میرنیوز

۱۴ میلیون نفر تا پایان خرداد واکسینه می شوند/ مراقب کرونای هندی باشید

۱۴ میلیون نفر تا پایان خرداد واکسینه می شوند/ مراقب کرونای هندی باشید 2021-05-18T11:13:23+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان که در محل سالن اجتماعات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی استانداری برگزار شد، گفت: از استاندار خراسان رضوی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر شهرهای استان، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیج صداوسیما، روحانیت معزز و به خصوص مردم عزیز به واسطه همراهی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی قدردانی می‌کنم.

سعید نمکی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه من کارگرزاده هستم و از رنج معیشتی با خبر هستم، افزود: رنج معیشت برای خانواده‌ای که باید در شبانه روز کار کند تا آبرومندانه امور معیشیتی خود را تأمین کند، سخت است که محل کسب و کار خود را برای مدتی تعطیل کند و من به این امر آگاه هستم.

وی با قدردانی از عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به واسطه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسمات گوناگون، خاطرنشان کرد: زمانی که برگزاری مراسم لیالی قدر و عید فطر را مشاهده کردم، از اینکه به جمعیت مذهبی‌مان به واسطه رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعتماد نمودم، افتخار کردم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حواشی موج چهارم شیوع کرونا در کشور، گفت: قبل از آمدن موج چهارم کرونا، گفتم خود را برای یکی از سنگین‌ترین امواج کرونا باید آماده کنیم. لذا دلیلش این بود وقتی دیدم ویروس انگلیسی نظام بهداشت و درمان انگلیس، اروپا و آمریکا را بهم زد، در قدرت سرایت بسیار سریع و غیرقابل پیش بینی است.

نمکی ادامه داد: ما در موج چهارم کرونا که یکی از سهمگین‌ترین امواج بود، راهکارهای جدیدی را انتخاب کردیم و فهمیدم ویروس انگلیسی با ویروس ووهان بسیار متفاوت عمل خواهد کرد. اول دستور دادیم هیچ دانشگاهی حتی بخش خصوصی مریض غیر اورژانسی پذیرش نکند چراکه برآورد ما این بود اگر درست عمل نکنیم تخت کم خواهیم آورد. با این وجود در این مدت حدود ۲۰۰ هزار افغانستانی بدون کارت را در بیمارستان‌های خود بستری و معالجه کردیم و در پیک چهارم تعداد از این عدد عبور کرد.

وی بیان کرد: در گام‌های بعدی راه‌اندازی کلینیک‌های سرپایی، مراکز ۱۶ ساعته و مرکز سرپایی بستری موقت و تزریق داروهای ضد ویروس را دنبال و توسعه دادیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه‌اندازی کمیته‌های ترخیص را از دیگر اقدامات مدیریت پیک چهارم کرونا بیان و تصریح کرد: خارجی‌ها برآورد مرگ حداقل ۷۰۰ نفر در روز را برای ما در این موج پیش بینی می‌کردند اما اینگونه نشد و در این موج که سهمگین‌ترین موج کرونای جهان بود با لطف خدا، تلاش شبانه روزی همکاران و همدلی مردم توانستیم آن را مدیریت کنیم. در این راستا تا امروز روند افزایش در هیچ استانی نداریم و این مرگ‌ها نشان از انبوه بیماران بستری قبلی است.

نمکی در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به موقعیت استان خراسان رضوی و ویژگی‌های آن، اظهار کرد: وجود تعداد قابل توجهی از ترددهای مرزی بعضاً غیر کنترل از ویژگی‌های خراسان رضوی است.

وی خواستار شد: به همین دلیل اولین تقاضای من از عزیزان این است که به شدت مراقب ایاب و ذهاب‌های مرزی باشید. در این راستا بیماری کووید هندی را در بعضی از مناطق کشور داریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه هشدار داد: موج ویروس انگلیسی از غرب کشور آمد اما موج ویروس هندی از جنوب و جنوب شرق و شرق ما را گرفتار خواهد کرد.

