میرنیوز

قصه‌ی پرغصه‌ی سرمایه‌گذاری در تبریز/ وعده‌ی شهردار تبریز بر همکاری کامل با سرمایه‌گذاران

قصه‌ی پرغصه‌ی سرمایه‌گذاری در تبریز/ وعده‌ی شهردار تبریز بر همکاری کامل با سرمایه‌گذاران 2021-10-17T15:05:59+03:30

رسول برگی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای این جلسه با اشاره به بازدید خود از مجموعه‌ای که نابینایان تبریزی مشغول به کار هستند، گفت: ما از خانه‌ی حجت الاسلام حسن ناصرزاده که نقش عمده‌ای در انقلاب اسلامی داشتند، بازدید کردیم که ۲۰ نابینا در آنجا مشغول به چرتکه بافی هستند و این خانه نیازمند بازسازی و تعمیر است.

وی، به اهمیت جذب گردشگر و سرمایه‌گذار جهت توسعه‌ی شهر تاکید کرد و افزود: خانه‌ی ستارخان و باقرخان و سایر خانه‌های تاریخی تبریز باید بیشتر از این مورد توجه قرار گیرد تا در زمینه‌ی گردشگری و سرمایه گذاری شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

رئیس شورای شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از طولانی بودن روند استعلام ابلاغ مشاور حقوقی شورا از سوی حراست، خاطرنشان کرد: امروز بعد از گذشت ۳۵ روز از انتصاب مشاور حقوقی شورا را بلامانع اعلام کرده اند ما باید ابتدا بروکراسی اداری داخل شهرداری را رفع کنیم سپس به سمت جذب سرمایه‌گذار برویم؛ اگر حکم آقای یوسف‌زاده نیاید نمی‌توانیم آیین کار را تکمیل و در سایر موضوعات نیز سریعتر عمل کنیم.

گزارش رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز

سید کاظم زعفرانچیلر، رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز طی سخنانی گفت: سرمایه‌گذاری قلب تپنده‌ی یک شهر است اما این موضوع در کشور ما از دیگر اعضای بدن هم نیست چه برسد به قلب تپنده.

وی با بیان اینکه بحث سرمایه گزاری و گردشگری در تبریز قصه پر غصه ای است، افزود: گردشگری بحث جدایی از سرمایه‌گذاری است و مشکلات بسیاری دارد و عملاً چیزی به نام گردشگری در تور تبریز وجود ندارد.

وی افزود: بنای ارک در حصار است؛ مقبره الشعرا به امان خدا رها شده و ویران است؛ موزه‌ی مشاغل در اثر بی تعهدی شهرداری جمع شد و صاحب آن در زندان است؛ حمام نوبر بسته شده است؛ عمارت ساعت در تسخیر شورای شهر است و خانه‌ی باقرخان ویران شده که همه‌ی این موارد حکایت یک داستان پر غصه است.

زعفرانچیلر ادامه داد: در زمینه سرمایه‌گذاری نیز از بدو شروع به‌کار کمیسیون در رابطه با پروژه های سرمایه‌گذاری مباحثی مطرح شده اما متاسفانه وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، وضعیت سرمایه‌گذاری در شهر مطلوب نیست به‌طوریکه در چهار سال گذشته حتی یک پروژه سرمایه‌گذاری در تبریز شروع و به پایان نرسیده است.

وی با بیان اینکه اتمام مقبره‌الشعرا با بودجه‌ی فعلی ۱۰۰ سال طول خواهد کشید، گفت: وضعیت اصلا مطلوب نیست و ما متکی به عوارض شده ایم و بهتر است نام شهرداری را به «عوارضی» تغییر دهیم  چراکه برخلاف سایر کشورها که مدیریت شهری در خدمت مردم است، در شهر ما مردم در خدمت شهرداری هستند و فقط عوارض می‌دهند تا شهرداری ماهانه حدود  ۱۳۰ میلیارد تومان حقوق دهد.

وی اضافه کرد: بسیاری از پروژه ها درگیر ماده ۱۰۰ هستند که یا بدون نظارت و بدون پروانه کار شده یا موضوعات دیگری است که نتیجه نداشته است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز ادامه داد: نگاه شهرداری در خصوص بحث سرمایه‌گذاری نگاه درستی نیست و ما فکر می‌کنیم هرکس می‌خواهد سرمایه گذاری کند انگار پولی در دست دارد که می‌خواهد آن را نابود کند، و ما می‌گوییم پولتان را بیاورید تا ما این کار را انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: وقتی یک فرد در این اوضاع اقتصادی قصد سرمایه‌گذاری دارد، باید دست اورا بگیریم‌ نه اینکه اورا به زمین بزنیم.

وی همچنین با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در تبریز کمیت محور شده است، گفت: در شهرهای دیگر سرانه‌ی عمومی سرمایه گذار نیز جذب شده است و شهرداری‌ها در زمینه‌ی ساخت بیمارستان، حمل‌ونقل و گردشگری نیز سرمایه‌گذار جذب می‌کنند.

