میرنیوز

ماهیگیری فضای مجازی از آب گل آلود کرونا در پذیرش مسافر

ماهیگیری فضای مجازی از آب گل آلود کرونا در پذیرش مسافر 2020-03-10T08:21:19+03:30

سه شنبه هفته گذشته استاندار اصفهان در حاشیه برگزاری هفتمین جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، رسما اعلام کرد که امسال اصفهان امکان پذیرش و اسکان مسافر نوروزی در قالب کمپ، مدارس، ورزشگاه‌ها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها و امثال آن را ندارد و این اقدام در راستای حفظ سلامت هم استانی‌ها و آحاد مردم ایران و به عنوان یک رسالت ملی و در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا صورت می‌گیرد.

از سوی دیگر بیگی-رئیس جامعه هتلداران استان اصفهان به ایسنا گفت که با شیوع کرونا در کشور، تمام تورهای مسافری کنسل و مسافران سفر خود به اصفهان لغو کردند و به یکباره هتل های این شهر خالی از مسافر شده است، همچنین رئیس جامعه حرفه ای مهمانپذیران استان اصفهان هفته گذشته به ایسنا اعلام کرد که در پی شیوع کرونا در کشور شاهد روند نزولی پذیرش ها در مهمانخانه های استان هستیم و طی آمارگیری از بیشتر مهمانپذیران اصفهان، از میزان پذیرش مسافران به شدت کاسته شده است.

همچنین روز گذشته استاندار اصفهان در یازدهمین جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با قاطعیت اعلام کرد که استان اصفهان به دلیل مواجهه با ویروس کرونا امسال مقصد خوبی برای مسافرت نیست.

به گفته عباس رضایی، هیچ‌کدام از مدارس، مسافرخانه‌ها، اردوگاه‌ها، ورزشگاه‌ها، مهمانسراها، زائرسراها، مراکز تفریحی و گردشگری مجاز به سرویس‌دهی به مسافران نیستند، همچنین به دلیل جلوگیری از انتقال بیماری، دایر کردن چادر در مکان‌های عمومی، کمپ‌ها و امثال آن ممنوع است و این تصمیم با توجه به ضرورت پیشگیری از انتقال ویروس و حفظ سلامت مسافران و شهروندان گرفته شده است.

از سوی دیگر شب گذشته معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که بدون شک حضور مردم در خیابان‌ها و سفرهای آنان به استان‌های مختلف باعث گسترش و تثبیت ویروس کرونا می‌شود و فقط و فقط در خانه ماندن و پیگیری اصول خود مراقبتی یگانه راه غلبه بر این ویروس است و در خانه ماندن هموطنان و عدم حضور در معابر و خیابان‌ها رمز غلبه بر ویروس کرونا بوده و با تحمل و بردباری در مدتی کوتاه خواهیم توانست از این مرحله عبور کنیم.

او تاکید کرد: با قدری تحمل و گذر از وضعیت فعلی می توان در ماه های آتی و در فضایی ایمن و مطمئن سفرها به اقصی نقاط کشور را انجام داد.

با وجود تاکید وزارت بهداشت بر لغو سفر در ایام نوروز و همچنین اولتیماتوم استاندار اصفهان در لغو پذیرش مسافران نوروزی جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا، اما متاسفانه در برخی کانال ها و سایت ها از جمله دیوار، شب و ... شاهد تبلیغاتی مبنی بر اجاره منازل مسکونی به مسافران برای ایام نوروز در اصفهان هستیم و به نظر می رسد این افراد بدون توجه به سلامت خود و دیگران، نه تنها به فکر سود خود از شرایط تعطیلی هتل ها و اقامتگاه های استان هستند، بلکه شیوع و گسترش ویروس کرونا را جدی نگرفته اند.

ماهیگیری فضای مجازی از آب گل آلود کرونا در پذیرش مسافر

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان در این باره به ایسنا، گفت: به طور قطع تبلیغات برای اجاره منازل مسکونی جهت اسکان مسافران نوروزی در شرایط کنونی غیرقانونی است و در این باره به تمام واحدهای صنفی مشاوران املاک نامه زده ایم.

رسول جهانگیری افزود: اگر هر یک از دفاتر مشاور املاک در رابطه با اسکان مسافران نوروزی اقدام و بنر نصب کند و تبلیغات داشته باشد، با آنها برخورد می شود.

وی با تاکید بر اینکه امسال اسکان مسافران نوروزی حتی در منازل استیجاری مردم ممنوع است، تاکید کرد: اگر شهروندان به صورت مستند موارد این چنینی را به اتحادیه گزارش دهد، آن واحد صنفی پلمب خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف اصفهان در خصوص تبلیغات اجازه خانه های مسکونی برای ایام نوروز در سایت هایی همچون دیوار و ...، گفت: برخورد با این گونه تبلیغات و برخورد با آنها در حیطه وظایف پلیس فتا است و ارتباطی با اتحادیه مشاوران املاک ندارد.

