میرنیوز
محدودیت امکانات و ضعف زیرساختهای ورزشی در این شهرستان موجب شده تا این تیمها نتوانند در مستطیل سبز خوش بدرخشند گرچه با وجود محدودیتها کارنامه قابل قبولی از خود بر جای گذاشتهاند، اما آنچه برای بازیکنان و کادر فنی حائز اهمیت است حمایت واقعی مادی و معنوی برای ارتقای جایگاه ورزش ساوه بویژه رشته پرطرفدار فوتبال است. موضوعی که مدیرعامل باشگاه خوشه طلایی ساوه در نشست خبری اخیر خود بدان تاکید داشت و با اشاره به بیمهریها و کم توجهیهای صورت گرفته از سوی مسئولان استانی و شهرستانی در حمایت نکردن از این تیم اعلام کرد که "امروز پس از سال ها تیمداری و هزینه شخصی، خسته شدم و دیگر توان ادامه کار ندارم".
"حسین پرویزی" با اشاره به اینکه ساوه مهد فوتبال و فوتسال کشور است، اظهار کرده بود: متاسفانه حمایت واقعی از استعدادهای ورزشی در ساوه صورت نمیگیرد و به گونهای شده که ورزشکاران ساوجی انگیزهای برای حضور در میادین ورزشی ندارند.
وی بیان کرده بود: برای اینکه یک تیم فوتبال از لیگ سه تا لیگ برتر صعود کند حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد در حالیکه تیم خوشه طلایی هم اکنون در لیگ یک قرار دارد و در فصل گذشته از شانس صعود به لیگ برتر برخوردار بود و در این فصل نیز به عنوان پدیده لیگ دست یک از شانس بالایی برای صعود برخوردار است اما متاسفانه هیچ حمایتی از بازیکنان و کادر فنی این تیم نمیشود. مسئولان استانی و شهرستانی در طول این مدت فقط شعار دادند و عمل نداشتند و حتی از تامین یک خوابگاه برای بازیکنان دریغ میکنند.
مالک تیم خوشه طلایی در ادامه با اشاره به غیراستاندارد بودن زمین چمن ورزشگاه شهید چمران ساوه برای بازیهای تیم فوتبال خوشه طلایی گفته بود: زمین چمن مناسب برای بازیهای مسابقات فوتبال وجود ندارد. متاسفانه مسئولان حتی اجازه بازی در ورزشگاهی که بازیهای تیم آلومینیوم اراک در آن انجام میشود را نمیدهند و این نگاه تبعیض آمیز آزار دهنده است.
وی که می گوید افزون بر ۶ سال است با هزینه شخصی، تیم را مدیریت میکند، معتقد است که خوشه طلایی بهترین تیم و پدیده لیگ یک است و اگر حمایت شود قطعا به لیگ برتر صعود خواهد کرد.
پاسخگو نبودن زیرساختهای ورزشگاه شهید چمران ساوه، عدم احساس مسئولیت شورای شهر، عدم تخصیص یک درصد عوارض صنایع به ورزش و عدم احداث استادیوم ورزشی ۱۵ هزار نفری ساوه از گلایه هایی بود که پرویزی مطرح کرد.
یکی از نکاتی که در سخنان پرویزی جلب توجه می کند، مناسب نبودن ورزشگاه شهید چمران برای تمرین و برگزاری مسابقه است، این معضلی است که مدتهاست گریبان ورزش و ورزشکاران ساوه را گرفته و علیرغم وعده های مسئولان و بازدیدها و اقدامات گاه و بیگاه شان، گویا قرار نیست رفع شود.
ایسنا، پیشتر با انتشار گزارشی با عنوان " گلی که استادیوم به خوشه طلایی زد/آژیر انحلال تیم به صدا درآمد" که در تاریخ هشتم دیماه سال گذشته بر روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفت بطور مشروح به مشکلات زیرساختی حوزه ورزش ساوه و بطور مشخص تیم خوشه طلایی پرداخته بود.