زعفرانچیلر با بیان اینکه در تبریز خانه‌ی سرمایه‌گذاری وجود ندارد که شهرداری و سرمایه‌گذار تعامل کنند، اظهار کرد: پایگاه داده‌ی مناسبی در مورد سرمایه‌گذاران در اختیار نداریم و نمی‌دانیم چه‌مقدار توان سرمایه‌گذاری وجود دارد و با این نگرش آنقدر سرمایه‌گذار را سلاخی می‌کنیم که دیگر پولی برای سرمایه گذاری وجود نداشته باشد.

وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاران به گذشته ما نگاه کرده و بعد از دیدن عملکرد ما، از سرمایه گذاری منصرف می‌شوند.

وی گفت: سرمایه‌گذار تبریزی آنقدر در تبریز با مشکل روبرو می‌شود که به اصفهان رفته و تنها در یک هفته مجوزهای لازم برای سرمایه‌گذاری را اخذ می‌کند.

رییس کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز یادآور شد: در تبریز توجهی به بحث مالکیت معنوی نمی‌شود و نباید ایده‌ی سرمایه‌گذار را به چرخه‌ی رقابت انداخته و آن را بدزدیم که در آخر سر هم «روابط» پیروز این کورس می‌شوند لذا حق مالکیت فکری و معنوی در حوزه‌ی سرمایه‌گذاری رعایت نشده است.

وی ادامه داد: در اولین فرصت باید افرادی که در شهرداری تخصصی در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری و گردشگری دارند، جمع شوند تا این اداره در حد سازمان و معاونت باشد و شاهد حضور نیروهای غیر متخصص و ناکار آمد در مدیریت سرمایه‌گذاری و گردشگری نباشیم.

علیرضا نوای باغبان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای شهر نیز طی سخنانی گفت: تشکیل هیأت عالی سرمایه‌گذاری باید با اولویت پیگیری شود تا موضوعات مهم را پیگیری کند.

وی  افزود: شرکت تدوین کننده‌ی اطلس سرمایه‌گذاری که تا امروز ۴۰ درصد کار کرده هنوز حق الزحمه‌ی خود را دریافت نکرده است که باید هرچه سریعتر پرداخت شود.

وی اضافه کرد: بسیاری از قراردادهای مشارکتی هستند که شهرداری درصدد فسخ آنها است و باید توجه شود که چرا به دنبال فسخ هستیم؛ اکنون حداقل ۱۰ پروژه‌ی کلان وجود دارد که شهرداری به دنبال فسخ قراداد آنها است.

فریدون بابایی اقدم رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز نیز در این خصوص گفت: اعضای شورا در صحن شورا برخی موضوعات را مطرح می کنند که ظاهراً توجهی به آن‌ها نمی‌شود و لازم است تذکرات اعضای شورا بررسی و نتایج آن گزارش داده شود.

وی ادامه داد: ما با آب و تاب موضوعات را پیگیری کنیم ‌اما شهرداری این موضوعات را به نتیجه نرساند، انگیزه اعضا از بین خواهد رفت و از جمله موضوعاتی که باید هرچه سریعتر تعیین و تکلیف شود، سازمان عمران و بازآفرینی است و باید تبدیل سرمایه‌گذاری به سازمان باید در اولویت باشد.

وی تاکید کرد: اگر نیاز است، مدیر سرمایه‌گذاری گزارشی از چهار سال گذشته ارائه دهد تا دلایل اجرا و عدم اجرای سرمایه‌گذاری‌ها مشخص شود.

روح اله رشیدی رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای شهر تبریز نیز گفت: یک نگاه عرفی در بحث سرمایه گذاری وجود دارد و شهرداری باید از درون به این موضوع توجه کند.

وی ادامه داد: حتی در زمینه‌ی مسیرگشایی نیز فقط مسیرگشایی را انجام می‌دهیم ولی در ادامه پروژه را به حال خود رها می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مسیرگشایی‌ها یکی از اصلی‌ترین حلقه‎های سرمایه‌گذاری هستند اما بعد از مسیرگشایی حلقه‌های دیگر را تکمیل نمی‌کنیم.

رشیدی با تاکید بر تدوین منشور سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: متاسفانه رفتار خوبی با کسانی که به قصد سرمایه‌گذاری جلو می‌آیند، نمی‌شود و حتی خود شهرداری نیز مغفول می‌ماند.

وی گفت: در منشور سرمایه‌گذاری ضمن مشخص شدن حقوق طرفین، باید سرمایه‌گذاران را با رعایت چارچوب‌ها به سرمایه گذاری دعوت کنیم.

پرویزهادی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز نیز با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار بزرگترین مشکل شهر تبریز است، گفت: درآمد و هزینه شهرداری سربه سر است و عملاً در بن بست قرار داریم و بیشتر از این نمی‌توان کاری کرد.

وی اضافه کرد: از نهادهای امنیتی گفتند شما چند پروژه را مشخص کنید تا موانع اجرای آن برداشته شود، اما همانگونه رها شد.

وی با اشاره به اینکه باید نگاه خود را نسبت به سرمایه‌گذار تغییر دهیم، ادامه داد: در پروژه های نیمه‌کاره آنقدر سرمایه‌گذاران را اذیت می‎کنیم که می‌خواهند فرار کنند لذا یک‌بار برای همیشه باید مشکلات سرمایه گذاری را رفع کنیم.

