میرنیوز
به گزارش گروه فرهنگی تسنیم به نقل از دبیرخانه دائمی جشنواره مدرسه، امیر ارسلان حسینزاده دبیر علمی جشنواره عکس، گرافیک و نقاشی «مدرسه» در مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به برگزیدگان که عصر روز جمعه در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد، گفت: این جشنواره از سال 98 آغاز به کار کرد. امسال چهارمین دوره برگزاری آن و نخستین سالی است که به صورت بینالمللی برگزار میشود.
او افزود: از حدود 11 کشور مختلف، 111 اثر دریافت و به دبیرخانه این جشنواره رسید. در بخش داخلی نیز بیش از 18 هزار اثر از 32 استان کشور و حدود 403 شهر مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.در مراسم افتتاحیه و اختتامیه این جشنواره، کارگاههای مختلفی برای دانشآموزان برگزار شد که برای آنان جذاب بود.
وی عنوان کرد: یکی از اهداف مهم جشنواره عکس، گرافیک و نقاشی «مدرسه»، کشف، رشد و پرورش استعدادهای دانشآموزان از استانهای مختلف کشور است تا راه را برای آنان هموار کنیم و استعدادهایشان را به منصه ظهور برسانیم. در این جشنواره برای دانشآموزان امکاناتی را فراهم میکنیم تا در مسیر مشخص استعدادیابی حرکت کنند.
حسینزاده همچنین اعلام کرد: پس از شناسایی برگزیدههای این جشنواره، زمینه اشتغال این افراد فراهم است. دانشآموزان از پایه اول ابتدایی تا پایه دوازدهم میتوانند در جشنواره شرکت کنند و مقطع به مقطع در 14 محور، نتایج و برگزیدهها اعلام میشود.
در بخش دیگری از این مراسم، حسن قاسمزاده مدیر فنی شبکه «شاد» در سخنانی بیان کرد: در شبکه «شاد» با توجه به مخاطبان خود که بیشتر کودک و نوجوان هستند، جشنوارههای مختلفی در معرض دید مخاطبان قرار میگیرد و خوشبختانه استقبال خوبی از جشنوارهها به ویژه جشنواره عکس، گرافیک و نقاشی «مدرسه» شده است، این جشنواره از این ظرفیت استفاده کرده و دریافت آثار خود را از طریق شبکه «شاد» انجام داد.
قاسمزاده عنوان کرد: کودکان و نوجوانان مستعدی که هیچگاه امکان شرکت در این جشنوارهها را پیدا نمیکنند به دلیل همهگیری شبکه «شاد» توانستند در این دوره از جشنواره حضور یابند.
او بیان کرد: بخش جانبی جشنواره عکس، گرافیک و نقاشی «مدرسه» طراحی کاراکتر شبکه «شاد» بود؛ از ابتدای سال تحصیلی گذشته به دنبال این بودیم که برای شبکه هویت گرافیکی داشته باشیم و در این راستا از بچهها ایده گرفتیم تا این هویت را تهیه کنیم. طیف مختلف دانشآموزان از ابتدایی تا متوسطه در این فراخوان شرکت و آثار خود را ارسال کردند.
در ادامه این مراسم، محمدصادق باطنی مدیر شبکه امید سیما در سخنانی گفت: امیدواریم طی سالهای آینده، در عرصه هنر و رسانه، نقطه صفر دانشآموزان، جشنواره «مدرسه» باشد. جشنواره «مدرسه» خلاء استعدادیابی هنری و رسانهای کشور را جبران میکند؛ بهویژه که اکنون با افت در آموزش و پرورش مواجه هستیم و امیدواریم این جشنواره بتواند به یکی از حرفهایترین جشنوارههای دانشآموزی تبدیل شود.
مدیر شبکه امید بیان کرد: تشویق دانشآموزان، ویژگی مهم جشنواره «مدرسه» است. این جشنواره مخاطب کودک و نوجوانان دارد و با کمک و حمایت نهادهای مختلف بهخصوص وزارت آموزش و پرورش میتوان ظرفیتهایی را برای پر کردن خلاءهای موجود شناسایی کرد.
در بخش دیگری از مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره عکس، گرافیک و نقاشی مدرسه، علی جانباز معاون حوزه هنری اظهار داشت: برگزاری جشنوارههایی مانند جشنواره «مدرسه» جریان فرهنگی را توسعه میدهد. همچنین کودکان و نوجوانان هم ارتباط خوبی با این جشنوارهها میگیرند.
