میرنیوز

روایت «درویش» از میراث «حاتمی‌کیا»/ قوت سینماگر به جیب پرپول نیست

روایت «درویش» از میراث «حاتمی‌کیا»/ قوت سینماگر به جیب پرپول نیست 2023-03-08T09:50:05+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه انتقال تجربه احمدرضا درویش کارگردان سینمای ایران شامگاه سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه در جریان برگزاری هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» در عسلویه برگزار شد.

درویش در ابتدای صحبت‌های خود در این کارگاه گفت: توفیق بزرگی بود که به بهانه برگزاری جشنواره «مقاومت» در یک لوکیشن خاص و جدید همدیگر را ملاقات کردیم، این جشنواره در ابتدا جشنواره دفاع مقدس نام داشت اما بعدها دامنه این نامگذاری گسترش پیدا کرد و البته به درستی هم گسترش پیدا کرد.

وی بیان کرد: در راه که می‌آمدم تجربه جالبی با سردار مقواسازان مسئول فرهنگی بسیج داشتم و یاد خاطره‌ای در سال ۶۵ افتادم که مرتبط با آن جنایت بزرگ آمریکایی‌ها در سرنگونی ایرباس ایرانی بود. درواقع خاطره عجیب و غریبی دارم. در آن دوران قرار بود عملیاتی در پاسخ به آن جنایات بزرگ انجام شود اما ماجرا به گونه‌ای دیگر رقم خورد. من آن زمان به همراه گروهی برای تصویر کردن این عملیات به منطقه آمده بودم آنچه اما بر سر من و گروهم آمد عجیب و غریب بود. درواقع ما در دریا گم شدیم و گروهی همراهم بود که تا آن زمان حتی یک فشنگ هم شلیک نکرده بودند! یعنی هم گرفتاری داخلی با گروه خودم پیدا کرده بودم و هم مسئولتی داشتیم برای به تصویر کشیدن یک عملیات بزرگ در دریا، اما گم شدیم! آن خاطره حالا برایم زنده شد.

برای مهمانی به اینجا نیامده‌ایم

این کارگردان با اشاره به حضور در منطقه عسلویه گفت: برایم جالب است که فردا اختتامیه جشنواره برگزار می‌شود و هنوز فرصت نشده که جوانان مستعد استان، خانواده شهدا، مزار شهدای گمنام و … را ببینیم! وقتی چنین مسافتی طی می‌شود ما فیلمسازان وظیفه داریم این میزانسن‌ها را با مردم نفس به نفس ببینیم. نام جشنواره «مقاومت» ما را باید از فضای روزمره شهری به آن دوران ایثار، گذشت، حماسه و مرثیه ببرد ما برای همان آمده‌ایم برای مهمانی که نیامده‌ایم!

وقتی جنگ تمام شد درواقع برای امثال ما و نسل ما تازه شروع شد و همچنان ادامه دارد. جنگ برای ما هشت سال نبود چه بسا برای برخی مثل من هنوز تمام نشده است، این امر هم تحت تأثیر فضای ذهنی نیست بلکه جنگ برای ما هنوز به صورت جدی ادامه دارد درویش در بخش دیگر از صحبت‌هایش مطرح کرد: وقتی جنگ تمام شد درواقع برای امثال ما و نسل ما تازه شروع شد و همچنان ادامه دارد. جنگ برای ما هشت سال نبود چه بسا برای برخی مثل من هنوز تمام نشده است، این امر هم تحت تأثیر فضای ذهنی نیست بلکه جنگ برای ما هنوز به صورت جدی ادامه دارد، این هم از رسوبات جنگ نیست بلکه ما هنوز در محضر خاطرات دفاع مقدس هستیم و این یک واقعیت است. جنگ ما در دوران دفاع مقدس با پابرهنه‌ها اداره شد، پس باید همان مردم پابرهنه در فیلم‌ها و آثارمان تجلی پیدا کنند، همان افرادی که عاشقانه در محضر و رکاب امام (ره) حضور پیدا کردند.

