میرنیوز

ضرورت راه اندازی آزمایشگاه مرجع سلولی و مولکولی در کهگیلویه و بویراحمد/توسعه بیمارستان دهدشت

ضرورت راه اندازی آزمایشگاه مرجع سلولی و مولکولی در کهگیلویه و بویراحمد/توسعه بیمارستان دهدشت 2021-04-28T17:22:29+04:30

«حسین کلانتری» روز چهارشنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در نشست ستاد مقابله با کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور قاسم جان بابایی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افزود: کادر درمان استان در مدت شیوع ویروس کرونا زحمات زیادی متحمل شده‌اند و سند این تلاش بی‌دریغ شهادت دکتر محمد زارعی در عرصه سلامت است.
وی اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به دانشگاه‌های قدیمی سایر شهرها کمبودهای زیادی دارد، اما با توجه به نوپا بودن در عملکردها موفق بوده و نیازمند حمایت‌های ویژه است.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کشور چهار پیک کرونا را پشت سر گذاشته و استان با تمام کمبودها و ضعف زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی دو پیک را تجربه کرده و این نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی نهادها و دستگاه‌های اجرایی، نیروی  انتظامی و نظارتی است.
کلانتری تصریح کرد: خیلی سخت است که در استانی با روابط بالای فامیلی برخوردهایی با متخلفین مثل عروس و داماد شود و همین دقت و اهتمام در مأموریت‌ها باعث شده تا عملکرد استان در زمینه مقابله با کرونا موفق باشد.
وی ادامه داد: ما از استان خوزستان فاصله‌ای نداریم و روزانه بیش از ده هزار تردد بین شهرستان‌های گچساران و بهمئی به خوزستان انجام می‌شود، و همین باعث شد که استان کهگیلویه و بویراحمد وارد پیک جدید کرونا شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۹۰ درصد از مساحت استان از جنگل و مرتع است و بی‌شک کنترل تفریح‌ها و ورود مردم به تفرجگاه‌ها و طبیعت کار دشواری است و نباید استان کهگیلویه و بویراحمد در این موضوع با استانی که تفرجگاه آن ۲۰ پارک بوده، مقایسه کرد.
کلانتری گفت: ۲۶۰۰ روستا در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و با توجه به روابط گسترده فامیلی حضور در مراسم‌ها برای مردم از جایگاه بالایی برخوردار است، اما در شرایط کرونایی اجازه داده نشد این مراسم‌ها باعث ایجاد خطر جدی و بحران شود.
کلانتری تصریح کرد: با توجه به تمام کمبودها اما اجازه ندادیم که استان در مواجه با ویروس کرونا با بحران مواجه شود و انتظار داریم که وزارت بهداشت و درمان نسبت به استان نگاه ویژه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه بکارگیری نیروها، پرداخت مطالبات معوق پرسنل کادر درمان و بهداشت، تأمین نیروهای متخصص، از دغدغه‌های پرسنل دانشگاه علوم پزشکی استان است، اظهارکرد: بیمارستان‌ها خود گردان هستند و با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، بیمارستان‌ها در تأمین منابع و هزینه‌ها با مشکل مواجه هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در ۱۴ ماه گذشته بسیاری از استان ها پایلوت بودند باید ببینیم استان های پایلوت چه کردند و استان ما که پایلوت نبود چه عملکردی داشت در غربالگری و طرح شهید سلیمانی نسبت به استانهای پایلوت عملکرد ما قابل تامل است
کلانتری ادامه داد: بیماران استان کهگیلویه و بویراحمد برای درمان باید به استان‌های همجوار مراجعه کنند و این معضل حتی در شهر یاسوج مرکز استان نیز وجود دارد و بیماران در این مورد متحمل هزینه‌ها و زحمت بسیاری می‌شوند.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: شهر دهدشت، مرکز شهرستان کهگیلویه به چهار شهرستان خدمات می‌دهد راه اندازی کلینیک در آنجا حائز اهمیت است و بیمارستان باید از لحاظ تجهیزات مورد توجه قرار گیرد در لنده بستر درمانی داریم که باید تجهیزات آن تکمیل شود و در مرکز استان نیز بحث رادیوتراپی مهم است تا نیاز نباشد بیماران ما به شهرهای شیراز و اصفهان مراجعه کنند که سخت و دشوار بوده و هزینه زیادی دارد و شأن مرکز استان چنین کمبودهایی نیست.
کلانتری با اشاره به تأثیر وجود آزمایشگاه سلولی و مولکولی در شناسایی بیماران کرونایی، افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی یک آزمایشگاه مرجع دیگر لازم و ضروری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: انتظار داریم با توجه به وضعیت استان در ایام شیوع ویروس کرونا، نزدیکی به استان خوزستان و وقوع زلزله در شهرستان دنا سهمیه بیشتری از واکسن کرونا اختصاص داده شود.
کلانتری بیان کرد: در تامین دارو تاکنون کمبود داروی بیماران کرونایی نداشتیم اما تامین هزینه های دارویی مهم است دستور خوبی از دکتر نوبخت گرفته ایم که جداگانه دیده شویم زیرا هزینه ها سنگین است اما با قرض کردن اجازه کمبود دارو را در استان ندادیم.
 انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار استان ها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها

