میرنیوز

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است 2021-06-04T08:38:37+04:30

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) شامگاه امروز (۱۳ خرداد ماه) در اجتماع بزرگ حامیان آیت‌الله رئیسی در زنجان، اظهار کرد: مردم زنجان به ولایت‌پذیری و اعتقاد به اباعبدالله‌الحسین (ع) در کشور معروف هستتد. زنجان شهر شهدای غواص و شهدای دانشمندی چون شهید شهریاری است. 

وی با بیان اینکه مردم در مشکلات و گرفتاری به سر می‌برند، افزود: مردم امروز کمتر مسئولان را در بین خود می‌بینند و این در حالی است که امام راحل با تکیه بر مردم وارد عرصه انقلاب شد و چه کسی فکر می‌کرد ایشان در دوران حکومت طاغوت‌های بزرگ بتواند انقلاب و پس از آن جنگ را به پیروزی برساند؟

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به  اینکه دولت‌ها برای حل مشکلات کشور باید راهکار مردمی بودن را در پیش بگیرند، ادامه داد:  امام خمینی (ره) همه شعارهای اصیل انقلاب را مبتنی بر ارزش‌های اصیل دینی و مردم قرار داده بودند. رهبر کبیر انقلاب، به جنگ بین فقیر و غنی برای گرفتن حق فقرا معتقد بوده و فرموده بودند که یک موی کوخ‌نشینان را به کاخ‌نشینان  نمی‌دهد و حال شاهد آن هستیم که کارگزاران به جای توجه به کوخ‌نشینان خود به کاخ‌نشینان تبدیل شده‌اند.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

وی عنوان کرد: ۴۲ سال از انقلاب گذشته و در حال حاضر در کشور امنیت، پیشرفت و ثبات داریم. اما، اگر آسیب‌شناسی کنیم که آیا فرهنگی که امام راحل جاری کرده بود، هنوز هم وجود دارد؟
محمد با بیان اینکه مسئولان از حضور در کنار مردم امتناع می‌کنند، تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد یک انحراف خزنده از تفکر انقلاب به تفکرهای لیبرال بودیم و نهیب‌هایی که رهبر معظم انقلاب در این سال‌ها تذکر می‌دادند نیز، مورد توجه قرار نگرفته و قشر ضعیف، ضعیف‌تر می‌شد که این شرایط همان حکمرانی لیبرالی است و حال شاهد آن هستیم که این روند نادرست از حالت لیبرالی به سمت نئولیبرالی حرکت می‌کند.

وی یادآور شد: یکی از آسیب‌هایی که امروز در جامعه وجود دارد، نگاه کالایی در همه بخش‌ها است. امروز در کشور شاهد منفعت‌طلبی در بین خواص هستیم. اشرافیت و رانت قابل مشاهده است و به اسم خصوصی‌سازی منافع کشور بین خواص تقسیم شده و به جای خصوصی‌سازی، اختصاصی‌سازی اتفاق افتاد.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) با بیان اینکه علی‌رغم تذکرات مقام معظم رهبری، تفاوت بین حقوق‌ها در جامعه زیاد است، گفت:  فرصت‌ها به صورت ناعادلانه تقسیم می‌شود و پدیده آقازاده‌ها خاطر مردم را مکدر کرده است؛ مردم از تبعیض گلایه دارند ولی این گلایه نه از انقلاب، بلکه از دولت‌ها و کارگزاران نظام است.

محمد با اشاره به مناسب نبودن قوانین و نیاز به بازنگری‌ آن، اظهار کرد: قوانین و مقرراتی که تدوین می‌شد در جهت تحقق تولید و تجارت نیست و امروز شاهد آن هستیم که هر سال وضعیت اقتصادی کشور وخیم‌تر از سال قبل است و مطالبات مردم فقط با بهانه تحریم‌ها پاسخ داده می‌شود. اگر تحریم نبود باز هم به خاطر سوءمدیریت مشکل وجود داشت.