کارگردان «دوئل» توضیح داد: واقعیت این است که با گذشت زمان و به تبع تغییرات اجتماعی و اقتصادی، تغییراتی در بدنه افراد جنگ صورت گرفته است، این خطر هم می‌تواند وجود داشته باشد که تحلیل‌های ما نسبت به دوران جنگ به سمتی برود که رنگ و بوی دیگری بگیرد. در جنگ ما تکنولوژی، فناوری و تجهیزات وجود داشت اما مقدمه همه این‌ها نیروی انسانی بود که متأثر از روح انقلاب بودند آنها افرادی بودند که عاشقانه در جنگ حضور پیدا کردند، با خدا معامله کردند و ترجمه جهاد فی سبیل‌الله بودند.

حاتمی‌کیا دیده‌بان سینمای ایران است

وی افزود: تفاوت جنگ ما در جنگ‌های دیگر در همین است وگرنه مشابه جنگ ما در دیگر کشورها هم رخ داده است اما در جنگ ما مردم برای خدا جنگ می‌کردند پس این نکته مهمی در دوران معاصر است، دوباره باید جریانی با همین ادبیات شکل بگیرد و با خدا معامله کند. در آن دوران متأثر از همین امر و همان دیدگاه، اولین جرقه‌های تولید فیلم زده شد و پرچمدار اصلی این حرکت کسی بود که صحنه‌های زیبایی را در فیلم‌ها ساخته است، تجلی حرف من در جهاد فی سبیل‌الله در همان صحنه از فیلمی بود که دیده‌بانی به سمت خط می‌زد و…. چنین تصویری از ذهن هنرمندی برمی‌آید که این جنگ را خوب شناخته و جایش در اینجا خالی است او دیده‌بان سینمای ایران و پرچم‌دار دفاع مقدس و سینمای مقاومت است؛ او ابراهیم حاتمی‌کیاست.

درویش اظهار کرد: سهم سینمای دفاع مقدس در توسعه سینمای ملی ایران زیاد است. در ابتدای انقلاب، این سینما وضع بلاتکلیفی داشت به‌گونه‌ای که برخی می‌گفتند این سینما را می‌خواهیم چه کنیم؟ مثلاً مجلسی‌ها در حفظ آن خیلی تردید داشتند! در شرایطی که کشور در حال بنیان گذاشتن سینمای جدید بود، نسلی درگیر مسأله دوربین، صدا، تصویر و جنگ شد و تربیت شد که هم معارف دفاع مقدس و هم سینما را درک کند. این افراد آثاری را تولید کردند که عمودهای خیمه بزرگ سینمای ایران شدند هر کدام از این‌ها و هر کدام از آثار آنها در این راه عمود هستند.

وی گفت: من سینمای دفاع مقدس را نجات‌بخش سینمای ملی می‌دانم یعنی هم از حیث معرفتی هم زیبایی شناختی. بهترین فیلمبرداران، طراحان صحنه‌، گریمورها و… کسانی بودند که بسیاری از مشق‌های خود را در سینمای دفاع مقدس انجام دادند و این سینما سخاوتمندانه آغوش باز کرد تا بعداً همان‌ها به سمت سینمای اجتماعی بروند. سینمای دفاع مقدس مخصوص یک کلونی و گروه خاص نیست بلکه هر کسی هرگونه که می‌خواهد می‌تواند در آن کار کند. آغوش این سینما باید برای هر کسی با هر تیپی باز باشد، هرکسی می‌خواهد در این بستر کار کند باید به او میدان داده شود چون این سینما برای کسی نیست.

