میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره، به دنبال برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر از ۲۳ تا ۲۹ بهمن در ۱۰ تالار شهر تهران، ۲۰ استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، خوزستان، زنجان، استان مرکزی، جنوب کرمان، فارس، لرستان، کرمانشاه، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، گلستان، مازندران، کهگیلویه و بویر احمد، استان البرز، سیستان و بلوچستان، بوشهر، همدان و کردستان نیز برگزار کننده جشنواره موسیقی فجر استانی میشوند.
استان آذربایجان شرقی امسال چهارمین جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۹ بهمن در شهر تبریز و سایر شهرستانهای استان در پنج گرایش موسیقایی (سنتی، پاپ، اقوام، تلفیقی و کلاسیک غربی) در قالب گروه نوازی برگزار میکند.
استان اردبیل که وارد یازدهمین جشنواره استانی موسیقی فجر میشود با حضور گروههای موسیقی استانی از ۱۷ تا ۳۰ بهمن همزمان در اردبیل و سایر شهرستانهای استان این دوره را به صورت گروه نوازی در پنج گرایش موسیقایی دستگاهی (سنتی)، اقوام و مقامی شامل آذربایجانی و عاشقی، کلاسیک، پاپ و تلفیقی برگزار میکند.
استان خوزستان، جشنواره استانی موسیقی فجر را با عنوان «طلایه داران سرزمین مقاومت» از ۲۳ تا ۲۹ بهمن در شهرهای آبادان و خرمشهر به صورت غیررقابتی و اجرای گروهی در بخشهای سنتی، پاپ، محلی، ارکسترال و کودک برگزار میکند.
استان زنجان، جشنواره استانی موسیقی فجر خود را از ۲۶ تا ۲۹ بهمن در قالب گروه نوازی در بخشهای موسیقی کلاسیک ایرانی، موسیقی آذربایجانی (موغام)، موسیقی پاپ، ایرانی، آذری، کلاسیک غربی و موسیقی تلفیقی برگزار میکند.
استان مرکزی هم جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۸ بهمن در شهر اراک برگزار خواهد کرد. این جشنواره دارای بخشهای اصلی و جنبی است. بخش اصلی به صورت رقابتی در سه گروه سنی الف، ب و ج (شامل اجرای فیگورهای ریتمیک (برای سازهای کوبه ای) و موسیقی دستگاهی ایرانی خواهد بود.) بخش جنبی به صورت غیررقابتی و گروه نوازی موسیقی سنتی ایرانی است.
جنوب کرمان نیز امسال چهارمین جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۷ تا ۲۹ بهمن در شهر جیرفت در قالب گروه نوازی برگزار میکند. این جشنواره با رویکرد جدید و نگاه تخصص محور در حوزههای پژوهش و کودک- نوجوان، با هدف شناسایی، ظرفیتسازی و حمایت از فعالیتهای خلاقانه هنرمندان گروههای موسیقی جنوب کرمان، با اولویت رعایت معیارهای هنری در هر شاخه از موسیقی خواهد بود.
استان فارس هم نوزدهمین جشنواره استانی موسیقی فجر را همزمان با تهران یعنی از ۲۳ تا ۲۹ بهمن در شهر شیراز برگزار میکند. این جشنواره به صورت غیررقابتی بوده و اولویت شرکت در آن با گروههای استانی است.
استان لرستان نیز از ۲۳ تا ۲۹ بهمن میزبان برگزاری جشنواره استانی موسیقی فجر در ۲ بخش جنبی و رقابتی در شهر خرم آباد و سایر شهرستانهای استان میشود.
استان کرمانشاه نیز سیزدهمین جشنواره استانی موسیقی فجر از ۲۷ تا ۲۹ بهمن در ۲ بخش رقابتی و غیررقابتی در شهر کرمانشاه برگزار خواهد کرد. در بخش رقابتی گروهها و هنرمندان در سبکهای موسیقی نواحی، اجرای موسیقی سنتی و اجرای موسیقی پاپ، مقاله و کار پژوهشی به رقابت خواهند پرداخت و در بخش غیررقابتی نیز تکنوازیها و دونوازیهای استادان و بزرگان موسیقی استان همزمان در شب تجلیل از آنها برگزار میشود.
