میرنیوز

آب‌پرور: شکل‌گیری آنتن شاداب زیر سایه انتخاب صحیح برنامه‌سازان / چرا کارگردانان به دوران قاجاریه علاقه‌مند هستند؟

 آب‌پرور: شکل‌گیری آنتن شاداب زیر سایه انتخاب صحیح برنامه‌سازان / چرا کارگردانان به دوران قاجاریه علاقه‌مند هستند؟ 2023-06-14T05:34:31+03:30

خبرگزاری تسنیم- مجتبی برزگر: وقتی نام سریال "هوش سیاه" یا "قتل آنلاین" به گوش هر مخاطبی برسد علاوه بر صحنه‌های زیبا و بعضاً مهیج ناخودآگاه نام مسعود آب‌پرور در  تیتراژ پایانی به عنوان فیلمساز آنها در ذهنش نقش می‌بندد؛ نامی که قالباً پیچیدگی‌های یک داستان جنایی را خوب به تصویر می‌کشد و با راز و رمزهای پلیسی چند دقیقه‌ای مخاطبان را مقابل جعبه جادو میخ کوب می‌کند، اما اینبار آب‌پرور نه پشت دوربین و زوایای تاریک سریالی پلیسی بلکه مقابل لنز دوربین  در سریال "ستارخان" به عنوان بازیگر ظاهر شده است.

شاید از خودمان بپرسیم فیلمساز چرا جلوی دوربین رفته و از راز و رمز سریال‌های پلیسی، در ردای کاراکتری تاریخی ظاهر شده است؟ که پاسخش می‌شود "لژیونر" را هم روی آنتن برد و نشان داد، برای  ساخت سریال‌ها یا کارهای جذاب انگیزه دارد و برایش پشت یا جلوی دوربین تفاوتی ندارد.

از او پرسیدیم شما کجا و سریال تاریخی کجا؛ چرا سریال پلیسی و اکشن نمی‌سازید و جای این کارها در تلویزیون خالی است؟ پاسخ جالبی داد: قصه زیاد است منتظرم شرایط مهیا شود؛ امروز ساخت این نوع کارها، گران و سخت است.

آب‌پرور کمی مکث کرد و در ادامه با اشاره به اهمیت   تنوع ژانر و ساخت‌آثار با کیفیت گفت: اکنون در زمینه تولید آثار مختلف روی آورده‌ایم به تولید انبوه و بیشتر به کمیت توجه شده است، درحالی که دقیقاً و در شرایط فعلی  به ژانرهای مختلف و کیفیت نیازمندیم. باید بدانیم  ارتقاء کمیت چندان جواب نداده و به جای آن لازم است به کیفیت توجه کنیم، چون این شاخصه می‌تواند مخاطب وفادار داشته باشد. ما باید تمام توان‌ و ظرفیت‌مان را به کار بندیم تا مخاطب در ساعت پخش سریال تلویزیونی، رسانه ملی را تعقیب کند و نه اینکه در عین سردرگمی سوژه‌های تکراری و بدون هیجان، هیچ‌کدام از سریال‌ها را دنبال نکند.

تلویزیون , صدا و سیما , سریال , کارگردانان سینما و تلویزیون ایران ,

آب‌پرور این روزها سریال «رحیل» ویژه ایام ماه صفر شبکه سه سیما را کارگردانی می‌کند. البته چندی پیش «مستوران» را به عنوان کارگردان روی آنتن شبکه یک سیما داشت، از فرصت استفاده کردیم و  با او درباره پژوهش و جای خالی سریال‌های پرکشش و البته «رحیل» و برخی موارد دیگر صحبت کردیم که در ادامه می‌خوانید:

قصه «رحیل» در انحلال قاجاریه و پهلوی اول می‌گذرد

* تسنیم: بگذارید با سریال این روزهای شما شروع کنیم. «رحیل» سریالی با تمِ مذهبی و تاریخی که  ایام ماه صفر از شبکه سه سیما پخش می‌شود.  چطور شد از ژانر  پلیسی و اکشن  به ریتم آرام و دلنشین کار تاریخی رسیدید؟

همیشه دوست داشتم کارهای متفاوت تجربه کنم. ژانر فانتزی و تاریخی یکی از گونه‌های نمایشی موردِ علاقه من است. «مستوران» فانتزی و افسانه‌ای بود و «رحیل» هم مرا به دنیای تاریخی می‌برد. داستان «رحیل» در دو ماه آخر دوران قاجاریه و پهلوی اول می‌‌گذرد. شرایط خوبی در جریان ساخت و تولید این سریال داریم.

