میرنیوز

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو»

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو» 2020-11-26T14:16:31+03:30

خبرگزاری مهر -گروه هنر- عطیه مؤذن: «هفت روز سیما» عنوان بسته خبری-تحلیلی ویژه‌ای است که در پایان هر هفته به بازخوانی اهم تحولات خبری مرتبط با متن و حاشیه تولیدات صداوسیما و اتفاقات پیرامونی آن در طول هفته می‌پردازد.

در این بسته خبری هفتگی تلاش کردیم در کنار خبرهای رسمی فعالیت برنامه‌سازان و مدیران سیما، نیم‌نگاهی به حواشی رسانه‌ای و حتی شایعاتی که به‌رغم غیررسمی بودن می‌توانستند در اخبار مرتبط با سیما تأثیرگذار باشند هم داشته باشیم.

امروز پنجشنبه ششم آذر ماه می‌توانید با شصت و دومین بسته خبری «هفت روز سیما» در مرور متن و حاشیه اتفاقات تلویزیون و خارج از تلویزیون در هفته‌ای که گذشت، با ما همراه شوید.

چهره هفته؛ سیامک انصاری و جواد رضویان

شاید این هفته تلویزیون بیش از همه روزهای دیگر اتفاقات نابهنگام و حاشیه‌های مختلفی تجربه کرد که هر یک به چهره یا شخصیتی می‌رسد که می‌توانست در این آیتم هفتگی بررسی شود. از چهره‌هایی که تلویزیون از دست داد تا مجریانی که حاشیه‌سازی‌های معمول آنتن را رقم می‌زنند و یا کارگردانی که یک بار دیگر با قهر از تلویزیون برجسته شد و چهره‌های دیگری که حتی بدون مرور نام‌هایشان انتظار می‌رود هر از گاهی از آن‌ها بنویسیم، اما اتفاقاً این بار دو چهره‌ای انتخاب شدند که «سکوت» شان برایمان مهم بود.

سیامک انصاری و جواد رضویان که اخیراً دستپخت مشترک آن‌ها با عنوان «صفر ۲۱» روی آنتن شبکه سه رفت، برای اولین بار در یک همکاری مشترک قرار بود مدتی مردم را با سریال طنزشان شاد کنند. پس هم کارگردانی کردند و هم هر دو بازیگران این سریال شدند. بازیگرانی که مخاطب با هر دویشان خاطره‌های بسیاری داشت؛ از طنزهای نود شبی مهران مدیری تا سریال‌های کمدی‌ای که طی چند دهه روی آنتن رفته است و هر یک جذابیت‌هایی برای همراه کردن مخاطب با خود داشتند. «صفر ۲۱» هم از ابتدا با همین رویکرد که قرار است خاطره طنزهای نود شبی را زنده کند خبری شد.

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو»

در عین حال نه تنها این خاطره زنده نشد که مخاطب هر بار با توقع طنازی و یک کمدی مفرح به تماشای آن می‌نشست و آنچه نصیبش می‌شد قصه‌هایی روتین با تک شوخی‌هایی بود که از فرط تکرار در شبکه‌های اجتماعی تلگرامی و حتی آیتم‌های اینستاگرامی هیچ خنده‌ای بر لب نیاورد و گاه فقط موجب حیرت شد.

حتی برخی قسمت‌ها مثل حضور در باشگاه ورزشی که آن هم از ویدئوهای یک باشگاه ورزشی ایده گرفته شده بود بیشتر خود بازیگران را به خنده انداخت تا مخاطب را!

داستان سریال هم آنقدر بی‌رمق برای کشش قصه بود که ایده طنز ۹۰ شبی در ۲۵ قسمت به پایان رسید و حتی برای بسیاری سوال شد که فصل‌های بعدی این مجموعه با این میزان از کیفیت چگونه قرار است ادامه پیدا کند.