خوشه طلایی ساوه نماینده استان مرکزی در لیگ دسته یک فوتبال، که در فصل قبلی لیگ به یک پدیده تبدیل شده بود، وضعیت چندان خوبی نداشت و برخی مشکلات زیرساختی و موانع زیربنایی مانع از تبدیل شدن ظرفیتهای بالقوه این رشته ورزشی پرطرفدار به بالفعل شده بود.
با صعود خوشه طلایی به لیگ دسته یک کشور یکی از شروط سازمان لیگ فدراسیون فوتبال آماده سازی زمین بازی متناسب با استانداردهای لازم برای برگزاری مسابقات خانگی نماینده فوتبال استان مرکزی در ساوه بود و این شرط سازمان لیگ مسئولان استانی و شهرستانی را به تکاپو انداخت تا پیش از آغاز مسابقات لیگ یک، ورزشگاه شهید چمران ساوه مرمت، بازسازی و مهیای بازی خوشه طلایی شود.
اقدامات مسئولان برای آماده سازی زمین بازی به منظور انجام نخستین بازی خوشه طلایی به سرانجام نرسید و پس از هر بازی این تیم در قم یا اراک، قول بازی آینده در ورزشگاه شهید چمران داده میشد اما این قول مسئولان عملی نمیشد تا جایی که پس از گذشته هفت هفته از آغاز لیگ یک، خوشه طلایی لقب تیم همیشه مهمان گرفت. ولی با این وجود این تیم نتایج خوبی را کسب می کرد به طوری که یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر شد و به عبارتی پدیده لیگ دست یک نام گرفت.
با این حال مدیرعامل و دیگر عوامل و بازیکنان راضی به انجام بازیهای خانگی در شهرهای دیگر نبودند و پرویزی گفته بود به دلیل عدم کیفیت مناسب زمین ورزشگاه شهید چمران ساوه برای انجام بازیهای خانگی پیشنهاد میدهم تیم خوشه طلایی منحل شود.
بدنبال سخنان مالک خوشه طلایی و مطلبهگری رسانهها و برخی اقدامات مسئولان، برخی اقدامات مقطعی و اورژانسی در بازه زمانی کوتاه مدت در ورزشگاه شهید چمران انجام شد ولی از برنامه ریزی دقیق و بلند مدت از سوی مسئولان برای جلوگیری از تکرار تلخ داستان نارسائیها خبری نشد و پس از حدود یکسال زخم نبود زیرساخت ورزشی در ساوه دوباره سرباز کرد و حالا که زمین چمن شرایط برگزاری مسابقات را ندارد و در مجموع ورزشگاه شهیدچمران ساوه فاقد استاندارد لازم برای برپایی مسابقات دست یک لیگ کشور است و تیم خوشه طلایی باید دوباره آواره این شهر و آن شهر برای برگزاری بازیهای خانگی خود شود که علاوه بر افزایش هزینههای باشگاه، تبعات منفی در روحیه بازیکنان و شهروندان فوتبال دوست ساوه برجای خواهد گذاشت.
براساس این گزارش، استاندار سابق مرکزی اوایل شهریورماه سال ۹۸ در سفری که به مناسبت هفته دولت به ساوه داشت، از آماده سازی ورزشگاه شهید چمران ساوه تا نیمه اول مهر ۹۹ برای برگزاری دیدارهای خوشه طلایی خبر داده بود.
آقازاده گفته بود: تلاش جدی برای آماده سازی سریع این ورزشگاه در دستور کار است و قرار بر این است که بتوان زیرساختهای ضروری و آن چیزی که میتواند براساس آن مسابقات فوتبال در این استادیوم شکل بگیرد آماده شود و پیشبینی ما آماده سازی ورزشگاه تا اواسط مهرماه سال ۹۹ است، اما علیرغم قول استاندار، این مهم همچنان عملیاتی نشد.
