میرنیوز
عظیم مدبری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز فصل رهاسازی بچه ماهی ها در رودخانه ها و تالاب ها، اظهار کرد: با هدف بازسازی ذخایر ژنتیکی ماهیان بومی با ارزش دریای خزر و افزایش درآمد صیادان و پایداری اشتغال جامعه صیادی، بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه بچه ماهی از انواع ماهیان استخوانی در سال جاری تولید شده است.
وی گونه های تولید شده را شامل سفید، سوف، سیم، کلمه، کولی، لای ماهی، سس ماهی، کپور معمولی و کپور تالابی و انواع ماهیان خاویاری دانست.
مدیرکل شیلات گیلان تصریح کرد: حدود یک و نیم میلیون قطعه بچه ماهی از انواع خاویاری شامل قره برون، اوزون برون، شیپ و فیل ماهی نیز تولید شده است.
مدبری، با اشاره به تولید ماهیان استخوانی و خاویاری در مراکز سه گانه تولید و بازسازی ذخایر استان، عنوان کرد: رهاسازی بچه ماهی های تولید شده در رودخانه ها و تالاب های منتهی به دریای خزر صورت می گیرد.
وی ادامه داد: رهاسازی بچه ماهی های تولید شده از اواخر بهار آغاز می شود و تا پایان مرداد ادامه دارد و لذا هم اکنون رهاسازی بچه ماهی ها در حال انجام است.
مدیرکل شیلات گیلان، سه مرکز شهید بهشتی سنگر، شهید انصاری رشت و شادروان دکتر یوسف پور سیاهکل را از جمله مراکز تولید ژنتیکی ماهیان استخوانی و خاویاری گیلان دانست و بیان کرد: در مرکز شهید انصاری گونه های سفید بهاره، سفید پاییزه، کپور تالابی، لای ماهی، سیاه کولی، شاه کولی و اردک ماهی، در مرکز سیاهکل سوف سفید و خاویاری از جمله قره برون، شیپ و اوزون برون و در مرکز شهید بهشتی سایر گونه ها تولید می شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه میدانست
۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
تهران سهشنبه صبح یخبندان است
سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
فردا صبح تهران یخبندان است
۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهرهبرداری سید
امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایهگذاری خارجی در مرکزی انجام شد
جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
۱۰ روستای هرمزگان برقرسانی شد
قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
بالگرد هلالاحمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندانهای ساری