وی افزود: در حال حاضر در کشور نیاز به تغییر تفکر حکومت داریم. کارگزاران باید خود را خدمتگزار دانسته و نباید مردم را رها کنند. مشکلات مردم سراسر کشور فقط از پایتخت قابل حل نیست. طولانی شدن مدت زمان اجرای پروژه‌ها نیز عاملی است که سبب آزار مردم شده و اگر پول هم به این پروژه‌ها تخصیص یابد  به خاطر سوءمدیریت حل نخواهد شد.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) عنوان کرد: مشکلاتی از قبیل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، بین‌الملل و ... در کشور داریم. مشکلات درهم تنیده شده و بر هم اثر می‌گذارد. در حوزه اجتماعی، طلاق و اعتیاد بسیار زیاد شده، به‌طوری که در گذشته از هر هشت ازدواج منجر به  یک طلاق می‌شد، ولی حال از هر سه ازدواج یک طلاق داریم که این برای فرهنگ ایرانی - اسلامی یک فاجعه است. همچنین بنیان خانواده در جامعه آسیب دیده و مشکلاتی ناشی از شبیخون فرهنگی در خانواده‌ها و فضای مجازی به وضوح دیده می‌شود.

محمد با بیان اینکه مایل به فیلتر فضای مجازی نیستیم، تصریح کرد: برای اقشار خاص مثلا کودکان اینترنت خاص در کشورها وجود دارد، ولی وقتی این‌گونه مسائل در کشور بیان می‌شود سوءبرداشت‌هایی از قبیل محدودسازی به میان می‌آید که اصلا درست نیست. به‌دنبال ایجاد بستری سالم با عنوان شبکه ملی اطلاعات هستیم و این به معنای محدودسازی نیست.‌ اینترنت مسئله رها شده در جامعه است و حتی می‌تواند پروژه نفوذی در کشور باشد.

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) از مشکلات جوانان در جامعه و خواسته‌های آنان یاد کرد و گفت: اولین چیزی که جوانان جامعه می‌خواهند، حیات با عزت است. جوانان به دنبال شغل هستند تا بتوانند با تلاش، زندگی خود را تشکیل دهند؛ ولی متاسفانه بسترهای آن مهیا نیست و همه چیز در کشور به تسهیل مسائل بین‌الملل گره زده شده است.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

وی بیان کرد: متاسفانه موارد تاکید شده توسط رهبر در برجام رعایت نشد. متاسفانه سفره مردم گروگان برجام است. هشت سال است که معیشت و اقتصاد مردم گروگان برجام شده و امروز با عجله در زمان انتخابات، مباحث مذاکراتی مطرح می‌شود که درست نیست. ما مشکلی برای تعامل با پنج به‌علاوه یک نداریم و در مذاکرات بر اساس سه اصل عزت، مصلحت و حکمت مذاکره کنیم. از اینرو تحریم‌های ظالمانه باید برطرف شود.

محمد یادآور شد: علاج مشکلات کشور آن‌سوی مرزها نیست، چرا که باید قوی بشویم و علاج مشکلات در داخل کشور است. ظرفیت کشور در حوزه‌هایی مثل انرژی، معادن و... بی‌نظیر است. کشورهای سرآمد و صنعتی جهان از کوچک‌ترین مزیت رقابتی توسعه یافتند. ایران همه چیز دارد ولی آنچه که ندارد، مدیریت و مسئولانی است که برای مردم کار کنند. عده‌ای می‌گویند انقلاب ناکارآمد است، ولی این ناکارآمدی ناشی از تفکر لیبرال است. بر اساس گام دوم فاصله زیادی بین بایدها و نبایدها است.

وی افزود: علاج مشکلات موجود، تفکر جهادی و انقلابی با تشکیل دولت جوان انقلابی است. باید به جوانان میدان داده شود. به دنبال جریان تحول‌خواه هستیم؛ باید ساختارها، قوانین و مقررات  نیز در کشور جوان شده و مقررات‌زدایی انجام شود.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

محمد با اشاره به خلق روزانه قریب به ۳۰۰۰ میلیارد تومان پول در کشور، عنوان کرد: نقدینگی کشور در سال ۹۲، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بود که پس از هشت سال به ۳۵۰۰ میلیارد تومان رسیده، یعنی نقدینگی ۶.۵ برابر افزایش یافته که افزایش نقدینگی تورم را حتما به همراه دارد. یکی از عوامل خلق پول بانک‌ها هستند. باید جلوی خلق پول را گرفته و سود سپرده‌ها کاهش داد که این اتفاق افتاد ولی بالافاصله در بورس صندوق‌هایی با سود سپرده بالا ایجاد شد و مشتریان بانکی برای سرمایه‌گذاری در این بخش حرکت کردند و سود بیشتری به آنان ارائه شد.