هادی گفت: در کشور های همسایه برای سرمایه‌گذاران ما فرش قرمز باز می‌کنند اما در کشور ما نگاه مطلوبی به سرمایه‌گذار وجود ندارد که باید همگی وقت بگذاریم و این مشکل را رفع کنیم.

احد صادقی، دبیر شورا اسلامی شهر تبریز نیز با تاکید بر لزوم تمایز بین سرمایه‌گذار و دلال، اظهار کرد: شیوه‌نامه سرمایه‌گذاری باید اصلاح شود چراکه در برنامه‌های شهرداری تبریز موضوعاتی در خصوص پارک بزرگ وجود داشت که می‌توانستیم بدون تغییر کاربری آن پروژه ها را اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: اگر ‌بتوانیم در مناطق مختلف در قالب سرمایه‌گذاری‌های کوچک عمل کنیم، دیگر شاهد تجمع پروژه‌ها در یک منطقه نخواهیم بود.

وی با بیان اینکه می‌توان شرکت عمران را در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری فعال کرد، گفت: باید صندوق سرمایه‌گذاری را تشکیل و بخشی از درآمدهای شهرداری را به‌صورت مستقیم به سرمایه‌گذاری اختصاص دهیم و نباید منتظر باشیم ‌تا یک نفر آمده و سرمایه‌گذاری کند.

زعفرانچیلر نیز با بیان اینکه  بسیاری از پروژه هایی که در حال فسخ هستند واقعا نیاز به فسخ شدن ندارد، گفت: پنج سال قبل یک سرمایه‌گذار علی‌رغم اینکه ۲۰ میلیارد تومان به شهرداری پرداخت کرده بود، اما شهرداری با خواستن  مجدد حق پروانه مبلغ را به روز می‌کند اما پرداختی سرمایه‌گذار را به روز نمی‌کند.

برگی رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: می‌توانیم در بحث جذب سرمایه‌گذار برای خیّرین نیز برنامه داشته باشیم؛ ما در تبریز «مردانی آذر» ها را داریم که چندین مدرسه و بیمارستان ساخته اند و «نوبری» ها را داریم که برای تکمیل پروژه‌های خیریه از خارج از کشور پول می فرستند لذا می‌توانیم خیّرین را برای ساخت زمین‌های ورزشی یا سایر نیازها در مناطق محروم تشویق کنیم.

عباس رنجبر شهردار کلانشهر تبریز نیز در این خصوص گفت: تشکیل سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری تصویب شده است و اگر می‌خواهیم تحول خاصی انجام دهیم باید افرادی که می‌توانند کارهای بزرگ انجام دهند، بر سرکار بیایند.

وی ادامه داد: اینکه وضعیت اصفهان با تبریز مقایسه می‌شود، ابتدا باید عملکرد ادارات گردشگری، مالیات و راه و شهرسازی اصفهان و تبریز را با یکدیگر مقایسه کنیم؛ در اصفهان برای یک پادگان ماده صد تعیین و پولش را به حساب شهرداری واریز کردند اما در تبریز افتخار ادارات این است که پیش وزیر بگویند ۵۰ میلیارد تومان به شهرداری بدهی داشتیم که با لابی‌گری آن را به ۲۰ میلیارد تومان رساندیم.

وی تاکید کرد:به عنوان خدمتگزار شهر اعلام می‌کنم که آماده مواجهه با شفافیت تمام با سرمایه‌گذاران در دوره جدید مدیریت شهری هستم.

با تصویب اعضا کلمه «حقوقی» به عنوان کمیسیون ارزیابی، تحقیق و نظارت اضافه شد

روح الله دهقان‌نژاد، رئیس کمیسیون ارزیابی، تحقیق و نظارت شورای شهر تبریز طی سخنانی در این خصوص گفت: با وجود اینکه نتیجه‌ی استعلام مشاور حقوقی شورا نیامده بود اما در این مدت به شواری شهر کمک کردند.

وی افزود: در بعضی شهرها کمیسیون حقوقی مستقلی وجود دارد و در برخی شهرها نیز که وجود ندارد می‌توان مسائل حقوقی را نیز درکمیسیون تحقیق و نظارت اجرا کرد.

وی تاکید کرد: اگر اعضای شورا لطف کنند و کلمه «حقوقی» به عنوان کمیسیون ارزیابی، تحقیق و نظارت اضافه شود، می‌توانیم با جدیت مسائل حقوقی را پیگیری کنیم.
در نتیجه با رای اعضای شورا کمیسیون ارزیابی تحقیق و نظارت شورای اسلامی شهر با تصویب اعضا به «کمیسیون ارزیابی، تحقیق، نظارت و حقوقی» تغییر نام داد.

 گزارش مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از آخرین وضعیت اقدامات توسعه ای در سطح شهر

عادل کاظمی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز طی سخنانی گفت: ما در شرکت توزیع برق تبریز به سه شهرستان تبریز، اسکو و آذرشهر خدمات می‌دهیم و اکنون بالغ بر ۱۰ هزار کیلومتر شبکه و ۷ هزار و ۵۰۰ پست توزیع داریم.

