میرنیوز

دغدغه‌های «مامان‌ها» از ناگفته‌ها/ باباها را خیلی دست کم نگیرید!

دغدغه‌های «مامان‌ها» از ناگفته‌ها/ باباها را خیلی دست کم نگیرید! 2021-01-23T06:09:43+03:30

خبرگزاری مهر- گروه هنر- عطیه موذن: یکی از ظرفیت‌های مهم تلویزیون در برنامه سازی توجه به نیازهای واقعی و پرداختن به سوالات اصلی مردم جامعه است، هر بار تلویزیون در پرداختن به این نیازها تلاش کرده است بیشتر توانسته به مخاطبانش هم نزدیک شود. برنامه‌های اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و… از این حیث هستند که با نیازهای روتین و ملموس مردم در ارتباط هستند و اگر سوالات کاربردی و مسیر پژوهشی در آنها طی شود می‌تواند جزو انتخاب‌های اول مخاطبان قرار بگیرد.

برنامه «مامان‌ها» که در ۵۱ قسمت با اجرای منصوره مصطفی زاده روی آنتن شبکه سه سیما رفت از معدود برنامه‌ها در حوزه تربیتی کودکان در دهه ۹۰ بود که به دور از کلیات و اصولی که بیشتر در کتاب‌ها مطرح می‌شود سعی کرد به پرسش‌های کاربردی و نیازهای اصلی مادران پاسخ گوید. پرسش‌ها، چالش‌ها و دغدغه‌هایی که یک مادر امروز در دهه ۹۰ و در عصر تکنولوژی، فضای مجازی و… با آنها مواجه است.

با پایان برنامه تلویزیونی «مامان‌ها» که با اجرای منصوره مصطفی‌زاده روی آنتن شبکه سه رفته است خبرگزاری مهر میزبان عوامل برنامه شد تا درباره این برنامه گفتگو کند. مصطفی‌زاده که پیش‌تر هم با آیتم کارشناسی کتاب کودک در برنامه «کتاب باز» دیده شده بود به عنوان مجری و میزبان «مامان‌ها»، سید میلاد ناظمی سردبیر و سعید ابراهیمی کارگردان این برنامه در نشستی در خبرگزاری مهر حضور یافتند که بخش اول آن پیش از این منتشر شد.

مشروح قسمت دوم و پایانی این نشست را در زیر می‌خوانید:

* به عنوان سردبیر برنامه «مامان‌ها» فکر می‌کنید مهمترین نکته یا موضوعاتی که در برنامه سراغش رفتید و درباره آن حرف زده شد چه بود؟

سیدمیلاد ناظمی: خیلی از موضوعات مورد نظر ما دغدغه‌های روزمره‌ای بود که مادران با آنها درگیر هستند و در جهان ذهنی مادران خیلی مهم به نظر می‌آید. مثلاً یکی از سوالات ما از مادران در جلسات گزینش این بود که چه مساله‌ای نسبت به بچه‌ها آنها را عصبی می‌کند؟ سوالاتمان را همین قدر کاربردی مطرح می‌کردیم و اصلاً سراغ سوالات کلی از این قبیل که دغدغه یا نظر مادری درباره تربیت کودکش چیست نمی‌رفتیم. درنتیجه جواب‌هایی کاربردی هم می‌گرفتیم و درواقع مهمترین محور برنامه همین سوالات روزمره و ساده‌ای بود که برای مادران ایجاد می‌شد.

دغدغه‌های «مامان‌ها» از ناگفته‌ها/ باباها را خیلی دست کم نگیرید!

