میرنیوز

علم‌الهدی: دشمن به مذاکره با ما محتاج است

علم‌الهدی: دشمن به مذاکره با ما محتاج است 2021-10-29T15:05:54+03:30

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در حرم مطهر رضوی(ع) در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد با بیان اینکه دشمنان با دو ابزار به جنگ ما آمدند، اظهار کرد: به غیر از این ابزار، برای آنان چیزی باقی نمانده است. این‌ها قبلا در لاف‌های بی‌محتوای خود می‌گفتند گزینه نظامی روی میز است، اما مدتی است همین را هم نمی‌گویند، چون می‌دانند قدرت نظامی ندارند و با صلابت یک ملت غیور طرف هستند. این انقلاب و نظام با جان مردم ما آمیخته شده است‌.

وی افزود: در هفته‌های اخیر نظام صهیونیستی یک لاف گزافی را بیان کرد و گفت قصد حمله به مراکز هسته‌ای ایران را دارد. چند وقت پیش هم چنین ادعایی کرده بود و حتی برای عملیاتی کردن آن تاریخ هم تعیین کرده بود اما جرات نکرد کاری بکند. الآن هم وقتی این را گفت، همه مسخره کردند. معلوم است که اگر رژیم صهیونیستی بخواهد دست به چنین حرکتی بزند، نابودی خود را تسریع کرده است. این گونه نیست نظام مقتدری مانند نظام مقدس اسلامی ایران نگاه کند رژیم نامشروعی مانند اسرائیل حمله کند و هیچ عکس‌العملی نشان ندهد. وجب به وجب اسرائیل زیر موشک قرار خواهد گرفت و دیگر چیزی به نام اسرائیل در دنیا باقی نخواهد ماند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اضافه کرد: لذا تنها دو ابزار برای دشمن باقی مانده است. یکی توطئه و فتنه و دیگری تحریم. در موقعیت‌های بسیار حساس، دشمن در صدد توطئه است، برای این که بحران اجتماعی در کشور به وجو آورد و در آن بحران، اهداف سوء خود را به اجرا در بیاورد.

علم‌الهدی با بیان اینکه دو مورد برای خنثی‌سازی توطئه دشمن وجود دارد، عنوان کرد: یکی هوشیاری و اعتماد به نظام است. مردم هم به این نظام معتقد اند و هم به مسئولین نظام اعتماد دارند. مورد دوم که از اولی مهم‌تر است، حضور مسئولین در موقعیت‌های بحران‌آفرین توطئه است. اتفاقی که روزهای اخیر در کشور افتاد، یک آموزه قابل توجه برای مسئولین و مردم در حوادث آینده بود. دشمن دست به یک توطئه زد و با یک تجاوز سایبری، توزیع بنزین را دچار مشکل کرد تا یک شورشی در بین مردم به وجود بیاید و ادامه پیدا کند و به یک بحران اجتماعی تبدیل شود.

وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور جلسه نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه را رها کرد و به پمپ بنزین رفت و از نزدیک بر اوضاع نظارت کرد. دشمن فکر می‌کرد این مشکل حداقل یک هفته به طول بیانجامد و به یک بحران مانند بحران سال ۹۸ منجر شود، اما با هوشیاری رئیس جمهور و مسئولین، تا کنون بیش از ۳۰۰۰ پمپ بنزین در کشور راه‌اندازی شد. یکی از اساتید دانشگاه به من گفت این عمل آقای رئیس جمهور، دو واحد درس علوم سیاسی است. هوشیاری مسئولین و پای کار بودن آنان و اعتماد و توجه مردم به بحران‌آفرینی دشمن، دشمن را بیچاره کرده است و نقشه او را خاکستر کرد.

امام جمعه مشهد بیان کرد: این هوشیاری شما مردم در رایی که می‌دهید و انتخابی که می‌کنید و اعتمادی که  دارید، اصل قضیه است. با کاری که دولت کرد، هم از بحران جلوگیری شد و هم نشان داده شد که این دولت به نیاز مردم و مسائل داخلی کشور، بیشتر از مسائل خارجی و بین‌المللی توجه دارد.