نمکی با بیان اینکه حتماً باید برای آینده با تیزنگری و ژرف بینی مراقب ورود ویروس موتاسیون یافته هندی از مرزهای کشورهای همسایه بیشتر باشیم، مجدداً خواستار شد: مراقب حاشیه شهر مشهد باشید چراکه نقطه آسیب پذیر شما آنجا است. گرچه با کمک‌های صورت گرفته توسط سپاه و بسیج حاشیه شهر مشهد متحول شده است اما هنوز نگران حاشیه شهر مشهد هستم. معتقد هستم حاشیه شهر مشهد یک منطقه ایزوله نیست و این جمعیت در زیر پوست مرکز شهر در رفت و برگشت است.

وی با اشاره به مبحث واکسیناسیون کرونا در کشور، یادآور شد: خرید ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز از طریق کواکس تأمین و هزینه آن را با سختی حواله کردیم. در این راستا بنا بود ۴.۵ میلیون دوز تا اسفند سال گذشته تحویل بگیرم که این محقق نشد اما بعد از آن راه باز شد، به طور مثال دیروز یک میلیون دوز وارد شد، همچنین امروز یک میلیون ۴۵۰ هزار دوز وارد کشور شد و تا خردادماه و اوایل تیر حدود ۱۴ میلیون جمعیت هدف که شامل جمعیت بالای ۶۰ سال، بیماران خاص و صعب العلاج هست را طبق سند ملی، واکسینه خواهیم کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز کرد: طی یک سال گذشته در زمینه تولید واکسن داخلی راهی را پیمودیم که در ۲۰ سال باید آن را طی می‌کردیم لذا این افتخار بزرگ را در ماه‌های آینده خواهید دید. باید گفت جمهوری اسلامی ایران اکنون صاحب تکنولوژی ساخت واکسن کووید در چند پلت فرم و شیوه شده است.

استاندار خراسان رضوی هم در این جلسه اظهار کرد: خوشبختانه در خراسان رضوی انسجام و هماهنگی بین رده‌های مختلف مدیریتی وجود دارد.

محمدصادق معتمدیان با قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان، تولیت آستان قدس رضوی، اعضای شورای تأمین و ستاد کرونا استان، افزود: نقش تولیت محترم آستان قدس رضوی بسیار اثرگذار بود. در این راستا آستان قدس رضوی بالاترین امتیاز را در بحث رعایت پروتکل‌های بهداشتی دریافت کرد که علی‌رغم همه مراسمات و مناسبت‎‌ها کاملاً در چهارچوب پروتکل‌ها همراه با نظم بود.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد اماکن زیارتی، اقامتی و گردشگری کشور در خراسان رضوی و به ویژه شهر مشهد است، عنوان کرد: همراهی بسیار خوب مردم را در این مدت شاهد بودیم. سپاه به همراه طرح شهید سلیمانی در ایام شیوع کرونا بسیار ما را کمک کردند. همچنین بسیج و هلال احمر در بحث ره گیری، کنترل و قرنطینه زحمات و تلاش‌های بسیاری کشیدند.

استاندار خراسان رضوی در ادامه به نهضت کمک‌های مومنانه هم اشاره کرد و ادامه داد: هر هفته جلسات ستاد استانی مقابله با کرونا برگزار و هماهنگی بسیار خوبی میان دانشکده‌های علوم پزشکی و مراکز پزشکی وجود دارد که نقش فرمانداران در این بین بسیار اثرگذار است.

معتمدیان به محبث واکسیناسیون در استان پرداخت و افزود: واکسیناسیون طبق برنامه ابلاغی بدون بی نظمی و مشکل در حال انجام است.

وی با اشاره به آسیب‌های ناشی از شیوع کرونا بر اصناف عنوان کرد: یک بسته حمایتی برای اصناف طراحی و آن را به ستاد ملی ارسال کرده‌ایم و امیدواریم با تصویب آن بخشی از ضرر و زیان‌های وارد شده به این حوزه جبران شود.