گرچه استاندار سابق مرکزی ابراز امیدواری کرده بود که ظرفیت دو هزار نفری ورزشگاه برای فصل آینده فوتبال به چهار هزار نفر افزایش یابد، اما آنچه به عینه دیده میشود، عملی نشدن این وعدههاست که نتیجه آن ابراز نگرانی مدیران و کادر فنی از ادامه فعالیت تیم خوشه طلایی است تا جایی که دوباره حرف از بیمهری و بیتوجهی مسئولان و خستگی مدیرعامل از تیمداری زده میشود که احتمال دارد، این بار آژیر انحلال یا واگذاری تیم به مجموعهای دیگر بلندتر از گذشته به صدا درآید، کمااینکه پرویزی نیز روز گذشته اعلام کرد که امسال خوشه طلایی را فروخته ولی دوباره بازپس گرفته است.
سازوکار لازم برای برخورداری صنایع از معافیت مالیاتی در ساوه تسهیل نشده
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوه در پاسخ به برخی گلایههای مالک تیم خوشه طلایی به ایسنا گفت: برخورداری تیمهای ورزشی از درآمدهای متاثر از عوارض آلایندگی صنایع یکی از مطالبات ورزشکاران است و براساس قانون، صنایعی که حمایت مادی از ورزش داشته باشند، مشمول معافیت مالیاتی خواهند شد.
"سیدمحمد عبدی" به پیگیریهای صورت گرفته از سوی اداره ورزش و جوانان برای برخورداری ورزش از عوارض آلایندگی صنایع اشاره کرد و افزود: در جلسات متعددی با حضور مدیران شهر صنعتی کاوه این موضوع مطرح شده است اما چون سازوکار لازم برای برخورداری از معافیت مالیاتی در شهرستان تسهیل نشده این مهم عملیاتی نشده است و انتظار میرود فرمانداری شهرستان و نماینده مردم در مجلس این موضوع را پیگیری کنند تا وقتی که آلایندگی و برخی دیگر تبعات ناشی از فعالیت صنایع متوجه این شهر میشود، مردم بتوانند از عوارض قانونی که درآمدی پایدار برای ارتقای زیرساختهای ورزشی و رفاهی است برخوردار شوند.
صنایع انگیزه ای برای حمایت از ورزش ندارند
وی با تاکید بر اینکه اداره ورزش اهرم فشاری برای مجبور کردن صنایع به ورود به این عرصه ندارد، گفت: صنایع شهرستان به دلیل مشکلاتی که در حوزه تولیدی و اقتصادی دارند، انگیزهای برای حمایت از ورزش شهرستان ندارند. در صورت اقناع مدیران صنایع و آگاهی بخشی با برگزاری جلسات مشترک با حضور مسئولان ارشد شهرستان میتوان کارفرمایان را برای پرداخت عوارض به حوزه ورزش و برخورداری از معافیتهای مالیاتی تشویق و ترغیب کرد. حتی آمادگی برگزاری مسابقات ورزشی و برخورداری از زیرساختهای موجود ورزش و جوانان برای خانوادههای صنعتگران برای تشویق آنها در مشارکت برای پرداخت عوارض را داریم.
رئیس اداره ورزش و جوانان ساوه در خصوص زمین چمن ورزشگاه شهید چمران ساوه نیز گفت: مالک باشگاه خوشه طلایی برای مرمت زمین چمن ورزشگاه شهید چمران ساوه هزینه کرد و از طرف ماده ۸۸ به مالک باشگاه پیشنهاد شد که بهره برداری از زمین چمن را در قالب ماده ۲۷ انجام دهد بدین شکل که زمین چمن در یک پروسه مشخص مثلا پنج ساله به باشگاه واگذار شود و از درآمد حاصله بتواند هزینه نگهداری و مرمت را پرداخت کند.