علم‌الهدی اظهار کرد: ابزار دوم دشمن تحریم است. وجود تحریم به امسال و چند سال اخیر محدود نمی‌شود، از روزی که جوانان غیور انقلابی ما به تعبیر امام بزرگوار انقلاب دوم انجام دادند و جاسوس‌خانه آمریکا را تصرف کردند، تحریم‌ها علیه کشور ما شروع شد. مقام معظم رهبری فرمودند حل مشکل تحریم‌ها دو راه دارد. یکی لغو تحریم است که در دست دشمن است. دشمن هم در عالم دشمنی خود وقتی راهی را در پیش گرفت و به اثرگذاری آن پی برد، از آن دست برنمی‌دارد. بنابراین نمی‌توان برای لغو تحریم‌ها به دشمن اعتماد کرد. تا به الان هم هر چه برای لغو تحریم‌ها به سمت دشمن رفتند، بدتر شد اما بهتر نشد.

وی ادامه داد: راه دومی که رهبری فرمودند، خنثی‌سازی تحریم‌ها است. یعنی ما در حرکت اقتصادی خودمان راهی را در پیش بگیریم که تحریم در جامعه ما اثر نکند و آثار تحریم را از بین ببریم‌. یک نمونه کوچک این بود که آمریکا لبنان را تحریم کرد و به محض این که کشتی‌های سوخت از ایران به طرف لبنان رفت، فرانسه تحریم‌های خودش را لغو کرد؛ چراکه دید تحریم فایده‌ای ندارد. رهبری فرمودند خنثی‌سازی تحریم کار ماست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این دولت هم برای لغو تحریم و هم برای خنثی‌سازی تحریم‌ها اقدام شده است‌. در روز ۲۵ مهر، رئیس جمهور حکمی را برای معاون اول و گروه اقتصادی صادر کرد تا این افراد وارد عرصه حرکت‌های اقتصادی در خنثی‌سازی تحریم‌ها شوند. امیدواریم این طرح‌ها به زودی پیاده شود و ما با تکیه بر توانایی‌های خودمان به نقطه‌ای برسیم که دیگر تحریم‌ها در جامعه ما اثر نگذارد.

علم‌الهدی با بیان اینکه دولت برای لغو تحریم‌ها هم اقدام کرده است، گفت: امروز طرف غربی به مذاکره هسته‌ای با ما محتاج است و راهی جز مذاکره ندارد. این‌ها باید مذاکره کنند و از این طریق نگرانی‌های خود را حل کنند. امروز قدرت ایران به حدی رسیده است که اگر به نتیجه برسد که باید وارد عرصه دفاعی شود، هیچ قدرتی در دنیا توان ایستادگی در برابر آن را ندارد.

وی افزود: ایران امروز کاملا بر منطقه مسلط است و با تکان خوردن دفاعی ایران، منطقه تکان می‌خورد. لذا دشمن اعم از اروپا و آمریکا، چاره‌ای جز مذاکره با ما ندارند و باید وارد عرصه مذاکره شوند و خوشبختانه برای این مسئله هم یک فرد آگاه که بیش از ۱۰ سال در جریان مذاکرات با ۱+۵ قرار داشته است و برجام را زیر و رو کرده و بر همه مسائل مسلط است، برای مذاکره انتخاب شده است. ایران تنها به شرط لغو تحریم‌ها به پای میز مذاکره می‌رود.

امام جمعه مشهد بیان کرد: دشمن می‌خواهد از ما امتیاز بگیرد، اما در این جا مجبور می‌شود به ما امتیاز دهد. همه این‌ها معلول دو عامل است‌؛ عامل اول عنایات خدا است و عامل دوم هم غیرت و بصیرت مردم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها
2025-03-13T23:56:31+03:30
رباط کریم - سقوط میلگردها از یک دستگاه نیسان در بلوار امام رضا(ع) رباط‌کریم، جان یک کودک ۱۱ ساله را گرفت و مادرش را مصدوم کرد.

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند
2025-03-13T23:56:29+03:30
شاهرود- رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو با اشاره به اهمیت «شاهوار» برای کشورمان، گفت: هیچ مردمی حاضر نیستند چنین ثروت عظیمی را به پای استخر...

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد
2025-03-13T23:16:38+03:30
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به نقش مداحان در مقابله با توطئه‌های دشمنان گفت: تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد.

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد
2025-03-13T22:09:57+03:30
گناباد- بزرگترین زورخانه شرق کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان در روستای بیلند گناباد افتتاح شد.

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان
2025-03-13T22:09:55+03:30
کرمان- تفاهم نامه مشترک مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس و صنایع دستی کرمان امضا شد.

