میرنیوز

مکتب حاج قاسم الگوی مدیریت کشور/رشادت‌های بی‌نظیر در محور مقاومت

مکتب حاج قاسم الگوی مدیریت کشور/رشادت‌های بی‌نظیر در محور مقاومت 2022-01-04T14:16:47+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن رحیمی ظهر سه شنبه در مراسم گرامی داشت یاد شهید سلیمانی و هفته مقاومت که به میزبانی سالن همایش‌های کتابخانه های عمومی استان سمنان برگزار شد با بیان اینکه شهید سلیمانی در سه مقطع فداکاری‌های بسیاری را برای ملت ایران و انقلاب انجام داد، تاکید کرد: برهه نخست دفاع مقدس بود که در عملیات متعدد حضور فداکارانه‌ای داشت و حتی به جانبازی نیز رسید.

وی با بیان اینکه شهید سلیمانی در دومین مقطع در دهه ۷۰ برای برقراری امنیت در منطقه کرمان، سیستان و شمال هرمزگان و… فداکاری‌های بسیاری را صورت داد، بیان کرد: شهید سلیمانی یک فرمانده واقعی و استراتژیست بود چرا که می‌توانست در حساس‌ترین و کوتاه‌ترین زمان، بهترین و سرنوشت‌سازترین تصمیمات را بگیرد و این باید برای ما الگویی باشد.

خدمت شهید سلیمانی به مردم

این همرزم شهید سلیمانی با بیان اینکه در قائله اسارت ۹۰ نفر از سربازان ما در سال ۷۵ توسط گروهک‌ها در خاک افغانستان، این مدیریت شهید سلیمانی بود که با دو تیپ وارد عمق ۷۰ کیلومتری خاک افغانستان شد و با اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتفاعات شهر کوچک رباط مستقر شد و سپس به گروهک‌ها اطلاع داد که نباید آسیبی به این سربازان برسد وگرنه خاک شهر را زیر و رو خواهد کرد و پس از نشان دادن حجم آتش، تمام سربازان آزاد شدند لذا اگر نبود مدیریت شهید سلیمانی امکان داشت این تعداد سرباز به سرنوشت دشواری گرفتار شوند.

رحیمی سومین حضور شهید سلیمانی را در محور مقاومت دانست و گفت: از سال‌های میانی دهه ۷۰ مأموریت جدید شهید سلیمانی سپاه قدس بود که آن را ساماندهی می‌کرد تا زمانی که مقوله داعش پدید آمد اما قبل از آن جوان ما باید بداند که این شهید در پیروزی لبنان در جنگ ۳۳ روزه در کنار همرزم شهیدش، عماد مغنیه، چه صلابت و اقتداری از خود نشان دادند و نقش سرنوشت سازی را ایفا کردند.

وی با اشاره به طرح آمریکایی خاورمیانه جدید که طی آن آمریکا داعش را از وهابی‌های تندرو ساخت و پرداخت و به جان منطقه انداخت، گفت: شهید سلیمانی به اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی وقتی وارد مقابله با داعش شد که ۸۲ درصد سوریه اشتغال شده بود و ۵۰ الی ۶۰ درصد از ارتش عراق از هم منفک شده بود و همزمان ده گروه شبه نظامی و نظامی در سوریه و عراق شامل احرار شام، جیش السلام و… حضور داشتند. و در سال ۹۴ تکریت سقوط کرد و یک هزار و ۷۰۰ جوان را با زدن تیر به گردن‌هایشان در رود دجله انداخته بودند و جنایت‌های فراوانی را کرده بودند.

مقابله با دشمنان

همرزم شهید سلیمانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در صورتی به شهید سلیمانی اذن ورود دادند که می‌فرمودند اسد باید بماند و نباید جلوی دشمنان شکست خورد چرا که هدف اصلی دشمنان اسلام و ایران است، بیان کرد: مدیریتی که شهید سلیمانی در عراق و سوریه و در محور مقاومت انجام داد زبانزد بود و لذا امروز باید این مدل عمل کردن را الگوسازی کنیم ما می‌خواهیم کشورمان را بسازیم و از امروز باید تصمیم بگیریم که هر کداممان در این راه دو ویژگی و خصوصیت بارز شهید سلیمانی را الگوی خویش قرار دهیم تا موفق شویم و این چیزی است که کشورمان به آن نیاز دارد.

رحیمی با بیان اینکه شهید سلیمانی اسوه ولایتمداری بود، ابراز کرد: شهید سلیمانی زمانی مدیریت خود را آغاز کرد که ده گروه نظامی که از هرکدامشان از سوی آمریکا، اسرائیل، عربستان، ترکیه و… حمایت می‌شدند و پهپاد های اسرائیلی و ادوات آمریکایی کمک شایانی به آنها می‌کردند، سوریه را تا مرز سقوط کشانده بود و دشمن تا ۱۴ کیلومتری بغداد آمده بود و اگر بغداد و کاظمین را می‌گرفت عراق سقوط می‌کرد.

