میرنیوز
در ماه مبارک رمضان می توان با به کارگیری شیوه های توصیه شده توسط متخصصان، سلامت و بهبود کار کرد بدن را در کنار تزکیه نفس، دنبال کرد، اما گاه به دلایل مختلف، افراد عادات غلطی را در پیش می گیرند که فاقد تاثیرات مثبت بوده و اثرات منفی بر سلامت فرد خواهد داشت.
یک کارشناس و رئیس گروه بهبود تغذیه علوم پزشکی شیراز دوشنبه ۳۱ فروردین به خبرنگاران گفت: یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد، افطار را با آب سرد و یا نوشیدنی های سرد شروع می کنند.
مریم مهارت افزود: در این زمینه توصیه می شود افطار را با نوشیدنی های گرم مانند آب جوش، چای کمرنگ و شیر گرم آغاز کنیم. پس از آن می توان از خرما یا کشمش استفاده کرد، زیرا این دو سبب کنترل اشتها می شود و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت می کند.
وی گفت: علاوه بر این، مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید است، از این رو توصیه می شود که در وعده افطار سه تا پنج عدد خرما مصرف شود.
این کارشناس تغذیه گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است. البته توجه داشته باشیم که از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی ها باید پرهیز شود.
او اضافه کرد: در وعده های سحر و افطار باید از پرخوری اجتناب کنیم و تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و مواد معدنی) هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده شود. افراط در مصرف انواع شیرینی به هنگام افطار چاقی و اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت.
مهارت گفت: مصرف آب زیاد هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می شود. بعد از صرف سحری نیز بسیاری از افراد از بیم تشنگی در طول روز، به مقدار فراوان آب می نوشند که عادت غذایی درستی نیست.
این کارشناس ادامه داد: مصرف زیاد قندهای ساده در وعده سحر باعث ترشح زیاد انسولین و افت قند در طول روز می شود. بنابراین از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری پرهیز کنیم، زیرا چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی موردنیاز بدن بدن در طول روز می شود.
او خاطرنشان کرد: روزه داران از مصرف تنقلات زیاد در فاصله افطار تا سحر پرهیز کنند. این قبیل مواد دیر هضم هستند و سبب می شود به هنگام سحر به دلیل پری معده، میل به غذا کاهش پیدا کند.
مهارت گفت: مصرف مواد غذایی سنگین، دیر هضم، پر چرب و سرخ شده به هنگام افطار، مناسب نیست. به طور کلی بهتر است به جای غذاهای چرب و سرخ کرده، از غذاهای آب پز و بخارپز استفاده شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه میدانست
۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
تهران سهشنبه صبح یخبندان است
سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
فردا صبح تهران یخبندان است
۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهرهبرداری سید
امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایهگذاری خارجی در مرکزی انجام شد
جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
۱۰ روستای هرمزگان برقرسانی شد
قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
بالگرد هلالاحمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندانهای ساری