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد
2025-03-13T21:56:37+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور پس از حضور در جلسه نشست با مدیران شهرستان های جنوب شرق استان تهران در پاکدشت، این شهرستان را ترک کرد و پرونده چهارمین سفر در استان تهران ن...

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد
2025-03-13T21:56:35+03:30
قائمشهر- سرمربی تیم نساجی مازندران گفت: تیم نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارا است.

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی
2025-03-13T21:30:03+03:30
قائمشهر - سرمربی تیم سپاهان اصفهان با گلایه از داوری گفت: از ترس محروم شدن مجبورم به دروغ بگویم همه چیز خوب بوده است.

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است
2025-03-13T20:49:45+03:30
شاهرود- نماینده تشکل‌های زیست محیطی شاهرود با بیان اینکه طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است، گفت: مطالبه جدی مردم شهرستان ابطال این طرح...

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش
2025-03-13T20:36:25+03:30
بردسکن- وزیر ورزش و جوانان گفت: کمبود بودجه و منابع در وزرات ورزش مشهود است.

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان
2025-03-13T20:23:04+03:30
بندرعباس- استاندار هرمزگان از مشارکت بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان طی سال آینده خبر داد.

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان
2025-03-13T20:09:42+03:30
زاهدان- رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان وبلوچستان از ثبت گزارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سطح استان خبر داد. 

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند
2025-03-13T19:56:22+03:30
کردکوی-استاندار گلستان بر لزوم حمایت عملی از سرمایه‌گذاران تأکید کرد و از مدیران خواست بدون اتلاف وقت، پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان باشند.

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد
2025-03-13T19:56:22+03:30
پارس‌آباد - دادستان شهرستان پارس آباد گفت: جسد فردی که ۶ روز پیش مفقود شده از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد.

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: غربالگری منظم: سلاحی مؤثر در جنگ با سرطان کلیه است.

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند.

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر
2025-03-13T19:16:25+03:30
مشهد - قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر خبرداد.

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد
2025-03-13T18:49:46+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور در سفر به جنوب شرق استان تهران خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

مقاومت پای دین دستور خداوند است

مقاومت پای دین دستور خداوند است
2025-03-13T18:09:41+03:30
شیراز - امام جمعه شیراز در جلسه تفسیر آیه محوری ۱۱۲ سوره هود در «پویش زندگی با آیه‌ها» گفت: مقاومت پای دین دستور خداوند است زیرا باعث خشنودی خداوند و شکست حی...

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست
2025-03-13T18:09:41+03:30
مشهد - وزیر ورزش و جوانان در سفر به قوچان با حضور در پلیس‌راه این شهرستان به پویش نه به‌تصادف پیوست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است
2025-03-13T17:56:25+03:30
کاشمر - وزیر ورزش و جوانان گفت: در کشور حدود ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد
2025-03-13T17:56:24+03:30
مشهد - مسئول کمیته اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه اسکان نوروزی زائران در این استان خبر داد.

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است
2025-03-13T17:43:03+03:30
گنبدکاووس-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر لزوم پیگیری مشکلات اقتصادی و مدیریتی، خواستار هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی استان شد.

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود
2025-03-13T17:43:02+03:30
مشهد - مشهد در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) طی یک مراسم افطاری، میزبان ۸۰ هزار نفر روزه دار است.

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران
2025-03-13T17:16:21+03:30
پاکدشت- استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق ...

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد
2025-03-13T17:16:20+03:30
ارومیه - رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از کشف ۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع و ۱۳ کیلو گرم پیش ساز در شهرستان سردشت خبر داد.

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است
2025-03-13T17:03:03+03:30
تبریز- وزیر علوم بر ضرورت استقلال مالی دانشگاه‌ها، گسترش ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد.

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود
2025-03-13T16:09:53+03:30
ارومیه - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی غربی گفت: مسجد جامع ارومیه جزو لیست اولیه ثبت یونسکو قرار گرفته و اردیبهشت ماه سال آینده مو...

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود
2025-03-13T16:09:51+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: نبود همبستگی اجتماعی باعث سستی اجتماعی، از بین رفتن اقتدار و روحیه مقاومت در جامعه می‌شود.

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است
2025-03-13T15:56:21+03:30
ساری- سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران وضعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور سوادکوه را نیمه سنگین یاد کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)