میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، جلسه ۴۸۶ شورای نظارت بر سازمان صداوسیما به ریاست حجت الاسلام محسنی اژهای و با حضور اعضای شورای نظارت با موضوع بررسی عملکرد مالی و بودجهای سال ۱۳۹۹ و نیز پیشبینیهای برنامهای و بودجهای سال ۱۴۰۰ سازمان صداوسیما با حضور معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، مدیرکل بازرگانی و رئیس مرکز طرح و برنامه سازمان صداوسیما در محل دبیرخانه شورای نظارت برگزار شد.
در این جلسه مسئولین حوزههای مالی و برنامه و بودجه سازمان صداوسیما کمک و مساعدت به ایجاد رونق در تولید و بهبود کسب و کار را با توجه به سال جهش تولید و تأکیدات مقام معظم رهبری از جمله سیاستگذاریهای جدید مدیریت پخش آگهیهای بازرگانی عنوان کردند.
در این راستا از ابتدای سال جاری پخش پیامهای بازرگانی که هم موجب افزایش تولید و هم کمک به ایجاد اشتغال و کارآفرینی شود در دستور کار قرار گرفته است که در نتیجه این اقدامات با پخش آگهیهای کارخانجات و صنایع، تعدادی از کارخانجات که تعطیل شده بود رونق گرفته و هم چنین اقبال مردم به استفاده از محصولات آنها افزایش پیدا کرده است.
با پخش پرحجم آگهیهای بازرگانی محصولات داخلی گرایش به استفاده از لوازم خانگی داخلی افزایش پیدا کرده، سهم سبد خانوارها از مصرف لبنیات افزایش پیدا کرده و موجب توسعه فعالیتهای موسسات آگهی دهنده شده است.
همچنین با سیاستگذاریهای انجام شده سهم تبلیغ محصولات و لوازم صنعتی و فنی نسبت به خدمات افزایش پیدا کرده است.
در این جلسه برخی از برنامههای پیشنهادی سال ۱۴۰۰ سازمان از جمله اینکه: سازمان صداوسیما قصد دارد تا سهم پخش آثار انیمیشن ایرانی به داخلی را به سه چهارم افزایش دهد و حدود ۷۰۰ قسمت سریال نیز برای باکسهای شبانه در نظر بگیرد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
علاوه بر این تولید و پخش برنامههای جذاب و پرمخاطب فعلی شبکهها ادامه پیدا خواهد کرد و نسبت به تقویت سیگنال رسانی به ویژه افزایش سرانه دریافت HD اقدامات لازم انجام خواهد شد.
اعضای شورای نظارت پس از استماع گزارشات فوق و برنامههای حوزه مالی و بودجهای سازمان، رونق تولیدات رسانه ملی بویژه در حوزه نمایشی و بهبود کیفیت آثار را خواستار شده و بر ضرورت افزایش برنامههای جذاب و پرمخاطب تأکید کردند.
در ادامه اعضای شورا بیان کردند که با توجه به رقابت رسانهای، شایسته است مدیران بخشهای مختلف رسانه ملی مستمراً مناسب با نیاز و ذائقه مخاطب برنامههای گوناگون و متنوع در موضوعات و ساختارهای مختلف خصوصاً در موضوعات اجتماعی و خانوادگی بویژه برنامههای مفرح و شاد تولید و پخش کنند.
نمایندگان قوای سهگانه در شورای نظارت رعایت برخی شئون اجتماعی و فرهنگی در پخش آگهیهای بازرگانی و پرهیز از اغراق و افراط را مهم برشمردند و اعتماد مردم به صداوسیما را یک اصل خدشه ناپذیر دانستند که میبایست در تمامی اقدامات و برنامهها مورد عنایت جدی قرار گیرد.
اعضای شورای نظارت مدیریت صحیح مالی و استفاده بهینه و مطلوب از امکانات و نیروی انسانی و افزایش بهرهوری و همچنین رضایتمندی مردم از برنامههای سازمان صداوسیما و کارکنان رسانه ملی از دستاندرکاران را اصلی مهم و اساسی دانستند.
منبع : خبرگزاری مهر
خودداری اپل از همکاری مجدد با جرج کلونی و برد پیت در «گرگها»
«شوق پرواز» به کلک خیال رسید
نمایش آثار ۶۰ هنرمند در گالری کوشک باغ هنر
بررسی چالشهای تأمین بودجه آموزش و پرورش در«پرسشگر»
پخش برنامه سروش صحت از ۶ آذر
اجرای نوانمایش «جیمنون» در برج میلاد
آغاز پخش فصل جدید «جشنواره قرآنی صد» از امروز
نتانیاهو و گالانت زندانی در میدان فلسطین
فرزاد موتمن: «لاتبازی» فضای سینمای اجتماعی را در بر گرفته است
«در آغوش درخت» یک جایزه جهانی گرفت
برگزاری آیین یادبود زینب علیپور طهرانی در مسجد بلال صداوسیما
شب یادبود احمد آقالو توسط «خانه عروسک: قسمت دوم» برگزار شد
معرفی آثار راه یافته در بخش خیابانی جشنواره تئاتر «سودای عشق»
آغاز نخستین همکاری مشترک «کماکان» و «ایستگاه»
فرزاد موتمن: لاتبازی فضای سینمای اجتماعی را در بر گرفته است
«مارمولکایa+b+c/d» به صحنه میآید
همکاری سه هنرمند موسیقی در تولید پروژهای به افتخار «نیما»
بیتا فرهی عرصه سینما و زندگی را باشکوه ترک کرد
«آذر هفت صبح» از ۷ آذر اکران میشود
انتشار اولین تصویر سعید آقاخانی و آناهیتا افشار در «خاتی»
«به زور» وارد تئاتر لبخند میشود!
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی تغییر کرد
علیرضا خمسه: کمدی ما زمینگیر شده است
نقشهای کلیدی در شکلگیری انقلاب مشروطه تماشایی شد
«آنارشی» به یونان میرود
«حِرمان» ۲ زندانی جرایم مالی را آزاد کرد
بشیر حسینی چگونه مجری برنامه کتابی شبکه سه شد؟
دیدن «آدامر» به مدت ۲۰ شب در خانه نمایش دا
اسپایک لی رئیس هیئت داوران جشنواره دریای سرخ عربستان شد
پیشنهادهای یک پژوهشگر برای موسیقی؛ زمان کمی داریم!