استاندار خراسان رضوی با قدردانی از وزیر بهداشت در اجرای پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر مشهد، بیان کرد: امیدواریم با راه‌اندازی بیش از ۵۰ مرکز بهداشتی و درمانی در حاشیه شهر مشهد، شاهد افزایش سرانه بهداشتی درمانی در این بخش باشیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

مدارس شیفت عصر دماوند غیرحضوری شد

مدارس شیفت عصر دماوند غیرحضوری شد
2025-02-17T10:09:47+03:30
دماوند- برودت هوا و بارش برف مدارس شیفت عصر دماوند را غیرحضوری کرد.

امنیت دریانوردی جزئی از اقتدار ملی است

امنیت دریانوردی جزئی از اقتدار ملی است
2025-02-17T09:56:22+03:30
بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر گفت: امنیت دریانوردی جزئی از امنیت ملی است.

هوای خرمشهر در وضعیت قرمز قرار گرفت

هوای خرمشهر در وضعیت قرمز قرار گرفت
2025-02-17T09:56:22+03:30
اهواز - در ۲۴ ساعت گذشته، وضعیت هوای خرمشهر با شاخص ۱۵۲ میکروگرم بر مترمکعب به عنوان «ناسالم» و در وضعیت قرمز اعلام شد.

عملیات اجرایی ۲ گذر تشرف به حرم امام رضا(ع) آغاز شد

عملیات اجرایی ۲ گذر تشرف به حرم امام رضا(ع) آغاز شد
2025-02-17T09:56:21+03:30
مشهد - شهردار منطقه ثامن مشهد گفت: ساخت و ساز مسیر و گذر تشرف قدیمی و تاریخی «کاشانی» و «حوض امیر» با گستره چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع در محدوده حرم مطهر رضوی آ...

بارش شدید برف در البرز

بارش شدید برف در البرز
2025-02-17T09:29:42+03:30
کرج - مدیر کل هواشناسی البرز از بارش شدید برف خبر داد.

دستور ویژه دادستان ساری برای ساماندهی معاملات مجازی طلا

دستور ویژه دادستان ساری برای ساماندهی معاملات مجازی طلا
2025-02-17T09:16:27+03:30
ساری- دادستان ساری برای ساماندهی معاملات آنلاین در فضای مجازی دستور ویژه صادر کرد.

کشف طلای قاچاق به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد ریال در مرزهای آذربایجان غربی

کشف طلای قاچاق به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد ریال در مرزهای آذربایجان غربی
2025-02-17T09:03:00+03:30
ارومیه- فرمانده مرزبانی استان آذربایجان غربی از کشف طلای قاچاق به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد ریال توسط مرزداران این استان خبر داد

دانش‌آموزان کردستانی به مرحله کشوری مسابقات مهارت‌های نوجوانان راه یافتند

دانش‌آموزان کردستانی به مرحله کشوری مسابقات مهارت‌های نوجوانان راه یافتند
2025-02-17T08:49:44+03:30
سنندج- رئیس اداره آموزش دور اول متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: دانش‌آموزان کردستانی به مرحله کشوری مسابقات مهارت‌های نوجوانان راه یافتند.

دانشجویان دختر از شهرکرد به راهیان نور اعزام شدند

دانشجویان دختر از شهرکرد به راهیان نور اعزام شدند
2025-02-17T08:49:43+03:30
شهرکرد-مسئول بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری گفت: کاروان دانشجویان دختر از دانشگاه‌های دولتی و پیام نور شهرکرد به مناطق عملیاتی راهیان نور جنوب غرب کش...

پرونده قتل دختر بچه ۷ ساله بوکانی بررسی شد

پرونده قتل دختر بچه ۷ ساله بوکانی بررسی شد
2025-02-17T08:49:43+03:30
ارومیه- رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از بررسی پرونده قتل دختر بچه ۷ ساله بوکانی خبر داد و بر تسریع همراه با دقت و صحت در رسیدگی به این پرونده تاکید کرد.

