میرنیوز
عرفانه کریمی کارگردان فیلم کوتاه «حنابندون» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شکلگیری سوژه این فیلم گفت: سوژه اولیه فیلمنامه «حنابندون» از جایی شکل گرفت که من در اینستاگرام ویدیویی از بچههای درگیر جنگ میدیدم. این بچهها در کف پایشان اسمهایشان را مینوشتند زیرا میدانستند که قرار است در این جنگ کشته شوند. آنها این کار را میکردند تا جنازهشان زمانی که پیدا شد، هویت داشته باشد. این ویدیو بسیار برای من تاثیرگذار بود و از همینجا ایده نگارش فیلمنامه در ذهن من و محمدامین قربانزاده شکل گرفت.
وی درباره داستان این فیلم توضیح داد: این فیلم داستان پسربچهای است که همراه مادرش و یکسری جنگزده در یک مدرسه زندگی میکنند. این بچه میخواهد برای دیدن پدرش همراه یکی از رزمندهها به خط مقدم جبهه برود. او برای اینکه اگر در جبهه اتفاقی برایش افتاد پیکرش هویت داشته باشد، نامش را روی بدنش مینویسد.
این کارگردان درباره چالشهایش ساخت یک درام جنگی تصریح کرد: ساختن فیلم کوتاه «حنابندون» برای من چالش بزرگی بود زیرا ژانر درام جنگی و دفاع مقدس به لحاظ فضاسازی و طراحی صحنه کار بسیار سختی است. همچنین کار با بازیگر کودک چالش بزرگی بود. من به فیلم کوتاه به شکل یک موقعیت نگاه میکنم یعنی اتفاقی که طی ۲۴ ساعت قرار است رقم بخورد نه داستانی که مانند فیلم بلند سینمایی ابعاد مختلف و پیچیده ای دارد. فیلم کوتاه «حنابندون» هم موقعیتی است که کودک ما در آن قرار میگیرد و نسبت به آن کنشی انجام میدهد.
کریمی در پایان درباره تجربه همکاری با روزبه بمانی به عنوان تهیهکننده «حنابندون» گفت: روزبه بمانی قبل از اینکه خواننده و آهنگساز باشد یک شاعر است. من سالها با آقای روزبه بمانی آشنایی داشتم و ایشان از یک جایی به پروژه ما اضافه شدند. به این دلیل که خودشان سال ها قبل در سینما فعالیت داشتند و هنرجوی سینما بودند، همچنین فیلمنامه های بسیار خوبی درباره جنگ دارند، حضور پررنگی در پروژه ما داشتند و خوشحالم که با ما همکاری کردند. روزبه بمانی صاحب قلم است و این برای یک فیلمساز خیلی مهم است که یک شاعر پشت فیلم باشد و همه چیز را شعرگونه نگاه کند.
فیلم کوتاه «حنابندون» به نویسندگی عرفانه کریمی، محمدامین قربانزاده و تهیهکنندگی مشترک روزبه بمانی و انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است.
عوامل فیلم کوتاه «حنابندون» عبارتند از فیلمنامه: عرفانه کریمی، محمد امین قربانزاده، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه و لباس: سعید هنرمند، طراح گریم: صادق مشهدی، مدیرتولید: سیدعلی ساداتیان، صدابردار: سعید زند، دستیار اول کارگردان و مدیر برنامهریزی: بهرام ابراهیمی، منشی صحنه: مهتاب شیخ انصاری، جانشین تولید: عباس اکبری، عکاس: سارا جاهدنیا، ناظر تدوین: مستانه مهاجر، تدوین: محمدامین قربان زاده، جلوه های ویژه: امیر ولیخانی، اصلاح رنگ و نور: سامان مجدوفایی، ترکیب و طراحی صدا: عرفان یزدی، آهنگساز: سعید رضایی، طراح لوگوتایپ: مهدی سعیدی.
منبع : خبرگزاری مهر
«صدای طبیعت» در بهارک شنیده میشود
نمایش نقاشی کمتر دیده شده رنه مگریت در یک نشست هماندیشی
«چشم در چشم» تا پایان آذر تمدید شد
«قنلدرخونه» روایتی از تلفیق واقعیت با آیینهای مردم بوشهر
«کارگردان» به تئاتر شهر رسید
نمایشی از پوسترهای سینمایی در «سینما در حضور دیگران»
جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ به وایولا دیویس اهدا میشود
«نیکسن» با هیچ کاری نکردن و کاری کردن آمد
«منکشی» صاحب پوستر شد
موزه موسیقی میزبان نمایشگاه نقاشی میشود
طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین و یک شیطان بزرگ
اعلام جزئیات دیدار معاون هنری وزیر ارشاد با چند انجمن هنری
رابرت پتینسون یک بار دیگر با کریستوفر نولان همراه میشود
قطعی برق اجرای «کاتیوشا» را لغو نکرد
فصل جدید «عصر خانواده» شبکه دو فرا رسید
مردم برای استاد دوستداشتنی سنگ تمام گذاشتند/ آغاز پرواز سیمرغ
چالشهای بازی در نقش یک «پشه» هدایتگر!/ لزوم توجه به تئاتر کودک و نوجوان
چالشهای بازی در نقش یک «پشه» هدایتگر!
«باغ کیانوش» ۵ میلیاردی شد
از موسساتی که خانواده اجاره میدهند چه میدانید؟
محمد شهبازی سلطانی سرپرست تامین و پخش شبکه تماشا شد
شهابالدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری شد
شهاب شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری شد
موزه گرافیک ایران از ناشناسها «نشان» میگیرد
پوستر مستند «پروانه» در آستانه پخش رونمایی شد
«زندگی در تئاتر» به خانه هنر دیوار رسید
رونمایی از پوستر «با خشم به گذشته نگاه کن» در آستانه اجرا
«خانواده خلج» یک مشت نمونه خروار است
«سایه سرو» به انگلیس میرود
کدام آثار سینمایی نامزد تندیس حافظ شدند؟