میرنیوز

تشعشعات دکل‌های ارتباطی و مخابراتی خراسان جنوبی کمتر از حد استاندارد است

تشعشعات دکل‌های ارتباطی و مخابراتی خراسان جنوبی کمتر از حد استاندارد است 2021-12-04T17:09:18+03:30

مصطفی بهی، امروز شنبه ۱۳ آذر در نشست خبری اظهار کرد: امواج آنتن‌های بی تی اس در فواصل کم به سطح منازل مسکونی نمی‌رسد و مردم و منازل در معرض تشعشعات بسیار ضعیف قرار می‌گیرند که این تشعشعات بسیار کمتر از حد استاندارد است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: هرچه انسان از دکل‌های رادیویی دورتر باشد پرتوهای تلفن همراه قوی‌تر می‌شوند و هرچه به دکل‌ها نزدیک‌تر باشیم میزان خطر کاسته می‌شود که برعکس تصور مردم هرچه به دکل نزدیک‌تر باشیم، تشعشعات کمتر خواهد شد.

بهی ادامه داد: طبق گزارش‌ها و بررسی‌های صورت گرفته در شلوغ‌ترین منطقه بیرجند میزان تشعشعات ۶ دهم میکروبات بر سانتیمتر بوده که یک هفتصد و پنجاهم حد استاندارد است یعنی تا ۷۵۰ برابر این میزان هیچ مشکلی ندارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی تصریح کرد: با این وجود نه تنها نگرانی وجود ندارد بلکه باید به سمت شهرهای هوشمند برویم که از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰ ایستگاه با برخورداری ۱۴ هزار خانوار فعالیت خود را در استان آغاز کرد هرچند در بخش‌هایی هنوز مشکل داریم که باید همزمان با نیاز مردم زیرساخت‌ها را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه اخیرا نگرانی‌هایی بین مردم نسبت به تشعشعات دکل‌های ارتباطی به وجود آمده و متاسفانه برخی‌ افراد نیز بدون آگاهی کارشناسانه به این مساله دامن زده‌اند، اظهار کرد: توسعه وسایل ارتباطی و ضرورت استفاده از ارتباطات سریع یکی از مهمترین دغدغه‌هاست و اهمیت این موضوع از ابتدای شروع کرونا دوچندان شد تا خدمات حداکثری را برای شهرها و روستاها انجام دهیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی افزود: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره در تلاش بوده تا این نیاز مهم مردم را به بهترین شکل ممکن محقق کند و در دوران کرونا همه لمس کردیم که اگر قرار است فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت و استمرار خدمت را داشته باشیم راهکاری جز استفاده از خدمات ارتباطی و اینترنتی نداریم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سه اپراتور ایرانسل، همراه اول و رایتل در استان خراسان جنوبی فعال هستند و هیچ مشکلی مبنی بر تخطی از میزان استاندارد در تشعشعات دکل‌ها تاکنون گزارش نشده است.

بهی اظهار کرد: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که با ظرفیت‌سازی به کمک مقابله با کرونا آمد و این مهم با تامین زیرساخت‌های آموزشی و کسب و کار آنلاین ایجاد شد تا ثابت شود این حوزه همواره یاریگر سلامت مردم است.

وی افزود: امواج الکترومغناطیسی در محیط پیرامون ما بسیار زیاد و امواج رادیویی از نظر بسامد بسیار پایین‌تر از امواج نوری هستند لذا فرکانس امواج رادیویی در بیشترین حالت یک میلیونیم طیف فرابنفش است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: امواج از جایی خطرساز می‌شوند که از اشعه ماورا بنفش به بعد بتوانند مواد را یونیزه کنند و باید بدانیم که هرگز نمی‌توان این پرتوها را در محیط زندگی انسان به صفر رساند اما استانداردها را باید رعایت کرد؛ بهره‌برداری از امواج رادیویی نیاز به اخذ پروانه از سازمان انرژی اتمی ایران دارد و فرکانس‌ها دایما اندازه‌گیری و پروانه تمدید می‌شود.

حسن آذری نصرآباد، مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی نیز گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون استفاده مردم از خدمات ارتباطی در این استان پنج برابر شده است و به همین میزان تامین زیرساخت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: امروزه موضوعات مربوط به دیجیتال یکی از راهبردهای اصلی دنیا است و در دوران کرونا این مهم به خوبی اهمیت خود را نمایان کرد؛ نقش بی‌بدیل این صنعت متاسفانه اخیرا نادیده گرفته شده و عجیب است که حتی یک مسوول می‌گوید "اینترنت نباشد برای مردم بهتر است" اما مسایل روز عکس این گفته را ثابت می‌کند.

مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی بیان کرد: با اینکه تمامی استاندارهای داخلی و بین‌المللی در دکل‌های مخابراتی رعایت می‌شود چرا باید موضوعی بی‌جهت بیان شود تا برای مردم نگرانی ایجاد کند و اظهارنظرها باید کارشناسانه باشد؛ تمامی موضوعات مربوط به دکل‌ها تحت نظارت سازمان انرژی اتمی است و مردم هیچ گونه نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد

سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
2025-02-18T00:36:21+03:30
بوشهر- فرماندار کنگان با تأکید بر ضرورت حضور پررنگ‌تر بانوان در عرصه‌های مدیریتی گفت: باید زمینه افزایش سهم بانوان در مدیریت شهرستان فراهم شود.

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست

حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست
2025-02-18T00:36:20+03:30
قم- رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: حضرت امام راحل زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه می‌دانست که ضرورت دارد این نگاه در میان حوزویان و دانشگاهیان مورد ب...

