میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانهای اوج؛ مراسم رونمایی از مستند «جای نگرانی نیست!» عصر روز سهشنبه 3 تیرماه با حضور حسامالدین آشنا رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور رئیسجمهور، مهدی جمالینژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، ارسلان زارع استاندار گیلان، مسعود تجریشی معاون محیطزیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ایران، سجاد فتاحی پژوهشگر، جمعی از مدیران عالی رتبه استانی مازندران، جمعی از فعالان مدنی محیطزیست استان مازندران، سید جمال عود سیمین مدیر اومافیلم، مسعود کارگر کارگردان مستند «جای نگرانی نیست!» و جمعی از کارشناسان مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.
حسامالدین آشنا رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور رئیسجمهور پس از پایان نمایش مستند «جای نگرانی نیست!» گفت: بهانه جلسه حاضر مستندی بود که نیروهای جوان ما ساختند و با دیدن این فیلم دغدغه روشن شد. مسئلهای به اسم پسماند برای کشور داریم و دغدغهای خاص به اسم پسماند در استانهای شمالی کشور و متأسفانه راهحلی موقتی در دیروز را تبدیل به بحرانی دائمی در امروز کردهایم و متأسفانه این ماییم که با تصمیمات خود باعث ایجاد چنین بحرانی شدهایم.
وی افزود: با دیدن مستند «جای نگرانی نیست!» میتوانیم نتیجه بگیریم که دو راه بیشتر پیشرو نداریم. یا باید بر تصمیمات سابق بمانیم و آنها را تأیید کنیم و یا بپذیریم که اشتباهاتی شکل گرفته و نسلهای فعلی و بعدی بیش از این از تصمیمهای اشتباه ما متضرر نشوند.
رییس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری ادامه داد: راهکار فعلی ایجاد مسئولیت است و باید جامعه و مسئولین را نسبت به موضوعی به نام پسماند حساس کنیم و جامعه را آگاه کنیم که راهحل وجود دارد و باید در وجود راهحل به اجماع برسیم.
حسامالدین آشنا خاطرنشان کرد: در مورد پسماند به روایت این فیلم و فعالان محیط زیست و کارشناسان به این راهحل میرسیم که اگر کمتر پسماند تولید کنیم و پسماند را کمتر وارد طبیعت کنیم، خیلی از مسائل را راحتتر میتوانیم پیشگیری کنیم.
در ادامه این جلسه که تحت عنوان «آسیبشناسی راهبردی وضعیت پسماند در استانهای ساحلی» در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد، مهدی جمالینژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با تقدیر از ساخت مستند «جای نگرانی نیست!» بیان داشت: مسئله مهمی که در این مستند نشان داده شد به ما ثابت میکند که مدیران شهری موضوعاتشان بسیار متنوع و در عین حال پیچیده است و بالغ بر 300 موضوع در ذیل مأموریتهای مدیریت شهری قرار میگیرد که باید انجام دهند و یکی از آنها مدیریت پسماند است.
وی افزود: در بخش پسماند مشکلات بسیار زیاد است و دوستان ما در شهرها چندین سال است که دارند فریاد میزنند و پس از سالها در بودجه سال گذشته هزار میلیارد تومان برای ساماندهی پسماند اختصاص داشتیم که با کاری کارشناسی از بین موارد فراوان 4 یا 5 موضوع را به عنوان موضوعات اصلی شناسایی کردیم و در دست اقدام قرار گرفتهاند.
سیدجمال عودسیمین تهیهکننده فیلم «جای نگرانی نیست!» نیز در بخشی دیگری از این نشست با اشاره به حجم بالای تولید آثار با محوریت آگاهسازی اظهار داشت: حجم آثار رسانهای که به مورد موضوعات و آسیبهای اجتماعی پرداخته میشود به نسبت مشکلات خود کشور متناسب است و ما سالانه بهطور میانگین با حمایت سازمان اوج بیش از 30 فیلم در این حوزه میسازیم اما به معنای واقعی کلمه خستهایم چون هیچ تأثیری گذاشته نمیشود و حتی بسیاری از این فیلمها فرصت نمایش بهخصوص در تلویزیون را هم پیدا نمیکنند.