* قبل از برنامه سوالات یا موضوعات را با مهمان چک می‌کنید؟ یا تذکر مشخصی داشتید که هم مادران راحت و صمیمی باشند و هم وارد بحث‌های بیهوده نشوند؟

ناظمی: خیر این روند به مراحل گزینش قبل از حضور در برنامه برمی‌گردد. افرادی را دعوت می‌کنیم که گرم و صمیمی بتوانند حرف بزنند و بحث را به خوبی جمع کنند. اصل اینکه گفتگو باورپذیر دربیاید به این است که خودشان خاطره بگویند و وارد بحث شوند. البته با توجه به شناختی که داشتیم، می‌دانستیم مادران دعوت شده در چه موقعیت‌هایی چه خاطراتی دارند. مثلاً زمانیکه قرار است درباره تک فرزندی حرف بزنند می‌دانستیم که کدام مهمان خودش تک فرزند بوده است و در این باره چه حرف‌هایی دارد. ما تذکری برای مهمانان نداریم که چطور حرف‌هایشان را متناسب با مدیوم تلویزیون بیان کنند بلکه موقعیتی را طراحی می‌کردیم که خودشان به سمت موضوع گفت‌وگو بروند.

یکی از سوالات ما از مادران در جلسات گزینش این بود که چه مساله‌ای نسبت به بچه‌ها آنها را عصبی می‌کند؟ سوالاتمان را همین قدر کاربردی مطرح می‌کردیم منصوره مصطفی‌زاده: شاید تنها تذکری که پیش از ضبط به مهمان‌ها می‌دهیم، همان چند جمله‌ای باشد که قبل از ضبط می‌گویم که آن هم چند مورد کلی است و به محتوا ارتباط مستقیمی ندارد. به طور مثال به مهمانان می‌گویم از واژگان خارجی استفاده نکنند. یا اینکه تصور کنند لوکیشن برنامه منزل مجری است و می‌توانند با این تصور راحت باشند، گپ بزنند و حتی وسط حرف دیگری بپرند و اگر نکته‌ای بود حرفش را قطع کنند.

* پس تا حدی همه تجربه‌ها از قبل برایتان مشخص است و یک‌باره با سخنان جدیدی مواجه نمی‌شدید؟

ناظمی: بله تقریباً. طی جلسه‌ای که گفتگو می‌کردیم متوجه می‌شدیم که دارایی‌های این افراد در تجربه زیسته‌ای که دارند چیست. بعد از مراحل دریافت اطلاعات اولیه و مصاحبه تلفنی، یک جلسه یک ساعته هم با هر نفر داشتیم و حضوری گفتگو می‌کردیم. در همان مرحله تا حدی متوجه می‌شدیم که چه می‌خواهند بگویند و فقط اگر جمله یا خاطره آنها حساسیت برانگیز بود سوال می‌پرسیدیم که آن تجربه حساس درباره کودک را در ضبط برنامه اصلی بیان می‌کنند یا خیر.

* در کارگردانی چنین برنامه‌ای هم ملاحظه‌ای وجود دارد؟

سعید ابراهیمی: در کارگردانی چنین برنامه‌هایی تلاش می‌کنیم هر تاثیری چه با کات دادن‌های زیاد یا هر اتفاق دیگری که از سمت عوامل برنامه، تمرکز را به هم می‌زند به حداقل برسد چون مهمانان به اندازه کافی استرس دوربین دارند. قبل‌تر از مرحله ضبط هم سعی می‌کنیم افرادی دعوت شوند که درست انتخاب شده باشند و افراد گرمی در مقابل دوربین باشند که البته دوربین در هر حال تاثیر خود را می‌گذارد.

* شما چند نفر را گزینش کردید تا در نهایت به خروجی آنتن رسیدند؟

ناظمی: ما دو مرحله فراخوان عمومی پیش از جلسات ضبط‌مان منتشر کردیم. در کل حدود ۱۱۰۰ نفر برای حضور در برنامه بررسی شدند. تعدادی از آن‌ها، شاید حدود ۳۰۰ نفر، در مرحله اول گزینش تایید نشدند یا خودشان پشیمان شدند. در حین برنامه هم تعداد بسیار زیادی برای حضور در برنامه اشتیاق داشتند اما از آنجایی که قسمت‌های زیادی ضبط شده بود امکان حضور این عزیزان وجود نداشت. در نهایت حدود ۱۱۰ نفر روی آنتن رفتند. البته خیلی‌ها هم تایید شدند اما فرصت حضورشان فراهم نشد و ما تلاش می‌کنیم در فصل آینده از آن‌ها دعوت کنیم.