در همین مدت برخی بازیگران سریال و حتی نویسندگان گفتگوهای مختلفی با رسانه‌ها داشتند و در مقام پاسخگویی نسبت به خروجی‌ای که روی آنتن رفت برآمدند. از بازیگری که همان ابتدا گفت نباید این سریال با آثار مهران مدیری مقایسه شود تا همین اواخر که سیاوش طهمورث اعتراض کرد که فیلمنامه‌ای که خوانده با آنچه روی آنتن رفته، متفاوت بوده است.

و در تمام این مدت رسانه‌ها منتظر بودند تا خود رضویان و سیامک انصاری به عنوان کارگردانان و سازندگان سریال توضیحی، تشریحی یا حتی بهانه و عذری در باب آنچه ساخته‌اند ارائه کنند اما دریغ از حتی یک پست اینستاگرامی. این سکوت پایان‌بندی مناسبی برای تجربه مشترک دو بازیگر محبوب در قاب سیما نیست.

حاشیه هفته؛ رئیس صداوسیما و یک جمله شفاف‌سازی نشده

«صداوسیما در راس اعتماد مردم قرار دارد» این جمله رئیس صداوسیما این هفته سر و صدای زیادی به پا کرد و از آن‌سوی مرزها تا همین حوالی رسانه‌های مختلفی به آن واکنش نشان دادند. حتی در شبکه‌های اجتماعی هم برخی از نخبگان و کارشناسان و مردم عادی از زاویه‌های مختلفی این جمله را بررسی کردند. عده‌ای هم آن را به شوخی رئیس صداوسیما تعبیر کرده و حتی نقدهای تندی را نشان دادند.

از همه مهمتر اینکه رئیس صداوسیما این گزاره را براساس نظرسنجی‌ها مطرح کرده بود و اینگونه به آن قوت بخشیده بود که «آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که رسانه ملی جایگاه ویژه‌ای میان مردم هم از منظر اعتماد عمومی و هم میزان مراجعه و علاقمندی دارد»

هرچند علی عسکری در جملات بعدی از میزان مراجعه و علاقمندی به صداوسیما هم گفت و شاید این جملات بیشتر می‌توانست براساس آمارهای خود صداوسیما مورد تحلیل و ارزیابی و نقد قرار بگیرد اما آنچه دستخوش قضاوت‌های مخاطب شد همان گزاره اولیه رئیس صداوسیماست که بیشتر برای مخاطب به ابهام‌ها دامن زد.

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو»

شاید بهتر بود علی عسکری یا حتی صداوسیما در کنار جملات کلی و غیرقابل ارزیابی‌ای چون «صداوسیما در راس اعتماد مردم قرار دارد» که نیاز به توضیح و مشخص کردن محورهای این اعتماد دارد باب گفتگو و گفتمان در این باره را هم باز می‌کرد تا دستخوش تایید و تکذیب‌های مطلق قرار نگیرد.

به طور مثال با یک فرض اولیه بسیاری از مردم شاید حتی بیشتر از خبرگزاری‌های رسمی از رسانه ملی انتظار داشته باشند که اخبار دست اول حوادث طبیعی، اتفاقات اجتماعی، فساد اقتصادی و حتی درگذشت چهره‌ها را پوشش دهد. مثلاً ترجیح می‌دهند به محض شنیدن خبر ناخوشایند درگذشت یکی از چهره‌ها شبکه‌های سیما را بالا و پایین کنند و با حتی دیدن یک زیرنویس شبکه خبر نسبت به قطعیت و حتمیت ماجرا اطمینان حاصل کنند. این حتماً سویه‌ای از «اعتماد» را شامل می‌شود.

ویا چند ماه پیش بود که جمله‌ای در رسانه ملی باعث شد مردم نسبت به سلامتی شیر احساس خطر کنند و طبق آمار فروش شیر با افت و رکود محسوسی مواجه شود. اینها شاید حداقلی‌ترین مثال‌ها برای رجوع و میزان تأثیرپذیری و اعتماد مردم به رسانه ملی باشد و اتفاقاً صداوسیما می‌تواند با باز گذاشتن فضای گفتمانی در راستای «آن چه معتقد است» یا «آن چه هست» به «آن چه باید باشد» هم نزدیک‌تر شود.