روایت «درویش» از میراث «حاتمی‌کیا»/ قوت سینماگر به جیب پرپول نیست

کارگردان «رستاخیز» ادامه داد: پی‌ریزی سینمای ایران با همین سینمای دفاع مقدس آغاز شد، به‌گونه‌ای که در همین سال‌های اخیر همزمان با شکل‌گیری داعش، رخدادهای منطقه‌ای و… یک جنگ نابرابری در منطقه تجربه شد و جهان اسلام و جهان شیعه در برابر یک تهاجم جهانی قرار گرفت. در این میان آثار، تصاویر و مستندهایی که در ماجرای مقاومت تولید شد مثل یک دریا، ذخیره هستند. جوانان امروزی رفتند و در گوشه گوشه کشورهای درگیر مقاومت کارهای بسیار بزرگی انجام دادند. من بسیاری از این آثار را دیدم و باید بگویم آدم با دیدن آنها حیرت می‌کند درواقع این همه برکت، نتیجه سینمای دفاع مقدس در دوران شکل‌گیری اولیه است، یعنی همانگونه که حاتمی‌کیای ۲۴ ساله «دیده‌بان» را ساخت امروز بچه‌های ۲۴،۲۵ ساله ما در کشورهای بیگانه، در غربت و در یک فضای بسیار عجیب فیلم می‌سازند، آنها شجاعانه دوربین خود را به میان پلیدترین جریان جهانی می‌برند؛ جریانی که می‌خواست همه منطقه را به تجزیه بکشاند. این دستاورد، دستاورد نسل حاتمی‌کیا، ملاقلی‌پور، سیف‌الله داد و… است. اگر آن بچه‌ها نبودند، اگر آوینی نبود و اگر تلاش‌های ما در دوران دفاع مقدس در زمینه فیلم‌سازی نبود امروز هم دچار مشکل می‌شدیم.

همانگونه که حاتمی‌کیای ۲۴ ساله «دیده‌بان» را ساخت امروز بچه‌های ۲۴،۲۵ ساله ما در کشورهای بیگانه، در غربت و در یک فضای بسیار عجیب فیلم می‌سازند، آنها شجاعانه دوربین خود را به میان پلیدترین جریان جهانی می‌برند؛ جریانی که می‌خواست همه منطقه را به تجزیه بکشاند. این دستاورد، دستاورد نسل حاتمی‌کیا، ملاقلی‌پور، سیف‌الله داد و… است درویش عنوان کرد: یادمان باشد که قرار است ما تحت‌تأثیر فیلم‌هایمان و فیلم‌های ما تحت‌تأثیر همان فضای ایثار و حماسه باشد، باید در میزانسن‌های مختلف هم همین را نشان بدهیم، در این سال‌هایی که دسیسه‌های کوچک و بزرگ بر ما تحمیل می‌شود، ما باید با همان دستاوردهای دفاع مقدس به نبردشان برویم. نسل ما «دیده‌بان»، «آژانس شیشه‌ای»، «بلمی به سوی ساحل» و … را ساخت آن هم در شرایطی که به ما دوربین نمی‌دادند و به آثار کوبریک و کوروساوا دسترسی نداشتیم. مثل امروز نبود که به به‌روزترین آثار جهان با یک کلیک دسترسی داشته باشیم، ما در آن موقع خیلی گرفتار بودیم، ولی در همان دوران جوانی فیلمی ساخت که افتخار سینمای ایران است.

وی تأکید کرد: نسل ما پایه‌گذار چنین خیمه‌ای برای سینمای ایران بود که هنوز سینمای دفاع مقدس سهم بزرگی در کلیت سینمای ما دارد. پس جوانان باید این پرچم را به دست بگیرند البته خوشبختانه بچه‌های جوان ما کارهای بزرگی انجام داده‌اند؛ این دستاوردی است که متکی بر نسل قبل به دست آمده است.

این کارگردان در پاسخ به پرسشی درباره سینمای جنگ مطرح کرد: من فیلمساز هستم و اگر نظریه‌ای دارم آن نظریه باید در فیلمم باشد اما به طور کلی از نظر من فیلم ضدجنگ چیز بدی نیست، البته یک فیلم نباید ضددفاع باشد، در عین حال جامعه ما حتماً به فیلم ضدجنگ نیاز دارد اما بدانیم که در طول هشت سال دفاع مقدس، فرصت‌های زیادی از یک ملت گرفته شد.

