میرنیوز
حسین حسینی کارگردان نمایش «متران پاژ» که این روزها در خانه نمایش مهرگان روی صحنه است در این باره به خبرنگار مهر گفت: «متران پاژ» یک اثر رئال و کمدی - تراژیک است که جهالت آدم ها را به تصویر می کشد. اصولا فضای کمدی آثار الکساندر وامپیلوف به سمت فانتزی پیش می رود البته ما در اجرای این نمایشنامه سعی کردیم بیش از حد به سمت فانتزی نرویم تا فضای رئالیستی کار خراب نشود اما تلاش داشتیم فضای کمدی و ایده هایی را که در نمایشنامه وجود دارد، طبق همان اصول موجود در متن پیش ببریم.
وی درباره ویژگی های نویسنده نمایشنامه توضیح داد: «متران پاژ» نوشته الکساندر وامپیلوف نویسنده روسی است که در سال ۱۹۶۷ به رشته تحریر درآمده است. وامپیلوف، متولد سال ۱۹۳۷ است که در دوره حکومت شوروی سابق از او به عنوان چخوف جدید یاد می شد اما به دلیل آنکه در ۳۷ سالگی فوت کرد، صرفا توانست تعداد محدودی نمایشنامه بنویسد و از رسیدن به درجه هنری چخوف باز ماند.
حسینی افزود: موضوع اصلی نمایش «متران پاژ»، نادانی کاراکتر اصلی است که ابتدا با غرور و تبختر زیادی وارد صحنه می شود اما به دلیل ناآگاهی خیلی زود از عرش به فرش می رسد. این اتفاقی است که در طول زندگی برای بسیاری از ما نیز رخ می دهد و در موارد بسیاری نداشتن منجر به شکست ما می شود. وجود همین پیام در متن نمایش مهمترین عامل جذب من به «متران پاژ» بود.
این کارگردان جوان با اشاره به دشواری های تمرین و اجرای تئاتر در دوره شیوع کرونا عنوان کرد: متاسفانه شیوع کرونا در یک سال و نیم گذشته باعث شد که هم جلسات تمرینی ما چند بار به تعویق بیفتد و هم جلسات بازبینی و در نهایت زمان شروع اجرای ما چند مرتبه با تاخیر مواجه شود و اگر با شیوع کرونا مواجه نبودیم، قطعا کار ما بسیار ساده تر پیش می رفت به خصوص که تمرین تئاتر با رعایت پروتکل های بهداشتی تقریبا غیرممکن است.
حسینی در پایان با انتقاد از حمایت نکردن وزارت ارشاد و نهادهای صنفی از گروه های جدید تئاتری تاکید کرد: متاسفانه هیچ حمایتی از گروه های تئاتری جدید نمی شود و جوانانی که به این هنر علاقه دارند، ناچار هستند که چه در شرایط کرونا و چه غیر از آن، با هزینه شخصی روی صحنه بروند؛ هزینه ای که در ۹۵ درصد موارد هیچ بازگشت مناسبی برای این گروه ها ندارد و تقریبا همه گروه های تئاتری به خصوص گروه های جوان آن هم در شرایط شیوع کرونا، حتما ضرر می دهند.
حسین حسینی کارگردان جوانی تئاتر است که به مدت ۶ سال در دوره های مختلف تئاتری زیر نظر علی اکبر علیزاد آموزش دیده است. کارگردانی نمایش «ستوان اینیشمور» در سال ۹۷ در تماشاخانه آژمان و کارگردانی نمایشنامه خوانی «مهمانسرای دو دنیا» در همین تماشاخانه در سال ۹۸ از جمله فعالیت های هنری این کارگردان محسوب می شود.
علی خلیلی، پرنیان کاظمی، محمد غلامی مایانی، محسن مظاهری، زهرا یوسفی و حسین حسینی گروه بازیگران نمایش «متران پاژ» را تشکیل می دهند.
سایر عوامل این نمایش نیز عبارتند از دستیاران کارگردان: امیرمحمد مهران گهر و محبوبه نادعلی پور، مدیر صحنه: مهسا رمضانی، طراح لباس: عاطفه ربیعی، طراح صحنه: زهرا یوسفی، طراح گریم: مبینا محمدی، مجری گریم: مبینا محمدی و فاطمه حسینی پاک، مدیرتولید: محمدحسین خودکار، عکاس: محمدرضا حسینی.
اجرای نمایش «متران پاژ» با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ شده از سوی اداره کل هنرهای نمایشی از ۲۰ مرداد در خانه نمایش مهرگان آغاز شده است و تا ۱۲ شهریور ادامه دارد.
منبع : خبرگزاری مهر
۲۱ حامی فلسطین در نمایشهای خیابانی نیویورک دستگیر شدند
بازگشت بازیگر باسابقه به تئاتر با همراهی بهنوش طباطبایی
اعلام مستندهای بلند بخش بینالملل «سینماحقیقت»
بیننده اجرای ویژه یک نمایش باشید
کارگردان «ساکورای کاغذی»: سطحینگری و تساهل آفت جدی برای تئاتر متفکر است
«فقط کمدی؟» و «نقدِ نقد» روی میز «هفت»
حضور علی لاریجانی در ترکیب جدید هیئت امنای صندوق اعتباری هنر
تلاش یک گروه جهادی برای جلوگیری از سقط جنین مستند شد
نمایش ۲ مستند پرتره از ۲ نقاش معاصر در موزه سینما
محمدرضا هدایتی و مرجانه گلچین «فرمول عشق» را کشف میکنند!
فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهلوسوم منتشر شد
بازیگران درجه یک بریتانیایی در سریال گای ریچی جمع شدند
«خانه عروسک: قسمت دوم» ۲ اجرایی شد
آغاز «منکشی» در عمارت نوفل لوشاتو
«دشت میخواند» موفق به کسب جایزه از جشنواره یوکی شد
مروری بر زندگی و آثار مارکو گریگوریان در موزه هنرهای معاصر تهران
اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران
تصویر «امید» در بهارک
اصغر همت: نقش منفی وجود خارجی ندارد
شارون استون: آمریکاییها نادان و متکبر هستند
«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید
انتشار شماره جدید «سینما رسانه»
«ساز من» به یاد بابک بیات شنیدنی میشود
فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل وسوم منتشر شد
افتتاح جشنواره تئاتر مقاومت در جوار مزار حاج قاسم سلیمانی
فراز و فرودهای «جوکر» از لودگی مردانه تا ظرافت طنز زنانه
روایت یک نقاش از سیدحسن نصرالله و تصویر ذهنیاش از فلسطین و لبنان
برگزاری جشنوارهای که به اقتباس در تئاتر میپردازد
ماجرای کشف یک گنج مدفون شده و دردسرهای یک سوژه غیرقانونی
توضیح روابط عمومی ساترا درباره توقف انتشار برنامه «اکنون»