میرنیوز
بهنام رضایی نویسنده و کارگردان نمایش «هاله» که این روزها در عمار نوفل لوشاتو روی صحنه است با اشاره به موضوع این نمایش به خبرنگار مهر بیان کرد: اساسا هنر از ۲ منظر برای من ارزشمند است یکی خلق کردن و دوم دغدغه مند بودن و همیشه در انتخاب موضوع نمایشنامه هایم این ۲ امر اولویت دارد. به قول استاد سمندریان «سختی به زندگی معنا میدهد» از این رو قطعا حضور یک گروه فیزیکال ۱۵ نفره در کنار دیالوگ های بازیگران، درام را تکمیل و به آن مفهوم میدهد، هرچند سخت اما باید انجام می شد. این نمایش داستان دختری به نام هاله است که به شوق و ذوق بازیگری از شهرستانی با محیط و خانوادهای سنتی به تهران آمده تا بتواند نقشی در نمایشی پیدا کند. نمایش از معضلات و شرایط سخت دخترانی میگوید که برای داشتن زیستی مستقل و دستیابی به رویاهایشان با چالشها و دشواریهای بسیاری مواجه میشوند.
وی افزود: تلاش من و گروه بر این بود تا اثری تولید کنیم که چند ویژگی را در کنار هم داشته باشد؛ در برخی از صحنهها به سراغ شیوههای گوناگون نمایش ایرانی رفتهایم و برخی صحنهها مطلقا فیزیکال و حرکات فرم و پرفورمنس است. همچنین بعضی صحنهها روایتهایی عاشقانه دارد، سعی کردیم هرآن چه برای مخاطب جذابیت دارد تا ما را به هدف و مفهوم اصلی نمایش برساند، در چارچوب قواعد تئاتر انجام دهیم شاید به زبان سادهتر بتوان گفت ما اشک و لبخند را در کنار هم داریم.
این کارگردان تئاتر در رابطه استفاده نکردن از متون خارجی در نمایشهایش، بیان کرد: عقیده دارم زمانی که دغدغه اجرا، یک امر اجتماعی است، باید نمایشنامه بیشترین نزدیکی را با فرهنگ جامعه داشته باشد و به همین دلیل قطعا متون ایرانی حائز اهمیت بیشتری هستند.
رضایی ادامه داد: زمانی که حرف از نقالی و پرده خوانی میشود بیشتر ذهن به سمت صحنه و شیوههای مرسوم نمایش ایرانی میرود اما در اجرای «هاله» نقالی در یک فضای سیال ذهن ساخته میشود به طوری که در صحنه بعد قسمتهایی از نمایش «هملت» را میبینیم و حرکات فیزیکال و پرفورمنس، ساختار روحی و روانی نقال را نشان میدهند.
وی در پایان صحبتهایش تاکید کرد: «هاله» بر اساس یک اتفاق واقعی شکل گرفته و به نمایش درآمده است، پیشنهاد میکنم هر کسی شوق شهرت و بازیگر شدن دارد این اجرا را تماشا کند.
نمایش «هاله» به نویسندگی و کارگردانی بهنام رضایی و تهیه کنندگی طلوع فولادوند تا ۲۳ تیر ماه هر روز راس ساعت ۱۹:۳۰ در عمارت نمایشی نوفل لوشاتو روی صحنه میرود.
ریحانه سلامت، محمدهادی عطایی، رضا جهانگیری، رها حاجی زینل، مرتضی فروزان فر، مهسا تدین، محمد ایمان راعی، آهو حاجی رضایی، یوسف رحیم وند، ساحل زمانپور، سید نیما سپهرار، افسانه شکوفه روان، مهدیه شکوری، ساقی صابریان، محمدجواد عارف اصیل، سپیده لطفی، وحید موسوی، محمد نادی، آتنا نیکنام بازیگران این اثر نمایشی هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
گروه بازیگران نمایش ژاله صامتی تکمیل شد
«اوج» باید در اوج بماند
بررسی رابطه انیمه و فلسفه در جدیدترین قسمت از برنامه «امتداد»
ماجرای آخرین درنای سیبری و جفتی که در ایران برایش پیدا شد!
فرزاد موتمن با «شبگرد» به «هفت» میآید
تلاش برای رسیدن به عدالت اجتماعی در «لانه موشها»
انیمیشنی درباره تاثیر واکنشهای والدین بر فرزندان
شبکه برنده ۳۶ جایزه امی به ایتن هاوک و هارجو سفارش سریال داد
برگزیدگان جشنواره تئاتر استان تهران معرفی شدند
فرهنگسرای ارسباران نماهنگ «تا ابد ایران» را منتشر کرد
ششمین ققنوس هنری دانشجویی به پرواز در آمد
در یادمان پیشکسوت موسیقی نواحی خراسان چه گذشت؟
«نوستالژی» هنرمندان معاصر در «کوین» شکل میگیرد
در واکنش به بحران جشنواره کمرایمیج کیت بلانشت ماند، مککویین رفت
حرفهای متفاوت آقای کارگردان درباره بازیگری در سینما
حسین حقیقی برای مردم فلسطین و لبنان خواند
«کاتیوشا» با زمانه ما همخوانی دارد
ماجرای بانوی دلاوری که نگذاشت سیستان و بلوچستان از ایران جدا شود
تابلوی «انصار الله»؛ ضیافت نوری که نور الهی و قدسی است
رئیس صداوسیما از روند تولید سریال «حضرت معصومه (س)» خبر داد
لزوم بازنگری نظام کلان تولید و توجه به اکران همه گونههای سینمایی
«لا به لا» به ویستا رسید
سه نمایش برای مستند «۹۹-۱۹»
کیوریتورهای دوسالانه سرامیک معرفی شدند
پویا امینی با «سمت تاریک خرس» در پردیس تئاتر شهرزاد
پاسخ بازیگوشانه گلن پاول برای جایگزین تام کروز شدن
پیمان معادی بهترین بازیگر مرد جشنواره هانوی شد
احسان محمدحسنی پس از ۱۵ سال از اوج رفت
روایت سیره و زندگی حضرت زهرا (س) در برنامههای رادیویی
«ساکورای کاغذی» صاحب پوستر شد