میرنیوز
سمیرا مرادی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه گوجه سبز میوهای است که اکثریت مردم کوچک و بزرگ آنرا دوست دارند، اظهار کرد: این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد.
وی ادامه داد: خوردن گوجه سبز حتی محدودیت سنی دارد.
مرادی با اشاره به اینکه مصرف گوجه سبز برای افراد مبتلا به فشارخون بالا ممنوع است، بیان کرد: بیشتر افراد اغلب گوجه سبز را با نمک زیادی میخورند که برای سلامتی خطرناک است، مخصوصاً افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه افراد مبتلا به رفلاکس نیز نباید از این میوه مصرف کنند، عنوان کرد: میزان اسید گوجه سبز بالا است که میتواند باعث سوزش معده، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتیهای معده رنج میبرند.
وی تصریح کرد: افراط در خوردن گوجه سبز میتواند باعث نفخ معده شود، چراکه دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است و همچنین به دلیل نارس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبز موجب فرسایش مینای دندانها می شود.
مرادی ادامه داد: خانمهای بارداری که به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبز و آلو اجتناب کنند چراکه اسید اگزالیک موجود در این میوهها میتواند منجر هبه تولید سنگهای متبلور در بدن برخی افراد شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به ممنوعیت مصرف گوجه سبز برای کودکان زیر سه سال، عنوان کرد: کودکان از سن سه سالگی به بعد میتوانند مقدار کمی گوجه سبز بخورند اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبز در کودک مطمئن شوند.
وی با اشاره به اینکه طبع گوجه سبز سرد است و زیادهروی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود میآورد، بیان کرد: این افراد بهتر است گوجه سبز را با گلپر مصرف کنند، همچنین مصرف بیشاز اندازه گوجه سبز توسط خانمهای باردار باعث رانش مزاج، از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای جنین میشود.
مرادی با بیان اینکه میوههایی که طعم ترشی دارند مانند میوههای دیگر میتوانند باعث بروز حساسیت شوند، ادامه داد: این حساسیتها در برخی موارد به صورت حساسیتهای پوستی مانند خارش شدید پوست، ترک خوردن، اگزما و سرخ شدن در پوست دیده میشود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: میوههای بهاری حساسیتهای دیگری نیز ایجاد میکنند مانند خارش و سوزش در روی سطح زبان و کام و در اغلب موارد بروز آفت در دهان را نیز از علائم حساسیت به این میوهها حساب میکنند که بهترین روش درمان برای این حساسیت ها مصرف نکردن میوه و خوراکیهای حساسیت زاست.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۹۵۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم خدمت رسانی کردند
۳ کارگر جوان حین لایروبی در مشهد جان باختند
بسیج تبدیل به حرکتی جهانی شده است
ورزشکاران ناشنوا در استان تهران صاحب سالن تخصصی می شوند
فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می گیرد
فعالیت معدن گنجه رودبار تا اطلاع ثانوی متوقف شد
کشف یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ورامین
ورود دستگاه قضائی به آلودگی مزارع پرورش میگوی هرمزگان
دستگاه قضایی به حادثه فوت کارگر کارخانه قند مغان ورود کرد
انبارهای اموال تملیکی کردستان تعیین تکلیف شوند
انفجار در معدن گنجه رودبار مصدومی نداشته است
کشف کارگاهی با یک میلیون قرص چاقی و لاغری و هورمونی غیرمجاز در ور
دشمنان از اشاعه تفکر بسیجی به سایر کشورها هراس دارند
۱۲۰ هزار دست لباس گرم و ۵ هزار پتو در پویش ملی «هبه» جمع آوری شد
رئیس هیئت گلف استان خراسان رضوی انتخاب شد
جبهه مقاومت ناحیه امنی برای کشور ایجاد کرده است
ترویج تفکر شهید فخری زاده برای کشور سازنده است
حضور ۱۰۰ مهمان رسمی و خارجی در اجلاس وزرای خارجه اکو
حضرت زهرا (س) نمونه بارز تبیین مقام الهی و ارتباط با خداوند است
۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد کشف شد
کوهنوردان از صعود به ارتفاعات پایتخت اجتناب کنند
امام جمعه قم: بانوان در اسلام از جایگاه والایی برخوردار هستند
علت مسمومیت اهالی و دانش آموزان دهستان ویژنان در دست بررسی است
تفکر بسیجی گرهگشای مشکلات است
بوشهر پایلوت پژوهش اقتصادکرانه و پسکرانه شد
خبرنگاران مهر در اختتامیه جشنواره ۳۵ تئاتر کردستان تجلیل شدند
تولید انرژی برق در نیروگاه نکا از ۶.۷ میلیارد کیلووات گذشت
کاروان ترویج بهره وری ویژه الگوی کشت ملی به آذربایجان غربی رسید
محور اصلی طرح جامع زیارت باید مشهد و حرم امام رضا(ع) باشد
ساخت پروژه پل زیرگذر نواب چالوس ۶۰ درصد پیشرفت کرد