میرنیوز
به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی به مناسبت گرامیداشت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نامگذاری ۲۹ فروردین به عنوان روز ارتش یکی از ابتکارات حضرت امام(ره) در راستای گرامیداشت و زنده نگه داشتن یاد شهدای ارتش و تجلیل از مجاهدت های ارتش غیور ایران اسلامی است و این ابتکار حضرت امام (ره) و انتخاب ۲۹ فروردین به عنوان روز ارتش پایه های این نیرو را مستحکم کرد.
وی افزود: عناوین "ارتش حزب الله" و" ارتش متدین" که توسط حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری برای ارتش ایران اسلامی به کار برده شده همچون مدالی پرافتخار در کارنامه این نیرو ثبت شده و نشان از حضور معنادار و عملی ارتش در صحنه های نبرد دارد. ارتش همواره در تحقق شعار راهبردی خود که "ارتش فدای ملت" است، صادق بوده است.
کریمی گفت: امروز به برکت مکتب حضرت امام(ره) که برگرفته از مکتب عاشورا است ارتش ایران اسلامی انقلابی و کارآمد است و به عنوان یکی از عناصر قدرت ملی در طول این ۴۲ سال عملکرد درخشانی از خود برجای گذاشته است.
وی اظهار کرد: امروز به برکت وجود بدنه مومن، انقلابی و غیرتمند ارتش، این نیرو به عنوان یکی از مردمی ترین نیروها در کشور فعالیت و در همه عرصه ها در کنار مردم نقش آفرینی می کند. حضور ارتش و ارتشیان با روحیه های انقلابی و جهادی در عرصه های مختلف خدمت به مردم، نشان از مکتبی بودن و متکی بودن ارتش به ارزش های اسلامی دارد و غیورمردان ارتش با تاسی از سپهبد شهید صیاد شیرازی و شهدای والامقام ارتش راه آنها را ادامه می دهند.
کریمی افزود: ارتش امروز دارای دانش، تجربه، روحیه جهادی، توانایی بالا، متدین و کارآمد است و به عنوان افتخار ملت و ایران اسلامی در صحنه های مختلف کارآمدی خود را نشان می دهد.
وی گفت: نقش آفرینی ارتش در برابر فتنه های دشمنان در عرصه های مختلف همچون خاری در چشم آنهاست و امروز اتحاد و انسجام نیروهای مسلح کشور برای رفع توطئه ها و فتنه ها موجب عصبانیت دشمنان شده و وحدت همه جانبه ارتش و سپاه برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی موجب دلگرمی دوستان و علاقمندان به ایران اسلامی شده است.
کریمی اظهار کرد: نقش آفرینی امروز ارتش در عرصه های اجتماعی همچون مقابله با بیماری کرونا بار دیگر پیشتازی ارتش برای دفاع از نظام اسلامی و خدمت به ملت ایران را به اثبات رساند و آمادگی و در صحنه بودن امروز ارتش برای انجام ماموریت ها قابل تقدیر است.
امروز اتحاد ، وحدت و برادری ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران که خواب ها و توهمات دشمنان را باطل کرده همچون سند افتخار، عزت و سربلندی برای ارتشیان غیور و پاسداران رشید اسلام است و این برادری تا تحقق ماموریت ها و رسالت ها با قوت ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سهم بانوان در مدیریت شهرستان کنگان افزایش یابد
حضرت امام، زن را عنصری موثر و اثرگذار در جامعه میدانست
۳۰۰ مقاله به همایش ملی علوم دارویی در تحقق جوانی جمعیت ارسال شد
بانوان طلبه با تمام قوت به جدال جنگ نرم دشمن بروند
شناسایی متهم به کلاهبرداری در البرز
مدارس لواسان و شمیرانات سه شنبه تعطیل نیست
تهران سهشنبه صبح یخبندان است
سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خراسان رضوی
فعالیت عادی مدارس استان قزوین در روز سه شنبه
۶۸ هزار مازندرانی در پویش «هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
تاج مطرح کرد؛ البرز قطب جدید فوتبال ساحلی کشور
فردا صبح تهران یخبندان است
۶۸ هزار مازندرانی در پویش « هزاران مترمکعب عشق» شرکت کردند
حمله سگ های بلاصاحب به دختر ۹ ساله در دماوند
ریزش سنگ در جاده کرج ـ چالوس یک کشته برجا گذاشت
نظارت ها بر انبارهای برنج تشدید می شود
مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
ضرورت ورود به موضوع سرقت در اطراف بیمارستان ها و مراکز درمانی تبریز
نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی پاچیان قم به بهرهبرداری سید
امسال ۳۹ میلیون و ۴۲۲ هزار دلار سرمایهگذاری خارجی در مرکزی انجام شد
جشن ازدواج ۳۰ زوج در ساری برگزار شد
سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
اولین سکونت گاه عشایری کشور در شهر بابک برق دار شد
پیکر مادر شهیدان رنجبر در آستانه اشرفیه تشییع شد
۱۰ روستای هرمزگان برقرسانی شد
قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان نقره داغ شدند
تنش در جلسه احراز عدم صلاحیت شهردار قم و خروج دو عضو
بالگرد هلالاحمر برای امدادرسانی به روستاهای الیگودرز به پرواز درآمد
یزد پنجشنبه این هفته تعطیل نیست
ذخیره ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در آب بندانهای ساری