صداوسیما نهاد عریض و طویلی که بارها حتی مخالفانش به تاثیرگذاری آن صحه گذاشته‌اند و قطعاً بیش از اینها می‌تواند وارد میدان بازی برای جذب اعتماد سازی و رجوع مخاطبان شود حتی با شفاف سازی نسبت به آنچه می‌گوید. چندی پیش هادی حجازی‌فر که با فیلم‌های همین چند سال اخیر توانست ستاره‌ای در میان بازیگران سینما شود با حضور در برنامه تلویزیونی «نقد سینما» بیان کرد که «بر خلاف چیزهایی که خودم در دوره‌ای می‌گفتم کاملاً اعتقاد دارم که تلویزیون به شدت بیننده دارد…» و مثال می‌زد که چطور بعد از این همه فیلم سینمایی او را در دوره افتاده‌ترین روستاها به واسطه یکی دو سریال تلویزیونی‌اش می‌شناسند.

قطعاً این رسانه ظرفیت مهمی برای تأثیرگذاری جمعیت ۸۰ میلیونی دارد و می‌تواند با فراتر رفتن از یک گزاره تک جمله‌ای، باب گفتمان درباره آن را هم باز کرد تا در فضایی غبارآلود مورد بررسی قرار نگیرد؛ تأثیرگذاری و دامنه نفوذی که امروز رسانه ملی دارد، نباید به واسطه طرح ادعاهایی کلی، باب انتقاد و گفتگو درباره نقاط ضعف این رسانه مهم را مسدود کند.

نکته هفته؛ بازی تبلیغاتی!

همان قدر که دو آیتم پیش تر گفتیم از سکوت عجیب سازندگان «صفر بیست و یک» و همچنین سیامک انصاری گفتیم حالا باید به نقش پررنگ او در یک آگهی تلویزیونی اشاره کرد که این روزها واکنش‌های انتقادی و طنازانه بسیاری از کاربران فضای اجتماعی را به دنبال داشته است. به ویژه که حضورش در تبلیغات با شخصیت واقعی او و درست بعد از سریالش که آنجا هم شخصیتی رئال داشت همراه شده است.

فراتر از سیامک انصاری که جدیدترین حضور یک بازیگر در تبلیغات تلویزیونی است هنوز دو قطبی پررنگی نسبت به حضور چهره‌ها در وادی تبلیغات دیده می‌شود. حضور بازیگران هر بار مورد نقدها و بازخوردهای مختلفی قرار می‌گیرد.

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو»

فرقی هم ندارد که نوید محمدزاده بازیگر سینمای ایران باشد که اساساً ارتباطی با تلویزیون و سریال و حتی یک ساعت مهمانی دورهمی های برنامه‌هایش را ندارد یا بازیگری که مدت هاست با این رسانه کار نمی‌کند همچون محسن کیایی بلکه هر بار دو قطبی دفاع و انتقاد به حضور بازیگران در تبلیغات تلویزیونی پررنگ‌تر می‌شود.

دو قطبی‌ای که یک طرف آن معتقد است بازیگر شأنی دارد که نباید آن را به راحتی در تبلیغات تجاری و آگهی بازرگانی به حراج بگذارد و طرف دیگر آن با استناد به همین رویه در مدیوم جهانی آن و حتی برای چهره‌هایی در حوزه سینما، ورزش، موسیقی و عرصه‌های پول‌سازی که شاید نیازی هم به وجه مالی تبلیغات نداشته باشند از این مقوله دفاع می‌کند.

هرچند این روزها دلیل دیگری هم بر می‌شمارند که در این اوضاع کرونایی و بلاتکلیفی و تعطیلی پروژه‌های سینمایی بازیگران هم بیشتر به تبلیغات روی می‌آوردند و آن را هم مزید بر علت پرکار شدن بازیگران در میدان بازی جدیدشان می‌دانند. با این حال در همین شرایط آنها که شانس کمتری دارند و اتفاقاً شاید نیاز بیشتری هم به حضور در پروژه‌های تبلیغاتی داشته باشند بازیگران کمتر چهره‌ای هستند که اتفاقاً ورودی هم نداشته‌اند.