فکر می‌کنم پخش این سریال می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند؛ هم تاریخی است و هم تِم مذهبی دارد. هم شاهد روایت عاشقانه و جوانانه‌ای هستیم. از این جهت فکر می‌کنم مورد اقبال قرار می‌گیرد. اما اینکه  چرا سریال اکشن و پلیسی نمی‌سازم؟ قصه زیاد است منتظریم شرایط مهیا شود؛ امروز ساخت این نوع کارها، گران و سخت است.

* تسنیم: با توجه به اینکه شما اشاره کردید این کار دو ماه آخر دوران قاجاریه است و قصه وارد دوره پهلوی اول می‌شود. اجازه دهید از فرصت استفاده کنم، وقتی به کارهای تولید شده تاریخی توجه می‌کنیم، ناخودآگاه به این نتیجه می‌رسیم که فیلمسازان و کارگردان‌ها علاقه خاصی به دوره قاجاریه دارند، دلیل این کشش و توجه چیست؟

 

 

 

یکی از خاصیت‌های ویژه فیلم و سریال این است که مخاطب را به طور خاص با تجربیات و آموزه‌های تاریخ روبرو می‌کند. ما در آیینه گذشتگان می‌توانیم بسیاری از اتفاقاتی که همین امروز جاری است را دنبال کنیم، پس این نوع سریال‌ها به این واسطه، مقاطع مختلف تاریخی جذاب‌اند.

دوران قاجاریه هم ویژگی‌هایی دارد که نه خیلی از ما دور است و نه خیلی نزدیک که نتوانیم راجع به آن داوری کنیم. در واقع این دوره‌ها، دوره‌های جذاب تاریخی‌ هستند که ایران وارد دوره تجددخواهی و دروازه‌های تمدن جدید می‌شود.

این تغییر حالت به خودی خود یک عطف مناسب نمایشی ایجاد می‌کند که در تغییر اندیشه‌ها و سبک زندگی نسبت به سایر دوره‌های دیگر جذاب‌تر است. فقط باید آن مقطع تاریخی درست انتخاب شود. به عنوان مثال قصه سریال «رحیل» به دو ماه آخر دوره قاجاریه و انحلال این سلطنت می‌انجامد.

امیدوارم همان‌طور که با وسواس قصه انتخاب می‌کنند برنامه هم انتخاب کنند

* ‌تسنیم: به موضوع انتخاب درست مقطع زمانی برای تولید سریال اشاره کردید، از فرصت استفاده می‌کنم و می‌پرسم  اساساً امروز جای چه چیزهایی در تلویزیون خالی است؛ به عنوان استاد دانشگاه، مؤلف و کارگردان چه اتفاقاتی باید در نظام تولید و پخش سریال‌های تلویزیونی بیفتد، تا دوباره شاهد آنتنی پررونق  و پرمخاطب باشیم؟

من فکر می‌کنم در دوره‌های مختلف بنابر سلایق و دیدگاه مدیران، تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیرندگان، شاهد تغییر رویکردهایی هستیم که این تغییر رویکردها در آنتن نمود خاصی پیدا می‌کند. اکنون یک مقداری به نظر می‌آید وسواس در انتخاب قصه‌ها و روایت‌ها اساساً آنتن را  خلوت کرده است.

به نظر می‌آید رویکرد مدیریت جدید استفاده از برنامه‌سازان بسیار بسیار جوان است و اتفاقاً میدان دادن به جوانان و تازه‌واردها به ذات خود بد نیست بلکه بسیار هم مفید است. به این دلیل که باید جریان در رسانه‌ای بزرگ مثل صدا و سیما ادامه داشته باشد و از نسلی به نسل بعد انتقال یابد.