وی تاکید کرد: البته اگر مشخص شود این تبلیغات که از سوی یکی از واحدهای مشاوران املاک انجام شده، به طور قطع آن واحد صنفی پلمب خواهد شد، اما برخورد با تبلیغات اجاره اتاق و منزل مسکونی برای نوروز امسال در حیطه اختیارات پلیس فتا است.

جهانگیری با بیان اینکه در سال های گذشته اتحادیه مشاوران املاک یکی از اعضای اصلی ستاد اسکان مسافران نوروزی بود، گفت: بیش از ۵۰ درصد مسافران نوروزی از سوی این اتحادیه اسکان داده می شدند که امسال در پی شیوع کرونا، این طرح از ابتدای اسفند ماه ملغی شد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان توضیح داد: با لغو این طرح، با نامه نگاری به تمام ۱۰۰ واحد صنفی ثبت نام شده در آن، هرگونه تبلیغ و فعالیت برای اسکان مسافران نوروزی ممنوع و تمام بنرهای سطح شهر جمع آوری شد.

اولویت ماموریت های پلیس فتا حول ویروس کرونا است

رئیس پلیس فتا استان اصفهان نیز در این باره به ایسنا، گفت: بحث اجاره کوتاه مدت اتاق یا منزل مسکونی در سایت هایی همچون دیوار، شب و ... چه در ایام نوروز و چه غیر از نوروز، از ریشه و اساس اشتباه است.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوری افزود: قرار بود برای نوروز امسال همانند سال های گذشته، اتحادیه مشاوران املاک اسکان موقت منازل مسکونی را انجام دهند که در پی شیوع ویروس کرونا این مساله منتفی شد.

وی با بیان اینکه پلیس فتا به غیر از نوروز، در ایام مختلف سال اجاره ساعتی و روزانه منازل مسکونی در این گونه سایت ها را رصد می کند، گفت: مدیریت اسکان مسافران نوروزی موضوعی نیست که به پلیس فتا ارتباط داشته باشد و در حوزه اختیارات اتحادیه مشاوران املاک است.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان با تاکید بر اینکه در حال حاضر اولویت ماموریت های پلیس فتا حول ویروس کرونا است، توضیح داد: عرضه و فروش محصولات بهداشتی و مواد غذایی در فضای مجازی و همچنین شایعات و اکاذیب حول محور کرونا در فضای مجازی از جمله موضوعات قابل پیگیری پلیس فتا است و اکنون با لغو سفرهای نوروزی به اصفهان و با تاکید استاندار اصفهان، اسکان مسافران نوروزی در شبکه های مجازی و سایت های مختلف نیز از سوی پلیس فتا رصد و مورد پیگیری قرار می گیرد و این موضوع با حساسیت بیشتری دنبال می شود.

وی در خصوص اطلاع رسانی موارد تخلف به پلیس فتا، اظهار کرد: اگر متولی اجاره منازل مسکونی برای مسافران نوروزی واقعی باشد، از سوی اتحادیه مشاوران املاک و اماکن باید پیگیری و برخورد شود، اما در فضای مجازی اقدامات اولیه را پلیس فتا انجام خواهد داد.

 به گفته سرهنگ مرتضوی، راه اولیه ارتباط مردم برای گزارش این تخلفات به پلیس فتا، شماره ۱۱۰ و ارتباط مستقیم با ما از طریق شماره ۲۱۸۲۶۴۷۱ است.

به نظر می رسد در شرایط کنونی که کرونا در کشور همه گیر شده و بنا بر آمارهای رسمی آمار مبتلایان به این ویروس، در حال افزایش است و با وجود تاکید وزارت بهداشت بر تعویق سفرهای نوروزی به زمانی دیگر و تشویق مردم به ماندن در خانه طی ایام نوروز برای کنترل این ویروس، نه تنها باید نظارت مسئولان بر فضای مجازی بیشتر شود، بلکه مردم نیز باید آگاه تر از گذشته و بدون توجه به این تبلیغات به برخی افراد، سودجو اجازه سوء استفاده از این شرایط را ندهند. 

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد
2025-03-13T22:09:57+03:30
گناباد- بزرگترین زورخانه شرق کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان در روستای بیلند گناباد افتتاح شد.

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان
2025-03-13T22:09:55+03:30
کرمان- تفاهم نامه مشترک مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس و صنایع دستی کرمان امضا شد.

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد
2025-03-13T21:56:37+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور پس از حضور در جلسه نشست با مدیران شهرستان های جنوب شرق استان تهران در پاکدشت، این شهرستان را ترک کرد و پرونده چهارمین سفر در استان تهران ن...

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد
2025-03-13T21:56:35+03:30
قائمشهر- سرمربی تیم نساجی مازندران گفت: تیم نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارا است.

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی
2025-03-13T21:30:03+03:30
قائمشهر - سرمربی تیم سپاهان اصفهان با گلایه از داوری گفت: از ترس محروم شدن مجبورم به دروغ بگویم همه چیز خوب بوده است.