اتفاق هفته؛ خداحافظی با اولین روحانی سلبریتی سیما

شاید برای بچه‌های الان کمی عجیب باشد که بدانند زمانی که هنوز عمو پورنگ و عمو قناد و اصلاً هیچ عمو و خاله‌ای در تلویزیون نبود یک روحانی توانست هم معلم بچه‌ها باشد هم عمو هم تلاش کرد جای خیلی از دل‌خوشی‌های نداشته کودکانی را بگیرد که یا در انقلاب یا جنگ یا از دست دادن‌ها و تلخی‌های روزهای به جا مانده از این دوران‌ها، روزگار سپری می‌کردند.

عمو راستگو؛ که تلاش می‌کرد هم درس دین بدهد و هم دنیا و اصلاً معتقد نبود این دو باید جدای از هم باشند و برای همین هم بود که خودش مبتکر خیلی از برنامه‌های تعلیم و تربیت ویژه کودکان شد تا بتواند در فضایی مفرح و سرگرم کننده درس‌های جدی و رسمی نظام آموزشی و تربیتی باشد. شاید البته باز هم برای این بچه‌ها عجیب باشد که همه بار این تعلیم مفرح و تربیت‌های سرگرم کننده را یک روحانی به دوش می‌کشید که شاید حتی از طرف طیفی از هم صنف‌هایش در زمان خود طرد یا نکوهش هم می‌شد.

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو»

حجت الاسلام محمدحسن راستگو از اولین روحانیونی است که توانست با خلاقیت‌هایش به یک جایگاه ویژه برسد و به این ترتیب خاطره جمعی چند نسل را رقم بزند. شاید این روزها اگر طی این چند دهه بخواهیم روحانیون محبوب و مشهور و به نوعی سلبریتی شده تلویزیون را مرور کنیم تعدادشان به انگشت‌های دو دست هم نرسد و اتفاقاً همین است که ارزش مضاعفی بر اهتمام این روحانیون در خلاقیت‌های به کار گرفته شان برای انتقال پیام و پایین آمدن از منبرها برای در ارتباط دو سوریه و در سطح مخاطب است. در کنار راستگو، حجت الاسلام قرائتی که سال‌هاست پرمخاطب‌ترین روحانی تلویزیون است یا روحانیون دیگری هم بوده‌اند که بارها توانسته‌اند تلویزیون را به منبرهایی خانگی برای ارتباط با مخاطب بدل کنند.

روحانیونی که اقبال ویژه‌ای در جلب توجه خاص و عام با هم داشته‌اند و حتی همین اواخر حضور یک روحانی در مجموعه نمایشی «بچه محل» یا حضور حجت الاسلام برمایی در مقام مجری برنامه رمضانی یکی دو سالی است که واکنش‌های جالبی را دریافت کرده است.

در همه این سال‌ها البته عمو راستگو کمتر در حد یکی دو برنامه تلویزیونی یا گفتگوهایی در همان فضای خاطره‌انگیز مهمان قاب جادو شد اما در همین هفته و با درگذشت این روحانی یک بار دیگر همه نوستالژی‌های دهه ۶۰ دوباره احیا شد و بسیاری تیترهایی چون «روحانی معروف تلویزیون درگذشت» و یا «عمو راستگو درگذشت» را برگزیدند.

این هفته او تنها چهره مشهور و محبوبی نبود که تلویزیون از دست داد و فقدان چنگیز جلیلوند صدای ماندگار و حنجره طلایی دوبله نیز حسرتی مضاعف بر تلخی این روزهای مردم شد.