شهرهای شمالی تهران چهارشنبه برفی است

شهرهای شمالی تهران چهارشنبه برفی است
2025-02-17T08:36:22+03:30
تهران- داده‌های هواشناسی استان تهران از بارش برف در آبعلی، فیروزکوه، میگون و دماوند حکایت دارد و نیز کمینه دمای هوا در این روز در آبعلی به منفی ۱۱ درجه می ...

توسعه آموزش‌های مهارتی نیاز امروز جامعه و جوانان است

توسعه آموزش‌های مهارتی نیاز امروز جامعه و جوانان است
2025-02-17T08:22:59+03:30
قم- مدیر حوزه‌های علمیه گفت: لازم است حوزه مهارتی و توانمندسازی همگام با حوزه دانشی پیش برود تا سبب تربیت نیروی کار ماهر و توسعه کشور شود.

یک هزار قالی‌باف نائینی بیمه می‌شوند

یک هزار قالی‌باف نائینی بیمه می‌شوند
2025-02-17T08:22:59+03:30
نائین - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طی مذاکراتی که با سازمان تأمین اجتماعی انجام شد، یک هزار نفر از قالیبافان نایینی بیمه می‌شوند.

آسیب دیدن چند واحد مسکونی در زلزله حسینیه

آسیب دیدن چند واحد مسکونی در زلزله حسینیه
2025-02-17T08:22:59+03:30
اهواز - بخشدار الوار گرمسیری گفت: دو زمین‌لرزه شدید در شامگاه یک‌شنبه در شهر حسینیه خسارت جانی در پی نداشته اما منجر به ترک‌خوردگی چند واحد مسکونی شده است.

پاسداری و دفاع از حرم امری واجب است

پاسداری و دفاع از حرم امری واجب است
2025-02-17T08:22:58+03:30
ساری - فرمانده لشکر ۲۵ کربلا با اشاره به اهمیت امنیت پایدار گفت: پاسداری و دفاع از حرم امری واجب است.

کاشت ۲۷ هزار اصله نهال در قم

کاشت ۲۷ هزار اصله نهال در قم
2025-02-17T08:09:46+03:30
قم- پویش درختکاری طی تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و قرارگاه امام حسن (ع) اجرا شد و ۲۷ هزار و ۲۸۰ اصله نهال درخت بادام‌کوهی و آتریپلک...

بیش از ۵۴۰ هزار تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود صادر شد

بیش از ۵۴۰ هزار تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود صادر شد
2025-02-17T08:09:46+03:30
بیرجند- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی از صادرات بیش از ۵۴۰ هزار تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود از ابتدای امسال خبر داد.

مجازی شدن برخی از مدارس سنندج

مجازی شدن برخی از مدارس سنندج
2025-02-17T07:56:19+03:30
سنندج - برخی از مدارس سنندج به دلیل برودت هوا و بارش برف امروز دوشنبه در نوبت صبح و عصر در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود.

کارگران معادن استان سمنان شرایط کار ناایمن را گزارش کنند

کارگران معادن استان سمنان شرایط کار ناایمن را گزارش کنند
2025-02-17T07:02:59+03:30
سمنان- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: طبق قانون کار، کارگران استان می‌توانند شرایط کار ناایمن را گزارش کنند تا از مخاطرات به خصوص در معادن...

آغاز بارش برف در جاده‌های اراک و شازند

آغاز بارش برف در جاده‌های اراک و شازند
2025-02-17T02:03:00+03:30
اراک- رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی از آغاز بارش برف در جاده‌های اراک و شازند خبر داد.

آماده باش اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک

آماده باش اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک
2025-02-17T00:56:21+03:30
اراک- رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی از آماده باش تمامی پایگاه های اورژانس ۱۱۵ این استان به دنبال وقوع زمین لرزه در اراک خبر داد.