وی ادامه داد: سیستم بانکداری و مالیات‌ستانی ضعیف است. مالیات فقط از تولیدکننده و حوق‌بگیر دریافت می‌شود و افرادی که بازارها را با خرید دلار، سکه، مسکن و ... به هم می‌ریزند، مالیاتی پرداخت نمی‌کنند؛ به همین دلیل مسکن به کالای سرمایه‌ای در کشور تبدیل شده است، در حالی که در همه کشورها، مسکن کالایی مصرفی بوده و بازار آن برای جلوگیری از انباشت سرمایه با اهرم مالیات کنترل می‌شود. در حال حاضر ۳ میلیون واحد خانه مسکونی خالی در کشور وجود دارد که با اعمال مالیات بخشی از آن‌ها آزاد می‌شود و می‌توان سالانه یک میلیون واحد خانه را ساخت و این کار امکان‌ناپذیر نیست.

وی از برنامه‌های آیت‌الله رئیسی برای ساماندهی به بازار بورس با کاهش ریسک، خرید سهام سرمایه‌گذاران خرد، عرضه پروژه‌های دولت در فرابورس، ایجاد تالار بین‌المللی در کیش و ... خبر داد و گفت: بورس باید ساماندهی و احیا شود تا از آن در مسیر تولید و توسعه کشور بتوان استفاده کرد.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) در رابطه با تخصیص یارانه ۹۰۰ هزار میلیارد تومانی به ۵ قلم کالای اساسی از قبیل بنزین، آب، برق، گاز و ... ، تصریح کرد: این میزان ۹ برابر بودجه ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی عمرانی است که نیازمند بازتوزیع مجدد و عادلانه است. دهک‌های بالا به علت مصرف بیشتر از حامل‌های انرژی انتفاع بیشتری از این یارانه‌ها دارند و این در حالی است که هدف از تخصیص این یارانه‌ها، حمایت از دهک‌های پایین است؛ به همین دلیل باید در کالاهایی مانند بنزین، سطح مصرفی مشخص شود و مازاد آن با قیمت واقعی برای مصرف‌کننده پرمصرف ارائه شود. با توزیع مجدد یارانه‌های تخصیصی که نیازی به تعریف منابع جدید مالی ندارد، عمل جراحی بزرگی در کشور اتفاق می‌افتد که برای ۹۶ درصد مردم بدون درد است و سبب ایجاد عدالت می‌شود.

محمد، بر لزوم به کار گمارده‌ شدن افراد پاکدست بر مسندهای مختلف اجرایی در کشور تاکید کرد و ادامه داد: در این دوره از انتخابات، مردم باید بصیرت داشته و گوش به فرمان ولی امر مسلمین باشند تا انتخاب درستی را برای آینده خود داشته باشند. در حال حاضر کشور در نقطه عطف قرار داشته و تصمیم تک‌تک مردم بر سرنوشت آن تاثیر دارد.

وی با اشاره به استعداد استان زنجان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: استان زنجان ظرفیت‌های بسیار بالقوه‌ای از قبیل کشاورزی، دامپروری، معادن، ترانزیتی و گردشگری را دارد و با اعطای اختیارات مکفی به استانداران می‌توان شاهد پیشرفت و توسعه استان‌ها باشیم.

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

علاج مشکلات جامعه داخل مرزهای کشور است

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز

دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز
2025-02-16T21:36:22+03:30
کرج- رئیس پلیس فتای البرز گفت: اعضای دومین باندی که به بهانه وصول مطالبات بیمه ای از پزشکان و متصدیان داروخانه های به صورت اینترنتی کلاهبرداری می کردند دستگی...

