میرنیوز
دکتر "حامد فخری زاده" فرزند شهید فخری زاده شامگاه پنج شنبه یکم مهرماه در سومین روز از هفته دفاع مقدس در همایش تبیین شخصیت شهید فخری زاده و نقش ایشان در پیشرفت صنعت هسته ای کشور که به همت واحد خواهران دفتر بسیج دانشجویی شهرستان های جیرفت و عنبرآباد و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به صورت مجازی برگزار شد، گفت: شاید یکی از مهمترین موضوعات بعد از شهادت شهید این باشد که چه چیزی باعث خلق چنین شخصیتی می شود که بیش از چند دهه استکبار جهانی برای حذف فیزیکی این شخصیت سرمایه گذاری کند، دلیل آن این است که یک شخص چقدر می تواند در جریان اعتلای ایران اسلامی تاثیر گذار باشد.
وی نگاه شهید فخری زاده را نافع و همه جانبه عنوان کرد و افزود: شهید به علم نگاه نافعی داشتند و منظور هر علمی نیست بلکه آن چیزی که در جریان اعتلا و اقتدار ایران اسلامی منافعی را به همراه داشته باشد، مدنظر بود.
فرزند شهید فخری زاده خطاب به اساتید و دانشجویان اظهار کرد: باید به دنبال علم واقعی باشیم و علوم تولیدی شهید در راستای فلسفه اسلامی و تمدن ایرانی بود؛ تاجاییکه شهید در حوزه فلسفه اهل ایده و اندیشه بودند و تنها بازگو کننده نبودند.
وی عرفان را از دیدگاه شهید فخری زاده خاص و منحصر بفرد دانست و گفت: نگاه عرفانی شهید در ساعاتی خاص بود و وقتی خاطراتم را مرور می کنم شهید قبل و بعد از نماز صبح تفسیر کتاب مولانا مطالعه می کردند.
فخری زاده به تبیین جایگاه علمی شهید صنعت هسته ای کشورمان پرداخت و گفت: وقتی به اخبار و نسوخ غربی ها مراجعه می شود می بینیم شهید را به عنوان دانشمند بکار بردند. ایشان همواره با نگاه توحیدی خانواده، دانشجو، کار و جریانات را مدیریت می کردند و پیش می بردند.
وی شهید فخری زاده را خروجی مکتب امام و انقلاب عنوان کرد و افزود: پروژههای عملیاتی شهید فراتر از این چیزی است که در دسترس عموم قرار دارند زیرا اقدامات علمی فراملی توسط شهید به مرحله عمل رسیده که بنا به ملاحظاتی علنی معرفی نشدند.
فخری زاده با استناد به توصیه شهید صنعت هسته ای کشورمان به دانشجویان و جامعه دانشگاهی اظهار کرد: شهید اعتقاد داشتند که اگر جوانان و دانشجویان پا به عرصه تولید علم بگذارند دنیا جیره خوار علم تولیدی ایرانیان خواهد شد و اعتقاد ویژه ای به قشر جوان و دانشجو داشتند زیرا در طول زندگی علمی ایشان بارها مانع خروج نخبگان از کشور شدند و استعدادها و محصولات آنها را حمایت می کردند.
وی تکیه بر دانش داخلی را با تاسی از سیره و نگاه شهید فخری زاده به داخل مورد تاکید قرار داد و گفت: شهید یک ثانیه هم برای تحصیل از کشور خارج نشدند و همه مقاطع تحصیلی را در مدارس و دانشگاه های داخلی سپری کردند.
فخری زاده با یادآوری خبر شهادت پدرشان گفت: سال ها بود هرصبح که شهید بیرون می رفتند معلوم نبود برگردند و روزی مادرم به ما زنگ زد و خبر شهادت ایشان را داد، ۲۰ سال منتظر آن بودیم.