ببینید موضوع آموزش‌های آکادمیک و دانشگاه یا هر آموزشگاه‌ دیگر به کنار که اینها زیربنای کار هستند، اما فراموش نکنیم تجربه سینه به سینه انتقال داده می‌شود. پس من معتقدم  ترکیب برنامه‌سازان با تجربه و برنامه‌سازان جوان می‌تواند آنتنی شاداب را شکل بدهد. یقین داشته باشید انرژی، پویایی و سلیقه جوانان می‌تواند در کنار تجربه قدیمی‌ترها زیربنایی قابل اعتماد و اتکاء ایجاد کند که تضمین کننده آینده است.

اجازه دهید واضح بگویم که آنتن جای سعی و خطا نیست، اگر با بی‌تجربگی پیش برویم و آنتن را به دست بی‌تجربه‌ها و برنامه‌سازان کم‌تجربه بسپاریم؛ شاید روز به روز بیشتر با ریزش مخاطب روبرو شویم. همان‌طور که قصه‌ها با وسواس انتخاب می‌شوند، باید برنامه‌سازان هم  با وسواس انتخاب شوند. 

یک نکته را باید در نظر داشته باشیم، امروز گزینه‌های مقابل مخاطبان بسیار زیاد است، شاید در گذشته اگر سعی و خطا هم می‌کردیم به دلیل اینکه مخاطبان گزینه‌ای در مقابل نداشتند بالاخره به آنتن وفادار می‌ماندن، اما امروز می‌بینیم در عصر ارتباطات ده‌ها گزینه مقابل مخاطبان قرار دارد و مخاطبان برای رسیدن به محتوای مورد نیازشان انتخاب می‌کنند.

پژوهش شاخه‌ای مهم در مسئولیت اجتماعی

* تسنیم: به موضوع برنامه‌ساز‌ها و اهمیت آن در جذب مخاطب اشاره کردید، به نظر شما چقدر مزیّت‌های پژوهش در فیلمنامه و نگاه پژوهشی کارگردان توانسته به تأثیرگذاری آن اثر و جذب مخاطب کمک کند؟

امر پژوهش در فیلمسازی و ساخت سریال و فیلم‌های سینمایی محدود به کارگردان نیست. هر صاحب اندیشه‌ای در این زمینه برای ارتقاء سطح کار خودش و بالا بردن فرهنگ کاری در حوزه کاری‌اش به قصد عمق بخشیدن به حوزه‌ای که در آن مشغول به کار است، حتماً نیاز به تحقیق و پژوهش دارد، به‌خصوص در زمینه سریال‌های تاریخی که روایت باید اصولی، دقیق و مستند باشد.

من فکر می‌کنم این شاخه مهمی است در مسئولیت اجتماعی که به شما تکلیف می‌کند. اساساً روز به روز جلوتر بروید تا جامعه‌ و صنفی متعلق به آن هستید ارتقاء پیدا کند، جلوتر برود و عمق پیدا کند تا از طریق توسعه فردی به توسعه اجتماعی نائل تبدیل شود تا جامعه را یک قدم جلو ببرد. امر پژوهش یک مسئولیت اجتماعی برای هر متخصصی به شمار می‌رود.

عدم توجه به کیفیت عدم توجه به پژوهش و لزوم نوآوری

*  تسنیم: شما جزو کارگردان‌هایی هستید که جایگاه مدرس و هیئت علمی را دارید. چرا آن‌قدر کم به حوزه پژوهش توجه می‌شود تا جایی که کمتر بودجه به این حوزه اختصاص داده می‌شود؟

من فکر می‌کنم هنوز امر تحقیق و پژوهش جایگاه خاص خودش را در جامعه ما پیدا نکرده، خصوصاً در دل فضاهایی که به امر رسانه و فرهنگ مربوط می‌شوند. به نظر می‌رسد هنوز مدیرانی مشغول به تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی‌ هستند که احتمالاً نسبتی با پژوهش ندارند.