دغدغه‌های «مامان‌ها» از ناگفته‌ها/ باباها را خیلی دست کم نگیرید!

* خانم مصطفی‌زاده شما در این برنامه که مختص مادران است با تیمی از آقایان آن هم اغلب مجرد که تجربه تربیت فرزند نداشته‌اند کار کردید. سخت نبود؟ یا فکر نمی‌کردید اینها چه ارتباطی با این دغدغه دارند؟

مصطفی‌زاده: ما یک بخش بزرگ پژوهشی داشتیم که یک سال قبل از ضبط برنامه انجام می‌شد و در آن زنانی که خودشان هم مادر بودند مسئول پژوهش‌ها شدند؛ ما هم براساس آن پژوهش‌ها در برنامه جلو رفتیم. البته آقایان هم به تدریج در جریان همه مشکلات قرار گرفتند یک زمان‌هایی به خود من هم مشاوره می‌دادند و به طور مثال می‌گفتند مادران اینگونه هستند یا چنین دیدگاهی دارند و الان فکر می‌کنم همین تیم می‌تواند به عنوان مشاور مادران در مراکز استخدام شوند (باخنده)

* افراد مشاور و روان شناس در کدام بخش این برنامه به شما کمک کردند؟

مصطفی زاده: همان‌طور که گفتم از یک سال قبل‌تر، برای تک تک موضوعات به طور جداگانه دو نوع پژوهش شد که یکی در مقیاس جهانی و دیگری در مقیاس داخل ایران انجام شد که در هر یک ببینیم وضعیت به چه شکلی بوده است. این پژوهش‌ها با نظر کارشناسان و متخصصان مختلف انجام شد و برنامه براساس این پژوهش‌ها شکل گرفت.

ابراهیمی: البته مساله مهم در ارتباط با چنین افرادی این است که نیاز است یک نفر واسط بین آنها و برنامه سازی باشد. مشکل متداول این است که گاهی روان شناس شناخت درستی از حوزه رسانه ندارد و باید واسطه‌ای باشد تا زبان مشترکی بین ما و آن‌ها ایجاد کند.

هدفی داشتیم که مادران بتوانند از دل این گفت‌وگوها و بحث‌ها به جواب و نسخه شخصی خود در تربیت فرزندان برسند * فکر می‌کنید این برنامه چقدر توانست برای مخاطب مفید باشد؟

مصطفی زاده: من دوست داشتم مادران در این برنامه به سه نکته برسند. اول اینکه بدانند تنها فردی نیستند که با یک مشکل مواجه شده‌اند. فکر می‌کنم یکی از بدیهی‌ترین فواید این برنامه همین بود که از مسائل روتین مادران به گونه‌ای حرف زدیم که همه مادران متوجه مشکلات مشترک یکدیگر شدند. مثلاً اینکه بچه‌ها زیاد گیم بازی می‌کنند و یا نمی‌توان آنها را سرگرم کرد دغدغه بسیاری از مادران است و ما پیام‌های زیادی داشتیم که تایید می‌کردند که با این برنامه متوجه شدند مشکلاتشان شخصی نیست و مادران دیگر هم مشکلات مشابه را دارند.

نکته دوم نسبت به سوال‌های مادران بود؛ خیلی از سوال‌های مادران نسبت به فرزندان‌شان جواب مشخص ندارد بسیاری از دغدغه‌ها بی‌جواب هستند و کسی نمی‌تواند پاسخ درستی برای آنها داشته باشد و مادران باید این را هم متوجه می‌شدند.

نکته سوم هم این بود که هدفی داشتیم که مادران بتوانند از دل این گفت‌وگوها و بحث‌ها به جواب و نسخه شخصی خود در تربیت فرزندان برسند.