وی بیان کرد: طبق قانون در اجرای ماده ۲۷ باید یک مبلغ حداقلی با نظر کارشناسی از سوی بهرهبردار پرداخت شود که این مبلغ در ابتدا ماهانه هشت میلیون تعیین شد و سپس به سه میلیون کاهش یافت اما با این حال انعقاد قرارداد ماده ۲۷ از سوی مالک باشگاه با مخالفت مواجه شد که یکی از دلایل مخالفت پرداخت اجاره ماهانه در قالب ماده ۲۷ بود.
بازی در هر ورزشگاهی هزینههای آن را پرداخت
عبدی در خصوص اجازه ندادن به تیم خوشه طلایی برای برگزاری مسابقات تیم در اراک نیز گفت: برگزاری مسابقات در زمین چمن هر ورزشگاهی از توپ جمع کن تا تمامی عوامل برگزاری مسابقه مستلزم پرداخت هزینه است و باید برای انجام بازی در هر ورزشگاهی هزینههای آن را پرداخت کرد.
وی در خصوص حمایت مادی شورای شهر از تیم خوشه طلایی گفت: شوراهای شهر در سراسر کشور نمیتوانند از تیمهای خصوصی حمایت مالی داشته باشند و اگر برخی شهرداریها حمایت مالی میکنند به دلیل آن است که در لیگ تیم دارند و طبیعی است که از تیم شهرداری حمایت میکنند.
ساخت ورزشگاه 15 هزار نفری در ساوه به کجا کشید
عبدی در خصوص احداث استادیوم ورزشی ۱۵ هزار نفری در ساوه گفت: یک طرح مطالعاتی در سفر رهبر معظم انقلاب به استان مرکزی در دستور کار قرار گرفت و متاسفانه به دلایل مختلفی به سرانجام نرسیده بود اما در سال جاری در کمیته برنامه ریزی مطرح و اعتبار اولیهای برای آن در نظر گرفته شد تا پس از انجام مطالعات در فاز اجرایی قرار گیرد.
وی در خصوص ادعای مالک باشگاه خوشه طلایی مبنی بر نادیده گرفتن مصوبات سفر اخیر وزیر ورزش به ساوه در حمایت از این تیم نیز گفت: مواردی که از سوی مالک باشگاه در خصوص هزینه کرد برای ورزشگاه شهید چمران مطرح شد طی نامهای به اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی ارسال شد تا از طریق وزارتخانه مساعدت صورت گیرد و باید اداره کل اقدام به مکاتبه با وزارت ورزش کند.
خوشه طلایی به فکر اسپانسر باشد
او بیان کرد: لازمه موفق بودن تیمداری در بخش خصوصی جذب اسپانسر قوی است ولی دست دولت در جذب بخش خصوصی نیز بسته است و از اعتبارات دولتی نیز نمیتوان برای تیمهای خصوصی در نظر گرفت پس باید تیم خوشه طلایی به دنبال جذب اسپانسر قوی باشد و یک فکر اساسی کند.
حمایت شورا از خوشه طلایی در گرو جذب اعتبارات
رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز گفت: شهرداری ساوه اقدام به تشکیل تیمهای ورزشی در رشتههای فوتبال، فوتسال، والیبال و ... میکند و حمایت مالی صرفا برای تیم های شهرداری صورت میگیرد گرچه در جلسهای که با مدیر عامل باشگاه خوشه طلایی در شورای شهر برگزار شد تعهد کردیم که در صورت جذب اعتبارات در حد توان آماده حمایت از تیم خواهیم بود.
"احمد حاج امینی" افزود: تیم خوشه طلایی متعلق به شهر ساوه است و باید از این تیم که معرف این شهر است حمایت کرد و امیدواریم با افزایش درآمدهای شهرداری تا حد توان از این تیم حمایت کنیم. البته باید گفت که در حوزه اسکان، حمل و نقل و یا جابجایی بازیکنان و دیگر هزینههای جاری آماده همکاری هستیم و این موارد در جلسه اخیر شورا با مدیرعامل باشگاه مطرح شده است.
