میرنیوز
محمدجواد شریفی کارگردان مستند «شهید غدیر» همزمان با عرضه اینترنتی این مستند، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آن توضیح داد: نزدیک به دو سال پیش این مستند را با محوریت زندگینامه شهید سیدرضا میرحسینی ساختم که از نخبههای موشکی ایران و از همراهان شهید حسن طهرانیمقدم بود. در این مستند از کودکی این شهید و نماز خواندنشان در همان سنین کودکی روایت کردهایم تا کمک به خانواده و ازدواج و رفتاری که با خانواده و بچههای خود داشتند. در بخشی از مستند هم به رفتارهای این شهید با همکارانش هم پرداختهایم و اخلاقیات فردیاش را به تصویر کشیدهایم.
وی ادامه داد: وقتی ما به ملارد کرج برای فیلمبرداری این مستند رفتیم، اعلام کردند که برخی نکات را نمیتوان در فیلم مطرح کرد چراکه مرتبط با بحثهای موشکی ایران و مسائل نظامی میشود. همکاران شهید که با ما صحبت میکردند هم بیشتر درباره اخلاقیات فردی او با ما صحبت میکردند و بههیچ عنوان درباره نقشی که این شهید در مسائل موشکی داشته است، جزئیات را مطرح نکردند. آنچه در مجموع میگفتند، این بود که شهید میرحسینی، یک فرد همهفن حریف بود و هر وسیلهای که در آنجا دچار خرابی میشد را میتوانست تعمیر کند. او فرد باهوشی بود که اشراف بسیار بالایی در حوزه کاری خود داشت.
این مستندساز درباره پژوهشهای خود درباره شهید میرحسینی هم گفت: براساس جستجوهایی هم که در فضای مجازی داشتیم، اطلاعات چندانی درباره این شهید در دست نبود و به دلیل مسائل امنیتی ما حتی دسترسی به عکسهای او حین کار هم نداشتیم. اگر امروز بخواهیم بار دیگر سراغ این موضوع برویم و مستندی درباره آن بسازیم، میتوانیم عکس و فیلمهای بیشتری در اختیار داشته باشیم چراکه برخی از آنها از طبقهبندی امنیتی خارج شده است و شاید ما هم ارتباطاتمان قویتر شده باشد و بتوانیم عکس و فیلمهای بیشتری را جمعآوری کنیم.
شریفی ادامه داد: با دو تن از همکاران شهید گفتگوهایی داشتیم که تأکید میکردند او فردی باهوش بود که وقتی پروژهای را در دست میگرفت آن را تا انتها به انجام میرساند. هنوز درباره جزئیات نقش این شهید در مسائل موشکی حرفهای بسیاری ناگفته مانده است و هنوز امکان مطرح کردن آنها وجود ندارد. شاید در آینده بتوان مستندی ساخت تا جزئیات این نقش، بیشتر تشریح شود. زمانی که ما برای ساخت مستند رفتیم، حتی با دوربین خاموش هم کسی حاضر نبود درباره جزئیات توانمندیهای این شهید در حوزه موشکی اطلاعاتی در اختیار ما قرار دهد. اجازه نداشتند درباره این مسائل با ما صحبت کنند.
وی درباره مشاهدات خود از محل انفجار صورت گرفته در منطقه ملارد کرج هم گفت: طبق آنچه به ما گفتند، پادگانی که انفجار در آن رخ داده بود، پادگانی بلااستفاده بود که ما هم به آن منطقه رفتیم. صرفاً یک دژبانی داشت، منطقه وسیعی را هم شامل میشد و نمازخانهای هم به نام شهدای ملارد داشت. اجازه هم نداشتیم که به منطقه مربوط به خرابیهای صورت گرفته برویم.
منبع : خبرگزاری مهر
بررسی درجهبندی سنی سینما در یک برنامه رادیویی
انتصاب جدید در شبکه دو سیما
معرفی آثار بخش نمایشهای صحنهای جشنواره تئاتر «سودای عشق»
نمایش «ره صدساله» در تماشاخانه سنگلج
«سورنا در کارخانه اسباببازی» به تالار هنر رسید
«رفتن»، «رومئو و ژولیت» و «من کُشی» در عمارت نوفللوشاتو
رونمایی از یک چالش بزرگ در نوازندگی
ناگفتههایی از مدرسه مروی تهران در یک مستند
انتشار لوگوی نمایش میدانی امین زندگانی
امیرمهدی ژوله با «ملاقات با جادوگر» به اکران آنلاین میآید
پایان بازبینی آثار نخستین جشنواره ملی موسیقی خلاق
راهیابی «آوای ابرها» به جشنواره حقوق بشر اردن
«آبی روشن» مسافر نیجریه شد
«۱۲ زن خشمگین» خوانش میشود
زوج مستندساز نامزد دریافت تندیس بوف طلایی جشنواره مسکو شدند
فصل سوم «آقای قاضی» و تولید سیتکام در دستور کار سیمرغ
تمدید فراخوان تولید و اجرای نمایش در مرکز تئاتر کانون
پیام معاون هنری وزیر ارشاد به نوزدهمین جشنواره تئاتر کردی سقز
«هفتاد سی» هم به چرخه رقابت کمدیها پیوست
نمایشنامههای تئاتر مقاومت نباید سفارشی باشند
فصل سوم «آقای قاضی» و تولید سیتکام و تله تئاتر توسط سیمرغ
یک دعوت برای شنیدن ایدههای جدید در موسیقی!
برگزیدگان جشن حافظ مشخص شدند/ تجلیل از یک بازیگر پیشکسوت
برندگان جشن حافظ مشخص شدند/ تقدیر از یک بازیگر پیشکسوت
خودداری اپل از همکاری مجدد با جرج کلونی و برد پیت در «گرگها»
«شوق پرواز» به کلک خیال رسید
نمایش آثار ۶۰ هنرمند در گالری کوشک باغ هنر
بررسی چالشهای تأمین بودجه آموزش و پرورش در«پرسشگر»
پخش برنامه سروش صحت از ۶ آذر
اجرای نوانمایش «جیمنون» در برج میلاد