میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را مقطع تاریخی بسیار مهم و آینده ساز برای ملت و کشور ایران دانست، اظهار کرد: پیش از این تاریخ، اقدامات اعتراضی نسبت به ظلمهای حکومت پهلوی صورت میگرفت، اما شاخصه و تفاوت مهم ۱۵ خرداد با دیگر حرکتهای اعتراضی و انقلابی ملت ایران پیوند عمیق مردم با دین و روحانیت بود.
وی افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ نشان دهنده پیوند عمیق و مستحکم آحاد ملت ایران با مظهر روحانیت و مرجعیت حضرت امام خمینی (ره) بود و همین پیوند مستحکم ضامن پیشرفت و پیروزی انقلاب ملت ایران شد.
امام خمینی (ره) همواره به مردم اعتماد داشت
تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: امام خمینی (ره) ملت ایران را ملتی بزرگ، آگاه و توانا میدانست و به آنها اعتماد داشت و خوش بین بود و این اعتماد از ابتدای نهضت تا ارتحال امام (ره) ادامه داشت.
وی عنوان کرد: امام (ره) پیش از پیروزی انقلاب و در دوران نهضت با توکل به خدا به مردم تکیه و اعتماد میکرد و پس از انقلاب نیز در عرصههای مختلف دعوت، پشتیبانی و اعتماد به مردم را مورد تأکید داشت. این حضور و پشتیبانی مردم رمز ادامه نهضت امام (ره) و شکست بدخواهانی بود.
حجت الاسلام والمسلمین مروی پیروزی جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی و فتنهها و توطئههای مختلف را مرهون حمایتها و حضور آگاهانه و متعهدانه مردم دانست و ابراز کرد: امام (ره) در عرصههای مختلف مردم را فرا میخواندند و به مردم اعتماد داشتند و مردم نیز به امام (ره) ایمان و اعتماد داشتند، همین معنا امروز نیز جریان دارد.
وی با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب در مقاطع مختلف هرکجا رأی مردم بوده، ضمن دعوت ملت به حضور از آرای مردم صیانت کردهاند، عنوان کرد: در طول ۳۲ سال رهبری معظم انقلاب انتخابات گوناگونی در کشور برگزار شده و سلایق و اندیشههای مختلفی از جناحهای گوناگون سیاسی در مجلس شورای اسلامی حضور یافتند و ریاست جمهوری را به دست گرفتهاند، بطوریکه هیچکس نمیتواند بگوید در انتخابات پس از انقلاب تنها یک فکر، اندیشه و سلیقه پیروز بوده و روی کار آمده است.
رهبری همواره با شجاعت، تدبیر و استدلال از آرای مردم صیانت کردند
تولیت آستان قدس رضوی افزود: در تمامی انتخاباتهای برگزار شده رهبر معظم انقلاب بدون توجه به سلیقه و گرایش افراد پیروز، با شجاعت، تدبیر و استدلال از آرای مردم صیانت کردند، هنگامی که در سال ۷۶ سلیقه دیگری روی کار آمده بود عدهای زمزمههایی را آغاز و حتی افرادی به رهبری نامه نوشتند که نتیجه انتخابات از نظر آن نگران کننده است، رهبری معظم پاسخ دادند که جای نگرانی نیست.
وی تصریح کرد: عدهای میخواستند که رهبری نتیجه انتخابات را در سال ۷۶ باطل اعلام کنند، اما رهبری فرمودند «صیانت و حفاظت از آرا و رأی مردم را وظیفه خود میدانم، مگر میتوان به رأی مردم بی اعتنا بود؟» و این همان تعبیری بود که بعدها فرمودند «رأی مردم حق الناس است».
حجت الاسلام والمسلمین مروی در ادامه به وقایع انتخابات سال ۸۸ اشاره و ابراز کرد: در سال ۸۸ تمام تلاش رهبری معظم حول محور صیانت از آرای مردم بود، اما رهبری در آن قضایا مظلوم واقع شد. در آن سال رهبری معظم به دنبال حفاظت یا طرفداری از خط و جریان خاصی نبودند همانگونه که در سال ۷۶ اینگونه نبود.
وی اضافه کرد: در سال ۸۸ رهبری در پاسخ به افرادی که به دنبال ابطال انتخابات بودند فرمودند «من از آرای مردم صیانت میکنم، کما اینکه در سال ۷۶ نیز از رأی مردم صیانت کردم، اگر ادای تقلب دارید دلیل بیاورید، چند صندوق و منطقه که معترض به تقلب در آنجا هستید با حضور نمایندگان شما بازشماری شود اگر در آنها تقلب ثابت شد، رأی گیری را باطل خواهم کرد اما به صرف اینکه یک سلیقهای روی کار آمده و سلیقه دیگر پیروز نشده نمیتوانم آرای مردم و این حق الناس عظیم را نادیده بگیرم.»
تولیت آستان قدس رضوی ابراز کرد: در فتنه ۸۸ آنهایی که داد از دموکراسی و آزادی خواهی میزنند از رهبر انقلاب و امام جامعه اسلامی میخواستند بدون هیچ استدلالی آرای مردم را دور بیاندازد. صیانت رهبری از آرای مردم در قضیه ۸۸ که منجر به فتنه شد حول محور این موضوع بود که «من از آرای مردم باید صیانت کنم و اگر اعتراضی دارید با استدلال بنده را به تقلب در انتخابات قانع کنید، من پیش و بیش از شما بر این معنا حساسیت دارم و انتخابات را باطل میکنم.»
وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر حضور و نقش آفرینی مردم در عرصههای مختلف، به سخنرانی روز گذشته رهبر انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال امام (ره) اشاره و تصریح کرد: رهبری معظم در سخنرانی روز گذشته خود مسئله «اسلامیت» و «جمهوریت» نظام و تأکید امام راحل به این دو اصل مهم را به خوبی بیان، تبیین و تفسیر کردند و فرمودند این نظریه امام (ره) برگرفته از آیات و روایت است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی رمز ماندگاری مقتدرانه نظام اسلامی طی ۴۲ سال پس از پیروزی انقلاب در برابر همه دشمنیها و فتنههای بدخواهان داخلی و خارجی را «جمهوریت» و «اسلامیت» آن دانست و اظهار کرد: رهبری معظم انقلاب همانگونه که مخالف نظر لیبرالها و سکولارهای مدعی جدایی دین از سیاست هستند، همانگونه مخالف عدم حضور و عدم نقش آفرینی مردم در نظام اسلامی هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه میدانست
۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
تهران سهشنبه صبح یخبندان است
سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
فردا صبح تهران یخبندان است
۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهرهبرداری سید
امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایهگذاری خارجی در مرکزی انجام شد
جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
۱۰ روستای هرمزگان برقرسانی شد
قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
بالگرد هلالاحمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندانهای ساری