کارگردان «سرزمین خورشید» گفت: جنگ در هیچ دین و آئینی پذیرفته نیست اما نباید در آثارمان ملتی را به تصویر بکشیم که در مقابل جنگ تسلیم بودند، میلیون‌ها آدمی که در برابر جنگ ایستادند نباید به‌گونه‌ای تصویر کنیم که انگار از این ایستادگی پشیمان هستند چون مردم در جنگ هزینه‌های عجیب و غریبی دادند، جنگ ما یک مرثیه عظیم بود اما نباید در تولیدات، یک ملتِ تسلیمِ زیر بار ظلم رفته را به تصویر بکشیم. ملت ما بر خلاف تحمل زیاد و پرداخت هزینه‌های گزاف با خون و بغض و سکوت رمزآلود خود، در طول آن سال‌های ستم و تجاوز حالا یک نقطه اتصال با تاریخ معاصر دارند و آن این است که در هیچ کجا کوتاهی نکرده‌اند، پیشانی این امر هم مردم پابرهنه و مستضعف هستند.

نمی‌شود بدون صدا و تصویر یک هدف را پیش برد

درویش بیان کرد: هر کسی در هر نقطه‌ای که هست، چه سیاستمدار چه یک کارگر به دو چیز مهم احتیاج دارد؛ یکی فهم و ادراک قدرت تصویر و دیگری فهم و ادراک قدرت صدا. هر کسی هر هدفی دارد باید از این دو عنصر بهره ببرد، نمی‌شود بدون صدا و تصویر یک هدف را پیش برد. مسأله بعدی این است که بدانیم ما چه کسی هستیم. قدرت و قوت سینماگر نه به جیب پرپول و نه به حکم مسئولیت است بلکه فیلمساز و هنرمند کارگاه تولید خیال است. آن دو عنصر صدا و تصویر متصل به این عنصر خیال هستند یعنی اگر کسی از صدا و تصویر بدون استفاده از خیال بهره ببرد به جایی نمی‌رسد چون قرار است ذهن ما کارگاه تولید خیال باشد.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم که شناور در دریای خیال، واقعیت را تاویل و به حقیقت نزدیک کنیم. کار ما این نیست که هر آنچه اتفاق افتاده را صد درصد به تصویر بکشیم. اگر قرار است در تراز انتظارات اجتماعی و انقلابی به سینمای بالنده برسیم نباید فقط متکی بر تکنیک باشیم. آثار کوروساوا به این دلیل ماندگار شدند که متکی بر تکنیک نبودند. گرچه همه اینها لازمه یک اثر ماندگار است اما فیلمساز قبل از اینها باید فلسفه بداند و تاریخ و حوادث اجتماعی جامعه خود را بلد باشد، چنین فیلمی هویت‌مند است.

این کارگردان سینما در پایان گفت: زمانی کوروساوا را کسی تحویل نمی‌گرفت اما حالا پس از مرگش محل رجوع است، چون او حوادث جامعه‌اش را تاویل می‌کرد، او یک ژاپنی تمام عیار و یک اندیشمند بود. در این سال‌ها اگر عقب‌گردی در موضوعات تاریخ معاصر داریم، ناشی از فقدان همین مسائل است. بسیاری از سیاستمداران فرهنگی ما متأسفانه به درک صحیحی از هنرمندان نرسیدند و فکر می‌کنند هنرمند یک کارمند است که باید هر آنچه آنها می‌خواهند تولید کند!

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار هنری

«پژمان» باردیگر به تلویزیون بازمی‌گردد

«پژمان» باردیگر به تلویزیون بازمی‌گردد
2023-03-21T09:36:43+03:30
همزمان با نوروز ۱۴۰۲ شبکه تماشا کنداکتور روتین خودش را تغییر داد.

من شبانه روز می‌میرم!/ سانتیمانتالیسم به سبک سجاد افشاریان

من شبانه روز می‌میرم!/ سانتیمانتالیسم به سبک سجاد افشاریان
2023-03-21T09:23:23+03:30
فیلم-تئاتر «هر کسی یا روز می‌میرد یا شب من شبانه‌روز» به کارگردانی سجاد افشاریان می‌تواند در ایام تعطیلات گزینه مناسبی برای تماشا باشد.

