میرنیوز

به عمـل کار برآید به سخندانی نیست!

به عمـل کار برآید به سخندانی نیست! 2021-06-16T09:18:27+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، کیهان نوشت: در انتخاب بایستی دقّت کرد. من تأکید می‌کنم که به وعده و حرف نمی‌شود اطمینان کرد. ما نسبت به دیگران هم همین حرف را می‌زنیم؛ نسبت به خارجی‌ها که مدام حرف و وعده تحویل ما می‌دهند، من به مسئولین محترم در همین قضایای هسته‌ای‌ که در جریان است، همیشه همین را می‌گویم که به حرف و وعده اعتماد نکنید: به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمی‌شود اعتماد کرد؛ در مسائل مهمّ کشور هم همین جور است. خب حرف، آسان است؛ هر کسی می‌آید یک ادّعایی می‌کند، یک وعده‌ای می‌دهد، یک حرفی می‌زند؛ به این‌ها نمی‌شود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشته‌ این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت می‌شود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمی‌شود تشخیص داد. (رهبر معظم انقلاب- ۱۴ خرداد ۱۴۰۰)


یکی می‌گوید اگر رای بیاورد از ۳ زن در کابینه‌اش استفاده می‌کند. دیگری می‌گوید اگر رای آورد ۵ زن را در کابینه‌اش قرار می‌دهد. آن یکی با کنایه و طنز می‌گوید؛ من تمام کابینه‌ام را از زنان تشکیل می‌دهم تا دیگر دستی روی دست دولت ما نیاید!
کاندیدایی وعده می‌دهد ماهی ۴۵۰ هزار تومان یارانه می‌دهم. دیگری به جوانان وعده می‌دهد اگر ازدواج کنند ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات در اختیارشان می‌گذارد. آن دیگری ادعا می‌کند اگر رئیس‌جمهور شد با بایدن دیدار می‌کند تا مشکلات را حل کند.


اگر همین‌طور تیتروار فقط وعده‌های نامزدهای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری را فهرست کنیم، چند شماره گزارش می‌شود. تجربه نشان داده بسیاری از این وعده‌ها وقتی به مرحله اجرا رسیده سر از جای دیگری درآورده است. ساده‌ترین مثالی که در این باره در ذهن مردم نقش بسته، وعده رفع تحریم‌ها و همه مشکلات کشور از طریق مذاکره با آمریکا بود که وقتی پس از ۸ سال محقق نشد، صاحبان این وعده به دروغ مدعی شدند؛ هدف این مذاکرات رفع تحریم‌ها نبود بلکه هدف، اثبات بی‌اخلاقی آمریکا بود!


خلأ الگوی تبلیغات انتخاباتی
برخی کارشناسان معتقدند؛ تبلیغات انتخاباتی در نظام جمهوری اسلامی ایران نتوانسته به یک مدل شایسته و الگوی بومی دست یابد و به ویژه، وعده محوری، به یک رویه عمومی در انتخابات تبدیل شده است.
هرچند در میان فقها در لزوم یا عدم لزوم وفا به وعده‌ها اختلاف وجود دارد، به نظر می‌رسد ادله طرفداران لزوم وفای به وعده در موضوع وعده‌های انتخاباتی پسندیده‌تر باشد. البته قوانین و مقررات خاص و ویژه‌ای نیز برای مقابله با این معضل تبلیغاتی پیش‌بینی نشده است، اما برخی اصول قانون اساسی یا برخی بندهای سیاست‌های کلی نظام در امر انتخابات نیز می‌توانند مبنای حقوقی مقابله با وعده‌های دروغین انتخاباتی و لزوم عمل به وعده‌های قانونی باشند.


همچنین، ضمانت اجراهای موردنظر در این مورد باید در شرایطی خاص و بدون هرگونه سوءاستفاده و تحت نظر اصل حاکمیت قانون و در قالب یک فرایند قضایی یا شبه قضایی و طی یک بررسی کاملاً مستند و مستدل همراه اصول و قواعد دادرسی منصفانه باشد.