تلویزیون هم البته سعی کرد با واکنش‌های رسانه‌ها و مردم در یادبود این دو چهره محبوب شریک شود و حداقل در حد بازپخش آخرین برنامه‌ها و گفتگوهای این دو چهره در کنداکتور برنامه‌ها ادای دینی به آنها نشان داد.

پیشنهاد ویژه؛ مستندی از اسطوره به یاد ماندنی

از شب گذشته تا همین الان خبر درگذشت مارادونا بازیکن قدیمی فوتبال با عناوینی چون «اسطوره»، «قهرمان»، «مارادونای بزرگ»، «دست خدا» و با خاطره‌های بسیاری از مردم عادی و هنرمند و چهره‌های ورزشی و غیرورزشی منتشر شده است.

خاطره‌هایی که خیلی هم به فوتبال دوستی ارتباطی ندارد و حتی ممکن است یک آدم عادی در گوشه‌ای از جهان با یک کار خیلی بی ارتباط به فوتبال باشید که از مارادونا و روحیاتش تاثیر گرفته باشید. از او انرژی گرفته باشید و یا احساس کرده‌اید که مردی از حاشیه نشینی و از فقر به اسطوره تاریخ جهان فوتبال تبدیل شده است و دست به اتفاقات عجیبی زده است دلگرم شده‌اید. از آدمی که آورده و دایره تاثیرگذاری‌اش بر مردمان جهان خیلی فراتر از یک مستطیل سبز بوده است.

جواد رضویان و سیامک انصاری چرا سکوت کردند؟/ تجدید دیدار با «دیه‌گو»

حالا اگر فوتبالی هستید و هنوز هم خاطره برچسب‌های کودکی دهه ۶۰ برایتان تداعی می‌شود یا اگر طعم آدامس‌های آن زمانی زیر زبانتان مزه کرده است و دوباره می‌خواهید زندگی این اسطوره برایتان مرور شود امشب می‌توانید با مستندی از زندگی او همراه شوید.

شبکه مستند به بهانه درگذشت دیه‌گو مارادونا، بازیکن مشهور و برجسته فوتبال آرژانتین مستند «Diego Maradona» را روی آنتن می‌برد.

این مستند جذاب و تماشایی با بیش از ۵۰۰ ساعت فیلمی که هرگز دیده نشده ساخته شده است و زندگی فوتبالیست افسانه‌ای و مشهور آرژانتین یعنی دیگو آرماندو مارادونا را در سال ۱۹۸۰ که در باشگاه ناپولی بازی می‌کرد به تصویر کشیده است.

مستند سینمایی دیه‌گو مارادونا (Diego Maradona) یک مستند بیوگرافی و اسپورت به کارگردانی آصف کاپادیا، مستندساز و فیلم‌نامه‌نویس اهل بریتانیا است. این مستند در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و با بزرگانی همچون مارادونا، پله، خورخه بوروچاگا، کلودیا ویافانیه (همسر سابق مارادونا)، ماریا روزا مارادونا (خواهر مارادونا) و… به مصاحبه و گفتگو پرداخته است.

این مستند امشب (پنج‌شنبه ۶ آذر) ساعت ۱۷:۲۰ روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار هنری

«بی سر و صدا» ساخته شد/ رونمایی از نخستین تصویر پیمان معادی

«بی سر و صدا» ساخته شد/ رونمایی از نخستین تصویر پیمان معادی
2023-09-25T21:28:38+03:30
فیلم سینمایی «بی سر و صدا» ساخته مجیدرضا مصطفوی با پایان فیلمبرداری به زودی وارد مراحل فنی پس از تولید می‌شود.

میزبانی تئاتر شهر و برج آزادی از چند نمایش جشنواره آیینی و سنتی

میزبانی تئاتر شهر و برج آزادی از چند نمایش جشنواره آیینی و سنتی
2023-09-25T21:28:37+03:30
مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و مجموعه تئاتر شهر میزبان چند نشست تخصصی، نمایش ویژه بانوان و نمایش های رادیویی شرکت کننده در بیست و یکمین جشنواره بین المللی نم...