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است
2025-03-13T20:49:45+03:30
شاهرود- نماینده تشکل‌های زیست محیطی شاهرود با بیان اینکه طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است، گفت: مطالبه جدی مردم شهرستان ابطال این طرح...

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش
2025-03-13T20:36:25+03:30
بردسکن- وزیر ورزش و جوانان گفت: کمبود بودجه و منابع در وزرات ورزش مشهود است.

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان
2025-03-13T20:23:04+03:30
بندرعباس- استاندار هرمزگان از مشارکت بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان طی سال آینده خبر داد.

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان
2025-03-13T20:09:42+03:30
زاهدان- رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان وبلوچستان از ثبت گزارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سطح استان خبر داد. 

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند
2025-03-13T19:56:22+03:30
کردکوی-استاندار گلستان بر لزوم حمایت عملی از سرمایه‌گذاران تأکید کرد و از مدیران خواست بدون اتلاف وقت، پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان باشند.

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد
2025-03-13T19:56:22+03:30
پارس‌آباد - دادستان شهرستان پارس آباد گفت: جسد فردی که ۶ روز پیش مفقود شده از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد.

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: غربالگری منظم: سلاحی مؤثر در جنگ با سرطان کلیه است.

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند.

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر
2025-03-13T19:16:25+03:30
مشهد - قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر خبرداد.

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد
2025-03-13T18:49:46+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور در سفر به جنوب شرق استان تهران خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

مقاومت پای دین دستور خداوند است

مقاومت پای دین دستور خداوند است
2025-03-13T18:09:41+03:30
شیراز - امام جمعه شیراز در جلسه تفسیر آیه محوری ۱۱۲ سوره هود در «پویش زندگی با آیه‌ها» گفت: مقاومت پای دین دستور خداوند است زیرا باعث خشنودی خداوند و شکست حی...

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست
2025-03-13T18:09:41+03:30
مشهد - وزیر ورزش و جوانان در سفر به قوچان با حضور در پلیس‌راه این شهرستان به پویش نه به‌تصادف پیوست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است
2025-03-13T17:56:25+03:30
کاشمر - وزیر ورزش و جوانان گفت: در کشور حدود ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد
2025-03-13T17:56:24+03:30
مشهد - مسئول کمیته اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه اسکان نوروزی زائران در این استان خبر داد.

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است
2025-03-13T17:43:03+03:30
گنبدکاووس-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر لزوم پیگیری مشکلات اقتصادی و مدیریتی، خواستار هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی استان شد.

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود
2025-03-13T17:43:02+03:30
مشهد - مشهد در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) طی یک مراسم افطاری، میزبان ۸۰ هزار نفر روزه دار است.

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران
2025-03-13T17:16:21+03:30
پاکدشت- استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق ...

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد
2025-03-13T17:16:20+03:30
ارومیه - رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از کشف ۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع و ۱۳ کیلو گرم پیش ساز در شهرستان سردشت خبر داد.

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است
2025-03-13T17:03:03+03:30
تبریز- وزیر علوم بر ضرورت استقلال مالی دانشگاه‌ها، گسترش ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد.

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود
2025-03-13T16:09:53+03:30
ارومیه - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی غربی گفت: مسجد جامع ارومیه جزو لیست اولیه ثبت یونسکو قرار گرفته و اردیبهشت ماه سال آینده مو...

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود
2025-03-13T16:09:51+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: نبود همبستگی اجتماعی باعث سستی اجتماعی، از بین رفتن اقتدار و روحیه مقاومت در جامعه می‌شود.

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است
2025-03-13T15:56:21+03:30
ساری- سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران وضعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور سوادکوه را نیمه سنگین یاد کرد.

ابرپرچم پویش ملی زندگی با آیه‌ها در مشهد نصب شد

ابرپرچم پویش ملی زندگی با آیه‌ها در مشهد نصب شد
2025-03-13T15:56:20+03:30
مشهد - ابر پرچم پویش ملی زندگی با آیه‌ها با حضور مدیر کل دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در میدان شهدا نصب شد.

۹۰ کلاس درس برای مسافران فرهنگی در بابلسر مهیا شده است

۹۰ کلاس درس برای مسافران فرهنگی در بابلسر مهیا شده است
2025-03-13T15:56:20+03:30
بابلسر -مدیر آموزش و پرورش بابلسر گفت: ۱۵ مدرسه با ۹۰ کلاس درس برای اسکان نوروزی مسافران فرهنگی در شهرستان مهیا شده است.

پزشکیان: توجه به نیروی انسانی، وابستگی به نفت و گاز را از بین می‌برد

پزشکیان: توجه به نیروی انسانی، وابستگی به نفت و گاز را از بین می‌برد
2025-03-13T14:36:22+03:30
ورامین- رئیس‌جمهور گفت: اگر به نیروهای انسانی نگاه کنیم نیازی به فروش نفت و گاز نخواهیم داشت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)