میرنیوز
دکتر"مهرو حیات بخش" در گفت و گو با ایسنا رباره تشخیص دردهای قلبی از دردهای گوارشی و معده اظهار کرد: تشخیص دردهای قلبی یکی از چالش های مهم رشته قلب و عروق است و در این موارد هر بیماری را براساس فاکتورهای همراه و ویژگی های خودش در نظر می گیریم.
وی افزود: درد در برخی افراد اصلا شبیه درد قلبی نیست و در بررسی ها مشخص می شود تنگی عروق قلب دارند و برخی مانند بیماران دیابتی اصلا درد را احساس نکرده اما دچار سکته قلبی می شوند.
حیات بخش درباره علائم درد قلبی بیان کرد: درد قلبی معمولا در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و حالت فشارنده دارد، احساس سنگینی روی قفسه سینه همراه با تهوع و استفراغ و دردی است که بیشتر از ۲۰ دقیقه طول بکشد.
این متخصص بیماری های قلبی و عروقی درباره استفاده از قرص زیرزبانی برای تسکین دردهای قلبی گفت: برخی بیماران که مشکل مری دارند، وقتی قرص زیرزبانی استفاده کنند ممکن است دردشان خیلی کاهش محسوس داشته باشد.
وی در ادامه اظهار کرد: زمانی که فرد از دردهای قلبی شکایت داشته باشد، در اولین اقدام نوار قلب می گیریم و براساس ویژگی های بیمار تصمیم گیری می شود و برای اینکه ثابت شود درگیری عروق قلب دارد یا نه، از برخی تست ورزش، برخی اسکن قلب و سیتی آنژیو گرفته می شود.
حیات بخش با اشاره به اینکه در بیمارانی که نوار قلب تغییر دارد، باید حتما آنژیوگرافی شوند، تصریح کرد: اکوکاردیوگرافی برای بررسی عملکرد قلب و وضعیت دریچه های قلب است.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: اگر احساس شود فردی تنگی عروق دارد، یکسری داروها را باید تا پایان عمر همیشه استفاده کند و تحت نظر پزشک باشد تا براساس علائم و ضربان قلب، در صورت لزوم برخی داروهای دیگر اضافه شود.
این متخصص قلب و عروق در ادامه اظهار کرد: اولین اقدام برای بیماری که دچار درد قلبی شده، اطلاع دادن به اورژانس است و یا انتقال وی به نزدیک ترین مرکز اورژانس است و برای فردی که سابقه مشکل قلبی داشته، ابتدا در صورتی که نبض داشته و حالت بیهوشی ندارد، باید قرص زیرزبانی را به او داده و بعد اورژانس را خبر کنند.
حیات بخش تصریح کرد: یکی از مشکلات بزرگ در تشخیص دردهای قلبی، افتراق با دردهای معده است و خیلی از افراد به ویژه دیابتی ها دردهای وسط و به اصطلاح سردل را احساس و مدت ها فکر می کنند بیمار گوارشی هستند و متاسفانه ممکن است در این حین به دلیل عدم تشخیص، دچار سکته قلبی بشوند.
وی در پایان بیان کرد: فردی که دارای سن بالا و ریسک فاکتورهای قلبی مثل دیابت، فشار خون، مصرف دخانیات و اضافه وزن است ممکن است تنگی عروق قلب داشته باشد لذا باید دردهای قلبی را جدی گرفته و نوار قلب بگیرند و در بررسی بیشتر، تست ورزش داده و اسکن قلب شوند تا مطمئن شویم درد قلبی نیست.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
دستگیری سارقان باغ ویلاهای خالی از سکنه در ساوجبلاغ
ترویج گفتمان مهدویت نیازمند مهدی باوری است
رجوع به سیره شهدا اکسیر شفابخش جامعه است
بازگشت ۵٠ واحد تولیدی راکد در کهگیلویه وبویراحمد به چرخه تولید
پرونده ثبت جهانی دره خرمآباد امروز در پاریس بررسی میشود
وجود ۲۶۰ هزار نمونه در بانک ژنتیک پزشک قانونی کشور
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
تعزیر قاچاقچیان خودرو در کرمانشاه
کاروان اهالی بهشت امشب توسط مردم اصفهان بدرقه میشوند
سد لاستیکی ماسال ۲۲ بهمن امسال افتتاح میشود
بانوی البرزی منزل مسکونی خود را وقف امور خیریه کرد
رشد بیسابقه تجارت در بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان
توانمندسازی بانوان مداح در استان اردبیل ضروری است
استاندار آذربایجان شرقی: دریاچه ارومیه باید ردیف بودجه مشخص داشته باشد
فرزندان فاطمه(س) آمدند
۱۰۰ راس دام توسط عشایر روستاهای نهبندان به جبهه مقاومت اهدا شد
محکومیت بیش از ۴ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم آرایشی در رشت
۹۵ هزار تن چغندرقند در چهارمحال و بختیاری برداشت میشود
برگزاری سومین جشنواره ملی «هنرهای تجسمی ایثار» در گلستان
پیکر مطهر ۱۴ شهید گمنام وارد مشهدالرضا(ع) شد
ثبت ۶۳.۲ میلیمتر بارش در شهرستان ایوان
هشدار زرد هواشناسی در استان سمنان
سند مالکیت چهلستون و تالار تیموری اصفهان صادر شد
۲۵۰۰ تن کیوی از نوشهر صادر شد
لزوم تخصیص ردیف بودجه مشخص برای احیای دریاچه ارومیه
مانور زلزله در ۵۶۰۰ مدرسه اصفهان برگزار میشود
نهم آذرماه جاده کرج- چالوس بازگشایی میشود
دارالقرآن الکریم هرمزگان رتبه برتر کشوری را کسب کرد
بسیج در مسائل انقلاب بن بست نداشته است
نجات فرد گرفتار شده در دیواره ارتفاعات سرپلذهاب توسط هلال احمر