وی با بیان اینکه در این شرایط است که شهید سلیمانی از رهبر و مقتدای خود دستور می‌گیرد و وارد میدان می‌شود، بیان کرد: در تبعیت پذیری از ولایت نخستین نفر، شهید سلیمانی است و در اعتماد به نفس، مدیریت و عزتمندی، مانند شهید سلیمانی نداشتیم. حاج قاسم فقط یک کلمه به رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند و آن هم چشم است و از لحظه بعد ورق باز می‌گردد.

کار نشدنی که شدنی شد

همرزم شهید سلیمانی گفت: وقتی شهید سلیمانی کار را آغاز می‌کند فرودگاه‌های سوریه اشغال شده و دور تا دور فرودگاه دمشق محاصره است و بخشی از توان نظامی فقط از خودشان محافظت می‌کنند تا کشته نشوند و فشار سنگینی جیش الاسلام آورده‌اند که فرودگاه را بگیرند و نه راه زمینی و نه راه هوایی و دریایی برای ورود به سوریه وجود ندارد اما حاج قاسم با پروازی از سپاه بلند می‌شود و می‌گوید باید در فرودگاه بنشینیم در چنین فرودگاهی نیروهای حاج قاسم شبانگاه بدون دید و نور می‌نشینند.

رحیمی با بیان اینکه چطور دمشق از آن شرایط بیرون آمد واقعاً غیر قابل باور و شبیه به معجزه است، گفت: اعتماد به نفس، قدرت خدایی که انسان احساس می‌کند به شهید سلیمانی می‌گوید که خدا وعده پیروزی را داده اگر تو بایستی؛ در چنین شرایطی ورود شهید سلیمانی سبب می‌شود تا نیروهای بعدی وارد شوند و یکباره نیروها برای کمک می‌آیند و به دمشق می‌رسند. یکی از مهمترین هنرهای شهید سلیمانی شکستن تابوی وحشت دشمنان و داعش بود و لذا وقتی که نیروهای کمکی خود را به سوریه رساند، محور مقاومت نیرویی تازه گرفت و روحیه دشمنان تضعیف شد.

وی با بیان اینکه جنگ با مسلحان برای آزاد سازی کشوری که ۸۰ درصد از آن سقوط کرده، کار بزرگی بود که شهید سلیمانی انجام داد، افزود: شهید سلیمانی تدبیری می‌کند که گروه‌های مقاومت باید برای پیروزی به سوریه وارد شوند و در یک مدت کوتاهی حزب الله لبنان، فاطمیون و حیدریون و … ورود می‌کنند و ورق باز می‌گردد و همه این گروه‌ها باید پشتیبانی و سازماندهی شوند که کار دشوار شهید سلیمانی اینجا مشخص می‌شود.

دست خدا در تصمیمات شهید سلیمانی

این همرزم شهید سلیمانی بیان کرد: مدیریت جبهه مقاومت در شرایطی که کشور میزبان در دست شما نیست، کار بسیار دشواری بود که شهید سلیمانی با نوع مدیریت خود توانست آن را انجام دهد آن هم شیوه مدیریتی که در آن کلام ولی فقیه زمان اولویت داشته و نشدن در آن وجود نخواهد داشت و شهید سلیمانی توانست ظرف یکی دو سال تمام جبهه مقاومت را یکپارچه مدیریت کند و حتی روس‌ها را نیز پای کار بیاورد تا تقسیم منطقه اطلاعاتی و عملیاتی و پشتیبانی، هماهنگی نیروها و… به خوبی صورت می‌گیرد و این کار عظیم و بزرگ سبب می‌شود که دشمنان شکست بخورند لذا این سبک مدیریت است که امروز باید در کشورمان الگوسازی شود.

رحیمی با بیان اینکه شهید سلیمانی در همه تصمیماتش دست خدا و قدرت خدا را می‌دید، بیان کرد: شهید سلیمانی سعی می‌کرد که در دل محاصره آرام باشد و حتی در همین شرایط هم کنار نیروهای خودش قرار می‌گرفت و شهرهای سوریه را بعضاً بعد از سه تا پنج سال آزاد کرد و به مردم امید و وعده می‌داد تا استقامت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حاشیه این مراسم، آئین وداع با شهید گمنام نیز با حضور مسئولان، خانواده معزز شهدا، ایثارگران و جانبازان و نیروهای انتظامی و نظامی برگزار شد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T16:16:25+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
2025-02-16T16:16:24+03:30
شیراز- سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس از فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه ۲۸ بهمن تا دوشنبه ۲۹ بهمن در بخش های عمده استان فارس...

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است
2025-02-16T16:16:24+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر ضرورت کاربرد اجتماعی روحانیت تاکید کرد و گفت: جهادی بودن، اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است.

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم
2025-02-16T16:16:23+03:30
بندرعباس - فرمانده انتظامی شهرستان قشم از کشف یک خط لوله ۷۰۰ متری در یکی از سواحل جزیره قشم که برای انتقال غیرقانونی سوخت قاچاق از خشکی به دریا استفاده می‌شد...