وی ادامه داد: هدف ما این است که براساس چشم انداز شرکت در بحث ارائه خدمات، جزو چند شرکت برتر کشور باشیم و در زمینه‌ی تبدیل کابل‌های مسی قدیمی به کابل های خود نگهدار که در زمینه دزدی از شبکه و همچنین پدافند غیر عامل تاثیر گذار هستند، اقدامات اساسی انجام‌ شده است.

وی افزود: در خصوص تبدیل چراغ‌های گازی قدیمی بهLED اقدامات اساسی انجام‌شده است که می‌توان با جذب سرمایه گذار این اقدام را گسترش داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اضافه کرد: ماهانه بیش از ۱ میلیارد تومان از تاسیسات شرکت برق به سرقت می‌رود که از ابتدای سال تاکنون ۷ میلیارد تومان سرقت انجام شده است.

رشیدی نیز در ادامه گفت: اجرای تونل انرژی در ایده‌لو و سد شدن راه خدمات شهری یکی از معضلات منطقه است که باید کاربرد و زمان اتمام‌آن مشخص شود.

بابایی اقدم نیز بیان کرد: گزارش دستگاه‌های خدمات‌رسان در شورای شهر موجب نقش آفرینی واقعی شورا به‌عنوان شورای شهر می‌شود.

وی افزود: در ماده‌ی ۲۱۹ راهنمایی و رانندگی و شهرداری موظف شده اند در خصوص ایمنی و تسهیل عبور و مرور با دستگاه‌های خدمات‌رسان همکاری کند.

وی خاطرنشان کرد: در شورای پنجم مرحوم اشرف نیا در تماس با معاون وزیر خواستار تامین اتصالات در مناطق الحاقی به تبریز شد که بودجه مورد نیاز ۴ میلیارد تومان برای تمام محلات بود اما امروز به طور مثال تنها برای آناخاتون مبلغ بسیار بیشتری نیاز است.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در شهرهای دیگر نیز کمبود برق وجود دارد اما در تبریز شاهد کمبود نور شهری هستیم حتی در خیابان های اصلی نیز با مشکل کمبود روشنایی روبرو هستیم و باتوجه به اینکه سرمایه‌گذار تبریزی در زمینه‌ی روشنایی تهران فعالیت می‌کند، لازم است در تبریز نیز به روشنایی‌ها توجه شود.

وی افزود: در تبریز تعداد محورهای تاریخی که نیاز به نگهداری و ساماندهی دارند، زیاد است که باید با تجمیع این محورها، بودجه‌ی لازم در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: در منطقه‌ی ولیعصر به دلیل تراکم بالا امکان اتصال ساختمان‌های جدید به شبکه‌ی برق وجود ندارد که می‌توانیم با استفاده از تجربیات سایر شهرها نسبت به راه اندازی پنل‌های خورشیدی اقدام کنیم.

برگی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: زیست شبانه در شهرهای بزرگ دنیا وجود دارد اما در تبریز توجهی به زیست شبانه نشده که روشنایی یکی از مقوله‌های تاثیرگذار آن است.

نوای باغبان نیز در ادامه اضافه کرد: برق شهری، یکی از مصادیق بارز مدیریت جامع شهری است که معابر، خطوط و پست‌های برق در این زمینه اهمیت زیادی دارند.

وی افزود: خوشبختانه قدم های خوبی در گذشته انجام شده است که لازم است در این جلسه نیز انعقاد تفاهم‌نامه جامع با شرکت برق برای بررسی بیشتر به کمیسیون ها ارجاع و باید مشخص شود چند تیر برق در تبریز نیاز به جابجایی دارند.

صادقی گفت: افزایش کابل‌های خودنگهدار اگر در اولویت باشد بسیاری از مشکلات رفع می‌شود و همچنین افزایش بازوهای ۶ متری نیز باید در اولویت باشد.

وی افزود: در بحث سیم‌کشی‌های بازار تبریز نیز باید توجه اساسی شود که بارها موجب وقوع حادثه شده است.

صادقی گفت: در زمینه زمانبندی خاموشی های برق باید زمانبندی ها با اعلام قبلی و برنامه باشد تا شهروندان شاهد رعایت عدالت در این زمینه باشند.

 هادی نیز گفت: تعرفه برق مصرفی پارک ها به صورت صنعتی محاسبه می‌شود که لازم است این موضوع پیگیری شود تا حداقل به‌صورت کشاورزی محاسبه شود.

یاسین بجانی سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: در این وضعیت افتصادی با مشقت فراوان مسیر گشایی انجام می‌شود اما بعد از گذشت چندین ماه هنوز روشنایی در آنها ایجاد نمی‌شود.

