میرنیوز

پاکسازی شهرداری اردبیل از فساد مالی/شهر را به تعاونی ها نفروشید

پاکسازی شهرداری اردبیل از فساد مالی/شهر را به تعاونی ها نفروشید 2021-09-12T11:08:54+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید حسن عاملی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم معارفه شهردار جدید اردبیل اظهار کرد: حاکمیت سیستم شفافیت مالی در شهرداری یکی از ضرورت هاست که باید به آن توجه کافی داشت چرا که مدیریت شهری در عین حال که نقشی خطیر در جامعه سازی دارد به همان اندازه در پویایی جامعه شهری و تقویت مدیریت شهری دخیل است.

وی با اشاره به قطع امضاهای طلایی در این نهاد اجتماعی افزود: پاکسازی این نهاد از هر گونه باج دهی، باج گیری، رشوه و خیانت‌های متداول ناشی از تعاملات درون و برون سازمانی پیش نیاز موفقیت شهرداری اردبیل در عرصه خدمت به مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل فروش اراضی شهری به تعاونی‌ها را خیانتی علنی به مردم و جامعه شهری اردبیل عنوان و تصریح کرد: مسئولان مربوطه هر چه سریع‌تر وارد عمل شده و جلوی فروش شهر به تعاونی‌ها را بگیرند چرا که در صورت عدم مدیریت این مسئله در آینده بحران و تنش‌های جدی اردبیل را تهدید خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر در تأمین منابع مالی دچار مشکل هستید باید این منابع از شاخه‌های دیگر تأمین شود چرا که با فروش شهر نمی‌توان شهر و جامعه شهری را مدیریت کرد.

آیت الله عاملی گفت: توسعه فضای سبز یکی از دغدغه من است چرا که اگر با هواپیما بر فراز برخی استان‌های کشور قرار گیرید خواهید دید که لکه سبزی در برخی استان‌ها دیده نمی‌شود و این دقیقاً همان معضلی است که جامعه شهری را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: در کشورهای اروپایی شهر مابین فضای سبز ساخته می‌شود اما در کشور ما شاهد هستیم که با بی رحمی به طبیعت سالانه سرانه فضای سبز به حد چشمگیری کاهش می‌یابد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همچنین به چند طرح پیشنهادی افزایش سرانه فضای سبز اشاره و بیان کرد: کنار سد الماس درختکاری شده که باید سعی داشت تا منابع طبیعی را در این منطقه افزایش دهیم و در آینده پارک جنگلی افتتاح شود که در کنار این موضوع مسئولان می‌توانند به احداث زمین فوتبال در محلات و شهرک‌ها توجه ویژه ای داشته باشند.

آیت عاملی همچنین به طرح‌های توسعه فضای سبز در برخی شهرهای کشور اشاره و اذعان کرد: باغ ایرانی شیراز نمونه‌ای از این طرح هاست که با موفقیت در اجرا سهم بسزایی در آبادانی شهر داشته است.

گسترش معماری رومی خطری جدی برای معماری اصیل ایرانی است

امام جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت خیابان‌ها و معابر عمومی شهری اردبیل اشاره و تاکید کرد: وضعیت آسفالت معابر افتضاح بوده و برای ساماندهی آن باید از ظرفیت دستگاه‌های همکار در کنار شهرداری اردبیل بهره مند شد که می‌توان در این راستا از ظرفیت اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز بهره مند شد.

آیت الله عاملی به ضرورت بازگشایی اطراف بقعه شیخ صفی نیز تاکید و اضافه کرد: در این محوطه باید معماری خاصی پیاده سازی شده و تندیس‌هایی که بیانگر گذشته ما باشد باید ساخته و نصب شود.

وی از گسترش معماری رومی ابراز نگرانی کرد و گفت: معماری رومی در حال گسترش است که باید برای آن چاره‌ای اساسی اندیشید و در نقطه مقابل معماری خاص هر شهر را که معرف هویت آن است به کار بست.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ساماندهی میدان سرچشمه اردبیل به عنوان یکی از میادین اصلی شهر باید در اولویت برنامه‌های شهرداری باشد که در کنار مواردی این چنین در مرکز شهر می‌بایست به زیباسازی ورودی شهر نیز التفات داشت.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری گفت: خطاب من آن دسته از مسئولانی است که قدرتی در دست دارند اما در استفاده از این قدرت خساست می‌کنند چه بسا که بسیاری از مشکلات شهری ما با این قدرت‌ها رفع می‌شود.

آیت الله عاملی ساخت و ساز بی رویه در حومه شورابیل را خطر جدی دانست و افزود: مسئولان شهری جلوی ساخت و ساز در اطراف شورابیل را بگیرند و در کنار آن به توسعه امکانات رفاهی، تفریحی و گردشگری توجه داشته باشند.

وی همچنین به ضرورت توسعه ناوگان عمومی و جلوگیری از تک سرنشینی خودروها تاکید و تصریح کرد: هزینه‌های هنگفت را نه صرف فسادهای مالی و پروژه‌های کم اهمیت که صرف سلامتی مردم کنید که در همین راستا توجه به فرهنگ سازی در حوزه حفظ محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.