استارت کنسرت های پاپ زده شد/ میزبانی سه خواننده از آذری‌ها

استارت کنسرت های پاپ زده شد/ میزبانی سه خواننده از آذری‌ها
2023-09-25T21:28:37+03:30
فصل تازه کنسرت های موسیقی پاپ با برگزاری سه اجرای زنده سه خواننده این ژانر موسیقایی در سه شهر آذربایجان شرقی آغاز می شود.

زنانی که فرار نکردند و شهید شدند/ مدافعانی که نترسیدند

زنانی که فرار نکردند و شهید شدند/ مدافعانی که نترسیدند
2023-09-25T21:28:37+03:30
نمایش رادیویی «فرشتگان خرمشهر» به کارگردانی صادق وفایی که درباره زنان مبارز و پرستار در زمان مقاومت خرمشهر است هفته اول مهر ۱۳۹۹ همزمان با هفته دفاع مقدس از ...

دست افشانی رادیو صبا در آستانه عید ولایت

دست افشانی رادیو صبا در آستانه عید ولایت
2023-09-25T21:28:37+03:30
رادیو صبا به مناسبت سالروز به امامت رسیدن ولی عصر (عج) ویژه برنامه «دست افشان» را راهی آنتن می کند.

تام هنکس دوباره به فضا می‌رود/ همکاری در یک نمایشگاه فضایی

تام هنکس دوباره به فضا می‌رود/ همکاری در یک نمایشگاه فضایی
2023-09-25T21:28:36+03:30
تام هنکس برای نوشتن و روایت نمایشگاه فضایی چندجانبه در لندن همکاری می‌کند.

ناگفته‌های جنگ در «آرزم» روایت می‌شود/ پرداختن به یک شبهه ۱۰۰ ساله

ناگفته‌های جنگ در «آرزم» روایت می‌شود/ پرداختن به یک شبهه ۱۰۰ ساله
2023-09-25T21:28:36+03:30
کارگردان مجموعه مستند «آرزم» بیان کرد که این مجموعه روایتی از جنگ دارد که تاکنون گفته نشده است.

سینمای رسول ملاقلی‌پور واکاوی می‌شود

سینمای رسول ملاقلی‌پور واکاوی می‌شود
2023-09-25T21:28:36+03:30
نشست تحلیل و بررسی سینمای زنده‌یاد رسول ملاقلی‌پور همزمان با هفته دفاع مقدس در موزه سینما برگزار می‌شود.

از همکاری با کیارستمی تا تجربه «سرهنگ ثریا»/ استعدادهایی که کشف شد

از همکاری با کیارستمی تا تجربه «سرهنگ ثریا»/ استعدادهایی که کشف شد
2023-09-25T21:28:36+03:30
جلیل شعبانی تهیه‌کننده سینما ضمن اشاره به خاطرات خود از سال‌ها فعالیت در انجمن سینمای جوانان از تأثیرگذاری این انجمن در کشف استعدادهای فیلمسازی در سینمای ایر...

۶۱۵ مستند ایرانی متقاضی حضور در «سینماحقیقت» شد

۶۱۵ مستند ایرانی متقاضی حضور در «سینماحقیقت» شد
2023-09-25T21:28:35+03:30
با پایان مهلت ارسال اثر برای حضور در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»، ۶۱۵ مستند ایرانی خواستار حضور در این دوره شد.

فراخوان صندوق اعتباری هنر برای اعضای متقاضی مسکن

فراخوان صندوق اعتباری هنر  برای اعضای متقاضی مسکن
2023-09-25T21:28:35+03:30
با هدف حمایت از تأمین مسکن هنرمندان در مرحله اول، مقدمات اختصاص مسکن در شهر پرند، برای ۵۷۰ نفر از اصحاب فرهنگ و هنر واجد شرایط دریافت مسکن که دارای فرزند هس...