جان باختن کودک ۱۱ ساله در رباط‌کریم زیر آوار میلگردها
2025-03-13T23:56:31+03:30
رباط کریم - سقوط میلگردها از یک دستگاه نیسان در بلوار امام رضا(ع) رباط‌کریم، جان یک کودک ۱۱ ساله را گرفت و مادرش را مصدوم کرد.

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند

مردم اجازه دست‌درازی به ثروث عظیم «شاهوار» را نمی‌دهند
2025-03-13T23:56:29+03:30
شاهرود- رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو با اشاره به اهمیت «شاهوار» برای کشورمان، گفت: هیچ مردمی حاضر نیستند چنین ثروت عظیمی را به پای استخر...

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد

تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد
2025-03-13T23:16:38+03:30
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به نقش مداحان در مقابله با توطئه‌های دشمنان گفت: تهیه و ارائه محتوای غنی در مداحی ضرورت دارد.

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت ۸۰۰ تماشاگر در گناباد افتتاح شد
2025-03-13T22:09:57+03:30
گناباد- بزرگترین زورخانه شرق کشور با حضور وزیر ورزش و جوانان در روستای بیلند گناباد افتتاح شد.

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان

امضای تفاهم‌نامه مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس کرمان
2025-03-13T22:09:55+03:30
کرمان- تفاهم نامه مشترک مهارت آموزی و اشتغالزایی در صنایع پایین دستی مس و صنایع دستی کرمان امضا شد.

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد

پزشکیان پاکدشت را ترک کرد
2025-03-13T21:56:37+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور پس از حضور در جلسه نشست با مدیران شهرستان های جنوب شرق استان تهران در پاکدشت، این شهرستان را ترک کرد و پرونده چهارمین سفر در استان تهران ن...

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد

نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارد
2025-03-13T21:56:35+03:30
قائمشهر- سرمربی تیم نساجی مازندران گفت: تیم نساجی کیفیت لازم را برای ماندن در لیگ برتر دارا است.

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی

نارضایتی سرمربی سپاهان از داوری در بازی با نساجی
2025-03-13T21:30:03+03:30
قائمشهر - سرمربی تیم سپاهان اصفهان با گلایه از داوری گفت: از ترس محروم شدن مجبورم به دروغ بگویم همه چیز خوب بوده است.

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است
2025-03-13T20:49:45+03:30
شاهرود- نماینده تشکل‌های زیست محیطی شاهرود با بیان اینکه طرح ۴۰۷ هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است، گفت: مطالبه جدی مردم شهرستان ابطال این طرح...

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش
2025-03-13T20:36:25+03:30
بردسکن- وزیر ورزش و جوانان گفت: کمبود بودجه و منابع در وزرات ورزش مشهود است.

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

مشارکت ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان
2025-03-13T20:23:04+03:30
بندرعباس- استاندار هرمزگان از مشارکت بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان طی سال آینده خبر داد.

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

بارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان
2025-03-13T20:09:42+03:30
زاهدان- رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان وبلوچستان از ثبت گزارش باران در ۲۹ ایستگاه هواشناسی سطح استان خبر داد. 