امام جمعه اردبیل حفظ عدالت در توسعه شهری را دغدغه خود طرح کرد و یادآور شد: خدمات و شهرسازی باید به حاشیه شهرها کشانده شده و موجب آبادانی این مناطق شود که بی شک در این راستا استفاده از خرد جمعی و دانشگاهیان و عضویت آنان در یک جمع افتخاری برای ارائه ایده می‌تواند کارساز باشد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها
2025-03-13T23:56:31+03:30
رباط کریم - سقوط میلگردها از یک دستگاه نیسان در بلوار امام رضا(ع) رباط‌کریم، جان یک کودک ۱۱ ساله را گرفت و مادرش را مصدوم کرد.

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند
2025-03-13T23:56:29+03:30
شاهرود- رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو با اشاره به اهمیت «شاهوار» برای کشورمان، گفت: هیچ مردمی حاضر نیستند چنین ثروت عظیمی را به پای استخر...

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد
2025-03-13T23:16:38+03:30
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به نقش مداحان در مقابله با توطئه‌های دشمنان گفت: تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد.

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد
2025-03-13T22:09:57+03:30
گناباد- بزرگترین زورخانه شرق کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان در روستای بیلند گناباد افتتاح شد.

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان
2025-03-13T22:09:55+03:30
کرمان- تفاهم نامه مشترک مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس و صنایع دستی کرمان امضا شد.

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد
2025-03-13T21:56:37+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور پس از حضور در جلسه نشست با مدیران شهرستان های جنوب شرق استان تهران در پاکدشت، این شهرستان را ترک کرد و پرونده چهارمین سفر در استان تهران ن...

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد
2025-03-13T21:56:35+03:30
قائمشهر- سرمربی تیم نساجی مازندران گفت: تیم نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارا است.

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی
2025-03-13T21:30:03+03:30
قائمشهر - سرمربی تیم سپاهان اصفهان با گلایه از داوری گفت: از ترس محروم شدن مجبورم به دروغ بگویم همه چیز خوب بوده است.

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است
2025-03-13T20:49:45+03:30
شاهرود- نماینده تشکل‌های زیست محیطی شاهرود با بیان اینکه طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است، گفت: مطالبه جدی مردم شهرستان ابطال این طرح...

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش
2025-03-13T20:36:25+03:30
بردسکن- وزیر ورزش و جوانان گفت: کمبود بودجه و منابع در وزرات ورزش مشهود است.

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان
2025-03-13T20:23:04+03:30
بندرعباس- استاندار هرمزگان از مشارکت بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان طی سال آینده خبر داد.

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان
2025-03-13T20:09:42+03:30
زاهدان- رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان وبلوچستان از ثبت گزارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سطح استان خبر داد. 

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند
2025-03-13T19:56:22+03:30
کردکوی-استاندار گلستان بر لزوم حمایت عملی از سرمایه‌گذاران تأکید کرد و از مدیران خواست بدون اتلاف وقت، پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان باشند.

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد
2025-03-13T19:56:22+03:30
پارس‌آباد - دادستان شهرستان پارس آباد گفت: جسد فردی که ۶ روز پیش مفقود شده از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد.

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: غربالگری منظم: سلاحی مؤثر در جنگ با سرطان کلیه است.

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند.

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر
2025-03-13T19:16:25+03:30
مشهد - قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر خبرداد.

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد
2025-03-13T18:49:46+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور در سفر به جنوب شرق استان تهران خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

مقاومت پای دین دستور خداوند است

مقاومت پای دین دستور خداوند است
2025-03-13T18:09:41+03:30
شیراز - امام جمعه شیراز در جلسه تفسیر آیه محوری ۱۱۲ سوره هود در «پویش زندگی با آیه‌ها» گفت: مقاومت پای دین دستور خداوند است زیرا باعث خشنودی خداوند و شکست حی...

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست
2025-03-13T18:09:41+03:30
مشهد - وزیر ورزش و جوانان در سفر به قوچان با حضور در پلیس‌راه این شهرستان به پویش نه به‌تصادف پیوست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است
2025-03-13T17:56:25+03:30
کاشمر - وزیر ورزش و جوانان گفت: در کشور حدود ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد
2025-03-13T17:56:24+03:30
مشهد - مسئول کمیته اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه اسکان نوروزی زائران در این استان خبر داد.

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است
2025-03-13T17:43:03+03:30
گنبدکاووس-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر لزوم پیگیری مشکلات اقتصادی و مدیریتی، خواستار هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی استان شد.

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود
2025-03-13T17:43:02+03:30
مشهد - مشهد در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) طی یک مراسم افطاری، میزبان ۸۰ هزار نفر روزه دار است.

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران
2025-03-13T17:16:21+03:30
پاکدشت- استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق ...

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد
2025-03-13T17:16:20+03:30
ارومیه - رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از کشف ۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع و ۱۳ کیلو گرم پیش ساز در شهرستان سردشت خبر داد.

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است
2025-03-13T17:03:03+03:30
تبریز- وزیر علوم بر ضرورت استقلال مالی دانشگاه‌ها، گسترش ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد.

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود
2025-03-13T16:09:53+03:30
ارومیه - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی غربی گفت: مسجد جامع ارومیه جزو لیست اولیه ثبت یونسکو قرار گرفته و اردیبهشت ماه سال آینده مو...

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود
2025-03-13T16:09:51+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: نبود همبستگی اجتماعی باعث سستی اجتماعی، از بین رفتن اقتدار و روحیه مقاومت در جامعه می‌شود.

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است
2025-03-13T15:56:21+03:30
ساری- سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران وضعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور سوادکوه را نیمه سنگین یاد کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)