گزارش آماری نمایش‌های تماشاخانه‌ ایرانشهر اعلام شد

گزارش آماری نمایش‌های تماشاخانه‌ ایرانشهر اعلام شد
2023-09-25T21:28:35+03:30
آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌هایی که در نوبت اجرایی مرداد و شهریور ماه ۱۴۰۲ در سالن‌های تماشاخانه‌ ایرانشهر روی صحنه رفتند، اعلام شد.

شایعه بازسازی «راننده تاکسی» برای تبلیغ تاکسی آنلاین رد شد

شایعه بازسازی «راننده تاکسی» برای تبلیغ تاکسی آنلاین رد شد
2023-09-25T21:28:35+03:30
رابرت دنیرو و «اوبر» خبرهای منتشر شده درباره ایفای نقش «راننده تاکسی» توسط این بازیگر برای تبلیغات تلویزیونی بریتانیا را تکذیب کردند.

میزبانی جشنواره «مروارید جاده ابریشم» از سینمای ایران

میزبانی جشنواره «مروارید جاده ابریشم» از سینمای ایران
2023-09-25T21:28:34+03:30
بخش روزهای سینمای ایران در جشنواره بین‌المللی «مروارید جاده ابریشم» تاشکند برگزار می‌شود.

صدای رضا کیانیان «کمدی گمنام» را روایت می‌کند

صدای رضا کیانیان «کمدی گمنام» را روایت می‌کند
2023-09-25T21:28:34+03:30
رضا کیانیان به عنوان صداپیشه به نمایش «کمدی گمنام» به کارگردانی علی اصغری پیوست.

قدردانی از یک عمر فعالیت هنری بهزاد فراهانی در مراسم حافظ

قدردانی از یک عمر فعالیت هنری بهزاد فراهانی در مراسم حافظ
2023-09-25T21:28:34+03:30
در بیست و دومین دوره مراسم سینمایی و تلویزیونی دنیای تصویر (تندیس حافظ) جایزه یک عمر فعالیت هنری به بهزاد فراهانی اهدا و از او قدردانی می‌شود.

مستند «استوار ساقی» ساخته شد/ قصه زندان‌بان مشهور زندان قزل‌قلعه

مستند «استوار ساقی» ساخته شد/ قصه زندان‌بان مشهور زندان قزل‌قلعه
2023-09-25T21:28:34+03:30
مستند «استوار ساقی» درباره زندان‌بان مشهور زندان قزل‌قلعه به کارگردانی میلاد محمدی در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی ساخته می‌شود.

بررسی تاثیر سینمای ژاپن بر موج نو سینمای ایران در جایزه عکس ۵

بررسی تاثیر سینمای ژاپن بر موج نو سینمای ایران در جایزه عکس ۵
2023-09-25T21:28:33+03:30
جشنواره بین المللی جایزه عکس ۵ نشست‌های تخصصی با موضوع سینما را از سوم تا نهم مهر با حضور جمعی از منتقدان و پژوهشگران حوزه سینما در خانه هنرمندان برگزار می‌کند.

«بچه زرنگ» به سینماها می‌آید/ رازهای جنگل اسرارآمیز

«بچه زرنگ» به سینماها می‌آید/ رازهای جنگل اسرارآمیز
2023-09-25T21:28:33+03:30
انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» به تهیه کنندگی حامد جعفری از چهارشنبه این هفته پنجم مهر ماه اکران خود را در سراسر کشور آغاز می‌کند.

معرفی راه‌یافتگان بخش عکس سومین دوره جشنواره «مادر»

معرفی راه‌یافتگان بخش عکس سومین دوره جشنواره «مادر»
2023-09-25T21:28:33+03:30
آثار راه یافته به بخش عکس سومین جشنواره ملی فیلم و عکس «مادر» معرفی شدند.

پوستر «هتل» رونمایی شد/ «کی بهشت رو ول می‌کنه بره جهنم!؟»

پوستر «هتل» رونمایی شد/ «کی بهشت رو ول می‌کنه بره جهنم!؟»
2023-09-25T21:28:33+03:30
در آستانه اکران عمومی کمدی سینمایی «هتل» تازه‌ترین ساخته مسعود اطیابی، پوستر رسمی این فیلم منتشر شد.

