میرنیوز

رئیس ستاد انتخاباتی ‌رئیسی در استان کرمانشاه: "رئیسی" برای خدمت بی‌منت به مردم به میدان آمد ‌/ پرچم فسادستیزی برافراشته می‌شود

 رئیس ستاد انتخاباتی ‌رئیسی در استان کرمانشاه: "رئیسی" برای خدمت بی‌منت به مردم به میدان آمد ‌/ پرچم فسادستیزی برافراشته می‌شود 2021-06-02T17:29:03+04:30

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه ، عبدالرحیم بنکدار در نشست خبری عصر امروز که در دفتر ستاد مرکزی آیت‌الله رئیسی در استان کرمانشاه برگزار شد با اشاره به اینکه ملت ایران تحت هر شرایطی در انتخابات خردادماه آن هم با مشارکت حداکثری شرکت می‌کند و یک بار دیگر در امتداد 40 انتخابات برگزار شده در ایران اسلامی، عظمت ملت دلاورمان را به رخ جهانیان می‌کشد اظهار داشت: در انتخابات پیش رو، مردم با انتخاب اصلح و آگاهانه و منطبق بر اندیشه های راهبردی و حکیمانه امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای، رئیس جمهوری متدین، انقلابی، کارآمد، توانا، پرکار، هوشمند، دشمن‌شناس، دشمن ستیز، مردم دار و مقاوم انتخاب خواهند کرد.

مسئول شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان کرمانشاه با بیان اینکه انتخابات و انتخاب اصلح برای ملت ایران، یک امتحان الهی است و اگر با چشمان باز و آگاهانه در پای صندوق های رأی حضور پیدا نکنیم، تکلیف خود را درست انجام نداده‌ایم گفت: اصل شرکت در انتخابات، انجام یک واجب است، اما واجب دوم این است که برای نمایندگی، اصلح و شایسته‌ترین را انتخاب کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید نهایت دقت را به کار بریم تا در بین کاندیداها، آن کسی را که صلاحیتش بیشتر است برگزینیم عنوان کرد: باید اوصاف کاندید خوب را مرور کنیم و سپس آن را با کاندیداها تطبیق دهیم و بهترین فرد را بشناسیم و به او رأی دهیم؛ و با رأی همه ملت ایران دولتی در تراز انقلاب اسلامی ایران شکل بپذیرد و مشکلات جامعه را حل کند.

بنکدار با بیان اینکه مردم شجاع ایران با دقت تمام به کاندیدایی رأی دهند که طعم تلخ فقر را چشیده باشند و در قول و عمل مدافع اسلام پابرهنگان زمین و مدافع اسلام ناب محمدی باشند بیان کرد: ملت توجه داشته باشند که رئیس جمهور از طبقه‌ای باشد که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فکر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه داران و زمین‌خواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمی‌توانند بفهمند.

وی با اشاره به اینکه به مردم تفهیم کنید که همچنان شرکت در انتخابات یک تکلیف و وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است عنوان کرد: حضور در انتخابات باید آگاهانه و از روی تحقیق و با به‌دست آوردن حجت بین خود و خدا باشد و مردم باید کسانی را انتخاب کنند که به کانون های ثروت و قدرت متصل نباشند و کسانی باشند که واقعاً مردم این ها را بخواهند؛ بر طبق وجدانشان، برطبق دینشان، بر طبق وظایف انقلابی شان عمل کنند.

مسئول شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان کرمانشاه با بیان اینکه مشارکت و انتخابات حداکثری علاوه ایجاد اقتدار ملی به انسجام درونی نیز کمک می‌کند اظهار کرد: حضور مردم در پای صندوق رای نقش مهمی در تقویت شاخص‌های امنیت ملی و اقتصادی دارد و افزایش مشارکت نقش مهمی در توسعه سیاسی دارد و جریان‌های سیاسی باید تلاش کنند که انتخابات با مشارکت بالایی برگزار شود و این ستاد اولویت اول خود را افزایش مشارکت می‌اند و برای آن تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی و انتخاب اصلح، وظیفه نیروهای انقلاب اسلامی است گفت: همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند مخالفان جمهوری اسلامی نمی‌خواهند نظام از این فرصت و ظرفیت مهم برای پیشرفت کشور استفاده کند اما مشارکت پر شور و انقلابی مردم در انتخابات، سبب امنیت کشور و پس زدن دشمنان و کاهش طمع آنها می‌شود بنابراین نباید این فرصت را از دست داد.

بنکدار با اشاره به اینکه همانطور که امام خامنه‌ای فرمودند انتخابات برای کشور یک امکان و ذخیره مهم است که باید با مشارکت پرشور مردم همراه باشد و اگر مشارکت پر شور با یک انتخاب درست یعنی انتخاب یک نیروی کارآمد، با ایمان، با انگیزه، علاقه‌مند و پر کار همراه شود تضمین‌کننده آینده کشور است عنوان کرد: به فرموده امام خامنه‌ای علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم، و بعد، انتخاب اصلح و شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.

