میرنیوز
به گزارش خبرنگار دین خبرگزاری تسنیم، مؤسسه فرهنگی هنری امامت و مهدویتِ دانشگاه آزاد اسلامی طی سه سال اخیر با هدف ایجاد گفتمان و فضاسازی مهدوی و مبتنی بر شعار قرآنیِ «مودت» نسبت به عترت کار خود را آغاز کرد و فعالیت خود را در قالب برگزاری جشنواره های سراسری و در بستر دانشگاه های آزاد 31 استان کشور در محورهای علمی، ادبی و هنری گسترش داد. امسال کلید افتتاحیه سومین جشنواره امامت و مهدویت در شهر مشهد مقدس زده شد و بناست تا سالروز ولادت امام عصر عجل الله تعالی فرجه ادامه داشته باشد.
این مؤسسه و این جشنواره که با محوریت امامت و مهدویت شکل گرفته است، می تواند الگوی مناسبی را پیش روی سایر مراکز عالی کشور برای جدی گرفتن موضوع مهدویت در بستر دانشجویی و دانشگاهی و حتی بخش دانش آموزی قرار دهد.
طهرانچی: در دانشگاه باید حول جریان مهدویت جریان سازی کرد
محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این باره و در گفت و گو با خبرنگار تسنیم گفت: امامت و مهدویت نقطه ثقل اندیشه انقلاب اسلامی است. در دانشگاه بایستی حول این موضوع جریان سازی کرد و این جریان سازی بدون برنامه و منقطع ممکن نیست. در دانشگاه آزاد اسلامی به همت همکاران، یک مؤسسه برای این موضوع نهادینه شد تا به صورت مستمر این برنامه را پیگیری کند. برنامه منحصر به یک دانشگاه نیست بلکه در 41 واحد دانشگاهی انجام می شود. سومین جشنواره امامت و مهدویت را با 52 رویداد همراه با 70 پیش همایش برگزار کردیم. امسال مدرسه های ما بسیار فعال شده اند و جریان دانش آموزی به عنوان جریان بسیار قوی وارد عرصه شد. در این 45 روز پیش رو از امامت و مهدویت در دانشگاه و مدارس زیاد خواهید شنید.
وی افزود: این برنامه بر پایه حرکت های دانشگاهی، دانشجویی و دانش آموزی است. شما در تک تک برنامه ها حضور آنان را در مسئله شعر، کتابخوانی، سرود و سایر قالب ها خواهید دید. اساساً این جشنواره گسترده است. نظام اداری متولی این برنامه ها نیست بلکه خود جریان دانشجویی و اساتید و حتی سمای ما که جریان دانش آموزی است، فعالند.
سروری مجد: مسئله مهدویت دالّ مرکزی دانشجویان تعریف شد
علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد درباره ضرورت شکل گیری گفتمان امامت و مهدویت گفت: دانشجویان منبع لایزالی از توانمندی های هنری، ادبی و فرهنگی هستند. ما بایستی یک دال مرکزی را برایشان قرار دهیم که موضوع مهدویت همین مرکزیت را دارد و خوشبختانه دانشجویان را برای هر گونه فعالیت های هنری و فرهنگی جذب خود کرده است؛ لذا ایام ماه رجب و شعبان فرصت مناسبی برای همین کار است و امیداوریم دوره سوم با مشارکت بیشتر دانشجویان و دانش آموزان ما همراه باشد.31 استان ما و واحدهای بزرگ ما در استان تهران مشارکت دارند. بخش دانش آموزی با توجه به ظرفیت 150 هزار نفری خود در سطح کشور، فرصتی برای ابراز خلاقیت های فرهنگی، هنری و ادبی دانش آموزان حول محور امامت و مهدویت شکل داده است.