وقتی مشکلات اقتصادی «عیدی» را کم‌رنگ می‌کند/ تجربه روایت «چشمهایش»

وقتی مشکلات اقتصادی «عیدی» را کم‌رنگ می‌کند/ تجربه روایت «چشمهایش»
2023-03-21T06:56:42+03:30
محمدرضا چاکرالحسینی کارگردان سینمای کوتاه می‌گوید اگر بخواهد سراغ ساخت فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای درباره نوروز برود، تمرکزش را بر سنت‌های در حال فراموشی مانند عیدی دا...

چرا به مضمون نمایش اعتراض نشد/ پول حلال درآوردن خجالت ندارد

چرا به مضمون نمایش اعتراض نشد/ پول حلال درآوردن خجالت ندارد
2023-03-20T13:43:23+03:30
اشکان درویشی در آخرین شب اجرای «فیش آباد» که به موضوع فیش‌های نجومی می پردازد از معترض نشدن مسئولان به اجرای نمایشی با این موضوع گفت و سکوت آنها را دلیلی بر ...

«همدلی بهار» طولانی‌ترین برنامه تحویل سال در رادیو/ تصویری ببینید

«همدلی بهار» طولانی‌ترین برنامه تحویل سال در رادیو/ تصویری ببینید
2023-03-20T11:16:42+03:30
برنامه «همدلی بهار» یکی از طولانی‌ترین برنامه‌های تحویل سال رادیو با گویندگی ابوالفضل اینانلو، علیرضا کنگرلو و زهرا رحیم‌حسینی به پخش می‌رسد.

«عید و مهمونی» به دیوارنگاره میدان جهاد رسید/ سخنی از پیامبر (ص)

«عید و مهمونی» به دیوارنگاره میدان جهاد رسید/ سخنی از پیامبر (ص)
2023-03-20T11:03:24+03:30
جدیدترین دیوارنگاره میدان جهاد بامداد ۲۹ اسفند ماه با شعار «عید و مهمونی» رونمایی شد.

درگذشت یک پیشکسوت موسیقی قشقایی در آخرین روزهای زمستان

درگذشت یک پیشکسوت موسیقی قشقایی در آخرین روزهای زمستان
2023-03-19T20:10:02+03:30
یکی ازهنرمندان پیشکسوت موسیقی قشقایی که از او به عنوان بهترین هنرمند عرصه کرنا نوازی یاد می کردند، بیست وهشتم اسفند ماه در سن ۸۴ سالگی دار فانی را وداع گفت.

بهاریه «اهالی تئاتر شهر» به جامعه تئاتر ایران تقدیم شد

بهاریه «اهالی تئاتر شهر» به جامعه تئاتر ایران تقدیم شد
2023-03-19T15:16:43+03:30
کارکنان مجموعه تئاتر شهر در آخرین روزهای سال ۱۴۰۱ با تولید و انتشار یک اثر تصویری موسیقایی به روایت مسعود فروتن بهاریه ای را تقدیم نگاه مخاطبان و هنرمندان عر...

«عیدی» مجموعه «سرودستان» پیش روی مخاطبان قرار گرفت

«عیدی» مجموعه «سرودستان» پیش روی مخاطبان قرار گرفت
2023-03-19T13:56:42+03:30
مجموعه موسیقایی «سرودستان» در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و عید نوروز تک آهنگ «عیدی» را با صدای امیرحسین کاکازاده پیش روی مخاطبان قرار داد.

آغاز بهار ۱۴۰۲ در فرهنگسرای نیاوران با اجرای نمایش موزیکال

آغاز بهار ۱۴۰۲ در فرهنگسرای نیاوران با اجرای نمایش موزیکال
2023-03-19T12:36:43+03:30
نمایش موزیکال «رینارد روباهه» ویژه کودکان از ۵ فروردین در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.

گزارش آماری نمایش‌های تئاتر شهر در ۱۴۰۱ اعلام شد/ «پدر» در صدر

گزارش آماری نمایش‌های تئاتر شهر در ۱۴۰۱ اعلام شد/ «پدر» در صدر
2023-03-19T12:23:22+03:30
گزارش مشروحِ اطلاعات آماری مربوط به اجرای آثار نمایشی مجموعه تئاتر شهر در سال ۱۴۰۱ به تفکیک تالارهای نمایشی ارائه شد.