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند

استاندار گلستان: مدیران بدون اتلاف وقت، مشکلات تولیدکنندگان را حل کنند
2025-03-13T19:56:22+03:30
کردکوی-استاندار گلستان بر لزوم حمایت عملی از سرمایه‌گذاران تأکید کرد و از مدیران خواست بدون اتلاف وقت، پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان باشند.

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد

جسد مقتول بعد از ۶ روز از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد
2025-03-13T19:56:22+03:30
پارس‌آباد - دادستان شهرستان پارس آباد گفت: جسد فردی که ۶ روز پیش مفقود شده از کانال آب در پارس‌آباد پیدا شد.

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است

غربالگری منظم، کلید پیشگیری و درمان به‌موقع سرطان کلیه است
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: غربالگری منظم: سلاحی مؤثر در جنگ با سرطان کلیه است.

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند

مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند
2025-03-13T19:43:03+03:30
همدان ـ مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراکز بهداشتی همدان به کمک مدیریت خشم می‌آیند.

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر

سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر
2025-03-13T19:16:25+03:30
مشهد - قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر خبرداد.

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

رئیس‌جمهور خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد
2025-03-13T18:49:46+03:30
پاکدشت- رئیس جمهور در سفر به جنوب شرق استان تهران خواستار خودباوری و همدلی برای نجات منابع و آینده ایران شد

مقاومت پای دین دستور خداوند است

مقاومت پای دین دستور خداوند است
2025-03-13T18:09:41+03:30
شیراز - امام جمعه شیراز در جلسه تفسیر آیه محوری ۱۱۲ سوره هود در «پویش زندگی با آیه‌ها» گفت: مقاومت پای دین دستور خداوند است زیرا باعث خشنودی خداوند و شکست حی...

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست
2025-03-13T18:09:41+03:30
مشهد - وزیر ورزش و جوانان در سفر به قوچان با حضور در پلیس‌راه این شهرستان به پویش نه به‌تصادف پیوست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است
2025-03-13T17:56:25+03:30
کاشمر - وزیر ورزش و جوانان گفت: در کشور حدود ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد

سامانه اسکان نوروزی زائران در استان خراسان رضوی راه‌اندازی شد
2025-03-13T17:56:24+03:30
مشهد - مسئول کمیته اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه اسکان نوروزی زائران در این استان خبر داد.

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است

حل مشکلات اقتصادی نیازمند هماهنگی سریع بین دستگاه‌ها است
2025-03-13T17:43:03+03:30
گنبدکاووس-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر لزوم پیگیری مشکلات اقتصادی و مدیریتی، خواستار هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی استان شد.

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود

بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود
2025-03-13T17:43:02+03:30
مشهد - مشهد در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) طی یک مراسم افطاری، میزبان ۸۰ هزار نفر روزه دار است.

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران

استاندار تهران: کمبود منابع آب و فرونشست زمین از معضلات جنوب شرق تهران
2025-03-13T17:16:21+03:30
پاکدشت- استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق ...

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد

۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد
2025-03-13T17:16:20+03:30
ارومیه - رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از کشف ۶۲۳ لیتر مواد مخدر شیشه مایع و ۱۳ کیلو گرم پیش ساز در شهرستان سردشت خبر داد.

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است

تحول دانشگاه‌ها در مسیر استقلال مالی و ارتباط با صنعت است
2025-03-13T17:03:03+03:30
تبریز- وزیر علوم بر ضرورت استقلال مالی دانشگاه‌ها، گسترش ارتباط با صنعت و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد.

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود

مسجد جامع ارومیه ثبت جهانی می شود
2025-03-13T16:09:53+03:30
ارومیه - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی غربی گفت: مسجد جامع ارومیه جزو لیست اولیه ثبت یونسکو قرار گرفته و اردیبهشت ماه سال آینده مو...

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود

نزاع‌های اجتماعی موجب سستی جامعه می‌شود
2025-03-13T16:09:51+03:30
مشهد - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: نبود همبستگی اجتماعی باعث سستی اجتماعی، از بین رفتن اقتدار و روحیه مقاومت در جامعه می‌شود.

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است

ترافیک در محور سوادکوه نیمه سنگین است
2025-03-13T15:56:21+03:30
ساری- سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران وضعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور سوادکوه را نیمه سنگین یاد کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)