استان خراسان رضوی، نخستین جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۹ بهمن در شهر نیشابوردر دو بخش برگزار میکند. بخش اول مربوط به جایزه ویژه «نقاره خانه» است و همه گروههای موسیقی ازسراسر کشور که اثری با موضوع امام رضا (ع) داشته باشند، میتوانند، در این بخش شرکت کنند.
بخش دوم مربوط به جایزه ویژه» صلح ومقاومت» با موضوع جبهه مقاومت است و همه گروههای موسیقی که در این زمینه اثری داشته باشند، میتوانند به اجرا بپردازند.
کرمان هم جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۶ تا ۲۸ بهمن در شهر کرمان برگزار میکند.
استان خراسان شمالی هم به مدت ۴ شب میزبان هنرمندان موسیقی فجر استانی خواهد بود که در حوزههای مقامی، سنتی و پاپ به هنرنمایی خواهند پرداخت. همچنین یک شب نیز به نوجوانان و جوانان اختصاص پیدا میکند.
استان گلستان، با حضور ۴۰ گروه موسیقی در ۱۴ شهرستان این استان میزبان چهلمین جشنواره موسیقی فجر میشود.
استان مازندران نیز جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۹ در شهرهای ساری، آمل، بهشهر، سوادکوه و تنکابن برگزار میکند.
استان کهگیلویه و بویراحمد هم از ۲۴ بهمن تا ۱ اسفند در شهرهای دهدشت، گچساران و یاسوج میزبان جشنواره موسیقی فجر است.
استان البرز، سیستان و بلوچستان، بوشهر، همدان و کردستان هم با حضور گروههای موسیقی استانی و اجرا در شاخههای مختلف موسیقایی، برگزار کننده جشنواره موسیقی فجر استانی است.
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در تهران و استانهای کشور برگزار میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
از کیفیت بد صدای سالن تا هیجان بالای مخاطبان در کنسرت سهراب پاکزاد
تحول سینما با هوش مصنوعی در یک رویداد بررسی میشود
تک آهنگ جدید محمدرضا تنها و ایرج خواجهامیری منتشر شد
کوروش زارعی: تئاتر مسجد نهتنها عقبگرا نیست بلکه پیشبرنده است
وقتی سالن با «چشم و دلم روشن» عرفان طهماسبی منفجر شد
همه ارگانها و متولیان سینمای ارزشی در موفقیت «پیشمرگ» سهیم هستند
معاون صدای رسانه ملی: مقاومت گمشده امروز بشریت است
اختتامیه تجلی اراده ملی به جای بوموسی در پردیس ملت برگزار میشود
تجربه یک سفر درونی با «آواز باد»
همکاری ساترا و قوه قضاییه برای کاهش تخلفات شبکه نمایش خانگی
معرفی هیئت داوران جایزه «جوانی جمعیت» تجلی اراده ملی
پرویز ایزدپناه نقاش پیشکسوت درگذشت
نوای سنتی کنسرت بانوان «نکیسا» در حضور معاون رئیس جمهور پیچید
سه جایزه جشنواره هندی به «مورچه» رسید
«پدینگتون در پرو» به سرعت از ۱۰۰ میلیون دلار گذشت
«پدینگتون ۳ » به سرعت از ۱۰۰ میلیون دلار گذشت
«طلوع سرد» به ایتالیا رفت
«پدر سوخته» به خانه نمایش دا میرود
کیت وینسلت برای اولین بار کارگردانی میکند
بابک جهانبخش: این روزها به آهنگها فرصت شنیده شدن نمیدهیم
اعضای آکادمی تهیهکنندگان جایزه سپاس را داوری میکنند
از چالش اجرای برنامه طنز در رادیو تا تعریف کردن مو به موی کتابها در پادکست
یک بازیگر تئاتر: ورود چهرههای غیر مرتبط در تئاتر یک تهدید بزرگ است
سعید رضایت: گروه کُر مادران برای عزت نفس دادن به بانوان شکل گرفت
معاون رئیس جمهور: باید زمینه را برای فعالیت هنری زنان فراهم کرد
معاون رئیس جمهور از علاقه به آهنگهای همایون شجریان و لزوم تسهیلگری برای فعالیت هنری زنان گفت
شنیدن نواهای شرقی گروه هلندی با همراهی نوازندگان زن ایرانی
اعلام زمان تشییع و چند پیام تسلیت برای شاپور عظیمی
جشنواره پژواک در ارتقای برنامهسازان رادیو موثر بوده است؟
کدام برنامههای رادیویی به جشنواره موسیقی فجر پرداختند؟