میرنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام سید محمدحسین طباطبایی که پدرش لقب "علمالهدی" را برای وی برگزید، همان کودک خردسالی است که در دهه 1370 شگفتانگیزترین کودک دنیا در عرصه حفظ قرآن شد و معجزه دیگری از آیات نورانی آخرین کتاب آسمانی خداوند را بهرخ دنیا کشید. او اکنون جوان برومند و تحصیلکرده حوزه علمیه قم است که پابهپای پدر در راه ترویج قرآن و مکتب اهل بیت(ع) تحقیق و پژوهش میکند. حجتالاسلام طباطبایی قائم مقام مؤسسه جامعةالقرآنالکریم شب گذشته میهمان برنامه تلویزیونی مصباح شبکه قرآن و معارف سیما بود و درباره مقوله حفظ قرآن و فعالیتهای مؤسسه جامعةالقرآن سخن گفت.
طباطبایی با اشاره به پیشرفتهای قرآنی در این سالها گفت: طی این سالها، اقبال مردم نسبت به فعالیتهای قرآنی زیاد شده و با توجه به اینکه مؤسسات با روشهای مختلف به موضوع آموزش قرآن و بهویژه حفظ قرآنکریم روی آوردهاند در این زمینه، پیشرفت چشمگیری داشتهایم اما تا افق بزرگی که در نظر گرفته شده، فاصله زیادی وجود دارد.
وی با بیان اینکه این اراده قرآنی برای ارتقاء بخشیدن به فعالیتهای قرآنی پسندیده است، افزود: با توجه به مشکلات متعدد فرهنگی لازم است که این کارها و اقدامات به سرعت انجام گیرد. توصیه رهبر انقلاب در سال 1390 بر پایه تربیت 10 میلیون حافظ قرآن مطرح شد. نزدیک به یک دهه از مطالبه ایشان میگذرد اما ما کجا ایستادهایم و به چه تعدادی از این 10 میلیون دست پیدا کردهایم؟. به نظرم جای کار، بسیار زیاد است. این مطالبه، اتحاد و همدلی همه مسئولان را میطلبد. ما میتوانیم چشماندازی را برای چند سال دیگر داشته باشیم. تربیت 10 میلیون حافظ، هدفگذاری بلند مدت میخواهد اما هدفگذاری کوتاهمدت برای آموزش و تربیت حافظان است که ما را به نتیجه میرساند.
وی درباره فعالیتهای مؤسسه جامعةالقرآن گفت: بنای فعالیت مؤسسه جامعةالقرآن از سال 1377 بر پایه حفظ تخصصی قرآن بود که در سالهای ابتدایی فعالیت مؤسسه، بسیاری از جوانان ایرانی و حتی خارجی هم به مقوله حفظ قرآن ورود کردند که در یک جلسه هم به خدمت مقام معظم رهبری رفتند. به تدریج که شعبات مؤسسه اضافه شد, آموزشهای دیگر در دستور کار قرار گرفت. در سال 1381 اولین مدرسه قرآنی به نام امام حسن مجتبی (ع) در قم تأسیس شد که در حال حاضر 80 مدرسه وابسته به این مؤسسه در سراسر کشور فعالیت میکنند.
طباطبایی ایجاد انگیزه را بهترین مؤلفه برای حفظ قرآن دانست و گفت: فردی که در سنین پایینتر میخواهد در راه حفظ قرآن قدم بردارد باید برایش، علاقه و انگیزه ایجاد کرد. خانواده نقش مؤثری در این راه دارد. استاد هم خیلی مهم است به ویژه در پایههای ابتدایی که نوجوان نیاز دارد تا از نظر اخلاقی و فنی به تسلط کافی دست پیدا کند.
این مدرس قرآن درباره فعالیتهای مجازی مؤسسه جامعةالقرآنالکریم نیز گفت: مؤسسه از سال 1396 تاکنون کارهای مهمی را در فضای مجازی انجام داده است. یکی از اقدامات که در سالهای گذشته رقم خورد، ایجاد و راهاندازی کانال قرآنی "قرآن یاوران" بود که بهطور خاص برای اعضاء و کارکنان مؤسسه راهاندازی شد و موضوعاتی در زمینههای آموزش ضمن خدمت در آن انجام میگرفت. پیش از اسفندماه که موج اول شیوع ویروس کرونا راه افتاد، بسیاری از فعالیتها به فضای مجازی انتقال یافت. به طور مثال، جشنوارهای را سال گذشته در مدارس راهاندازی کردیم که بخش دوم این جشنواره به صورت مجازی برگزار شد. در حال حاضر، تمام شعبات مثل خیلی از مراکز دیگر، آموزشهای مجازی را پیش گرفتهاند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
توئیت حجتالاسلام قمی بهمناسبت «روز بزرگداشت رهبران شهید مقاومت»
بررسی انتقادی شبهات پیرامون حکم اعدام منافقین در سال ۱۳۶۷
تیزر فصل جدید برنامه «محفل» منتشر شد
سرابی: در جامعه امروز، تلاش ها برای انس با قرآن به اندازه کافی نیست
پشتیبانی گام به گام و تسهیل فرآیند حفظ در پویش سوره «فتح»
پویش حفظ سوره فتح هم گام با نهضت ملی زندگی با آیه ها طراحی شده است
بررسی ابعاد نظام سیاسی در «فقه سیاسی حضرت آیت الله خامنهای»
دیدگاه های مختلف کتب تاریخی درباره حضرت رقیه (س)
برگزاری جلسه اول حلقه مطالعاتی «فلسفه ارتباطات»
رونمایی از «لطایفی در سلوک» شرحی بر لغت موران شیخ اشراق
بررسی «آسیب های خودکشی» از منظر دو دین مسیحیت و اسلام
فقه فرهنگ همچنان با پدیده هایی مثل سینما و موسیقی بیگانه است
ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن آغاز شد
نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» برگزار میشود
دومین اجتماع حافظان قرآن کریم برگزار می شود
نمایشگاه قرآن کریم از ۱۵ اسفند ماه امسال آغاز می شود
روایت شنیده نشده از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام
روایت دبیرکل مجمع تقریب از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام
همایش علمی «بررسی شیوههای نگارش و علامتگذاری قرآن کریم» برگزار میشود
بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی بررسی میشود
«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی» به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد
«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی»به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد
وبینار سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزههای حضرت امام علی(ع) برگزار میشود
آب خلیج فارس مردم صفاییه بخش فردوس کرمان را از کم آبی نجات میدهد
ثبت نام بیستمین دوره آزمونهای تخصصی حفظ قرآن تا ۱۵ اسفند ادامه دارد
«صاد»، اولین رویداد ملی همافزایی کنشگران تدبر در قرآن برگزار میشود
خادمان قرآن و عترت بیش از ۳۰۰ دقیقه میهمان خانه های مردم شدند
بررسی عالم مدرن در اندیشههای سنتگرای پرآوازه فرانسوی
مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود
معنای ولایت طرفینی در دعا برای امام زمان(عج)