بازگشت به تئاتر با «بنگاه تئاترال»/ در تدارک اجرایی ۲ نفره

بازگشت به تئاتر با «بنگاه تئاترال»/ در تدارک اجرایی ۲ نفره
2023-09-25T21:28:32+03:30
محمدهادی عطایی با اشاره به فعالیت های جدیدش در مقام بازیگر و کارگردان از حضور در نمایش «بنگاه تئاترال» به کارگردانی هادی مرزبان از ۹ مهر ماه خبر داد.

فصل اول «ایلستان» تولید شد/ نگاهی به زندگی عشایر ایران

فصل اول «ایلستان» تولید شد/ نگاهی به زندگی عشایر ایران
2023-09-25T21:28:32+03:30
پوستر مجموعه مستند «ایلستان» همزمان با اتمام تولید فصل اول رونمایی شد.

«هایپاور» را با «منصور» مقایسه نکنید!/ انهدام ۸۷ هواپیما در ۲۰ روز

«هایپاور» را با «منصور» مقایسه نکنید!/ انهدام ۸۷ هواپیما در ۲۰ روز
2023-09-25T21:28:32+03:30
تهیه‌کننده فیلم سینمایی «هایپاور» که همزمان با هفته دفاع مقدس در گروه «هنروتجربه» روی پرده رفته است، به انتقادات نسبت به کیفیت این فیلم پاسخ داد.

کنداکتور شبکه امید دفاع مقدسی شد/ پخش «مرحمت» و «صیاد دل‌ها»

کنداکتور شبکه امید دفاع مقدسی شد/ پخش «مرحمت» و «صیاد دل‌ها»
2023-09-25T21:28:31+03:30
مدیر شبکه امید و کودک درباره تغییر کنداکتور این شبکه‌ها در هفته دفاع مقدس توضیحاتی ارائه داد.

انجمن اعتصابی نویسندگان هالیوود با تهیه کنندگان به توافق رسید

انجمن اعتصابی نویسندگان هالیوود با تهیه کنندگان به توافق رسید
2023-09-25T21:28:31+03:30
قرارداد تاریخی برای پایان دادن به اعتصاب ۱۴۶ روزه نویسندگان به دست آمد.

صلاح نمی‌دانم درباره بودجه صحبت کنم/ حضور شکنر و کارلسن در جشنواره

صلاح نمی‌دانم درباره بودجه صحبت کنم/ حضور شکنر و کارلسن در جشنواره
2023-09-25T21:28:31+03:30
نشست خبری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی صبح سوم مهر در مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

جزییات جشنواره موسیقی صدا و سیما اعلام شد/ پیش‌تولید سریال‌های جدید

جزییات جشنواره موسیقی صدا و سیما اعلام شد/ پیش‌تولید سریال‌های جدید
2023-09-25T21:28:31+03:30
جزییات «جشنواره موسیقی سنتی صدا و سیما» که قرار است ۸ تا ۱۱ مهر در کردستان برگزار شود امروز ۳ مهر طی نشستی تشریح شد.

کدام هنرمندان تسهیلات رایگان بیمه تکمیلی را دریافت می‌کنند؟

کدام هنرمندان تسهیلات رایگان بیمه تکمیلی را دریافت می‌کنند؟
2023-09-13T13:50:12+03:30
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از ارائه تسهیلات رایگان برای اعضای بالای ۶۰ سال دارای مدرک درجه یک هنری این مجموعه تحت پوشش فعالیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ...

بنیاد ملی کتاب درو بریمور را کنار گذاشت/حمایت از اعتصاب نویسندگان

بنیاد ملی کتاب درو بریمور را کنار گذاشت/حمایت از اعتصاب نویسندگان
2023-09-13T13:50:12+03:30
بنیاد جایزه ملی کتاب، دعوت از درو بریمور برای میزبانی مراسم اهدای جوایز سالانه این بنیاد را پس گرفت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)