همچنین خیلی برای این مهم بودجه درنظر نمی‌گیرند؛ به عبارتی دیگر، در حوزه کاری‌شان اساساً نمی‌گذارند رشدی در این زمینه صورت بگیرد. به هر حال ارزیابی من این است روند توجه و پیشرفت پژوهش در برنامه‌سازی و ساخت سریال‌های داستانی روند کُندی دارد.

ضمن اینکه واقعاً شاهد تأثیرات پژوهش در فیلم‌ها و سریال‌ها هستیم. زمانی که کاری مبتنی بر پژوهش و تحقیقات صورت می‌گیرد شاهد نوآوری و پیشرفت خواهیم بود.

متأسفانه خیلی در رسانه ملی قائل به این پیشرفت نیستند و شاید بیشتر دلشان می‌خواهد آنتن پُر شود. باید در این راستا بر کیفیت ساخت آثار تأکید شود؛ این عدم توجه به کیفیت، به نظرمن بخشی متوجه عدم توجه به پژوهش و لزوم نوآوری است.

دستمزد یک کارگردان از متوسط ترین هنرپیشه هم پایین‌تر است

* تسنیم: اینجا یک نکته مطرح می‌شود، شما به موضوع بی‌توجهی به پژوهش اشاره کردید که مستقیماً در کیفیت و جذابیت آثار اثرگذار است، این درحالی است که در همین شرایط شاهد رشد فزاینده نرخ دستمزدها هم هستیم. مثلاً در برخی موارد 75 درصد بودجه ساخت یک اثر مربوط به دستمزد است، درحالی که سهم نویسنده و اتفاقا همین پژوهش بسیار ناچیز این نگاه از کجا نشأت می‌گیرد؟ آیا به جدّی گرفته نشدنِ پژوهش از نگاهِ برخی مدیران برمی‌گردد یا دلایل دیگری دارد؟

اجازه دهید قبل از پاسخ به پرسش شما خاطره‌ای بگویم، یادم می‌آید در سریال آخری که کار می‌کردم به من می‌گفتند مدیران روی دستمزد تو حساس‌اند. من گفتم دستمزد مرا سر جمع محاسبه کنند با کدام هنرپیشه‌های این سریال قابل قیاس است؟ با متوسط‌‌‌ترین هنرپیشه قیاس کنید هنوز دستمزد کارگردان پایین‌تر از آن سطح است.

خوب، این خاطره بخشی از پاسخ شما بود. پرسش بجایی داشتید و از فرصت استفاده می‌کنم تا دوباره به سلیقه‌های شخصی و برداشت‌های مدیران در این زمینه اشاره کنم، ببینید وقتی صحبت از اهمیت پژوهش یا جایگاه نویسنده و کارگردان صحبت می‌کنیم باید به این نکته اشاره کنیم که اینها زیربنای تولید اثری فاخر هستند. تا زمانی که تحقیقات دقیق نباشد، داستان اصولی و منطقی شکل نمی‌گیرد، بعد از آن تا کارگردان یا فیلمسازی توانمند و مسلط به کار نباشد هنرمند هرچه‌قدر هم که هنرمند باشد نهایتاً کاری متوسط ارایه می‌شود.

چون تولید اثر زنجیره‌ای از عوامل است که نهایتاً فاخر می‌شود. ببینید شما اگر بهترین هنرمندان و بازیگران را دور هم جمع کنید و یک فیلم‌نامه ضعیف و سایر عوامل مبتدی را هم داشته باشید به هیچ عنوان کار فاخر ایجاد نمی‌شود. از فرصت استفاده می‌کنم و به موفقیت پلتفرم‌ها در جذب مخاطب در شرایط فعلی اشاره می‌کنم. ببینید  سریال‌هایی که در پلتفرم‌ها ساخته می‌شود کم‌کم نویسندگان و حق قلم و تألیف، جایگاه خودش را پیدا می‌کند.