وی اراده و اهتمام شهید فخری زاده را علی رغم تهدیدات متعدد نسبت به ترور ایشان یادآور شد و گفت: اگر چه شهید بیش از ۲۰ سال در راس لیست ترور بودند نه تنها ذره ای در قدم و راهشان سستی نداشتند بلکه استوارتر در راستای جهاد علمی عمل می کردند.
فرزند شهید فخری زاده با ابراز تاسف از تکمیل پازل ترور شهید هسته ای کشورمان گفت: امروز برخی رسانه های داخلی و خارجی در جریان ترور شهید فخری زاده قرار گرفته اند و گفتمان فکری شهید هدف قرار گرفته است و از دانش و اندیشه شهید هراس دارند که بعد از حذف فیزیکی شهید دنبال حذف افکار ایشان هستند.
وی شهید فخری زاده را نمونه بارز تریبت یافته مکتب امام راحل دانست و افزود: مطالعه کُتب حضرت امام به گفته شهید از قبل از انقلاب بوده که لحظه ای بر زمین گذاشته نشده است.
فخری زاده با اشاره به دلایل ترور شهید صنعت هسته ای کشورمان گفت: دلایل ترور شهید مسائل هسته ای نبود زیرا یکی از دلایل یا کوچکترین دلیل ترور فعالیت در حوزه هسته ای و دفاعی بود و تولید واکسن کرونا از دلایل کوچک بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: مهمترین دلیل ترور شهید، هراس رژیم استکبار از جریان علمی و انقلابی بود که ایجاد کردند.
فرزند شهید فخری زاده رساله پایان نامه شهید را علت ترور ایشان عنوان کرد و گفت: شهید خیلی از دروغ های استکبار را بر ملا می کرد زیرا درگیر تحول و انقلاب در علم بودند که در راستای فلسفه اسلامی و تمدن ایرانی باشد و مسئله حملات نظامی نبود بلکه بر ملا کردن دروغ هایی بود که امپریالیسم به خُورد مردم می داد.
وی با رد اعادی تولید واکسن کرونا به عنوان دلیل اصلی ترور شهید فخری زاده گفت: واکسن کرونا یکی از خُرد دانش های تولید شده در ریز پروژههای شهید بود.
فرزند شهید فخری زاده در جمع بندی سخنانش خطاب به جامعه دانشگاهی گفت: جریانی که شهید در آن رشد پیدا کرد در همین کشور، در مکتب امام راحل و همین انقلاب بود و نوع نگاه شهید به علم فلسفه و عرفان است و علم نافع و هر علمی مدنظر نبود.
وی در پایان سخنانش از جامعه علمی و دانشگاهی خواست تا نگذارند قلم شهید برزمین بماند و گفت: از جامعه علمی خواهش می کنم که تنها سلاح شهید قلمش است روی زمین نماند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است
تفکر بسیجی گرهگشای مشکلات است
بوشهر پایلوت پژوهش اقتصادکرانه و پسکرانه شد
خبرنگاران مهر در اختتامیه جشنواره ۳۵ تئاتر کردستان تجلیل شدند
تولید انرژی برق در نیروگاه نکا از ۶.۷ میلیارد کیلووات گذشت
کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی به آذربایجان غربی رسید
محور اصلی طرح جامع زیارت باید مشهد و حرم امام رضا(ع) باشد
ساخت پروژه پل زیرگذر نواب چالوس ۶۰ درصد پیشرفت کرد
رزمایش مشترک نیروهای ویژه سپاه و ارتش آذربایجان در حال اجرا است
رزمایش مشترک نیرویهای ویژه نیروی زمینی ایران و آذربایجان در حال برگزاری است
حوزههای علمیه به مناسبت ایام فاطمیه سه روز تعطیل شدند
استاندار جدید مازندران: برنامهمحور و میدانی هستم؛ بکارگیری نیروهای معتدل و کاردان
ظلم ستیزی و تحقق عدالت پیام انقلاب اسلامی است