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد

۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
2025-02-17T23:43:00+03:30
دامغان- دبیر اولین همایش ملی نقش علوم دارویی و سبک زندگی در تحقق جوانی جمعیت گفت: ۳۰۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی به دبیرخانه این همایش واصل شد.

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند

بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
2025-02-17T22:36:18+03:30
نمین - مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: دشمن با القای باورهای غلط سعی در تأثیرگذاری بر اعتقادات مردم دارد که مقابله با جنگ نرم دشمن بر عهده خواهران ...

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز

شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
2025-02-17T22:36:18+03:30
کرج - ‏فرمانده انتظامی شهرستان کرج از انتشار تصویر فرد کلاهبردار به دستور ‏دادیار شعبه چهارم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ فجر کرج خبر داد.

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست

مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
2025-02-17T20:23:00+03:30
شمیرانات - مسئول ستاد مدیریت بحران شمیرانات گفت: مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست.

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است

تهران سه‌شنبه صبح یخبندان است
2025-02-17T20:09:44+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: سه‌شنبه صبح تهران یخبندان است.

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی

سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
2025-02-17T19:56:32+03:30
مشهد- شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور فردا سه‌شنبه ۳۰ بهمن به مشهد سفر می‌کند.

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه

فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
2025-02-17T19:16:22+03:30
قزوین- مدارس استان قزوین در روز سه شنبه به صورت عادی و حضوری فعالیت خواهند کرد.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T19:03:00+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور

تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
2025-02-17T19:03:00+03:30
کرج - رئیس فدراسیون فوتبال گفت: استان البرز به زودی به قطب جدید فوتبال ساحلی تبدیل خواهد شد و پیشرفت‌های قابل توجهی در میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی خواهد...

فردا صبح تهران یخبندان است

فردا صبح تهران یخبندان است
2025-02-17T18:49:56+03:30
تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران از وقوع وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در این استان خبر داد و گفت: فردا صبح تهران یخبندان است.

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند

۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
2025-02-17T18:49:55+03:30
ساری- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به کسب رتبه اول استان در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز گفت: ۶۸ هزار نفر در پویش هزاران مترمکعب عشق شرکت کردند.

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند

حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
2025-02-17T18:09:41+03:30
دماوند- یک دختر نه ساله در دماوند مورد حمله سگ های بلاصاحب قرار گرفت که طی آن، کودک مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت

ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
2025-02-17T17:56:24+03:30
کرج - رئیس پلیس راه البرز گفت: بر اثر ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس، راننده یک خودرو سواری در دم فوت کرد.

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود

نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
2025-02-17T17:29:42+03:30
رشت - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تشدید نظارت ها بر عرضه برنج و برخورد جدی با محتکران و دلالان این حوزه خبر داد.

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد

مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
2025-02-17T16:49:39+03:30
مشهد- نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد که این موضوع باید در نمازهای جمعه مورد تاکید قرار بگیرد.

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز

ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
2025-02-17T16:09:42+03:30
تبریز- سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی برضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز تاکید کرد.

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید

نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهره‌برداری سید
2025-02-17T15:56:23+03:30
قم- نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰ نفر از اهالی روستای پاچیان شهرستان جعفریه استان قم با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات در روستای پاچیان به بهره‌برداری رسید.

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد

امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مرکزی انجام شد
2025-02-17T15:29:41+03:30
اراک- مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی گفت: امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در این استان انجام شد.

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد

جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
2025-02-17T15:16:23+03:30
ساری - همزمان با هفته جوان با همکاری باشگاه رسانه ورزش مازندران جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد.

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد

سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
2025-02-17T15:16:22+03:30
بوشهر سخنگوی دولت در سفر خود به عسلویه وارد سکوی SPQ1 پارس جنوبی شد.

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد

اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
2025-02-17T14:23:02+03:30
کرمان- به اولین سکونتگاه عشایری کشور در جاده روستای جهانی میمند شهرستان شهر بابک برق رسانی شد.

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد

پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
آستانه اشرفیه - مادر شهیدان «اسماعیل و قربانعلی رنجبر» از شهدای آستانه اشرفیه، پس از تشییع در حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف در گلزار شهدا خاکسپاری شد.

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد

۱۰ روستای هرمزگان برق‌رسانی شد
2025-02-17T14:09:58+03:30
بندرعباس - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از برق رسانی به ۱۰ روستای فاقد برق در هرمزگان خبر داد.

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند

قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
2025-02-17T13:56:23+03:30
کرمان-سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان از محکومیت ۱۴ هزار میلیارد ریالی قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان خبر داد.

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو

تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
2025-02-17T13:43:05+03:30
قم- یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم در محل ساختمان شورای اسلامی این شهر برگزار شد که حواشی به دنبال داشت.

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد

بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
2025-02-17T13:29:41+03:30
خرم‌آباد - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان، گفت: بالگرد هلال‌احمر برای امدادرسانی به روستاهای در محاصره برف در شهرستان الیگودرز به پرواز درآمد.

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست

یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
2025-02-17T13:16:24+03:30
یزد - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اعلام کرد: پنجشنبه این هفته یزد تعطیل نیست.

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری

ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندان‌های ساری
2025-02-17T13:03:06+03:30
ساری- فرماندار ساری حجم ذخیره آب در آببندان های شهرستان را ۶۰ میلیون مترمکعب معادل ۶۴ درصد ظرفیت آن اعلام کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)