وی افزود: در پیاده‌روها گاهی تیرهای برق در وسط مسیر باقی مانده که باعث شده بعضی مواقع باعث ایجاد مشکل برای نابینایان باشد.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت:به دلیل پخش زنده جلسه شورا در فضای مجازی برخی شهروندان مشکلاتی را مطرح کرده اند که عرض می کنم: بیمه‌ای که قول داده شده بود در صورت آسیب وسیله ای برقی در زمان قطعی برق از طرف اداره برق پرداخت شود همچنان بی نتیجه باقی مانده و کسی نتوانسته خسارت خود را دریافت کند.

وی افزود: راه دسترسی خلجان روشنایی ندارد و بارها باعث ایجاد تصادف شده، در کلانتر کوچه نیز مشکل تیرهای برق در وسط کوچه وجود دارد.

وی گفت: حیف است که بازار سرپوشیده تبریز با آن تاریخ با سیم‌های برق که مثل تار عنکبوت گسترش یافته بد منظر شود.

بابایی اقدم نیز تاکید کرد: هر کمیسیون یک نفر نماینده و شهرداری نیز مدیران مربوطه را برای تشکیل جلسه مشترک معرفی کنند تا نتیجه‌گیری شود.

بررسی شیوه نامه نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تبریز

حکیمه غفوری، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز گفت: برای نامگذاری‌ها در تبریز کمیته‌ی نامگذاری تشکیل شده بود که تاییدیه فرمانداری را نداشت و با این حساب هیچ‌کدام از تغییر نام‌های چند سال اخیر وجهه‌ی قانونی ندارد.

وی اضافه کرد: در همین راستا پیشنهاد دادیم کمیسیون فرهنگی و یا کمیته‌ای با نظارت کمیسیون فرهنگی برای نامگذاری‌ها تشکیل و نتایج نهایی در صحن مطرح شود و نامگذاری ها رای شورا را دریافت کنند.

با تصویب اعضای شورای شهر کمیته نامگذاری در کمیسیون فرهنگی شورای شهر تشکیل شده و شیوه نامه آن به صحن شورا ارجاع خواهد شد.

بررسی مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص موسسه فرهنگی هنری نابینایان بصیر

نوای باغبان در این خصوص گفت: موسسه‌ی بصیر که ۹۰۰ نفر نابینایان تبریز در این موسسه عضو هستند درخواست مکانی اختصاصی برای این نابینایان کرده است، که این موضوع به کمیسیون ارجاع داده شد و در تبصره‌های دائمی برنامه بودجه به شهرداری تکلیف شده که شهرداری می‌تواند به این موسسات مکانی اختصاص دهد تا فعالیت کنند و با تصویب شورا و مشخص شدن مکان شهرداری، باید مکانی در نظر گرفته شود  تا شورای شهر با علم به جزئیات به آن رای دهد.

برگی رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: اقدامات موسسه نابینایان بصیر فرهنگی است که در عالی‌ترین وجه مشغول فعالیت هستند.

بجانی نیز گفت: موسسه‌ی فرهنگی هنری نابینایان بصیر از سال ۸۷ شروع به کار کرده است و یکی از موسسات بسیار خوب فرهنگی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این موسسه در حوزه های فرهنگی، ورزشی، مددکاری و مذهبی فعالیت می‌کند، افزود: این مجموعه هیچ‌گونه فعالیت اقتصادی ندارد و تقریباً با کمک خیّرین اداره می‌شود که نیاز است شهرداری از این مجموعه حمایت کند.

بابایی اقدم گفت: بخشی دیگر از این عزیزان به همراه توان خواهان دیگر در پارک آتا مستقر شده‌اند و من پیشنهاد می‌دهم برای اینکه موردی تصمیم گیری نشود یکی از کمیسیون‌ها موظف به بررسی این موضوع باشد که همه‌ی این عزیزان مورد حمایت قرار گیرد.

وی افزود: نباید به صورت موردی تصمیم گیری شود تا فقط هرکس که ارتباطاتی داشت امکانات بگیرد.

با تصویب اعضای شورا مقرر شد موضوع اختصاص مکان به موسسات فرهنگی در کمیسیون فرهنگی بررسی شود.

دهقان‌نژاد در ادامه طی تذکری گفت: می‌دانیم‌که تمهیدات لازم برای بارندگی‌های آتی اندیشیده شده اما لازم‌است شهرداری با نهایت توان برای بارندگیها آماده باشد.

وی ادامه داد: آخرین نتیجه در زمینه ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه و خرید اتوبوس ها ارائه شود.

دهقان نژاد همچنین بر لزوم تدوین و تصویب سریعتر آیین کار شورا تاکید کرد و افزود: باید آخرین وضعیت اقتصادی و مالی شهرداری مشخص شود.

وی گفت: گفته می‌شود بدهی های شهرداری پرداخت شده است که باید مشخص شود این پرداخت از درآمدها بوده یا از دارایی‌ها.

زعفرانچیلر نیز گفت: اخیراً لیست حقوقی منتشر شده است که نمی‌دانیم واقعی است یا خیر و متاسفانه شورا که بالاترین مقام شهرداری است، هیچ دسترسی به پایگاه داده‌ی شهرداری ندارد.

ارائه گزارش رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز

بابایی اقدم گفت: در زمینه‌ی سیاست‌هایی که در قالب اسناد و قوانین به آن تاکید شده و در قانون حمایت از احیا، نوسازی و بهسازی اماکن فرسوده ۶ ماه فرصت داده شده است تا سند ملی احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت‌های ناکارآمد تدوین شود.