مدیر مؤسسه اومافیلم افزود: قرار است با ساخت این آثار سطح مسئله بین مردم و حاکمیت نزدیک شود اما هرگز اتفاقی نمیافتد و من فاصله جلسه را با حل مشکلات بسیار زیاد میدانم. جلسات زیادی برگزار میشود و حرفهای خوبی زده میشود اما تأثیری در حل مشکلات ندارد و ما با سرعت بیشتری به سمت نابودی پیش میرویم.
همچنین در بخش دیگری از این نشست، مسعود کارگر کارگردان مستند «جای نگرانی نیست!» با تشکر از کسانی که فرصت رونمایی از این اثر را در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری فراهم آوردند گفت: ایده ساخت این مستند از کانال تلگرامی دکتر فاضلی و ویدئویی که در رابطه با پسماند در کانال خود گذاشته بودند گرفته شد و باید از ایشان تشکر کنیم.
بر اساس این گزارش، در بخش بعدی این نشست استاندار گیلان و مدیران ارشد شهری مازندران به بیان نقطه نظرات درباره مسائل و مشکلات موجود در مدیریت پسماند شهرهای ساحلی پرداختند.
بر اساس این خبر، در کنار سواحل و در استتار جنگلها کوههایی از زباله بنا شده است. مناطقی که روزگاری محل رشد و نمو انواع جانوران و پوششهای گیاهی بود امروز و پس از تبرکشی انسان به محلی برای دفن زباله تبدیل شده است.
بر اساس این گزارش، مستند «جای نگرانی نیست!» روایتی از تلاشهای علیرضا فلاحتکار، فعال محیط زیستی که مراحل تفکیک زباله را در یکی از بهترین سایتهای استان مازندران برای دهیاران و بهورزان روستاها توضیح میدهد. او کوشیده علاوه بر فعال کردن روستاها، دغدغه این آسیب محیط زیستی را در افراد زنده کند تا هر چه سریعتر برای احیای این خطه عملی صورت گیرد.
فیلم مستند 25 دقیقهای «جای نگرانی نیست!» تهیه شده در موسسه اومافیلم و محصول سازمان هنری رسانهای اوج است که بهزودی در عرضه اینترنتی و پخش تلویزیونی آن نیز انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی قابل اعمال است
دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» منصوب شد
ارتباط میان علم عصبشناسی با فرهنگ چیست؟
پدیدههای فرهنگی ایران معاصر، موضوع فرهنگپژوهی نبوده است
دومین رویداد «راویان افتخار» برگزار می شود
چهارمین اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامی فراخوان مقاله داد
سازماندهی و توانمندسازی جلسات خانگی قرآن مورد توجه است
بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و برخی دیگر به طرق دیگر قابل اعمال است
اصول و روشهای ابلاغ پیامهای الهی با بهره گیری از هنر قرائت قرآن کریم
پیوند وجودی قاری با قرآن کریم چگونه رقم می خورد؟
در نظام اسلامی، حاکمیت در تبلیغ دین وظایف جدی دارد
حاج ابوالقاسم: «مصعب بن عمیر» فردی شاخص در امر تبلیغ دین بود
صالحی : دیپلماسی قرآنی را باید فعالتر کرد
باباخانی: بیش از ۸۰ درصد مردم با هیئت ها در ارتباط اند
حجت الاسلام ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد شد
ابوترابیفرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
حجتالاسلام ابوترابیفرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
مقوله غنا در تلاوت قرآن کریم تبیین و بررسی شد
فرهنگ میتواند نقد را از حالت انفعال و انحصار در آورد
خاموشی: ترویج سبک زندگی قرآنی عمده ترین هدف مسابقات قرآن است
نماهنگ «نحن حزب الله» با صدای ذاکرین اهل بیت (ع) منتشر میشود
همایش «میانداران جهاد ۴» ویژه شبکههای تخصصی هیئت برگزار می شود
اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد
خاموشی: باید خلأها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
قمی: طرح «زندگی با آیهها» امسال باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
معرفی آموزههای امام علی(ع) از اهداف برنامه های ایام میلاد نور است
قمی: امسال طرح «زندگی با آیهها» باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
خاموشی: باید خلاها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
تقی زاده: شعار زندگی با آیه ها در ماه رمضان آینده، «امت پیروز» است