ضرورت پایبندی به وعده‌ها
دکتر علیرضا کلانتر، مدیر گروه علمی مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی می‌گوید: «ما باید توجه داشته باشیم از جامعه مسلمان ایران صحبت می‌کنیم. دین اسلام صرفاً به مناسک عبادی و شعائر محدود نمی‌شود. بُعد مهمی از دین اسلام مربوط به کنش‌های اجتماعی مسلمانان است. لذا یکی از معیارهای مهم در ارزیابی کارگزاران اسلامی، پرداختن و الزام داشتن به مبانی برآمده از این مکتب هست.»


او ادامه می‌دهد: «طبیعتاً پایبندی به عهد و پیمان و وعده‌ها یکی از دستورات و نمادهای مهم در دین اسلام است. بی‌توجهی به این اصل اساسی می‌تواند برای فرد و جامعه منشاء آسیب‌های فراوانی را فراهم نماید. درخصوص ضرورت عمل به وعده ما همواره با سه گانه‌ای مواجه هستیم که عبارت است از؛ خدا، جامعه مخاطبان و خود فرد.»


کلانتر در توضیح این سه گانه تصریح می‌کند: «کسی که وعده‌ای را در جامعه مطرح می‌کند، پیش از هر چیزی در محضر خداوند متعال قرار دارد و درباره نحوه عملکردش باید در برابر خدا پاسخگو باشد. چنین فردی در وهله بعد باید به مردمی که مخاطب وعده‌هایش بوده‌اند جواب بدهد. علاوه ‌بر این اگر انسان از وجدانی آگاه و بیدار برخوردار باشد طبیعتاً به خودش نیز باید پاسخ بدهد که چقدر به وعده‌هایش عمل کرده است و بتواند وجدانش را آرام کند.»


خلف وعده باعث دلسردی مردم می‌شود
کاندیداهای انتخابات وقتی وعده‌هایی را به مخاطبین شان اعلام می‌کنند، اگر در صورت انتخاب شدن به آن وعده‌ها عمل نکنند باعث از دست رفتن اعتماد مردم که مهم‌ترین سرمایه حکومت‌هاست می‌شوند.
بسیاری از کارشناسان و مردم، علت فاصله گرفتن برخی واجدین شرایط رای دادن از صندوق‌های رای‌گیری را در عملکرد ضعیف و ناکارآمد مسئولان اجرایی دولت قبل دانسته و می‌گویند؛ نقض عهد همان‌طور که کشورهای غربی را نزد مردم ایران بی‌آبرو کرده، موجب ناامیدی بخشی از بدنه اجتماعی از اعتماد به وعده‌های کاندیداهای انتخابات شده است.


دکترکلانتر، عضو انجمن جامعه‌شناسی سیاسی ایران می‌گوید: «امروزه در حوزه‌های سیاسی، «اعتماد مردم» به عنوان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های حکومت‌ها محسوب می‌شود. این عنصر مهم به نوع رابطه مردم و کنشگران عرصه سیاسی مربوط است. به طوری که سطح مناسبی از اعتماد عمومی مردم به کارگزاران باعث می‌شود نهادهای حاکمیتی به توفیقات بیشتری دست پیدا کنند. در مقابل هرچه این مهم آسیب ببیند، پشتیبانی مردم از سیاست‌های دولت‌ها کاسته خواهد شد.»


معیارهای تشخیص وعده‌های منطقی
وعده‌ها با عقلانیت و شرایط موجود جامعه باید سازگاری داشته باشد. مثلاً کاندیدایی که وعده می‌دهد در صورت پیروزی، فلان مبلغ را به یارانه افراد اضافه می‌کند یا بگوید در پایان هر سال مبلغی را با عنوانی دیگر به حساب همه واریز می‌نماید و قول‌های دیگری از این دست، با عقلانیت و شرایط اقتصادی موجود در کشور سازگار نیست و به راحتی بدون یک منطق پشتیبان نمی‌توان این وعده‌ها را باور کرد. بنابراین یکی از معیارهای مهم برای تشخیص وعده‌های منطقی از وعده‌های بدون پشتوانه، تطابق وعده‌ها با شرایط موجود جامعه است.


