میرنیوز
بهگزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، و به نقل از گلدمن ساکس، کارشناسان و تحلیلگران مالی این شرکت پیشبینیهای خود از درآمد صنعت موسیقی تا سال 2030 میلادی در سراسر جهان را از 139.7 میلیارد دلار به 153 میلیارد دلار افزایش دادند.
در آخرین گزارش منتشر شده از آینده اقتصادی صنعت موسیقی توسط تحلیلگران شرکت گلدمن ساکس؛ آمده بطور کلی موسیقی که یکی از شاخههای پرمخاطب صنعت سرگرمی شناخته میشود، در سراسر جهان همواره روند صعودی داشته اما رویدادها و اتفاقات مختلفی شیب آن را دستخوش تغییراتی کرده است.
به گفته تیم تحقیقاتی این شرکت این درحالی است که گردش مالی صنعت موسیقی آنچنان بزرگ است که همواره به عنوان یکی از جاذبههای قابل توجه برای سرمایهگذاران در بخشهای مختلف بوده و در بازار سهام معمولاً یکی از اصلیترین فرصتهای سرمایهگذاری بهخصوص در بخش عرضه اولیه در فهرست (کاتالوگهای) فرصتهای سرمایهگذاری شرکتهای کارگزاری به مشتریان (صاحبان سرمایه) معرفی شده است.
از سوی دیگر تیم تحقیقاتی و کارشناسان مالی شرکت گلدمنساکس آخرین پیشبینیهای خود در سال جاری میلادی را تغییر داده و پیش بینی کردهاند درآمد صنعت موسیقی در سراسر جهان تا هفت سال آینده یعنی سال 2030 میلادی رشدی معادل 10 درصد را تجربه میکند.
این درحالی است که این شرکت، رشد درآمد صنعت موسیقی را ابتدای سال 2021 میلادی برای آینده صنعت در سال 2022 معادل 7 درصد یعنی مجموع درآمد 87.6 میلیارد دلار و برای سال 2023 معادل 5 درصد یعنی مجموع درآمد 94.9 میلیارد پیش بینی کرده بود.
در گزارشی که از سوی تیم تحقیقاتی و کارشناسان مالی شرکت گلدمن ساکس منتشر شده است آمده: پیشبینیهای انجام شده مربوط به کل صنعت موسیقی یعنی موسیقی ضبط شده، انتشار آلبوم و تک آهنگها، استریم و موسیقی زنده است که براساس برآوردها مجموعه صنعت در سال 2030 میلادی به صورت ناخالص و البته یکسان برای صاحبان حقوق و شرکتهای خدمات دهنده موسیقی 153 میلیارد دلار درآمد است.
بخش دیگری از گزارش مورد نظر که مربوط به رشد درآمد بخشی، در صنعت موسیقی سال گذشته میلادی است نیز آمده درآمد خالص صاحبان حقوق موسیقی ضبط شده در سال 2022 میلادی نسبت به یکسال قبلتر با رشدی معادل 7.7 درصد به 27.9 میلیارد دلار رسیده؛ درحالی که درآمد ناشران موسیقی با رشد 7.2 درصدی 7.4 میلیارد دلار بوده است، اما بیشترین رشد در دوره یاد شده پس از دوران پایان همهگیری کرونا مربوط به موسیقی زنده با رشدی معادل 85.3 درصد است که مجموع درآمد این بخش را به 26.5 میلیارد دلار رساند.
در همین حال، گلدمن ساکس انتظار دارد بازار استریم موسیقی (ارائه آنلاین موسیقی از پلتفرمها) از رقم 37.8 میلیارد دلار در سال 2022 میلادی به رقمی معادل 89.3 میلیارد دلار در سال 2030 میلادی صعود کند که این میزان درآمد ناشی از پرداخت حق اشتراک 1.26 میلیارد مشترک (استریمر) در سراسر جهان است.
نکته جالب توجه اینجاست که سهم مشترکین آنلاین موسیقی (استریمرها) در اقتصادهای نوظهور یا کشورهای درحال توسعه جهان تا سال 2030 میلادی 758 میلیون نفر یعنی60.2 درصد از کل و در کشور های توسعه یافته معادل 502 میلیون نفر معادل 39.8 درصد توسط کارشناسان کلدمن ساکس پیش بینی شده؛ این درحالی است که نسبت یاد شده در سال 2022 میلادی 43 درصد برای کشورهای درحال توسعه یا اقتصادهای نوظهور و 57 درد برای کشورهای توسعه یافته بوده است.
به گفته تیم تحقیقاتی گلدمن ساکس تغییر درصد سهم استریمرها در کشورهای درحال توسعه با کشورهای توسعه یافته سیگنال قابل توجهی برای صاحبان سرمایه و البته پلتفرمهاست که در کدام بخش از دهکده جهانی باید سرمایهگذاری کنند تا سود بالاتری به دست آورند و جالبتوجهتر اینکه این گروه تاکید میکنند رکود اقتصادی کمترین میزان تاثیر در میزان رشد بازار یاد شده نسبت به سایر صنایع را خواهد داشت.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد
خاموشی: باید خلأها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
قمی: طرح «زندگی با آیهها» امسال باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
معرفی آموزههای امام علی(ع) از اهداف برنامه های ایام میلاد نور است
قمی: امسال طرح «زندگی با آیهها» باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
خاموشی: باید خلاها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
تقی زاده: شعار زندگی با آیه ها در ماه رمضان آینده، «امت پیروز» است
خاموشی: باید مشخص شود در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها، چقدر پیشرفت کرده ایم و چه خلاهایی داریم
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم: شعار زندگی با آیه ها در ماه رمضان آینده، «امت پیروز» است
پورمعین: نرم افزار کاربردی حفظ قرآن کریم رونمایی میشود
محمدرضا پورمعین: سوپر اپلیکیشن موسسه علیین در زمینه حفظ قرآن کریم رونمایی میشود
برپایی نمایشگاه «بانوی بینشان» در ایام فاطمیه دوم
دانشگاه شریف ۵ شب میزبان عزاداران فاطمی میشود
پیوست عدالت از منظر جامعهشناختی مورد بررسی قرار میگیرد
ششمین همایش «کنکاشهای مفهومی درباره جامعه ایران» برگزار میشود
۱۵۰ گواهینامه آزمونهای حفظ مهد قرآن در آبانماه صادر شد
«چلچراغ آیهها در جماران» برگزار می شود
پویش سراسری «بوسه بر دستان پدر» برگزار میشود
شماره جدید فصلنامه اطلاعات حکمت و معرفت منتشر شد
حرم امام علی (ع) در نجف اشرف را از راه دور زیارت کنید
نماهنگ حماسی «منتصرون» محمدحسین حدادیان منتشر شد
کارگاه تخصصی ضبط تواشیح استودیویی برگزار شد
دوره آموزشی تطبیق آموزههای قرآنی در زندگی برگزار می شود
باقرزاده: ۵۸ هزار رقبه وقفی در هشت ماهه اول امسال سنددار شدند
قنبریان:فاطمیه نماد کنش فعالانه زن مجاهد اسلام در دوران کندی شمشیرهاست
قصه سرباز لشکر عمر بن سعد که پس از عاشورا هیچگاه سیراب نشد
چاپ کتاب پایان صهیونیسم و سقوط اسرائیل با همکاری ایران و مالزی
دفتر آیت الله مدرسی به جنایت علیه شیعیان پاراچنار واکنش نشان داد
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف میشود
تشرف برندگان پویشهای «فجر عاشقی» و «سفیر آیهها» به مشهد مقدس