میرنیوز
مرضیه منصوری کارگردان فیلم «یکی بود یکی نبود» که در سی و چهارمین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان حضور دارد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این فیلم گفت: این فیلم یک اپیزود از یک مجموعه است که این مجموعه داستانهای جدا از هم داشت ما یکی از اپیزودهای آن را به جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان دادیم. «یکی بود یکی نبود» یک فیلم رئال_عروسکی است و روایتگر دنیای قصههاست. درباره شهری است که شخصیت قصههای مختلف در آن زندگی میکنند. این شهر یک شخصیت منفی به نام «قصهخور» دارد که دوست ندارد قصهها به خیر و خوشی تمام شود بلکه دوست دارد قصهها را خراب کند و قصه خودش را بسازد. در این میان قهرمانان این فیلم خواهر و برادری به نام نوید و ندا هستند که با کمک چند عروسک دیگر که نگهبان قصهها هستند تلاش میکنند قصهها را به مسیر اصلی خود برگردانند.
وی افزود: همه قصههای این فیلم مربوط به ادبیات کلاسیک خودمان هستند؛ داستانهایی که عموماً برای بچهها آشنا هستند مثل قصه زاغ و روباه و قالب پنیر. فیلم کاملاً متناسب با کودکان است و برای آنهاست.
این کارگردان توضیح داد: این روزها سینماگران نسبت به ساخت فیلم کودک رغبت کمی دارند، بخشی از این موضوع ناشی از فراگیری بیماری کروناست، این در حالی است که فیلم کودک میتواند به چرخه اقتصاد سینما کمک کند چون یک کودک به همراه خانوادهاش به سینما میآید. از سوی دیگر ما به خاطر داریم که در زمان کودکی خودمان، فیلمهای کودک بسیاری ساخته میشد که ما از تماشای آنها لذت میبردیم. اما همان فیلمها دیگر به درد بچههای امروزی نمیخورند. شاید باید ارگانها و نهادها بودجههایی به منظور ساخت فیلم کودک اختصاص بدهند اما متاسفانه هیچوقت فیلم کودک در اولویت نیست. جالب است کسانی که میخواهند تازه به سینما ورود پیدا کنند فکر میکنند ساخت فیلم کودک آسانتر است و کار خود را با فیلم کودک آغاز میکنند در حالی که چنین نیست.
منصوری مطرح کرد: ما خیلی از بچهها عقب هستیم. زمانی که ما بچه بودیم انگار سینماگران از ما عقب نبودند البته به قدری پیشرفت علم و تکنولوژی در سینما عجیب و غریب بوده که بخشی از این ماجرا طبیعی است اما به هر حال این عقبماندگی از بچهها به ما لطمه میزند. با این حال به نظرم تلویزیون بهتر کار میکند ضمن اینکه به نظرم بیشتر فیلمها درباره بچههاست همین موضوع باعث میشود کودکان ارتباط چندانی برقرار نمیکنند.
منصوری توضیح داد: فیلم کودک باید هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان جذاب باشد. همین موضوع اتفاقاً میتواند به فروش سینما کمک کند.
این کارگردان در پایان با اشاره به پخش فیلمهای روز جهان در پلتفرمها گفت: این فیلمها بدون خرید حق رایت از پلتفرمها به نمایش درمیآید و تنها پول اندکی به دوبله این آثار داده میشود همین موضوع امکان رقابت فیلمهای ایرانی و خارجی را از بین میبرد چون به هر حال باید برای خرید انیمیشنهای ایرانی پولی پرداخت شود.
منبع : خبرگزاری مهر
«لعبتباز» قصه هنری رو به فراموشی است
«صدای طبیعت» در بهارک شنیده میشود
نمایش نقاشی کمتر دیده شده رنه مگریت در یک نشست هماندیشی
«چشم در چشم» تا پایان آذر تمدید شد
«قنلدرخونه» روایتی از تلفیق واقعیت با آیینهای مردم بوشهر
«کارگردان» به تئاتر شهر رسید
نمایشی از پوسترهای سینمایی در «سینما در حضور دیگران»
جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ به وایولا دیویس اهدا میشود
«نیکسن» با هیچ کاری نکردن و کاری کردن آمد
«منکشی» صاحب پوستر شد
موزه موسیقی میزبان نمایشگاه نقاشی میشود
طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین و یک شیطان بزرگ
اعلام جزئیات دیدار معاون هنری وزیر ارشاد با چند انجمن هنری
رابرت پتینسون یک بار دیگر با کریستوفر نولان همراه میشود
قطعی برق اجرای «کاتیوشا» را لغو نکرد
فصل جدید «عصر خانواده» شبکه دو فرا رسید
مردم برای استاد دوستداشتنی سنگ تمام گذاشتند/ آغاز پرواز سیمرغ
چالشهای بازی در نقش یک «پشه» هدایتگر!/ لزوم توجه به تئاتر کودک و نوجوان
چالشهای بازی در نقش یک «پشه» هدایتگر!
«باغ کیانوش» ۵ میلیاردی شد
از موسساتی که خانواده اجاره میدهند چه میدانید؟
محمد شهبازی سلطانی سرپرست تامین و پخش شبکه تماشا شد
شهابالدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری شد
شهاب شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری شد
موزه گرافیک ایران از ناشناسها «نشان» میگیرد
پوستر مستند «پروانه» در آستانه پخش رونمایی شد
«زندگی در تئاتر» به خانه هنر دیوار رسید
رونمایی از پوستر «با خشم به گذشته نگاه کن» در آستانه اجرا
«خانواده خلج» یک مشت نمونه خروار است
«سایه سرو» به انگلیس میرود