طبیعتاً در سایه این حقوقی که احراز می‌شود یقیناً به پژوهش هم توجه خواهد شد که نتیجه می‌شود محبوبیت یک اثر در ذهن مخاطبانی که منتظر هستند تا مثلا فلان روز قسمت بعدی سریال منتشر شود و برای دیدنش هزینه کنند، اینجا یک سئوال مطرح می‌شود برای دیدن سریال در رسانه ملی مخاطبان هزینه نمی‌کنند و کاملا رایگان می‌توانند محتوای مورد نظر را دریافت کنند، پس چه عاملی باعث می‌شود تا برای دیدن مثل یک سریال که از فلان پلتفرم پخش می‌شوند هزینه کنند؟ پاسخ مشخص است.

شما می‌بینید فیلم‌ها و سریال‌هایی که کمی مبتنی بر اقتباس‌اند. یعنی قبلاً مراحل آن پالایش اندیشه و پژوهش روی آن صورت گرفته، توفیق آن هم در سطح بالاتری اتفاق می‌افتد، اما آنهایی که فقط تولید شده‌اند تا آنتن و کنداکتور خالی نباشد...  .

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی قابل اعمال است

بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی قابل اعمال است
2024-11-28T23:33:58+03:30
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در نشست تخصصی شبکه‌های هیئت و مجامع میان تخصصی گفت: بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و بخشی به دیگر طریق‌ه...

دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» منصوب شد

دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» منصوب شد
2024-11-28T23:07:22+03:30
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، در طی حکمی اباذر جعفری را به عنوان دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» منصوب کرد.

ارتباط میان علم عصب‌شناسی با فرهنگ چیست؟

ارتباط میان علم عصب‌شناسی با فرهنگ چیست؟
2024-11-28T23:07:21+03:30
عبادتی گفت:ساختارهای مغزی نه تنها رفتارهای فردی را تحت تأثیر قرار می‌دهند، بلکه به طور غیرمستقیم در تثبیت و انتقال هنجارهای فرهنگی نیز مؤثر هستند

پدیده‌های فرهنگی ایران معاصر، موضوع فرهنگ‌پژوهی نبوده است

پدیده‌های فرهنگی ایران معاصر، موضوع فرهنگ‌پژوهی نبوده است
2024-11-28T23:07:20+03:30
روح الله اسلامی گفت: پاسخ به پرسش «چیستی و نحوه وجود فرهنگ» نشان می‌دهد پدیده‌های فرهنگی ایران معاصر، موضوع فرهنگ‌پژوهی نبوده است.

دومین رویداد «راویان افتخار» برگزار می شود

دومین رویداد «راویان افتخار» برگزار می شود
2024-11-28T23:07:20+03:30
دومین رویداد «راویان افتخار»، جمعه نهم آذرماه به همت بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان برگزار می شود.

چهارمین اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامی فراخوان مقاله داد

چهارمین اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامی فراخوان مقاله داد
2024-11-28T23:07:19+03:30
چهارمین اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامی به بررسی موضوعات مرتبط با مهدویت و دولت تراز انقلاب اسلامی می‌پردازد.

سازماندهی و توانمندسازی جلسات خانگی قرآن مورد توجه است

سازماندهی و توانمندسازی جلسات خانگی قرآن مورد توجه است
2024-11-28T22:53:59+03:30
مسئول جامعه قرآنی عصر شهرستان بیضاء با اشاره به حضور دبیر ستاد جلسات خانگی جامعه قرآنی عصر کشور در شهرستان بیضا استان فارس گفت:سازماندهی و توانمندسازی جلسات ...

بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و برخی دیگر به طرق دیگر قابل اعمال است

بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و برخی دیگر به طرق دیگر قابل اعمال است
2024-11-28T22:53:58+03:30
در قالب همایش ۳ روزه میانداران جهاد ۴، نشست تخصصی شبکه‌های هیئت و مجامع میان تخصصی برگزار شد.

اصول و روش‌های ابلاغ پیام‌های الهی با بهره گیری از هنر قرائت قرآن کریم

اصول و روش‌های ابلاغ پیام‌های الهی با بهره گیری از هنر قرائت قرآن کریم
2024-11-28T22:53:58+03:30
مفتاح در نوزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن با عنوان «قاری قرآن، مبلّغ پیام‌های الهی»،به ارائه مقاله ای تحت عنوان«اصول و روش‌های ابلاغ پیام‌های الهی با بهره...