* فکر می‌کنید در جامعه کنونی پدران چقدر می‌توانند در این فرایند تربیت فرزند نقش داشته باشند؟

مصطفی زاده: فکر می‌کنم ما مامان‌ها خیلی وقت‌ها پدران را دست کم می‌گیریم و راستش در همین برنامه به این نتیجه رسیدم که خیلی وقت‌ها آنطور که من درگیر رابطه پدر و فرزندی هستم دیگران چنین چالشی ندارند و دوست داشتم ببینم دیگر مادران در این زمینه چه کرده‌اند. مثالی بزنم که در یکی از روزهایی که برای کاری از منزل بیرون رفته بودم خیلی دغدغه فرزندانم را داشتم. مادران هم در چنین اوقاتی خیلی نگرانی دارند که الان کودکشان چه غذایی می‌خورد یا پدر چطور آن‌ها را کنترل می‌کند و درگیر سوالاتی مشابه بودم.

من مایه ماکارونی را آماده کرده بودم و دستور پخت ماکارونی را با جزئیات کامل نوشته بودم تا همسرم بداند برای بچه‌ها چطور غذا بپزد با این حال خیلی امیدی نداشتم که چطور غذا را درست می‌کند. (می‌خندد) وقتی به خانه برگشتم دیدم شرایط به حالت عادی و طبیعی است و بچه‌ها با هیجان می‌گویند که «مامان ماکارونی بابا خیلی خوشمزه‌تر از غذای تو بود» و متوجه شدم مایه ماکارونی را چرب‌تر کرده است و یا کمتر از من در آن گوشت زده است و همان گونه که بچه‌ها دوست داشته‌اند غذا پخته است و خلاصه مشخص شد دست‌پخت همسرم از من بهتر است (می‌خندد) فکر می‌کنم خیلی وقت‌ها ما پدران را دست کم می‌گیریم.

دغدغه‌های «مامان‌ها» از ناگفته‌ها/ باباها را خیلی دست کم نگیرید!

* درباره مشارکت سفیرفیلم و فیلم‌گردی در تولید این برنامه تلویزیونی هم توضیح می‌دهید؟

سعید ابراهیمی: بهتر بود که تهیه‌کننده برنامه اینجا بود و توضیح می‌داد، اما باید بگویم سفیرفیلم مجری طرح بود و حمایت‌های این مجموعه باعث قوام کار شد. خصوصاً با توجه به اینکه پیش تولید برنامه طولانی شد و بیش از یک برنامه عصرگاهی روتین هزینه داشت.

در حین پخش هم فیلم‌گردی حضور داشت. حتماً می‌دانید که اغلب مشارکت‌کننده‌ها و اسپانسرهای چنین برنامه‌هایی، اپلیکیشن‌ها یا محصولاتی مثل ظروف آشپزخانه و صنایع غذایی هستند درحالیکه تمایل ما این نبود. به ما پیشنهاد شد مشارکت با برنامه به این شکل باشد که بخشی از حق پخش برنامه واگذار شود و ما هم دیدیم این اتفاق می‌تواند الگوی خوبی باشد. به ویژه که فیلم‌گردی محتوای مناسب و دغدغه‌مندی دارد و حتی فکر می‌کنیم این الگو می‌تواند در برنامه‌های دیگر هم تجربه شود تا برنامه‌های باکیفیت‌تری تولید شود.

دغدغه‌هایی را مطرح می‌کردیم که پیش از این اصلاً درباره آنها حرفی زده نشده است و از جنس دغدغه‌های کلیشه‌ای نیست * در عین حال فکر می‌کنید این برنامه توانست نگاه جدیدی را ارائه دهد؟

مصطفی‌زاده: موضوع این برنامه خیلی جدید بود. ما دغدغه‌هایی را مطرح می‌کردیم که پیش از این اصلاً درباره آنها حرفی زده نشده است و از جنس دغدغه‌های کلیشه‌ای نیست. حتی درباره موضوعاتی مثل مادران شاغل که بارها به آنها پرداخته شده است نگاه متفاوتی داشتیم. برنامه‌های زیادی به طور مثال در باب این مساله که «شاغل بودن بهتر است یا خانه دار بودن» ساخته شده است درحالیکه ما اصلاً به این سوال کاری نداشتیم و رویکردمان این است که هرکسی در وضعیتی که دارد چطور می‌تواند فرزندش را بهتر تربیت کند. از این جهت فکر می‌کنم که بله، توانستیم.