کلانتر با اشاره به معیار فوق اضا فه می‌کند: «پشت هر وعده ای، یک مبنای فکری و یک سری آرمان‌ها وجود دارد. از این موضوع می‌توان منظومه گفتمانی نامزدها و همچنین برنامه آنها را کشف و درباره تحقق پذیری شان قضاوت نمود. لذا هرکسی به عنوان یک مخاطب می‌تواند وعده‌های هر نامزد را از منظر منظومه گفتمانی که برنامه‌های او را پشتبانی می‌کند مورد ارزیابی قرار بدهد. با این کار به راحتی می‌توان تشخیص داد که اساساً وعده‌های هر نامزد با برنامه‌هایش و همچنین چارچوب‌ها و امکانات کشور همخوانی دارد یا خیر.»


عملکردها را بررسی کنیم معیار مهم دیگری که برای تحقق‌پذیری وعده‌های کاندیداها قابل استفاده است، مقایسه وعده نامزدها با پیشینه و عملکرد سابق آنهاست.
مهندس محمدحسن عباسی، فعال فرهنگی در این باره می‌گوید: «هرکدام از نامزدهای تصدی پست ریاست جمهوری در کارنامه خود عملکردی را ثبت نموده‌اند که با مراجعه به آن می‌توان جمع‌بندی مناسبی از امکان تحقق وعده‌های هر نامزد داشت.»


او می‌افزاید: «حضرت آقا در طول یک ماه گذشته بارها به همه نامزدها تذکر دادند، وعده‌هایی را که مطمئن نیستند می‌توانند آنها را انجام بدهند، ندهند؛ این وعده‌ها به ضرر کشور است؛ چرا که مردم را نسبت به نظام دلسرد می‌کنند، مردم را نسبت به انتخابات دلسرد می‌کنند. حتی ایشان تاکیدکردند؛ دادن وعده‌هایی که پشتوانه‌ عملی ندارد گناه است اما متاسفانه در این مدت بارها شاهد دادن چنین وعده‌هایی بودیم و برخی نامزدها برای جلب آرای مردم به هر وعده راست و دروغی متوسل شدند.»


تحقق وعده‌ها با قاطعیت و قدرت مدیریت رئیس‌جمهور
علاوه‌بر همه این موارد، قدرت مدیریت و شخصیت اجرایی هر فرد نسبت مستقیمی با امکان تحقق بخشی به برنامه‌ها و آرمان‌ها دارد. ممکن است فردی وعده‌هایی منطقی بدهد و برنامه‌هایش نیز کاملاً کارشناسی و دقیق باشد اما نکته مهم، میزان ظرفیت این فرد برای استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات کشور در راستای تحقق برنامه‌هاست.


شاخص مهم دیگری که کارشناسان به آن اشاره می‌کنند، روحیه و توان روبه‌رو شدن مسئولان با مردم است. کاندیداهایی که حتی در دوران تبلیغات حاضر به حضور در میان توده مردم و اقشار مختلف نشدند، قطعاً اگر در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرند هم اثری از آنها در میان مردم پیدا نخواهد شد. شهامت روبه‌رو شدن با مردم، شاخصی است که از آن می‌توان جرئت کاندیداها در روبه‌رو شدن با مشکلات برای عمل به وعده‌ها و تحقق برنامه‌ها را نتیجه گرفت.