وی با بیان اینکه همانطور که رهبر انقلاب فرمودند دولتی باید تشکیل شود که دارای کفایت و مدیریت، با ایمان، لبریز از امید و معتقد به توانمندی‌های داخلی باشد زیرا اگر مسئولان دولتی ناامید باشند کاری از پیش نمی‌رود بیان کرد: کسانی باید بر سر کار بیایند که معتقد به مردم و جوانان باشند، عنصر جوان را قدر بدانند، عملکرد انقلابی داشته باشند و حقیقتاً عدالتخواه و ضدفساد باشند.

مسئول شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان کرمانشاه با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی از جمله افراد شاخصی است که در هر عرصه‌ مبارزه با فساد ورود جدی کرده‌اند و پرچمدار بحث فسادستیزی در کشور هستند گفت: آیت الله رئیسی از جمله معدود مدیرانی هستند که در میان مردم حضور فعال دارند، ایشان مدیری برنامه محور هستند که اصلاح ساختارهای فسادزا را در دولت دنبال خواهند کرد و بسترها را از بین می‌برند.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی مروج اخلاق اسلامی است و در انتخابات نیز همین رویه را دنبال می‌کنند و نشان داده که وامدار هیچ گروه و جناحی نیست و تنها برای خدمت بی‌منت به مردم به میدان آمده است بیان کرد: در بحث ستادها رویکردی مردمی داریم و با این راهبرد هر خانه یک ستاد برای آیت اله رئیسی و هر فرد نیز یک فعال ستاد خواهد بود و خوشبختانه آحاد ملت به آیت الله رئیسی اقبال و تمایل دارند با توجه به عملکرد قابل قبول، ایشان رئیس جمهور شود و همه کسانی که تمایل به تعیین سرنوشت خود دارند و به بلوغ سیاسی و اجتماعی رسیده‌اند و به خون و راه شهدایی مانند شهید سلیمانی پایبند هستند در انتخابات حضور حداکثری خواهند داشت.

بنکدار با بیان اینکه شرکت در انتخابات یعنی نه گفتن به تمام دشمنان داخلی و خارجی که تنها به فکر استثمار، چپاول و خیانت به مملکت هستند بیان کرد: شرکت در انتخابات به معنای لبیک به فرمایشات امام خامنه‌ای، یعنی خلق اقتدار آفرینی در مملکت، یعنی لبیک به شهدا، یعنی نابودی دشمنان قسم خورده نظام اسلامی است و عدم شرکت در انتخابات به معنی قهر با سرنوشت خود و فرزندان، قهر با صلابت و اقتدار کشور و همراهی با دشمنان انقلاب اسلامی است.

بنکدار با بیان اینکه آیت‌الله در مسئولیت‌های قبلی به صورت عملی نشان دادند معتقد به فعالیت جوانان در عرصه مدیریت هستند و در این زمینه از ظرفیت جوانان کرمانشاه نیز بهره خواهند برد بیان کرد: طرح ویژه مسکن در برنامه اقتصادی آیت اله رئیسی با پژوهش چند ماهه و یک تیم تخصصی تدوین شده و در این طرح مسکن با آورده اولیه صفر ، زمین رایگان و وام ارزان بدون یک ریال بودجه دولتی پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در نظام حکومت علوی تمامی مسئولان اعم از روسای جمهور، وزرا، مدیرکل و استانداران باید برای خدمتگزاری به مردم مشتاقانه فعالیت و تمایل داشته باشند عنوان کرد: مسئولان در نظام علوی باید به همه شهروندان حکومت اعم از مخالف و موافق خدمت‌رسانی بی‌منت داشته باشند تا مردم عاشق نظام و انقلاب اسلامی ایران شوند.

مسئول شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه متاسفانه در این دولت معیشت مردم به غارت و گروگان گرفته شد و بسیاری از کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل شد و زندگی بسیاری از کارگران با مخاطره مواجه شد عنوان کرد: اما آیت‌الله رئیسی در این دوران فعالیت خود نشان دادند که با تمام توان واحد‌های تولیدی تعطیل شده را احیا خواهند کرد و منشأ فساد را حذف خواهند کرد و نشان دادند دغدغه معیشت و حل مشکلات مسکن جوانان را دارند و آیت‌الله رئیسی باید توجه به داخل و ظرفیت‌های داخلی، تحقق کامل سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، توجه به نخبگان و جوانان متدین انقلابی را در سرلوحه عملیات خود قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه باید حامیان آیت‌الله رئیسی در ایام تبلیغات در ستادهای مردمی رعایت اخلاق محوری، پرهیز از تخریب کاندیداها و الگوبودن اخلاق را در محور عملکرد خود قرار دهند عنوان کرد: این تفکر غلط و اشتباه نباید در بیان طرفدارن آیت‌الله رئیسی به وجود بیاید که وی حتما در این برهه از انتخابات پیروز می‌شود زیرا این موضوع باعث می‌شود که دشمنان به اهداف خود برسند.

انتهای پیام/833/ش

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها
2025-03-13T23:56:31+03:30
رباط کریم - سقوط میلگردها از یک دستگاه نیسان در بلوار امام رضا(ع) رباط‌کریم، جان یک کودک ۱۱ ساله را گرفت و مادرش را مصدوم کرد.