وی با بیان اینکه باید از تشکیل بافت‌های ناکارآمد جلوگیری و بافت‌های موجود را اصلاح کرد، افزود: ساخت مسکن اجتماعی یک موضوع حاکمیتی بود و با  اعمال هشت راهبرد، به شهرداری و شورای شهر مسئولیت داده شده است.

وی گفت: باید ساکنین محلات هدف را در فرایند نوسازی و بهسازی مشارکت داد که شوراهای محله‌ای، سازمان‌های مردم نهاد و مراکز تسهیل گر با تایید شورا این کار را انجام می‌دهند.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: در تهران شورایاری های محلات و در مشهد شورای اجتماعی محلات ایجاد شده که لازم است در تبریز نیز این موضوع را پیگیری کنیم.

وی افزود: بحث پیشگیری بسیار مهم است چراکه اکنون در بعضی مناطق شاهد هستیم در گذر ۶ متری مجتمع‌سازی می‌شود به گونه‌ای که در هر طبقه ۴ واحد وجود دارد سوال اینجااست آیا در این ساخت و ساز موضوع دسترسی، انشعابات و مسائل ایمنی رعایت شده یا خیر.
وی خاطرنشان کرد: از شورای شهر و شهرداری می‌خواهیم حساسیت بیشتری در زمینه‌ی ساخت‌وسازها داشه باشد و در دوره ی قبل برخی مصوبات برای تسهیل در این موضوعات تصویب شد.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم ‌نظارت شورا و شهرداری را تا عمق محلات جلو ببریم، باید نواحی را توانمندتر کنیم.

بابایی اقدم افزود: دستگاه نظارت بر ساخت‌وساز، حوزه خدمات است اما پروانه را شهرسازی صادر می‌کند که در این زمینه از توانمندی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری غفلت شده است و باید امکانات لازم تجهیز شود.

وی اظهار کرد: ما منکر وجود افراد پاک‌دست در شهرداری نیستیم اما برخی افراد نیز با گرفتن مبالغی از اعمال قانون سرپیچی می‌کنند که باید کمیته انضباطی تشکیل شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: وقتی محرض شده است که فردی رشوه گرفته است لازم است با آن برخورد شود.

وی افزود: پیگری قضایی تخلفات ساختمانی باید در اولویت باشد و دستگاه قضایی استان همکاری کرده و دادسرای ویژه‌ی تخلفات ساختمانی تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه افرادی وجود دارند که به صورت سازمان یافته اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز می‌کنند، گفت: اگر برخی از شهروندان به سمت ساخت‌وساز غیر مجاز می‌روند، به دلیل اطاله‌ی زمان در اخذ پروانه است‌.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهروندان از این می‌ترسند که اگر به سمت اخذ پروانه حرکت کنند زمان طولانی را معطل خواهند شد لذا لازم است سازمان نظام مهندسی نیز در این زمینه ها همکاری کند و از آقای شهردار می‌خواهیم که از تجربیات سایر شهرها نیز استفاده کند.

 وی خاطرنشان کرد: اگر سیاست دولت و حاکمیت بر این است که در بافت‌های مسئله دار بر پیشگیری توجه داشته باشیم، با ساختار موجود نمی‌توان به این هدف رسید و در بازدیدها مشخص می‌شود که با این ساختار نمی‌توان پیشگیری کرد.

وی تاکید کرد: باید در ساختار سازمانی شهردار تغییراتی بدهیم که ایجاد شهردار ناحیه و تلفیق معاونت ها می‌تواند در این زمینه مفید باشد.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: همکارانی که در کمیسیون های ماده صد حضور دارند باید توجه کنند که قانون حمایت از بافت های تاریخی رعایت شود و اگر پرونده‌ای در حوزه تاریخی فرهنگی در محدوده تاریخی می‌آید کمیسیون باید به آن قلع وقم بنا دهد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

دریافت ۱۱۱ ایده هوش مصنوعی؛ ۱۴۶ شرکت دانش بنیان فعال است

دریافت ۱۱۱ ایده هوش مصنوعی؛ ۱۴۶ شرکت دانش بنیان فعال است
2024-11-24T08:00:46+03:30
نوشهر- دبیر علمی رویداد هوش مصنوعی از ارسال ۱۱۱ ایده به دبیرخانه این رویداد خبر داد و گفت: ۲۰ ایده به مرحله دوم راه یافتند و ۱۰ ایده برتر و هفت ایده نیز برای...

آغاز رویداد استارت آپی هوش مصنوعی در نوشهر

آغاز رویداد استارت آپی هوش مصنوعی در نوشهر
2024-11-24T07:47:26+03:30
نوشهر- رویداد استارت آپی فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی به مناسبت روز نیروی دریایی ارتش در نوشهر آغاز شد.