بازار وی‌اودی در انحصار سه پلتفرم/ درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی دارند!

بازار وی‌اودی در انحصار سه پلتفرم/ درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی دارند!
2023-03-19T09:30:03+03:30
یکی از معاونان ساترا با اشاره به انحصار سه پلتفرم اصلی در بازار عرضه محصولات نمایش خانگی، از ضررها و عواقب این اتفاق برای کاربران سخن گفت.

اثر «هفت سین میرمولا» برای نوروز به نمایش درآمد

اثر «هفت سین میرمولا» برای نوروز به نمایش درآمد
2023-03-19T09:16:42+03:30
چیدمان «هفت سین» که توسط میرمولا ثریا و با فرش و گلیم اجرا شده است، به معرض نمایش درآمد.

اهدای جایزه اصلی فستیوال ژنو به «شب، داخلی، دیوار»

اهدای جایزه اصلی فستیوال ژنو به «شب، داخلی، دیوار»
2023-03-19T09:03:24+03:30
جایزه اصلی فستیوال بین‌المللی فیلم ژنو به «شب، داخلی، دیوار» وحید جلیلوند رسید.

تقاضا برای بازیگران اسکاری بالا رفت/ کیت بلانشت با کمترین پیشنهاد

تقاضا برای بازیگران اسکاری بالا رفت/ کیت بلانشت با کمترین پیشنهاد
2023-03-19T09:03:23+03:30
پس از برنده یا نامزد شدن برای اسکار، میزان تقاضا برای بازیگران تا سطوح غیرقابل باوری افزایش پیدا می‌کند.

«دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی؟»/۴ بیمار روانی در ملک

«دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی؟»/۴ بیمار روانی در ملک
2023-03-19T08:36:42+03:30
نمایش «دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی...؟» قرار است از ۱۶ فروردین ماه در تماشاخانه ملک میزبان علاقه‌مندان تئاتر باشد.

نوروزی‌ها و رمضانی‌های شبکه‌های سیما معرفی شد

نوروزی‌ها و رمضانی‌های شبکه‌های سیما معرفی شد
2023-03-18T16:03:26+03:30
اسامی ویژه برنامه‌های نوروزی و ماه مبارک رمضان در شبکه‌های مختلف سیما اعلام شد.

جایزه سرود «نونوا» برگزار شد/ «سلام فرمانده» در صدر قرار گرفت

جایزه سرود «نونوا» برگزار شد/ «سلام فرمانده» در صدر قرار گرفت
2023-03-18T16:03:26+03:30
«سلام فرمانده» در نخستین جایزه مردمی سرود سال «نونوا» به عنوان بهترین سرود انتخاب شد.

کنسرت‌ها فقط تا نیمه ماه مبارک رمضان میزبان مخاطبان هستند

کنسرت‌ها فقط تا نیمه ماه مبارک رمضان میزبان مخاطبان هستند
2023-03-18T16:03:25+03:30
دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد برنامه‌های موسیقی همانند سال‌های قبل صرفا تا نیمه ماه رمضان برگزار خواهند شد.

«چل پله زیر زمین» روی آنتن شبکه پویا می‌رود/ هدیه نوروزی سوره

«چل پله زیر زمین» روی آنتن شبکه پویا می‌رود/ هدیه نوروزی سوره
2023-03-18T14:43:25+03:30
سریال انیمیشن «چل پله زیر زمین» از یکم فروردین‌ میزبان مخاطبان خود در شبکه پویا می‌شود.

«برادران لیلا» بعد از قاچاق باز هم اکران می‌شود؟/ تنبیه شدیم!

«برادران لیلا» بعد از قاچاق باز هم اکران می‌شود؟/ تنبیه شدیم!
2023-03-18T13:36:44+03:30
جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «برادران لیلا» ضمن اشاره به آمادگی برای اعمال اصلاحات مدنظر سازمان سینمایی تأکید کرد هنوز به اکران عمومی فیلم در ایران...