* فکر می‌کردید برنامه در همین فصل اول با این بازخورد از سوی مادران مواجه شود؟

مصطفی زاده: من مقیاس بازخورد برنامه‌های تلویزیونی را نمی‌شناختم و هنوز هم نمی‌شناسم چون مخاطب حرفه‌ای تلویزیون نیستم و حتی «کتاب باز» را هم که در یک بخش آن حضور دارم به صورت پادکست گوش می‌دهم. هنوز هم به جز بخش‌هایی از برنامه که در فضای مجازی عرضه می‌شود و مردم نسبت به آنها نظر می‌دهند در جریان بازخوردها در دیگر فضاها نیستم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار هنری

۲۱ حامی فلسطین در نمایش‌های خیابانی نیویورک دستگیر شدند

۲۱ حامی فلسطین در نمایش‌های خیابانی نیویورک دستگیر شدند
2024-11-29T14:00:36+03:30
در نمایش های خیابانی روز شکرگزاری در نیویورک ۲۱ حامی فلسطین دستگیر شدند.

بازگشت بازیگر باسابقه به تئاتر با همراهی بهنوش طباطبایی

بازگشت بازیگر باسابقه به تئاتر با همراهی بهنوش طباطبایی
2024-11-29T13:33:56+03:30
گلچهره سجادیه و بهنوش طباطبایی بعد از سال‌ها دوری از تئاتر با اثری جدید از جلال تهرانی با نام « بونکر ۲/ شکارچی و قطار» به صحنه برمی‌گردند.

اعلام مستندهای بلند بخش بین‌الملل «سینماحقیقت»

اعلام مستندهای بلند بخش بین‌الملل «سینماحقیقت»
2024-11-29T11:33:56+03:30
فیلم‌های مستند بلند بخش بین‌الملل هجدهمین جشنواره فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند.

بیننده اجرای ویژه یک نمایش باشید

بیننده اجرای ویژه یک نمایش باشید
2024-11-29T11:07:17+03:30
نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» با قرار دادن یک نوبت ‌ویژه اجرا و تغییر ساعت نمایش، میزبان مخاطبان در پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب خواهد بود.

کارگردان «ساکورای کاغذی»: سطحی‌نگری و تساهل آفت جدی برای تئاتر متفکر است

کارگردان «ساکورای کاغذی»: سطحی‌نگری و تساهل آفت جدی برای تئاتر متفکر است
2024-11-29T11:07:16+03:30
کارگردان نمایش «ساکورای کاغذی» با اشاره به اینکه در این نمایش به مساله فقدان و غم از دست دادن عزیزان می‌پردازد درباره چالش‌های اجرا در شرایط امروز تئاتر گفت.

«فقط کمدی؟» و «نقدِ نقد» روی میز «هفت»

«فقط کمدی؟» و «نقدِ نقد» روی میز «هفت»
2024-11-29T10:40:36+03:30
بیست و نهمین قسمت از برنامه «هفت» با گفتگوی ویژه «فقط کمدی؟»، پرونده ویژه «نقدِ نقد» و نقد یک فیلم سینمایی شامگاه جمعه نهم آذر از شبکه نمایش پخش می‌شود.

حضور علی لاریجانی در ترکیب جدید هیئت امنای صندوق اعتباری هنر

حضور علی لاریجانی در ترکیب جدید هیئت امنای صندوق اعتباری هنر
2024-11-29T10:00:36+03:30
اعضای جدید هیئت امنای صندوق اعتباری هنر از نهادهای حمایتی تحت پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند.

تلاش یک گروه جهادی برای جلوگیری از سقط جنین مستند شد

تلاش یک گروه جهادی برای جلوگیری از سقط جنین مستند شد
2024-11-29T08:40:36+03:30
مستند «بی تو هرگز» به کارگردانی مریم فرهنگ ماجرای خانواده‌هایی است که در اثر فقر، اعتیاد و یا بیکاری قصد دارند جنین خود را سقط کنند.