قرار شده بازیهای خانگی خوشه طلایی خارج از خانه برگزار نشود
سرپرست فرمانداری ساوه نیز گفت: طی مذاکرهای که با مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی صورت گرفت مقرر شد با دستور استاندار استان مرکزی از ظرفیت ورزشگاه های استان برای تمرین و انجام بازیهای خانگی خوشهطلایی بهرهبرداری شود و اجازه ندهیم که بازیهای خانگی تیم خارج از خانه برگزار شود.
"مهدی الیاسی" به بازیابی و انجام اقدامات لازم برای مرمت زمین چمن ورزشگاه شهید چمران ساوه اشاره کرد و افزود: از تمامی ظرفیتهای استان و شهرستان برای آماده سازی ورزشگاه شهید چمران ساوه به منظور برگزاری بازیهای خانگی تیم خوشه طلایی استفاده خواهیم کرد.
وی بیان کرد: به باشگاه خوشه طلایی اعلام شده است که دولت آمادگی برای واگذاری زمین به منظور احداث ورزشگاه توسط باشگاه را دارد تا با ایجاد یک زمین چمن استاندارد و یک مجموعه ورزشی استاندارد مشکلات موجود برطرف شود.
ورزش و جوانان و هیات فوتبال موظف به حمایت از خوشه طلایی هستند
سرپرست فرمانداری ساوه تصریح کرد: پیشنهاداتی مبنی بر بهرهگیری از ظرفیت شهر صنعتی کاوه در حمایت از ورزش شهرستان در جلسه هم اندیشی مطرح شده و در حال پیگیری است و به محض نتیجه دادن اطلاع رسانی خواهد شد. البته اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی و هیات فوتبال استان ملزم به حمایت واقعی از این تیم به عنوان نماینده استان در لیگ یک هستند.
سلب میزبانی از خوشه طلایی به علت مشکلات زیرساختی پذیرفتنی نیست
به گزارش ایسنا، با تغییر استاندار مرکزی پیگیریها برای تحقق مطالبات باشگاه خوشه طلایی ادامه یافت تا اینکه استاندار مرکزی اخیرا با بیان اینکه سلب میزبانی از تیم فوتبال خوشه طلایی ساوه به علت مشکلات زیرساختی پذیرفتنی نیست، مأموریت بررسی موضوع و شناسایی عوامل بروز این رویداد را به دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری و فرمانداری ویژه ساوه ابلاغ کرد.
"فرزاد مخلصالائمه" با تقدیر از حضور مستمر تیم خوشه طلایی ساوه در لیگ دسته اول فوتبال و سرمایهگذاری بخش خصوصی در ورزش با هدف امیدآفرینی در بین جوانان و علاقمندان به ورزش بویژه مردم شهرستان ساوه، اظهار کرده بود: سلب میزبانی مسابقات لیگ دسته اول فوتبال از ساوجیها به علت مشکلات زیرساختی ورزشگاه شهید چمران این شهر غیرقابل پذیرش است و در اسرع وقت باید مشکلات مرتفع شود.
استاندار مرکزی ضمن تقدیر از تلاشهای مدیران این باشگاه به اداره کل بازرسی استانداری و فرمانداری ویژه ساوه مأموریت داد تا ضمن بررسی موضوع، عواملی که موجبات از بین رفتن کیفیت زمین چمن را تنها پس از یک فصلِ فوتبالی، رقم زده است، شناسایی و از اداره کل ورزش و جوانان استان پاسخ لازم را دریافت کنند و نتیجه رسیدگی را به اطلاع عموم برسانند.
مخلصالائمه افزوده است: اداره کل ورزش و جوانان استان نیز تا پیش از رفع مشکلات زمین مسابقه این تیم، نسبت به معرفی ورزشگاه جایگزین در استان و تخصیص آن به میزبانی خوشه طلایی اقدامات لازم را بهعمل آورد.
