتباط دو سویه بین حوزه صنعت و شرکتهای دانش بنیان و مراکز علمی میتوان شاهد تحول و بهبود وضعیت کشور در عرصههای مختلف و عبور از تحریم بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تصادف در اتوبان کرج- قزوین دو فوتی و دو مصدوم بر جا گذاشت
نیم ضریح حرم حضرت علی (ع) در البرز رونمایی شد
ماموریت ناوگروه ۸۶ نقطه عطف تاریخ دریایی جمهوری اسلامی است
ترافیک در برخی نقاط آزادراهی البرز سنگین است
۲ شهید گمنام در رشت تشییع و خاکسپاری می شوند
تصادف تریلی و اتوبوس در محور گرمسار_آرادان/ ۲۰ نفر مصدوم شدند
تصویربرداری از یک قلاده «گربه پالاس» در «تنگه واشی» فیروزکوه
شهر زنجان سومین مرکز سرد کشور ثبت شد
استان کرمان مملو از فرصتهای خوب برای رشد و توسعه است
کلنگ زنی مزرعه پنل خورشیدی در گمیشان
برگزاری راهپیمایی جمعههای خشم در سراسر خوزستان
برخورد کامیون حمل شیر و پراید در خراسان شمالی۲ مجروح داشت
۲ شهید گمنام در رشت تشییع و خاکسپاری می شود
وزیر میراث فرهنگی: توسعه زیرساخت های گردشگری؛ «بوموسی» قطب گردشگری داخلی می شود
تردد در راه های مازندران روان است
برنامههای هشتاد و هفتمین سالگرد شهادت آیتالله مدرس تشریح شد
مقرّ «کنفدراسیون کبدی آسیا» در ایران افتتاح میشود
زیرگذر حرم مطهر رضوی تبدیل به رواقهای موضوعی میشود
املش لرزید
وزیر میراث فرهنگی: سهم پایین ایران از گردشگری؛ فقط ۴۰ درصد آثار باستانی ثبت شده است
قدرت جبهه مقاومت سبب شکست صهیونیستها و آتش بس در لبنان شد
صادرات نفت و میعانات گازی تداوم می یابد/ توان بارگیری روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت در شمال
اعتکاف کانون تربیت نسل جهادی و احیا کننده مساجد است
اختلاف مسوولان رژیم صهیونیستی با آمریکا سبب آتش بس در لبنان شد
صادرات نفت و میعانات گازی تداوم می یابد؛ توان بارگیری روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت در شمال
تبدیل ایران به هاب انرژی؛ سوآپ نفتی احیا می شود
تکلیف «هاشمی» به مدیران حوزه کشاورزی برای تدوین برنامه ۶ ماهه
دستگیری یک عضو شورای شهر گلستان؛ ۲کارمند شهرداری و ۲ دلال هم بازداشت شدند
تصویب منطقه گردشگری سبب جهش در کلاردشت می شود
ارسال کمکهای مردمی توسط آستان قدس رضوی به مردم مظلوم لبنان