داوری: مسئله مهدویت سبب قوام هویت جوانان می شود
مسیب داوری رئیس دفتر هماهنگی دبیرخانههای استانی مهدویت دانشگاه آزاد در گفت و گو با تسنیم درباره اهمیت مسئله مهدویت در بستر دانشگاه ها گفت: یکی از مسائلی که بین جوانان وجود دارد، این است که دشمن هویت و فرهنگ آنان را مورد هدف قرار داده است. یکی از بهترین راهکارهایی که می توان مسئله هویت بخشی جوانان را قوام بخشید، استفاده از موضوع مهدویت و امامت است. امامتی که فلسفه آن، هدایت امت است؛ از این جهت مؤسسه امامت و مهدویت توانسته بر اساس این شاکله و این سیاستگذاری کارش را شروع کند و در این فرصت کوتاه دو ساله توانسته مخاطبان خود را در بین دانشجویان و اساتید و حتی خانواده های آنان پیدا کند. این مسئله موج خوبی ایجاد کرده است.
وی افزود: یکی از موفقیت های مؤسسه امامت و مهدویت و سیاستگذاران آن، این بوده که ما از آرایه های هنری و قالب رسانه و گرایش های مختلف هنری و ادبی مثل موسیقی، انیمیشن، بازی های رایانه ای، سرود، پادکستها، داستان نویسی و ... کمال استفاده را کردیم. این حرکت توانسته حلقه رابط و پیوند خوبی با فطرت انسانی برقرار کند. بنابراین فضای گفتمان خوبی در واحدهای مختلف دانشگاهی در موضوع امامت و مهدویت به صورت هدفمند شکل گرفته است. این اقدام می تواند الگوی مناسبی در سایر ارکان آموزش عالی باشد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
پیام تسلیت امام جمعه ناتینگهام در پی درگذشت حجت الاسلام سقای بی ریا
پیام تسلیت امام جمعه ناتیگهام در پی درگذشت حجت الاسلام سقای بی ریا
پخش مستند «طلیعه طاهر» مستند پرتره اصغر طاهرزاده از شبکه چهار
وفات حضرت زینب (س) هیئت کجا برویم؟
برگزیدگان دهمین دوره جایزه جهانی اربعین معرفی شدند
محمود کریمی، ماه رمضان در نجف مناجات میخواند
جشنواره امامت و مهدویت آغاز به کار کرد
اعتکاف مادردختری یعنی فرزندآوری مانع زندگی نیست؛ میزبانی ۶۰۰ مسجد تهران از معتکفین
نشست نقدی بر ایده زبان اندیشه برگزار میشود
رویداد ملی «صاد» مقدمهای بر شبکهسازی کنشگران تدبر در قرآن است
روح فرزندان در خانوادههای تحصیلکرده هم پرورش نیافته است
از اعتکاف نوعروسان تا اعتکافهای مادر دختری؛ میزبانی ۶۰۰ مسجد تهران از معتکفین
راهاندازی پویش قرائت سوره واقعه به مناسب میلاد حضرت علی (ع)
صد و هفتاد و چهارمین نشریه خیمه منتشر شد
ناگفته های زندگی و زمانه آیت الله سید جواد خامنهای در جدیدترین شماره خیمه
روز میلاد حضرت علی (ع) هیئت کجا برویم؟
پدر در سریالهای تلویزیونی همیشه متهم میشود؛ برای داشتن خانواده سالم، پدر باید سالم باشد!
دوره آموزشی برای احیای فرهنگ ایرانی در خانواده برگزار میشود
ذکر مناقب امیرالمؤمنین(ع) زکات بدن و عقل است
دورهای آموزشی برای احیای فرهنگ ایرانی در خانواده برگزار میشود
پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت بانوی قرآنپژوه
برگزاری محفل بزرگ بانوان قرآنی جهان اسلام در حرم رضوی
همافزایی فعالیتهای قرآنی در سه استان با تفاهمنامه مشترک میسر میشود
رئیس و اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم منصوب شدند
انتشار ایده های فرهنگی مناسب برای برنامههای ویژه روز پدر در مساجد
حرم مطهر امام علی در آستانه ۱۳ رجب آذین بندی شد
چالشهای مدیریت مدرسه در ایران در نشستی بررسی میشود
سیزدهمین دوره آموزش عالی تیم ملی قاریان جوان برگزار شد
هوش مصنوعی به کمک علوم اسلامی میآید؟