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی آسیا

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی آسیا
2025-02-16T21:36:22+03:30
کرمانشاه- شهردار کرمانشاه چگونگی انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ را تشریح کرد.

آغاز کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد

آغاز کاری گمرک دوغارون از ۷ صبح خواهد شد
2025-02-16T21:36:21+03:30
مشهد - فرماندار تایباد گفت: بر اساس مصوبه امروز شورای ساماندهی مبادی مرزی استان خراسان رضوی، ساعت کاری گمرک دوغارون بزودی از ۷ صبح آغاز خواهد شد.

نماز طلب باران در حرم مطهر رضوی اقامه می‌شود

نماز طلب باران در حرم مطهر رضوی اقامه می‌شود
2025-02-16T21:36:21+03:30
مشهد - فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ماه با حضور زائران و مجاوران حضرت رضا علیه السلام، نماز باران بین نماز ظهر و عصر اقامه خواهد شد.

بازداشت ۳ پیمانکار دیگر شهرداری خرم‌آباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع

بازداشت ۳ پیمانکار دیگر شهرداری خرم‌آباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع
2025-02-16T21:23:00+03:30
خرم آباد- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان از بازداشت ۳ پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری این شهرستان خبر داد.

تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان مرخص شدند

تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان مرخص شدند
2025-02-16T21:23:00+03:30
ارومیه- رییس اورژانس آذربایجان غربی از ترخیص تمام دانش آموزان مسموم شده شاهین دژی از بیمارستان خبر داد.

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵

چگونگی انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵
2025-02-16T21:22:59+03:30
کرمانشاه- شهردار کرمانشاه چگونگی انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ را تشریح کرد.

دیدار استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»

دیدار استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
2025-02-16T20:43:02+03:30
بیرجند - استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران دیدار کرد.

استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»

استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم «امیرمحمدخالقی»
2025-02-16T19:52:59+03:30
بیرجند - استاندار خراسان جنوبی با خانواده مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران دیدار کرد.

شکستگی خط انتقال آب شرق گیلان

شکستگی خط انتقال آب شرق گیلان
2025-02-16T19:52:59+03:30
رشت - معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب گیلان گفت: خط انتقال آب شرق گیلان در منطقه تازه آباد جنگاه سیاهکل دچار شکستگی و آب آشامیدنی برخی نقاط شهر سیاهکل قطع...

احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال

احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال
2025-02-16T19:11:15+03:30
اصفهان- استاندار اصفهان از سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به این استان خبر داد.

رئیس جمهور به اصفهان سفر می‌کند

رئیس جمهور به اصفهان سفر می‌کند
2025-02-16T18:43:06+03:30
اصفهان- استاندار اصفهان از سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری به این استان خبرداد.

مهارت آموزی دانش آموزان رویکرد محوری وزارت آموزش و پرورش است

مهارت آموزی دانش آموزان رویکرد محوری وزارت آموزش و پرورش است
2025-02-16T18:30:35+03:30
اراک- معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مهارت آموزی دانش آموزان رویکرد محوری این وزارتخانه است و این مهم با جدیت دنبال می‌شود.

ظرفیت تولید برق استان سمنان ۱۲۰۰ مگاوات است

ظرفیت تولید برق استان سمنان ۱۲۰۰ مگاوات است
2025-02-16T18:30:35+03:30
سمنان- استاندار سمنان با بیان اینکه ظرفیت تولید برق استان یک هزار و ۲۰۰ مگاوات است، گفت: دو سوم این میزان در درون استان مصرف می‌شود.

افزایش مبادلات تجاری توسعه حمل و نقل ریلی ایران- آستانه در بندر شهید رجایی

افزایش مبادلات تجاری توسعه حمل و نقل ریلی ایران- آستانه در بندر شهید رجایی
2025-02-16T18:16:40+03:30
بندرعباس - مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از افزایش مبادلات تجاری توسعه حمل و نقل ریلی ایران- آستانه در بندر شهید رجایی خبر داد.