به گزارش ایسنا، این چندمین بار است که زنگ خطر خداحافظی تیم خوشه طلایی از ساوه و استان مرکزی نواخته می شود و هر بار به صورت مقطعی و مُسکِنوار یک سری اقدامات کوتاه مدت انجام و برای مدتی تیم از بحران خارج می شود اما دوباره عادی انگاری شده و مشکلات این تیم مانند زخمی سرباز میکند.
اگر نتوان مشکلات زیرساختی و نیازهای مالی این تیم را برآورده کرد، باید ساوجیها با این تیم خداحافظی کنند که علاوه بر اینکه شوک بزرگی به هواداران، بازیکنان و کادر فنی وارد می شود زیبنده خاستگاه فوتبال استان مرکزی نیست.
یادمان باشد ساوه شهر پر درآمدی است و با استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور با فعالیت افزون بر ۷۰۰ واحد صنعتی و تولیدی کوچک و بزرگ در ساوه که یک فرصت و مزیت برای این شهر به شمار میرود ظرفیتی برای حمایت از ورزش دارد که باید با جلب توجه صنایع، بالفعل شود.
به نظر میرسد تشکیل یک جلسه مشترک با حضور بخش دولتی و خصوصی با بهره گیری از تمامی ظرفیتها و در یک کلام حمایت واقعی بتوان خوشه طلایی را برای ساوه حفظ و زمینه صعود آن به لیگ برتر را فراهم کرد تا علاوه بر افزایش سهمیه استان مرکزی در لیگ برتر فضای نشاط و شادابی این خطه از کشور تقویت شود و شاهد جذب ورزشکاران و توسعه ورزش استان مرکزی باشیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
عامل قدرت نمایی در پردیس دستگیر شد
مسمومیت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر
میزبانی خوزستان از ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس
۳۰ آذر آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانهای ابوذر در مرکزی
بازدید نزدیک به ۷۰۰۰ نفر از نمایشگاه کتاب کودک و نوجوان قزوین
مسئولان باید به عنوان یک بسیجی خالصانه به مردم خدمت کنند
متهم پرونده فروش گوشتهای تاریخ مصرف گذشته در بجنورد نقره داغ شد
۲۰ هرمزگانی بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست دادند
جلوه های زیبای انگشتر رونمایی شده مقاومت در قم +تصاویر
مردم خراسان جنوبی ۱۵ هزار واحد خون اهدا کردند
جلوه های زیبای انگشتر مقاومت +تصاویر
۱۳۵ نفر از مددجویان اردوگاه و زندان ساری آزاد شدند
۷ هزار فقره تسهیلات نهضت ملی مسکن جدید سمنان در راه است
دریافت ۱۱۱ ایده هوش مصنوعی؛ ۱۴۶ شرکت دانش بنیان فعال است
آغاز رویداد استارت آپی هوش مصنوعی در نوشهر
مومنی: عملکرد استانداران بعد از یک سال ارزیابی میشود
امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد
اگر جمهوری اسلامی نبود قطع به یقین جبهه مقاومت وجود نداشت
کمیسیون پزشکی برای محیط بان آسیبدیده شاهرودی تشکیل میشود
پیگیری و اجرای مناسب برنامه ها نسخه اصلی حل مشکلات در استان تهران است
زلزله رستم آباد خسارتی نداشته است
بسیجیان دو ویژگی تولی و تبری را در خود تقویت کنند
شناسایی ۱۷۵ ملک دولتی مازاد برای مولدسازی در مازندران
حضور بسیجیان در لبنان و سوریه برای دفاع از اسلام و انقلاب است
کشور به ۶ حلقه تولید داروی استامینوفن دست یافته است
لزوم پرهیز از سبک زندگی کاریکاتوری/ مفاخر فرهنگی تجلیل شوند
کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گم شدن نوجوان سیرجانی
دومین ایستگاه هواشناسی کوهستان کشور در اردبیل افتتاح شد
۶ شهید گمنام از دوران دفاع مقدس میهمان کرمانشاه هستند
کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گمشدن نوجوان سیرجانی