مومنی: عملکرد استانداران بعد از یک سال ارزیابی می‌شود

مومنی: عملکرد استانداران بعد از یک سال ارزیابی می‌شود
2024-11-24T07:47:26+03:30
زنجان-وزیر کشور گفت: عملکرد استانداران طبق شاخص‌ها در مدت یک سال ارزیابی می‌شود.

امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد
2024-11-24T00:27:29+03:30
اردبیل - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: اماراتی‌ها در زمان شاه جزایر «آریانا»و «زرکوه» را بلاصاحب دیده و تصاحب کرده‌اند که هیچ مدرکی بر ما...

اگر جمهوری اسلامی نبود قطع به یقین جبهه مقاومت وجود نداشت

اگر جمهوری اسلامی نبود قطع به یقین جبهه مقاومت وجود نداشت
2024-11-23T23:54:16+03:30
قم- دبیرکل جنبش عهدالله عراق گفت: امروز جمهوری اسلامی خیمه لشکر امام زمان(عج) است و اگر جمهوری اسلامی نبود قطع به یقین جبهه مقاومت وجود نداشت.

کمیسیون پزشکی برای محیط بان آسیب‌دیده شاهرودی تشکیل می‌شود

کمیسیون پزشکی برای محیط بان آسیب‌دیده شاهرودی تشکیل می‌شود
2024-11-23T23:00:43+03:30
شاهرود- فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور از تشکیل کمیسیون پزشکی برای محیط بان آسیب‌دیده شاهرودی خبر داد و گفت: ممکن است وی به تهران اعزام شود.

پیگیری و اجرای مناسب برنامه ها نسخه اصلی حل مشکلات در استان تهران است

پیگیری و اجرای مناسب برنامه ها نسخه اصلی حل مشکلات در استان تهران است
2024-11-23T22:20:48+03:30
تهران- استاندار تهران با تاکید بر ضرورت حرکت بر اساس مُر قانون، گفت: پیگیری و اجرای مناسب برنامه ها، نسخه اصلی حل مشکلات در استان تهران است.

زلزله رستم آباد خسارتی نداشته است

زلزله رستم آباد خسارتی نداشته است
2024-11-23T21:40:49+03:30
رودبار- فرماندار شهرستان رودبار گفت: زلزله ۳.۲ریشتری در جوبُن رستم آباد رودبار، در استان گیلان خسارتی نداشته است.

بسیجیان دو ویژگی تولی و تبری را در خود تقویت کنند

بسیجیان دو ویژگی تولی و تبری را در خود تقویت کنند
2024-11-23T20:20:51+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: بسیجیان باید دو ویژگی‌ تولی و تبری یعنی دوستی اهل بیت و ایستادگی برابر استکبار جهانی را در خود تقویت کنند.

شناسایی ۱۷۵ ملک دولتی مازاد برای مولدسازی در مازندران

شناسایی ۱۷۵ ملک دولتی مازاد برای مولدسازی در مازندران
2024-11-23T20:20:50+03:30
ساری- استاندار مازندران از شناسایی ۱۷۵ املاک مازاد دولتی در استان برای واگذاری در قالب مولدسازی خبر داد.

حضور بسیجیان در لبنان و سوریه برای دفاع از اسلام و انقلاب است

حضور بسیجیان در لبنان و سوریه برای دفاع از اسلام و انقلاب است
2024-11-23T20:07:26+03:30
شمیرانات- فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ گفت: حضور بسیجیان در لبنان و سوریه برای دفاع از اسلام و انقلاب است.

کشور به ۶ حلقه تولید داروی استامینوفن دست یافته است

کشور به ۶ حلقه تولید داروی استامینوفن دست یافته است
2024-11-23T19:40:50+03:30
اراک- معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: هفت حلقه صنعت برای تولید داروی استامینوفن وجود دارد و کشور به فناوری ۶ حلقه تولید این دارو دست یافته ...

لزوم پرهیز از سبک زندگی کاریکاتوری/ مفاخر فرهنگی تجلیل شوند

لزوم پرهیز از سبک زندگی کاریکاتوری/ مفاخر فرهنگی تجلیل شوند
2024-11-23T19:27:28+03:30
شاهرود- مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت پرهیز از سبک زندگی کاریکاتوری تاکید کرد و گفت، گفت: زیست طبیعی ما باید همان که هست باشد.

کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گم شدن نوجوان سیرجانی

کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گم شدن نوجوان سیرجانی
2024-11-23T19:00:47+03:30
ساری- مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از جان باختن کوهنورد اردبیلی در ارتفاعات علم کوه خبر داد.

دومین ایستگاه هواشناسی کوهستان کشور در اردبیل افتتاح شد

دومین ایستگاه هواشناسی کوهستان کشور در اردبیل افتتاح شد
2024-11-23T18:47:28+03:30
اردبیل- رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: دومین ایستگاه کوهستانی کشور در ارتفاع ۳۰۶۰ متری ارتفاعات آلوارس سبلان افتتاح شد.

۶ شهید گمنام از دوران دفاع مقدس میهمان کرمانشاه هستند

۶ شهید گمنام از دوران دفاع مقدس میهمان کرمانشاه هستند
2024-11-23T18:34:03+03:30
کرمانشاه- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) میزبان پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در د...

کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گمشدن نوجوان سیرجانی

کوهنورد اردبیلی در علم کوه جان باخت؛ گمشدن نوجوان سیرجانی
2024-11-23T18:20:52+03:30
ساری- مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از جان باختن کوهنورد اردبیلی در ارتفاعات علم کوه خبر داد.

مدیریت مصرف انرژی در کشور فرهنگ سازی شود

مدیریت مصرف انرژی در کشور فرهنگ سازی شود
2024-11-23T18:20:52+03:30
رشت _ مدیر هماهنگی امور گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه آثار کمبود و قطعی گاز جبران ناپذیر است، گفت: مدیریت مصرف انرژی در کشور فرهنگ سازی شود.

تحقق عدالت نسبی مطالبه شاهرودی‌ها از آموزش و پرورش استان سمنان

تحقق عدالت نسبی مطالبه شاهرودی‌ها از آموزش و پرورش استان سمنان
2024-11-23T18:20:51+03:30
شاهرود- امام جمعه شاهرود بر ضرورت تحقق عدالت نسبی را از جمله توقعات شاهرودی‌ها از آموزش و پرورش استان سمنان دانست و گفت: باید وسعت و جمعیت این شهرستان در شاخ...

رئیس سازمان بسیج: انقلاب اسلامی هندسه قدرت را در جهان تغییر داد

رئیس سازمان بسیج: انقلاب اسلامی هندسه قدرت را در جهان تغییر داد
2024-11-23T18:20:51+03:30
قم- رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل هندسه قدرت را در جهان تغییر داد و سرآغاز تحولات بزرگی بود و شکل گیری جبهه مقاومت نیز از ا...

ستار هاشمی: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است

ستار هاشمی: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است
2024-11-23T17:54:05+03:30
مشهد- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است.

ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است

ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است
2024-11-23T17:27:28+03:30
مشهد- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ضرر فیلترینگ برای ارتباطات کشور بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است.

افزایش۱۲میلیونی جوجه ریزی در استان تهران؛بازار مرغ به ثبات می رسد

افزایش۱۲میلیونی جوجه ریزی در استان تهران؛بازار مرغ به ثبات می رسد
2024-11-23T17:00:44+03:30
ری- رئیس جهاد کشاورزی استان تهران از افزایش۱۲ میلیونی جوجه ریزی در این استان خبر داد و گفت: با این اقدام و دیگر اقدامات انجام شده بازار مرغ در پایتخت به ثبات...

بیش از ۲۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هنگ مرزی تایباد کشف شد

بیش از ۲۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هنگ مرزی تایباد کشف شد
2024-11-23T16:47:29+03:30
مشهد- فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف بیش از ۲۵ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد خبر داد.

متهمین نزاع دسته جمعی «مهدیه» اسلامشهر دستگیر شدند

متهمین نزاع دسته جمعی «مهدیه» اسلامشهر دستگیر شدند
2024-11-23T16:47:28+03:30
اسلامشهر- دادستان عمومی و انقلاب اسلامشهر از دستگیری عاملین و متهمین نزارع دسته جمعی «مهدیه» خبر داد و گفت: برخورد دستگاه قضائی با اخلالگران نظم و امنیت جام...

وزیر کشور و معاون اول رئیس جمهور جویای احوال استاندار مرکزی شدند

وزیر کشور و معاون اول رئیس جمهور جویای احوال استاندار مرکزی شدند
2024-11-23T16:34:09+03:30
اراک- در پی وقوع حادثه رانندگی برای خودروی استاندار مرکزی، وزیر کشور و معاون اول رئیس جمهور، طی تماس تلفنی با مهدی زندیه‌وکیلی جویای حال وی شدند.

سازمان ملل در برابر قتل عام مردم غزه بی خاصیتی خود را نشان داد

سازمان ملل در برابر قتل عام مردم غزه بی خاصیتی خود را نشان داد
2024-11-23T16:34:09+03:30
پاکدشت- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تحولات منطقه به خوبی نشان داده که سازمان ملل متحد در دفاع از حق مظلومان بی خاصیت است.

ضرورت مهارت آموزی مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی

ضرورت مهارت آموزی مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی
2024-11-23T16:20:47+03:30
قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: مهارت آموزی افراد دارای معلولیت موضوع بسیار مهمی است چرا که اگر این افراد بتوانند روی پای خود بایستند آرامش پیدا خوا...

تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای وارد کنندگان تجهیزات پزشکی

تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای وارد کنندگان تجهیزات پزشکی
2024-11-23T15:54:06+03:30
مشهد- مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو از تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای واردکنندگان تجهیزات پزشکی تا پایان امسال خبرداد.

بی عملی کشورهای عربی سبب سلطه اسرائیل بر منطقه می شود

بی عملی کشورهای عربی سبب سلطه اسرائیل بر منطقه می شود
2024-11-23T15:40:53+03:30
قم- رئیس هیئت امنای جمعیت علمای مسلمان لبنان گفت: بی عملی کشورهای عربی باعث می‌شود اسرائیل سلطه خود را در منطقه داشته باشد و اهداف خود را ادامه دهد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)