پیوند وجودی قاری با قرآن کریم چگونه رقم می خورد؟

پیوند وجودی قاری با قرآن کریم چگونه رقم می خورد؟
2024-11-28T22:40:37+03:30
استاد گروه فلسفه و کلام دانشگاه تهران در نوزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن با عنوان «قاری قرآن، مبلّغ پیام‌های الهی»، به ارائه مقاله ای تحت عنوان«پیوند وجو...

در نظام اسلامی، حاکمیت در تبلیغ دین وظایف جدی دارد

در نظام اسلامی، حاکمیت در تبلیغ دین وظایف جدی دارد
2024-11-28T22:27:18+03:30
نوزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن اختصاص به طرح موضوعی با عنوان «وظایف مجموعه ­های ذی­ربط، در تبلیغ دین با بهره ­گیری از هنر قرائت قرآن » داشت.

حاج ابوالقاسم: «مصعب بن عمیر» فردی شاخص در امر تبلیغ دین بود

حاج ابوالقاسم: «مصعب بن عمیر» فردی شاخص در امر تبلیغ دین بود
2024-11-28T22:27:18+03:30
حجت‌الاسلام حاجی‌ابوالقاسم در نوزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن با عنوان «قاری قرآن، مبلّغ پیام‌های الهی»، به ارائه مقاله ای با موضوع بایسته‌ها الزامات قار...

صالحی : دیپلماسی قرآنی را باید فعال‌تر کرد

صالحی : دیپلماسی قرآنی را باید فعال‌تر کرد
2024-11-28T12:47:18+03:30
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین تکریم و معارفه معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:دیپلماسی قرآنی را باید فعال تر کرد.

باباخانی: بیش از ۸۰ درصد مردم با هیئت ها در ارتباط اند

باباخانی: بیش از ۸۰ درصد مردم با هیئت ها در ارتباط اند
2024-11-28T12:47:17+03:30
رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی گفت: طبق آمارها ۸۰ درصد از مردم هیئت‌ها ارتباط دارند و اگر آستین‌ها را بالا بزنیم این تعداد بیشتر می‌شود.

حجت الاسلام ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد شد

حجت الاسلام ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد شد
2024-11-27T18:20:38+03:30
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حجت‌الاسلام‌ حمیدرضا ارباب سلیمانی را به‌عنوان معاون قرآن و عترت این وزارتخانه منصوب کرد.

ابوترابی‌فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود

ابوترابی‌فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
2024-11-27T17:40:38+03:30
نمازجمعه این هفته تهران، نهم آذر ماه، به امامت حجت الاسلام ابوترابی‌فرد در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
2024-11-27T17:00:38+03:30
نمازجمعه این هفته تهران، نهم آذر ماه، به امامت حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

مقوله غنا در تلاوت قرآن کریم تبیین و بررسی شد

مقوله غنا در تلاوت قرآن کریم تبیین و بررسی شد
2024-11-27T16:33:58+03:30
نوزدهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن با عنوان «قاری قرآن، مبلّغ پیام‌های الهی»، بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۷ آذر در حسینیه الزهرا(س) مجتمع امام خمینی(ره) افتتا...

فرهنگ می‌تواند نقد را از حالت انفعال و انحصار در آورد

فرهنگ می‌تواند نقد را از حالت انفعال و انحصار در آورد
2024-11-27T15:53:59+03:30
دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: در جامعه پسا انقلاب اسلامی نقد فراگیر در حوزه ها و منابع سنتی و متجدد رخ نداد.

خاموشی: ترویج سبک زندگی قرآنی عمده ترین هدف مسابقات قرآن است

خاموشی: ترویج سبک زندگی قرآنی عمده ترین هدف مسابقات قرآن است
2024-11-27T14:54:02+03:30
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه عمده ترین هدف جریان مسابقات قرآن را ترویج سبک زندگی قرآنی عنوان کرد و گفت: باید ظرفیت های موجود در حوزه فعالیت های قرآنی به فع...