لنج صیادی متخلف ترالر در آب‌های بوشهر توقیف شد

لنج صیادی متخلف ترالر در آب‌های بوشهر توقیف شد
2025-02-17T00:56:20+03:30
بوشهر- فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر گفت: یک فروند موتور لنج صیادی متخلف ترالر در آب‌های شمال استان توقیف شد.

۱۲۰ رأس دام سبک قاچاق در قروه کشف شد

۱۲۰ رأس دام سبک قاچاق در قروه کشف شد
2025-02-17T00:16:22+03:30
قروه-رئیس جهاد کشاورزی شهرستان قروه گفت: ۱۲۰ رأس دام سبک نژاد بومی محلی در این شهرستان کشف و ضبط شد.

اعلام آماده‌باش به دستگاه‌های امدادی پس از زلزله در حسینیه خوزستان

اعلام آماده‌باش به دستگاه‌های امدادی پس از زلزله در حسینیه خوزستان
2025-02-17T00:16:21+03:30
اهواز -بلافاصله پس از وقوع دو زمین‌لرزه در حسینیه، استاندار خوزستان در تماس تلفنی فوری با فرماندار شهرستان اندیمشک آخرین وضعیت را بررسی و دستور آماده‌باش به ...

اعزام ۴ تیم امداد ونجات هلال‌احمر به منظور ارزیابی مناطق متأثر از زمین لرزه

اعزام ۴ تیم امداد ونجات هلال‌احمر به منظور ارزیابی مناطق متأثر از زمین لرزه
2025-02-16T23:49:40+03:30
اهواز ـ سرپرست جمعیت هلال احمر استان خوزستان از اعزام تیم های امداد و نجات در پی وقوع زلزله‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر در منطقه حسینیه استان خوزستان خبر داد.

نبود خسارت در زلزله حسینیه بر اساس گزارش‌های اولیه

نبود خسارت در زلزله حسینیه بر اساس گزارش‌های اولیه
2025-02-16T23:49:39+03:30
اهواز - سخنگوی مرکز اورژانس خوزستان از نبود خسارت های جانی بر اساس گزارش‌های اولیه از وقوع دو زمین ارزه شدید در استان خبر داد.

هشدار یک کارشناس در مورد میزان لرزه خیزی حسینیه

هشدار یک کارشناس در مورد میزان لرزه خیزی حسینیه
2025-02-16T23:49:39+03:30
اهواز - استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی با اشاره به وقوع زلزله در حسینیه گفت: این منطقه به دلیل قرارگیری در مرز فروبار دزفول و مجاورت با گسل‌های فعال، مستعد زلزل...

واژگونی پراید وانت منجر به فوت راننده شد

واژگونی پراید وانت منجر به فوت راننده شد
2025-02-16T23:09:40+03:30
بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان دیلم از واژگونی یک دستگاه خودروی پراید وانت در مسیرهای خاکی منتهی به استان همجوار و فوت راننده خبر داد.

وقوع دو زلزله شدید در حسینیه خوزستان؛ خسارتی گزارش نشده است

وقوع دو زلزله شدید در حسینیه خوزستان؛ خسارتی گزارش نشده است
2025-02-16T23:09:40+03:30
اهواز - دو زمین لرزه به قدرت ۴.۴ و ۵.۴ ریشتر حسینیه خوزستان را لرزاند که این زلزله در استان های لرستان، کرمانشاه، مرکزی و ایلام و حتی همدان نیز احساس شده است.

اعزام تیم‌های اورژانس به منطقه زلزله‌زده حسینیه

اعزام تیم‌های اورژانس به منطقه زلزله‌زده حسینیه
2025-02-16T22:56:24+03:30
اهواز - وقوع دو زمین‌لرزه پیاپی در حسینیه خوزستان، تیم‌های اورژانس را راهی مناطق زلزله‌زده کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)