میرنیوز
حسین شهرآبادی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: تا جایی که امکانات و توان آموزش و پرورش بوده مدارس بهینه سازی شده و فضاهای آموزشی از جهت شادابی و نشاط و تامین مواد ضد عفونی کننده تجهیز شدهاند، همچنین تعمیرات جزئی نیز مثل سرویسهای بهداشتی، آبخوریهای مدارس و از این دست در حد توان انجام شده است. گام بعدی هم تهیه کتابهای درسی بوده که توانستیم در دو مرحله آنها را تحویل بگیریم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر سال تحصیلی جدید را در شرایطی شروع میکنیم که یک سال قبل تجربه شرایط کرونایی را داشتیم و بیشتر آموزشها به صورت مجازی و در بستر نرمافزار شاد و یا با استفاده از راههای جایگزین انجام شده بود و دانشآموزانی داشتیم که به تبلت، گوشی یا هر وسیلهای برای استفاده از فضای مجازی دسترسی نداشتند، طی بخشنامهها و بازدیدهایی که از مدارس داشتیم توسط مدیران ما که در خط مقدمِ امر تدریس هستند، آنها را شناسایی و به ما اعلام کردند.
شهرآبادی اظهار کرد: در مجموع از حدود ۸۶۴۷ دانشآموز شهرستان، تعداد ۹۴۰ نفر واقعا امکان دسترسی به فضای مجازی به شیوه مطلوب نداشتند که اغلب هم از خانوادههای روستایی و پر جمعیت بودند. به طور مثال خانوادههایی هستند که سه دانشآموز هیچ گونه ابزار دسترسی به فضای مجازی ندارند.
سال گذشته ۱۷۲ تبلت تهیه و بر اساس اولویت نیازمندی، بین گروه هدف توزیع شد اما نیاز شهرستان تامین نشد
وی گفت: در طول سال گذشته از طرف سایر نهادها کمکهایی به این دانشآموزان شد از جمله اهداء تعداد ۲۰ تبلت از طرف فرمانداری محترم که از محل کمکهای کارخانجاتی مانند شرکت فولاد تامین شده بود. حدود ۷۰ تبلت هم از طرف کمیته امداد که به شیوه مشارکتی تهیه شد و علاوه بر آن خیرانی داشتیم که از سه تا ۱۵ دستگاه تبلت اهدا کردند و در مجموع، سال گذشته ۱۷۲ تبلت تهیه و بر اساس اولویت نیازمندی، بین گروه هدف توزیع شد، اما باز هم نیاز شهرستان تامین نشد و هم اکنون که در آستانه سال تحصیلی جدید قرار داریم، به جاهای مختلفی اعلام نیاز کرده و درخواست کمک کردهایم که امیدواریم بتوانند دانشآموزان نیازمند را پوشش دهند.
معاون برنامهریزی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان فیروزه افزود: علاوه بر این بعضی از روستاهای منطقه به دلیل موقعیت جغرافیاییشان کلا پوشش شبکه ندارند. از آنجا که دانشآموزان این روستاهای کم جمعیت هم نباید از تحصیل محروم باشند، همکاران ما با ایثار، به صورت حضوری آنها را پوشش دادند. علاوه بر این بعضی از روستاهای منطقه با وجود پوشش شبکه، اینترنت بسیار ضعیفی دارند و دانلود و آپلود مطالب از طرف دانشآموزان پروسه بسیار وقتگیر و خسته کنندهای است ولی در مجموع امیدواریم که امسال وضعیت بهتری داشته باشیم.
بیش از ۷۰۰ دانشآموز به فضای مجازی دسترسی نداشتند
وی در ادامه توضیح داد: این آماری است که برای سال تحصیلی قبل بوده و قطعا با ورود دانشآموزان پایه یکم ابتدایی امسال که بیشترین آمار را هم در این مقطع خواهیم داشت، بر این آمار افزوده میشود، منتها در سال گذشته سعی کردیم خلاء آموزش فضای مجازی تا حدی با استفاده از روشهای جایگزین مثل تشکیل حضوری کلاسهای پایه یکم و دوم ابتدایی، حضور معلم بین دانشآموزان به صورت روزهای زوج و فرد یا توزیع درسنامه روی فلش یا سیدی جبران شود ولی در مجموع در سال تحصیلی گذشته بیش از ۷۰۰ دانشآموز به فضای مجازی دسترسی نداشتند برخی از آنها حتی تلویزیون هم نداشتند که بتوانند از آموزشهای تلویزیونی بهره ببرند.