نماهنگ «نحن حزب الله» با صدای ذاکرین اهل بیت (ع) منتشر می‌شود

نماهنگ «نحن حزب الله» با صدای ذاکرین اهل بیت (ع) منتشر می‌شود
2024-11-27T13:11:03+03:30
نماهنگ «نحن حزب الله» اثری در حمایت از رزمندگان جبهه مقاومت پنجشنبه هشتم آذر رونمایی می‌شود.

همایش «میان‌داران جهاد ۴» ویژه شبکه‌های تخصصی هیئت برگزار می شود

همایش «میان‌داران جهاد ۴» ویژه شبکه‌های تخصصی هیئت برگزار می شود
2024-11-27T13:08:55+03:30
همایش ۳ روزه هم‌اندیشی شبکه‌های تخصصی هیئت و تشکل‌های دینی کشور با عنوان «میان‌داران جهاد ۴» برگزار می‌شود.

فاطمیه دوم هیئت کجا برویم؟

فاطمیه دوم هیئت کجا برویم؟
2024-11-27T11:47:17+03:30
برنامه هیئت‌ها و مساجد در فاطمیه دوم اعلام شد.

اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد

اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد
2024-11-26T18:53:57+03:30
اختتامیه مرحله شهرستانی سی‌ویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج به صورت همزمان در سراسر کشور و در تهران با حضور عوامل برنامه تلویزیونی محفل برگزار شد.

خاموشی: باید خلأها و پیشرفت‌ها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود

خاموشی: باید خلأها و پیشرفت‌ها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
2024-11-26T16:40:40+03:30
حجت الاسلام خاموشی گفت:باید مشخص و اطلاع رسانی شود در سه گزاره اصلی سازمان شامل حفظ العین، افزایش منافع و اجرای نیت هرکدام چقدر پیشرفت کرده و چه خلأهایی داریم.

قمی: طرح «زندگی با آیه‌ها» امسال باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد

قمی: طرح «زندگی با آیه‌ها» امسال باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
2024-11-26T15:33:58+03:30
حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در «نشست هم اندیشی مرحله دوم نهضت ملی زندگی با آیه ها» گفت:امسال طرح زندگی با آیه ها باید گستره بیشتری از مرد...

معرفی آموزه‌های امام علی(ع) از اهداف برنامه های ایام میلاد نور است

معرفی آموزه‌های امام علی(ع) از اهداف برنامه های ایام میلاد نور است
2024-11-26T15:20:41+03:30
اولین جلسه کمیته بین‌الملل ستاد گرامیداشت ایام الله میلاد نور(میلاد امام جواد(ع) تا میلاد امیرالمومنین(ع)) برگزار شد.

قمی: امسال طرح «زندگی با آیه‌ها» باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد

قمی: امسال طرح «زندگی با آیه‌ها» باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
2024-11-26T15:20:40+03:30
حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در «نشست هم اندیشی مرحله دوم نهضت ملی زندگی با آیه ها» گفت:امسال طرح زندگی با آیه ها باید گستره بیشتری از مرد...

خاموشی: باید خلاها و پیشرفت‌ها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود

خاموشی: باید خلاها و پیشرفت‌ها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
2024-11-26T14:54:00+03:30
حجت الاسلام خاموشی گفت:باید مشخص و اطلاع رسانی شود در سه گزاره اصلی سازمان شامل حفظ العین، افزایش منافع و اجرای نیت هرکدام چقدر پیشرفت کرده و چه خلاهایی داریم.

تقی زاده: شعار زندگی با آیه ها در ماه رمضان آینده، «امت پیروز» است

تقی زاده: شعار زندگی با آیه ها در ماه رمضان آینده، «امت پیروز» است
2024-11-26T14:53:59+03:30
«نشست هم اندیشی مرحله دوم نهضت ملی زندگی با آیه ها» با موضوع اصلی و محوری در خصوص فرآیند برنامه ها در ماه مبارک رمضان با شعارامت پیروز برگزار شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)