میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که طی روزهای اخیر حضور داوطلبانه تعدادی از هنرمندان شناخته شده کشورمان برای شرکت در فاز سوم تست انسانی واکسن ایرانی «برکت» شکل جدی تری به خود گرفته، محمد معتمدی خواننده موسیقی ایرانی نیز با انتشار متن و تصاویری از حضورش داوطلبانهاش در این پروژه برای حمایت از این واکسن ایرانی خبر داد. این در حالی است که در این چند روز در برخی محافل غیررسمی رسانهای صحبتهایی مبنی بر دریافت پول از سوی برخی از این چهرهها برای حضور در فاز سوم تست انسانی واکسن «برکت» مطرح شده که بسیاری از این هنرمندان آن را تکذیب کردهاند.
محمد معتمدی با انتشاری تصاویری از این حضور داوطلبانه نوشته است: «با اینکه هر کس در هر کجای دنیا باشد، باید اولین واکسنی که در دسترس اوست تزریق کند، ولی من چند روز پیش از امکان تزریق یک واکسن نامدار جهانی گذشتم تا در کشور خودم در فاز سوم تست انسانی واکسن ایرانی برکت شرکت کنم. متاسفم که علیرغم اینکه در همان ماههای اول، برای شرکت در فاز اول هم اعلام آمادگی کردم، ولی همه شرایط حضور در آن مرحله را نداشتم.
وی در ادامه مینویسد: میهن عزیزم، ایران من! رنج و اندوه از چهره پر غرور مردمت دور باد. سرفراز بودهای و سرفراز تر خواهی ماند. استوار بودهای و استوار تر خواهی ماند. به پاس تلاش بی وقفه دانشمندان، پزشکان و محققانت سر تعظیم فرود می آورم. آنها که ایثارگرانه در تمام این مدت وفا کردند و ملامت کشیدند. به قول حافظ: وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم / که در طریقت ما کافریست رنجیدن. و به قول ادیب نیشابوری: همچو فرهاد بود کوه کنی پیشه ما / کوه ما سینه ما، ناخن ما تیشه ما * بهر یک جرعه می منت ساقی نکشیم / اشک ما باده ما، دیده ما شیشه ما.
محمد معتمدی همچنین در ادامه این متن به سابقه صد ساله صنعت واکسن سازی در ایران اشاره کرده و میگوید: در یک قرن گذشته دو موسسه انستیتو پاستور و سرم سازی رازی از پیشگامان صنعت واکسن سازی ایران بودهاند. یماری های مهلکی نظیر سل، دیفتیری، هپاتیت ب، فلج اطفال، سیاه سرفه، کزاز، سرخک، سرخجه و اریون در ایران، همگی با واکسنهای ساخت داخل کشور مهار و کنترل شدهاند. در اوایل دهه هشتاد، ایران علاوه بر تامین واکسن مورد نیاز داخلی، به نوزده کشور جهان واکسن صادر کرده است. در سال نود و پنج، ایران با مجوز سازمان بهداشت جهانی بعنوان تامین کننده واکسن فلج اطفال در منطقه خاورمیانه منصوب شده است. طبق گزارش آژانس تحقیقات دفاعی سوئد در سال دوهزار و سه میلادی، ایران هیچگونه کمبودی در تولید واکسن یا ناتوانی در تامین نیازهای داخلی خود ندارد.
وی در ادامه مینویسد: در سالهای همه گیری وبا، بیست و چهار میلیون دوز واکسن وبا در ایران ساخته شد. تاجایی که فرانسه که خود تولید کننده واکسن وبا بود به وارد کننده واکسن وبا از ایران تبدیل میشود. در دهه بیست خورشیدی واکسن آبله تولید انستیتو پاستور ایران به کشورهای عراق، افغانستان و مصر صادر شده است. طبق آمار یونیسف در سالهای همه گیری بیماری سل پس از جنگ جهانی دوم، دویست و سی و هشت میلیون کودک از بیست ودو کشور جهان، از واکسن ب_ث_ژ ساخت ایران برای مقابله با این بیماری استفاده کردهاند. درود بر ایران و صنعت معتبر و صدساله واکسن سازی اش.
منبع : خبرگزاری مهر
جزییات سفر استانی مدیرکل دفتر موسیقی به پایتخت فرهنگی ایران
«بیگی و دوستان» به شبکه پویا میآیند
گلاب آدینه و علی مصفا به تماشای «بهمن» نشستند
امیدها و انتقادهای یک آهنگساز از پس برگزاری یک نمایشگاه موسیقایی
نمایش نقاشیهای آخرالزمانی در «پس از ما»
برنامه «نردبان» به مستندسازی در بحران میپردازد
سینماگرانی که به طرفداری از فلسطین بایکوت شدند/ اسناد مفقودی کجاست؟
«امتداد» با نولان به قسمت پایانی رسید
«هومورو» در تئاتر مولوی روی صحنه میرود
بررسی سینمای کمدی با علیرضا خمسه در «هفت»
انتقام «مدهآ» در پی قربانی شدن عشق
«لعبتباز» قصه هنری رو به فراموشی است
«صدای طبیعت» در بهارک شنیده میشود
نمایش نقاشی کمتر دیده شده رنه مگریت در یک نشست هماندیشی
«چشم در چشم» تا پایان آذر تمدید شد
«قنلدرخونه» روایتی از تلفیق واقعیت با آیینهای مردم بوشهر
«کارگردان» به تئاتر شهر رسید
نمایشی از پوسترهای سینمایی در «سینما در حضور دیگران»
جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ به وایولا دیویس اهدا میشود
«نیکسن» با هیچ کاری نکردن و کاری کردن آمد
«منکشی» صاحب پوستر شد
موزه موسیقی میزبان نمایشگاه نقاشی میشود
طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین و یک شیطان بزرگ
اعلام جزئیات دیدار معاون هنری وزیر ارشاد با چند انجمن هنری
رابرت پتینسون یک بار دیگر با کریستوفر نولان همراه میشود
قطعی برق اجرای «کاتیوشا» را لغو نکرد
فصل جدید «عصر خانواده» شبکه دو فرا رسید
مردم برای استاد دوستداشتنی سنگ تمام گذاشتند/ آغاز پرواز سیمرغ
چالشهای بازی در نقش یک «پشه» هدایتگر!/ لزوم توجه به تئاتر کودک و نوجوان
چالشهای بازی در نقش یک «پشه» هدایتگر!