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
2025-02-16T16:03:10+03:30
عباس آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد خبر داد.

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
2025-02-16T16:03:09+03:30
دهدشت- لیدر تجمعات دهدشت با رصد اطلاعات سپاه کهگیلویه‌وبویراحمد دستگیر شد.

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
2025-02-16T16:03:09+03:30
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از رشد چشمگیر صادرات و کاهش قابل توجه واردات موز در ده ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود

القاصی مهر: قاچاق سوخت تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود
2025-02-16T15:23:06+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: قاچاق سوخت علاوه بر خسارت اقتصادی، تهدیدی برای امنیت عمومی نیز محسوب می‌شود.

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند

اقتصاد دریا محور می‌تواند مشکلات مناطق جنوبی کشور را حل کند
2025-02-16T15:23:06+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دریا محور تأکید بسیاری دارند و استفاده از این نعمت خدادادی می‌تواند مشکلات مناطق و استان‌...

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است

حوزه علمیه خراسان پیشرو در تولید محتوای دینی در فضای مجازی است
2025-02-16T15:23:05+03:30
مشهد - مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه خراسان، با درک اهمیت فضای مجازی، رسانه و هوش مصنوعی، به طور جدی وارد این عرصه‌ها شده است.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شدند
2025-02-16T15:10:05+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق سوخت دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هزار لی...

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفا حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T14:43:01+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند

القاصی مهر: ۴۱ فرد مرتبط با شبکه های قاچاق سوخت در استان تهران دستگیر شده اند
2025-02-16T14:43:00+03:30
ری- رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: طی کمتر از دو ماه گذشته، بیش از ۴۱ نفر از افراد کلیدی مرتبط با شبکه‌های قاچاق شناسایی و دستگیر شده‌اند و بالغ بر ۶۰۰ هز...

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند

۸۹ نفر در مازندران قربانی کلاهبرداری ارز دیجیتال شدند
2025-02-16T14:29:48+03:30
ساری - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری دو متهم که از طریق برداشت ارز دیجیتال از ۸۹ شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است

مازندران هنوز با فرونشست زمین مواجه نشده است
2025-02-16T14:16:22+03:30
ساری - مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به قابل جبران نبودن تبعات فرونشست زمین گفت: هنوز در استان با این پدیده مواجه نیستیم.

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست

واحد ۴ بخار نیروگاه به مدار سراسری برق پیوست
2025-02-16T13:49:45+03:30
نکا- معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: واحد ۴ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات وارد مدار شد.

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است

انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است
2025-02-16T13:36:21+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور است و هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدمت ...

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس

نجات گروگان ۴۰ ساله از چنگال آدم ربایان در داراب فارس
2025-02-16T13:36:21+03:30
داراب- فرمانده انتظامی داراب گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی، گروگان ۴۰ ساله پس از یک هفته اسارت، از چنگال آدم ربایان رهائی یافت.

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین

قطع راه روستاهای بالادست شیخ موسی براثر رانش زمین
2025-02-16T13:22:59+03:30
ساری - مدیرکل مدیریت بحران مازندران از قطع راه های ارتباطی بالادست محور گلیا - شیخ موسی در بابل خبر داد.

هوای اراک و ساوه ناسالم است

هوای اراک و ساوه ناسالم است
2025-02-16T13:09:48+03:30
اراک - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: آلاینده‌های هوای اراک و ساوه فراتر از استانداردهای زیست‌محیطی بوده و برای تمام گروه‌های سنی ناسالم است.

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد

۸۱۰۰ محموله مرکبات از نکا صادر شد
2025-02-16T13:09:47+03:30
نکا- مدیر جهاد. کشاورزی نکا از صادرات هشت هزار و ۱۰۰ محموله مرکبات از شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام

پیشنهاد تشییع نمادین شهید نصرالله در میان ملت‌های جهان اسلام
2025-02-16T13:09:47+03:30
قم- هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیشنهاد تشییع نمادین وشکوهمند مجاهد شهید سید حسن نصرالله درمیان ملتهای جهان اسلام را ارائه داد.

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت

حجم آب پشت سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافت
2025-02-16T12:56:20+03:30
ارومیه- مدیر امور آب مهاباد گفت: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۶۱ میلیون مترمکعب کاهش یافته که در مقایسه با سال قبل ۵۶.۷۶ میلیون مترمکعب کم...

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان

بلندمرتبه‌ سازی راه علاج تامین مسکن در گیلان
2025-02-16T11:49:47+03:30
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه بلندمرتبه ‌سازی راه علاج تأمین مسکن در استان است، گفت: ویلاسازی در گیلان محدود شود.

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است

انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) است
2025-02-16T11:49:46+03:30
مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انقلاب بزرگ‌ترین ابزار برای توسعه زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی است، هر خدمتی در مسائل انقلاب و نظام انجام بدهید، خدم...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)