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند
2025-03-13T23:56:29+03:30
شاهرود- رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو با اشاره به اهمیت «شاهوار» برای کشورمان، گفت: هیچ مردمی حاضر نیستند چنین ثروت عظیمی را به پای استخر...

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد
2025-03-13T23:16:38+03:30
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به نقش مداحان در مقابله با توطئه‌های دشمنان گفت: تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد.

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد
2025-03-13T22:09:57+03:30
گناباد- بزرگترین زورخانه شرق کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان در روستای بیلند گناباد افتتاح شد.

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان
2025-03-13T22:09:55+03:30
کرمان- تفاهم نامه مشترک مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس و صنایع دستی کرمان امضا شد.

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد
2025-03-13T21:56:37+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور پس از حضور در جلسه نشست با مدیران شهرستان های جنوب شرق استان تهران در پاکدشت، این شهرستان را ترک کرد و پرونده چهارمین سفر در استان تهران ن...

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد
2025-03-13T21:56:35+03:30
قائمشهر- سرمربی تیم نساجی مازندران گفت: تیم نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارا است.

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی
2025-03-13T21:30:03+03:30
قائمشهر - سرمربی تیم سپاهان اصفهان با گلایه از داوری گفت: از ترس محروم شدن مجبورم به دروغ بگویم همه چیز خوب بوده است.

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است
2025-03-13T20:49:45+03:30
شاهرود- نماینده تشکل‌های زیست محیطی شاهرود با بیان اینکه طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است، گفت: مطالبه جدی مردم شهرستان ابطال این طرح...

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش
2025-03-13T20:36:25+03:30
بردسکن- وزیر ورزش و جوانان گفت: کمبود بودجه و منابع در وزرات ورزش مشهود است.

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان
2025-03-13T20:23:04+03:30
بندرعباس- استاندار هرمزگان از مشارکت بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان طی سال آینده خبر داد.

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان
2025-03-13T20:09:42+03:30
زاهدان- رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان وبلوچستان از ثبت گزارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سطح استان خبر داد. 

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند
2025-03-13T19:56:22+03:30
کردکوی-استاندار گلستان بر لزوم حمایت عملی از سرمایه‌گذاران تأکید کرد و از مدیران خواست بدون اتلاف وقت، پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان باشند.

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد
2025-03-13T19:56:22+03:30
پارس‌آباد - دادستان شهرستان پارس آباد گفت: جسد فردی که ۶ روز پیش مفقود شده از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد.

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: غربالگری منظم: سلاحی مؤثر در جنگ با سرطان کلیه است.

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند.

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر
2025-03-13T19:16:25+03:30
مشهد - قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر خبرداد.

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد
2025-03-13T18:49:46+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور در سفر به جنوب شرق استان تهران خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

مقاومت پای دین دستور خداوند است

مقاومت پای دین دستور خداوند است
2025-03-13T18:09:41+03:30
شیراز - امام جمعه شیراز در جلسه تفسیر آیه محوری ۱۱۲ سوره هود در «پویش زندگی با آیه‌ها» گفت: مقاومت پای دین دستور خداوند است زیرا باعث خشنودی خداوند و شکست حی...

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست
2025-03-13T18:09:41+03:30
مشهد - وزیر ورزش و جوانان در سفر به قوچان با حضور در پلیس‌راه این شهرستان به پویش نه به‌تصادف پیوست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است
2025-03-13T17:56:25+03:30
کاشمر - وزیر ورزش و جوانان گفت: در کشور حدود ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد
2025-03-13T17:56:24+03:30
مشهد - مسئول کمیته اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه اسکان نوروزی زائران در این استان خبر داد.

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است
2025-03-13T17:43:03+03:30
گنبدکاووس-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر لزوم پیگیری مشکلات اقتصادی و مدیریتی، خواستار هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی استان شد.

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود
2025-03-13T17:43:02+03:30
مشهد - مشهد در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) طی یک مراسم افطاری، میزبان ۸۰ هزار نفر روزه دار است.

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران
2025-03-13T17:16:21+03:30
پاکدشت- استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق ...

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد
2025-03-13T17:16:20+03:30
ارومیه - رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از کشف ۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع و ۱۳ کیلو گرم پیش ساز در شهرستان سردشت خبر داد.

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است
2025-03-13T17:03:03+03:30
تبریز- وزیر علوم بر ضرورت استقلال مالی دانشگاه‌ها، گسترش ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد.

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود
2025-03-13T16:09:53+03:30
ارومیه - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی غربی گفت: مسجد جامع ارومیه جزو لیست اولیه ثبت یونسکو قرار گرفته و اردیبهشت ماه سال آینده مو...

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود
2025-03-13T16:09:51+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: نبود همبستگی اجتماعی باعث سستی اجتماعی، از بین رفتن اقتدار و روحیه مقاومت در جامعه می‌شود.

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است
2025-03-13T15:56:21+03:30
ساری- سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران وضعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور سوادکوه را نیمه سنگین یاد کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)