نمایش ۲ مستند پرتره از ۲ نقاش معاصر در موزه سینما

نمایش ۲ مستند پرتره از ۲ نقاش معاصر در موزه سینما
2024-11-29T07:47:16+03:30
مستندهای «پروانه اعتمادی» و «پرویز کلانتری» از نقاشان معاصر توسط موزه سینما نمایش داده می‌شود.

محمدرضا هدایتی و مرجانه گلچین «فرمول عشق» را کشف می‌کنند!

محمدرضا هدایتی و مرجانه گلچین «فرمول عشق» را کشف می‌کنند!
2024-11-29T07:33:56+03:30
فیلمبرداری فیلم سینمایی «فرمول عشق» با بازی محمدرضا هدایتی و مرجانه گلچین به پایان رسید.

فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل‌وسوم منتشر شد

فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل‌وسوم منتشر شد
2024-11-28T15:40:37+03:30
فراخوان بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران چهل و سومین جشنواره فیلم فجر منتشر شد.

بازیگران درجه یک بریتانیایی در سریال گای ریچی جمع شدند

بازیگران درجه یک بریتانیایی در سریال گای ریچی جمع شدند
2024-11-28T15:40:36+03:30
تام هاردی، هلن میرن و پیرس برازنان در سریال گای ریچی نقش‌آفرینی می‌کنند.

«خانه عروسک: قسمت دوم» ۲ اجرایی شد

«خانه عروسک: قسمت دوم» ۲ اجرایی شد
2024-11-28T14:07:16+03:30
در روزهای پایانی اجرا نمایش «خانه عروسک: قسمت دوم» به کارگردانی آشا محرابی در تالار چهارسوی تئاتر شهر ۲ اجرایی شد.

آغاز «من‌کشی» در عمارت نوفل لوشاتو

آغاز «من‌کشی» در عمارت نوفل لوشاتو
2024-11-28T13:40:36+03:30
اجرای نمایش «من‌کشی» با کارگردانی مشترک مریم رادپور و سلیم ثنایی در عمارت نوفل لوشاتو آغاز شد.

«دشت می‌خواند» موفق به کسب جایزه از جشنواره یوکی شد

«دشت می‌خواند» موفق به کسب جایزه از جشنواره یوکی شد
2024-11-28T12:20:36+03:30
فیلم کوتاه «دشت می‌خواند» به نویسندگی و کارگردانی گیتا فیضی، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم از جشنواره یوکی اتریش شد.

مروری بر زندگی و آثار مارکو گریگوریان در موزه هنرهای معاصر تهران

مروری بر زندگی و آثار مارکو گریگوریان در موزه هنرهای معاصر تهران
2024-11-28T12:07:18+03:30
نمایشگاه «مروری بر زندگی و آثار مارکو گریگوریان» دوشنبه ۱۲ آذر در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح می‌شود.

اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران

اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران
2024-11-28T12:07:17+03:30
با همکاری مشترک موزه دانشگاه مورسیای اسپانیا و گالری خانه هنر حسام اولین رویداد مشترک نقاشی ایرانی و خوشنویسی در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

تصویر «امید» در بهارک

تصویر «امید» در بهارک
2024-11-28T12:07:17+03:30
نمایشگاه گروهی نقاشی «امید» با نمایشگاه گردانی فاطمه شعرانی در نگارخانه بهارک برگزار می‌شود.

اصغر همت: نقش منفی وجود خارجی ندارد

اصغر همت: نقش منفی وجود خارجی ندارد
2024-11-28T12:07:16+03:30
کارگاه آشنایی با اهمیت تنفس صحیح و تسلط بر بدن در بازیگری و تاثیر آن بر صدا و بیان با حضور اصغر همت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون عصر روز چهارشنبه ه...

شارون استون: آمریکایی‌ها نادان و متکبر هستند

شارون استون: آمریکایی‌ها نادان و متکبر هستند
2024-11-28T12:07:16+03:30
شارون استون گفت مردم آمریکا ساده لوح، نادان و متکبر هستند که موجب پیروزی دونالد ترامپ شدند.