شهرآبادی مطرح کرد: ما این اطلاعات را به فرمانداری محترم و اداره کل اعلام کردهایم و آنها از همه این کمبودها اطلاع دارند. بیشتر روستاهایی که محرومتر بوده و در مناطق دور دستتر از بقیه روستاها هستند پوشش شبکه ندارند؛ مشخصا روستاهای سمت اردلان، نسک، جازندر و کلاته زینل، اصلا پوشش شبکه ندارند، روستاهای منطقه طاغنکوه به سمت شورگشت و شورورز ضعف شبکه دارند و در روستاهای سمت مرزان اینترنت ضعیفتر از جاهای دیگر است اما در شهرهای فیروزه و همتآباد ضعف این چنینی نداشتیم.
از خیران تقاضا داریم در این راستا کمک حال دانشآموزان منطقه باشند
وی همچنین تصریح کرد: همینجا از فرصت استفاده میکنم و از همه خیران بزرگواری که در طول سال تحصیلی گذشته و سنوات گذشته کمک حال آموزش و پرورش و دانشآموزان عزیز بودند صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم و باز از این عزیزان تمنا و استمداد داریم که با همت بلندشان همچنان در این راستا کمک حال دانشآموزان منطقه باشند.
معاون برنامهریزی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان فیروزه تاکید کرد: دانشآموزان بسیار مستعدی که علاقهمند به تحصیل هستند ولی متاسفانه به دلیل شرایط موجود و فقر مالی و وضعیت معیشتی خانواده، به فضای مجازی دسترسی ندارند و منتظر هستند که این عزیزان قدم همت پیش گذاشته و در تامین وسایل لازم مثل تبلت و گوشی هوشمند حتی شده به صورت مشارکتی، یاریگر ما باشند تا بتوانیم پوشش مجازی دانشآموزان منطقه را به صد در صد نزدیک کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
وزیر کشور: سرمایه گذاری داخلی و خارجی مولفهای مهم برای توسعه است
مسمومیت ۱۲ نفر با گاز مونوکسیدکربن در استان مرکزی
مازندران مهد ورزش است؛ کسب ۲۸۰ مدال در سال جاری
وزیر کشور: سرمایه گذاری داخلی و خارجی مولفه ای مهم برای توسعه است
اقدامات دشمنان خیال باطل است
مردم و مومنان نقش ویژه ای در مملکت داری پیامبر(ص) داشتند
صدورحکم بینالمللی علیه سران صهیونیست آرزوی چندین ساله بشریت بود
دستور دستگیری سران رژیم صهیونیستی شکست مفتضحانه آنها است
کشف لاشه یک قلاده پلنگ در سمنان؛ محیط زیست تائید کرد
فرهنگ بسیج نسخه شفابخشی برای حل مشکلات و پیشرفت کشور
هر کسی با تلاش شبانهروزی مشکلی از مردم را برطرف کند بسیجی است
دستور دستگیری سران رژیم صهیونیستی شکست مفتضحانه آنهاست
بسیج فراتر از تفکرات و گرایشهای جناحی در ایران است
ریشه گرانیهای بیضابطه بررسی شود
ناکامی آدم ربایان در کرمانشاه با هوشیاری اپراتور پلیس
امام جمعه قزوین: اعضای باندهای فساد نباید در قزوین مسئولیت بگیرند
ادامه انسداد جاده کرج- چالوس تا ۱۰ آذرماه
پاسخ قاطع به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام ضروری است
ضرورت شکلگیری هرچه بیشتر حلقههای صالحین بسیج در سرزمین آفتاب
امام جمعه شیراز: خواستار تحقق انتظارات رهبر انقلاب از دولت چهاردهم هستیم
دولت توجه ویژه به سفره و معیشت مردم داشته باشد
امام جمعه رشت: رژیم صهیونیستی رو به اضمحلال است
امام جمعه اصفهان: ایثار شهدا الگویی برای جوانان نسل جدید است
امام جمعه اهواز: کمک به مردم غزه و لبنان باید تداوم یابد
فرهنگ بسیج از مرزهای ایران به سراسر جهان رسیده است
خداحافظی آیت الله اسلامی از امامت جمعه تاکستان
حادثه رانندگی در محور دامغان_فولاد محله جان یک نفر را گرفت
صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دادگاه «لاهه» اقدامی بجا بود
انفجار منزل مسکونی در رشت ۶ مصدوم بر جا گذاشت
بسیج یک حرکت مستمر و فلسفه تحول است