میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، محمد معتمدی خواننده موسیقی ایرانی طی روزهای اخیر ضمن انتقاد از شرایط جدید پلتفرم های بین المللی برای حذف آثار پرطرفدارش در فضای مجازی از مدیران فرهنگی خواست تا نسبت به حل این معضل با شرکت های واگذار کننده، اقدامات لازم را به عمل آورند.
وی در این زمینه عنوان کرد: حدود چهارسالی میشود که کارها و آثار من در فضای مجازی مشمول کپی رایت شده و همگی حذف می شوند. موضوعی که برای من دربرگیرنده ابعاد مهمی است و چون بنده و امثال من برای برگزاری کنسرت ها و معرفی تولیداتمان فضای پشتوانه ای نداشته و تهیه کننده ای پشت ما نیست بنابراین یکی از مهم ترین راه های اطلاع رسانی همین فضای مجازی است. ما که بیلبورد نداریم بنابراین وقتی تمامی کارهای من حذف می شوند دیگر هیچ راهی برای یک تبلیغ ساده در فضای مجازی ندارم.
این خواننده موسیقی ایرانی ادامه داد: بنده هیچ قصدی برای حمله به افراد یا فردی ندارم و اصلا نمی خواهم از کسی انتقاد کنم ولی پرسش من از مسئولان فرهنگی این است که چرا طی سال های گذشته بودجه های فراوانی برای ساخت و تولید آثار موسیقایی ماندگار صرف کردند اما برخی از این مجموعه ها همین کارها را برای بهتر شنیده شدن در اختیار شرکت های قرار میدهند که این شرکت ها بعد از «رجیستر» آثار، از آنها درآمدزایی می کنند. مسیری که موجب می شود همین کارهایی که برای مردم ساخته شده و نهادهایی چون صدا و سیما و حوزه هنری میلیاردها تومان هزینه کرده اند به واسطه همین رجیستری و ماجراهای مربوط به کپی رایت، از اینستاگرام حذف و در پلتفرم های بین المللی به صورت دلاری فروخته شوند. یعنی شنونده ایرانی می بایست حتما حساب دلاری داشته باشد تا بتواند با خرید این آثار از آن استفاده کند. در حالی که می دانیم به دلیل ماجرای تحریم و مسائلی از این دست چنین امری ناممکن بوده و ایرانی ها قابلیت دسترسی ندارند.
معتمدی تصریح کرد: بی تردید هدف این مجموعه های فرهنگی ذائقه سازی و تاثیرگذاری بوده است اما چرا باید فضا به سمتی هدایت شود که به دلیل ثبت آثاری چون «حالا که می روی» یا قطعات دیگر توسط واسطه ها شنونده باید چند دلار بپردازد تا در فضای مجازی شنونده این آثار از من باشد. آیا نهادهای فرهنگی لَنگ دریافت همین چند دلار محدود بودند که به افراد یا مجموعه های واسطه اجازه دادند که چنین رویه ای در زمینه آثار بنده به وجود بیاید و موجب شود که من به دلیل قرار گرفتن آثارم در قوانین پلتفرم ها حتی اجازه یک تبلیغ ساده نداشته باشم و آثارم سریع حذف شوند؟ اینها مشکلاتی است که وجود دارد و من از مجموعه ها و نهادهایی که به عنوان واسطه اقدام به چنین کاری کردند می خواهم که حداقل حق کپی این آثار را در رسانه های اجتماعی حذف کنند چون دریافت چند سِنت بیشتر ارزش این کار را ندارد.
وی در پایان تصریح کرد: این مشکلاتی که اشاره کردم موضوعات مهمی است که من تقریبا چهار سال است درگیر آنها هستم و اگر میبینید که فعالیتی ندارم به همین دلیل است و باید این مشکل را حل کنم.
منبع : خبرگزاری مهر
ساترا برای ممیزی آثار شبکه نمایش خانگی هزینه میگیرد؟
بررسی درجهبندی سنی سینما در یک برنامه رادیویی
انتصاب جدید در شبکه دو سیما
معرفی آثار بخش نمایشهای صحنهای جشنواره تئاتر «سودای عشق»
نمایش «ره صدساله» در تماشاخانه سنگلج
«سورنا در کارخانه اسباببازی» به تالار هنر رسید
«رفتن»، «رومئو و ژولیت» و «من کُشی» در عمارت نوفللوشاتو
رونمایی از یک چالش بزرگ در نوازندگی
ناگفتههایی از مدرسه مروی تهران در یک مستند
انتشار لوگوی نمایش میدانی امین زندگانی
امیرمهدی ژوله با «ملاقات با جادوگر» به اکران آنلاین میآید
پایان بازبینی آثار نخستین جشنواره ملی موسیقی خلاق
راهیابی «آوای ابرها» به جشنواره حقوق بشر اردن
«آبی روشن» مسافر نیجریه شد
«۱۲ زن خشمگین» خوانش میشود
زوج مستندساز نامزد دریافت تندیس بوف طلایی جشنواره مسکو شدند
فصل سوم «آقای قاضی» و تولید سیتکام در دستور کار سیمرغ
تمدید فراخوان تولید و اجرای نمایش در مرکز تئاتر کانون
پیام معاون هنری وزیر ارشاد به نوزدهمین جشنواره تئاتر کردی سقز
«هفتاد سی» هم به چرخه رقابت کمدیها پیوست
نمایشنامههای تئاتر مقاومت نباید سفارشی باشند
فصل سوم «آقای قاضی» و تولید سیتکام و تله تئاتر توسط سیمرغ
یک دعوت برای شنیدن ایدههای جدید در موسیقی!
برگزیدگان جشن حافظ مشخص شدند/ تجلیل از یک بازیگر پیشکسوت
برندگان جشن حافظ مشخص شدند/ تقدیر از یک بازیگر پیشکسوت
خودداری اپل از همکاری مجدد با جرج کلونی و برد پیت در «گرگها»
«شوق پرواز» به کلک خیال رسید
نمایش آثار ۶۰ هنرمند در گالری کوشک باغ هنر
بررسی چالشهای تأمین بودجه آموزش و پرورش در«پرسشگر»
پخش برنامه سروش صحت از ۶ آذر