«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید

«قضیه تفنگ چخوف» به کرمان رسید
2024-11-28T11:53:56+03:30
نمایش «قضیه تفنگ چخوف» به کارگردانی اشکان پیردل زنده برای ۲ روز در کرمان روی صحنه می‌رود.

انتشار شماره جدید «سینما رسانه»

انتشار شماره جدید «سینما رسانه»
2024-11-28T10:33:56+03:30
سری جدید مجله فرهنگی هنری «سینما رسانه» منتشر شد.  

«ساز من» به یاد بابک بیات شنیدنی می‌شود

«ساز من» به یاد بابک بیات شنیدنی می‌شود
2024-11-28T10:20:37+03:30
رادیو صبا به مناسبت سالگرد درگذشت بابک بیات برنامه موسیقی‌محور «ساز من» را به یاد بابک بیات راهی آنتن می‌کند.

فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل وسوم منتشر شد

فراخوان مسابقه تبلیغات فجر چهل وسوم منتشر شد
2024-11-28T10:20:36+03:30
فراخوان بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران چهل و سومین جشنواره فیلم فجر منتشر شد.

افتتاح جشنواره تئاتر مقاومت در جوار مزار حاج قاسم سلیمانی

افتتاح جشنواره تئاتر مقاومت در جوار مزار حاج قاسم سلیمانی
2024-11-28T10:07:16+03:30
مراسم افتتاحیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت هشتم آذر در جوار مزار شهید سپهبد حاج قاسم‌ سلیمانی در کرمان برگزار شد.

فراز و فرودهای «جوکر» از لودگی مردانه تا ظرافت طنز زنانه

فراز و فرودهای «جوکر» از لودگی مردانه تا ظرافت طنز زنانه
2024-11-28T08:47:16+03:30
یک فعال رسانه با اشاره به «جوکر» مردان و زنان از ظرافت‌ها و خلاقیت زنان در بخش زنانه گفته و در مقابل انتقاد کرده است که بخش مردان از این هنرمندی‌ها خالی‌ است.

روایت یک نقاش از سیدحسن نصرالله و تصویر ذهنی‌اش از فلسطین و لبنان

روایت یک نقاش از سیدحسن نصرالله و تصویر ذهنی‌اش از فلسطین و لبنان
2024-11-28T08:33:56+03:30
صدیقه سلمان هنرمند نقاش با بیان اینکه تصویر ذهنی‌اش از فلسطین و لبنان را در اثرش ترسیم کرده است، عنوان کرد در این نقاشی بر نقش کلیدی سیدحسن نصرالله در جبهه م...

برگزاری جشنواره‌ای که به اقتباس در تئاتر می‌پردازد

برگزاری جشنواره‌ای که به اقتباس در تئاتر می‌پردازد
2024-11-28T08:07:16+03:30
دبیر نخستین جشنواره ملی «تئاتر اقتباس» اعلام کرد که این رویداد روی اقتباس از ادبیات کهن و معاصر ایران زمین در تئاتر متمرکز است.

ماجرای کشف یک گنج مدفون شده و دردسرهای یک سوژه غیرقانونی

ماجرای کشف یک گنج مدفون شده و دردسرهای یک سوژه غیرقانونی
2024-11-28T07:53:56+03:30
حسام اسلامی کارگردان «رویاباف و قاضی» با اشاره به سوژه متفاوت مستند عنوان کرد که همکاری با تهیه‌کننده بین‌المللی به فیلمساز فرصت می‌دهد تا به پخش بین‌المللی ...

توضیح روابط عمومی ساترا درباره توقف انتشار برنامه «اکنون»

توضیح روابط عمومی ساترا درباره توقف انتشار برنامه «اکنون»
2024-11-27T19:40:37+03:30
روابط عمومی ساترا توضیحاتی را درباره برنامه «اکنون» و واکنش مدیرعامل فیلیمو منتشر کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)