جانباز افزود: جشنواره «مدرسه» فرصت بسیار خوبی برای شناسایی استعدادهای دانشآموزان است. فرصتهای کشف استعداد در کشور محدود است که باید توسعه پیدا کند. برگزاری اینگونه جشنوارهها به تحقق این امر کمک میکند.
او یادآور شد: آموزش و پرورش باید جشنوارههای خود را محدود کند و مسیر رشد این جشنوارهها را گسترش دهد. حوزه هنری هم از این دانشآموزان که تجربه خوبی دارند حمایت و آنان را شناسایی میکند. در حوزه هنری تلاش میکنیم از اینگونه جشنوارهها حمایت کنیم.
در جریان این مراسم، از برگزیدگان در بخشهای مختلف لوگوی نوجوان، پوستر نوجوان، عکاسی داستانی، طراحی کاریکاتور نوجوان، عکاسی تبلیغاتی نوجوان، اینفوگرافیک نوجوان، عکاسی طبیعت، عکاسی معماری، تصویرسازی، نقاشی مدادرنگی، نقاشیخط، نقاشی سیاه قلم، نقاشی دیجیتال و نقاشی آبرنگ تقدیر شد.
در چهارمین دوره از جشنواره عکس، گرافیک و نقاشی «مدرسه»، 111 اثر از کشورهای خارجی و بیش از 18 هزار اثر داخلی به دبیرخانه ارسال شد که در مراسم اختتامیه این جشنواره از 84 اثر با حضور مسئولان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
کتاب انسان از دیدگاه اسلام به زبان تائی ترجمه شد
شعار محوری مراسم های بزرگداشت روز مادر سراسر کشور اعلام شد
نظام نامه ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی مسکن رونمایی میشود
احیای سنتهای ایرانی و اسلامی یکی از مهمترین محورهای حوزه فرهنگ است
شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) در منابع اسلامی بررسی میشود
برنامههای هفته بر آستان آفتاب با هدف ترویج اندیشه های حضرت امام تشریح شد
حسین سیب سرخی و شهاب مرادی داور برنامه حسینیه معلی در ماه شعبان شدند
جریان شناسی مواضع اهل سنت سوریه در مواجهه با حوادث اخیر بررسی می شود
حرم مطهر حضرت عباس (ع) آماده جشن میلاد حضرت زهرا (س) شد
«سیره حضرت زهرا(س)، الگوی سوم زنان، تعالی فردی و اجتماعی»، شعار محوری مراسم های بزرگداشت روز مادر است
جشن میلاد حضرت زهرا (س) هیئت کجا برویم؟
برگزاری ویژه برنامه میلاد حضرت زهرا (س) در حرم حضرت عبدالعظیم
قمی: این از زیبایی های مقاومت غزه است که وداع نیز با حماسه همراه است
نخستین همایش بین المللی «امت تمدن در قرآن» برگزار میشود
معاون قرآن و عترت ارشاد: اهل قرآن باید پیوند خود با مسجد را تقویت کنند
زنان جامعه پویا و معنوی سیره حضرت زهرا را سرلوحه زندگی خود دارند
بشر امروز در یک بیبرنامگی شکننده و وحشتناک گیر کرده است
دشمن درصدد تزلزل جایگاه مادر در جامعه است
ارتباط حوزه و دانشگاه در حفظ وحدت و همدلی اثرگذار است
امام جمعه گرگان: امروز خانواده در ایران دارای جایگاه بسیار بالایی است
دشمنان خواهان تنزل جایگاه قدسیه مادر هستند
الگوی مصرف انرژی توسط مردم اصلاح نشده است
مسئولان نسبت به مهار گرانی و تورم اهتمام داشته باشند
جوانان بومی و متخصص در مدیریت پارس جنوبی بهکارگیری شوند
امام جمعه آبیک: اسلام جایگاه ویژهای برای زن قائل است
روز مادر فرصت گفتمانسازی برای موضوع خانواده و جمعیت است
امام جمعه قرچک: جبهه مقاومت رو به رشد است
اشتغال جوانان استان بوشهر در عرصههای مختلف مورد توجه قرار گیرد
اماکن مذهبی در مصرف انرژی الگوی سایرین باشند
یکی از اهداف رژیم صهیونسیتی در حذف بشار اسد قطع ارتباط ایران با حزبالله بود