۱۰ هزار مازندرانی به اردوی راهیان نور اعزام شدند

۱۰ هزار مازندرانی به اردوی راهیان نور اعزام شدند
2025-02-16T17:36:25+03:30
ساری- مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه کربلا گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر از اقشار مختلف مردم استان به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

شیخ الاسلام: تغییر برنامه درسی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است

شیخ الاسلام: تغییر برنامه درسی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است
2025-02-16T17:09:42+03:30
اراک- معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تغییر برنامه درسی در دستور کار این وزارتخانه است و در این راستا نیازمند تأمین زیرساخت‌ها و نیروی انسانی باانگیزه هستیم.

امنیت، زیربنای تمامی پیشرفت‌ها و تحولات اجتماعی و اقتصادی است

امنیت، زیربنای تمامی پیشرفت‌ها و تحولات اجتماعی و اقتصادی است
2025-02-16T16:30:13+03:30
مشهد - تولیت آستان قدس رضوی امنیت را زیربنای تمامی پیشرفت‌ها و تحولات اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت: بدون امنیت، هیچ‌گونه پیشرفتی در زمینه‌های مختلف ممکن نخو...

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز

اطفای حریق آپارتمان ۴ طبقه در شیراز
2025-02-16T16:16:25+03:30
شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت : حریق در یک واحد آپارتمان ۴ طبقه در خیابان محبت شیراز با تلاش آتش نشانان مهار شد.

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
2025-02-16T16:16:24+03:30
شیراز- سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس از فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه ۲۸ بهمن تا دوشنبه ۲۹ بهمن در بخش های عمده استان فارس...

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است

جهادی بودن اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است
2025-02-16T16:16:24+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر ضرورت کاربرد اجتماعی روحانیت تاکید کرد و گفت: جهادی بودن، اساس رسالت طلبگی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی است.

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم

کشف خط لوله ۷۰۰ متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل قشم
2025-02-16T16:16:23+03:30
بندرعباس - فرمانده انتظامی شهرستان قشم از کشف یک خط لوله ۷۰۰ متری در یکی از سواحل جزیره قشم که برای انتقال غیرقانونی سوخت قاچاق از خشکی به دریا استفاده می‌شد...

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد

اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد
2025-02-16T16:03:10+03:30
عباس آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان عباس آباد خبر داد.

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد

لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
2025-02-16T16:03:09+03:30
دهدشت- لیدر تجمعات دهدشت با رصد اطلاعات سپاه کهگیلویه‌وبویراحمد دستگیر شد.

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان

کاهش ۷۰ هزار تنی واردات موز به استان سیستان و بلوچستان
2025-02-16T16:03:09+03:30
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از رشد چشمگیر صادرات و کاهش قابل توجه واردات موز در ده ماهه اول سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است

بیمارستان تخصصی درمان ناباروری مازندران لنگ اعتبار است
2025-02-16T15:49:40+03:30
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تنها بیمارستان تخصصی درمان ناباروری استان در بابل لنگ ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی

ثبت ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی
2025-02-16T15:49:40+03:30
شیراز- معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: از ۱۳۶ میلیون هکتار اراضی ملی تقریباً ۹۹ درصد آن ثبت شده و یک درصد باقیمانده در مراجع قضایی در حال بررسی است.

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»

فارس رتبه اول در تولید «طلای سفید ایران»
2025-02-16T15:36:27+03:30
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری نیز همانند سنوات گذشته این استان با تولید بیش از ۲۵ درصد الیاف پنبه کشور رتبه اول تولید را کسب کرد.

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست

هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست
2025-02-16T15:36:26+03:30
ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار ماه رمضان و شب عید پذیرفتنی نیست.

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد

توهم اقتدار دشمن را با جهاد تبیین باید از بین برد
2025-02-16T15:23:07+03:30
مشهد - رئیس عقیدتی - سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز موظف هستیم با جهاد تبیین، توهم اقتدار دشمن را از بین ببریم.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)