آماده‌سازی «زندگی پس از زندگی» برای رمضان/ فصل قبل رکورد زدیم

آماده‌سازی «زندگی پس از زندگی» برای رمضان/ فصل قبل رکورد زدیم
2023-03-18T12:16:43+03:30
عباس موزون مجری و تهیه‌کننده «زندگی پس از زندگی» درباره این فصل از برنامه که ماه رمضان ۱۴۰۲ پخش می‌شود بیان کرد که همچنان در حال آماده‌سازی است و سوژه‌های عج...

دنزل واشینگتن هم با «گلادیاتور۲» همراه می‌شود

دنزل واشینگتن هم با «گلادیاتور۲» همراه می‌شود
2023-03-18T11:23:23+03:30
دنزل واشینگتن در حال مذاکره است تا به فیلم دنباله «گلادیاتور» ملحق شود.

«فرش شاه‌عباسی» پهن نشد/ طنزی که به صحنه نرسید

«فرش شاه‌عباسی» پهن نشد/ طنزی که به صحنه نرسید
2023-03-18T09:10:04+03:30
نمایش «فرش شاه‌عباسی» به کارگردانی جواد انصافی اثری طنز است که به دلیل شرایط اقتصادی موجود در تئاتر شرایط تولید و اجرا را به دست نیاورده است.

«هنر ۱۴۰۱» را با «مهر» مرور کنید/ چهره‌ها و رویدادهای سالی که گذشت

«هنر ۱۴۰۱» را با «مهر» مرور کنید/ چهره‌ها و رویدادهای سالی که گذشت
2023-03-17T15:36:43+03:30
سرویس «هنر» خبرگزاری مهر در آستانه نوروز ۱۴۰۲ آلبوم خاطرات و تحولات هنری یکسال گذشته را با محوریت انتخاب چهره‌ها و رویدادهای شاخص سال ۱۴۰۱ ورق می‌زند.

بازیگر برنده بفتا به «گلادیاتور» پیوست/ بری کیوگان در کنار مسکال

بازیگر برنده بفتا به «گلادیاتور» پیوست/ بری کیوگان در کنار مسکال
2023-03-17T12:10:03+03:30
«گلادیاتور ۲» از بازی بری کیوگان بازیگر برنده بفتای امسال بهره می‌گیرد.

مناظره اقتصادی در رادیو متولد شد/ دعوت از مسئول موافق و مخالف

مناظره اقتصادی در رادیو متولد شد/ دعوت از مسئول موافق و مخالف
2023-03-17T11:56:43+03:30
برنامه «کنکاش» با هدف انعکاس مناظره‌های اقتصادی مسائل روز جامعه روی آنتن رادیو اقتصاد رفت.

ژاپنی‌ها «مکعب» را دوباره ساختند/ ادای احترام به ژانر علمی تخیلی

ژاپنی‌ها «مکعب» را دوباره ساختند/ ادای احترام به ژانر علمی تخیلی
2023-03-17T11:30:03+03:30
فیلم علمی تخیلی ترسناک «مکعب» توسط ژاپنی‌ها دوباره ساخته شد.

از سوم فروردین «ورود آدم‌ها ممنوع» است/ ادامه «چند مرد و چند زن»

از سوم فروردین «ورود آدم‌ها ممنوع» است/ ادامه «چند مرد و چند زن»
2023-03-17T10:36:44+03:30
حنیف مظفری از اجرای ۲ نمایش «چند مرد و چند زن» و «ورود آدم‌ها ممنوع» در ایام نوروز خبر داد.

ابراز امیدواری وزیر ارشاد برای رسیدن به آمار هزار پرده سینما در کشور

ابراز امیدواری وزیر ارشاد برای رسیدن به آمار هزار پرده سینما در کشور
2023-03-16T15:30:03+03:30
آیین افتتاحیه پردیس سینمایی «مهر کوهسنگی» ظهر روز پنجشنبه ۲۵ اسفندماه با حضور وزیر ارشاد برگزار شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)