حسین زینلیان، فعال سابق دانشجویی در یادداشتی با اشاره به حضور یکی از کاندیداها در فضاهای دانشجویی می‌نویسد: «کجای دنیا برای کاندیدای ریاست جمهوری وسط دعواهای انتخاباتی جلسه پرسش و پاسخ نقادانه دانشجویی برگزار می‌کنند؟ کاش دیگر کاندیداها نیز جگر داشتند و در همچنین جلساتی حضور پیدا می‌کردند.» او می‌افزاید: «کاش دیگر مسئولان و کاندیداها نیز در چنین جلسات غیر فرمایشی حضور پیدا می‌کردند و طعم تلخ برخورد صادقانه را به جان می‌خریدند اما گوش شان را به طعم شیرین برخوردهای منافقانه و تبلیغاتی نمی‌دادند.»


زمان زیادی تا روز تعیین سرنوشت کشور در ۴ سال آینده باقی نمانده و ساعت‌های بسیار حساسی را پیش رو داریم. آنچه مهم است تشویق آحاد مردم(از خانواده و اطرافیان گرفته تا مردم کوچه و خیابان که روزانه با آنها در ارتباط هستیم) می‌باشد. پیش از انتخاب، وعده‌ها را با عملکردها بسنجیم و همه را تواصی به حق کنیم تا بهترین گزینه سکان اجرایی کشور را به دست بگیرد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟
2023-07-16T10:54:01+03:30
روزنامه «همشهری» به سراغ یکی از محله‌های تهران رفت که در آن دختران دهه هشتادی با برگزاری مراسم عروسی از آغاز سنین نوجوانی باعث و بانی امر خیر می‌شوند. ​​​​​​​

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است
2023-07-11T14:22:15+03:30
تاجیک، تمام روز لحظه‌ای استراحت نکرده و در مسیر شلوغ «مهمونی ۱۰ کیلومتری» خدمت کرده اما در دل حسرت می‌خورد که کاش تمام شیعیان دنیا می‌توانستند در جشن بزرگ ام...

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!
2023-07-07T14:28:52+03:30
حرف آخر را یکی از خادمان می‌زند: «یادتان نرود؛ قرار است یکی از بزرگ‌ترین کارهای دنیا را انجام بدهیم. تا صبح شنبه کسی حرف از خواب و خوراک نزند، بعد از مراسم ه...

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!
2023-07-06T12:22:13+03:30
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکس‌ها به نفع بچه‌های محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق ...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T14:22:10+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T09:42:14+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران
2023-06-28T08:48:35+03:30
اواخر خرداد هر سال با پایان مهلت کارت‌های آمایش، حساب‌ بانکی مهاجران افغانستانی برای مدتی نامعلوم مسدود می‌شود؛ اقدامی که بیش از یک دستورالعمل مدیریتی، اعمال...

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!
2023-06-27T01:41:38+03:30
سال‌های زیادی از زمانی که به اسماعیل‌نژاد می‌گفتند «قدت کوتاه است، به درد دویدن نمی‌خوری» می‌گذرد اما او امروز رکورددار دوی سرعت در ایران است و رویای کسب مدا...

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا
2023-06-11T12:21:13+03:30
«عکاس خبری دشمن کسی نیست! باید به این آگاهی برسیم که عکاس، ثبت‌کننده تاریخ است و قرار نیست نگاه پررنگ سیاسی داشته باشد، دغدغه جدی عکاسان این است که در هر شرا...

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان  با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم
2023-06-11T00:00:47+03:30
محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت غنی‌سازی‌های با خلوص بالا برای این صورت گرفته تا تحریم‌ها لغو شوند، هدف قانونگذار هم همین بوده که اقدام راهبردی برای ل...

چرا راه آهن رشت - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟

چرا راه آهن رشت  - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟
2023-05-18T11:13:51+03:30
کریدور شمال - جنوب یک مسیر اقتصادی مهم و استراتژیک برای ترانزیت بار میان هند، روسیه و شمال اروپا از طریق ایران است که راه‌آهن رشت - آستارا به عنوان حلقه مفق...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)