میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ رئیس جامعه مبلغین با بیان اینکه «ایجاد ارتباط و رویه مشترک برای ترویج ترفندهای تبلیغی در میان عناصر تبلیغی، وعاظ و منبریهای موفق تهران، نخستین هدف این تشکل است» گفت: جامعه مبلغین، برای نیل به این هدف 43 جلسه با حضور اعضای خود در سال 1401 برگزار کرد.
وی افزود: ایجاد مقاصد تبلیغی، اولویتبندی در ارائه مطالب، استفاده از راهکارها و متدهای جدید القای مطلب برای مخاطب، بحث در خصوص مخاطبشناسی و کیفیت ارائه سخنرانیهای مستند که استناد آن به آیات قرآن و روایات قطعیالصدور بوده باشد از محورهای اصلی این سلسله نشستها بود.
حجتالاسلام ادیب یزدی «گسترش کمی جامعه مبلغین» را دومین محور فعالیتهای «جامعه مبلغین» عنوان و خاطرنشان کرد: بر این اساس تعداد مبلغین را از حدود 45 نفر، هم اکنون به 150 نفر رساندهایم و همچنان مشغول استعدادیابی و بکارگیری افراد آماده برای عرصه تبلیغ دینی هستیم.
وی سومین محور فعالیتهای این تشکل را «اعزام مبلغ» دانست و افزود: این موضوع در داخل کشور و ممالکی که درخواست حضور مبلغین مسلط به زبانهای انگلیسی و عربی را دارند، در دستور کار ما قرار دارد.
رئیس جامعه مبلغین «ارزیابی و برآوردن نیازمندیهای مبلغین در حد توان، ایجاد تشکیلات جامعه مبلغین در چندین استان کشور و استفاده از ظرفیت شخصیتهای علمی و سیاسی مطرح کشور و مسئولین اجرایی» را از دیگر محورهای فعالیتهای این تشکل دینی عنوان کرد.
حجتالاسلام ادیب یزدی گفت: در آخرین جلسه سال 1401 جامعه مبلغین به دلیل تقارن با ماه شعبانالمعظم و ایام ولادت حضرت حجت سلام الله علیه، تحلیل علمی و مطابق با روایات حیات طیبه حضرت حجت ارواحنا فداه و تعلیل عمر طولانی آن بزرگوار و این که حضرتش در دوران غیبت چگونه احراز آمادگی میکند برای لحظات ظهور و.... مباحث مطولی عنوان شد و میزبان یکی از فضلا در خصوص موضوعی فقهی و شهردار محترم تهران بودیم.
وی «هدف از حضور مسئولین در جامعه مبلغین» را پاسخ به مطالبهگری مردم و اطلاعرسانی در خصوص تلاشهای مسئولین به جامعه عنوان و در عین حال تصریح کرد: ما به عنوان بازوان تبلیغی نظام اسلامی در خصوص خدماتی که در دولت سیزدهم در شرف وقوع است و اشاعه این خدمات که موجبات ایجاد امید در اقشار مختلف مردم میشود تلاش میکنیم.
ادیب یزدی اظهار داشت: از عمده اهداف جامعه مبلغین امیدوار کردن جامعه است. چرا که عموم افراد جامعه به امید زنده هستند و مراتب امید را باید در میان مردم تشدید کرد.
وی با اشاره به اینکه «باید از القائات دشمن و ایجاد ناامیدی در میان اقشار مردم بهشدت جلوگیری شود» افزود: این کار به طور بسیار جدی باید از عهده جامعه مبلغین بر بیاید. چرا که اولاً قوه تبلیغی در حد مقبول و مطلوبی در میان آقایان است و دیگر اینکه ما بسیار دنبال این هستیم که نظام اسلامی، کارآمدی و شایستگی خود را برای اداره امور مردم بهطور کامل نشان دهد و گامهای بلندتری در اداره کشور برداشته شود. لذا مبلغین وقتی در جریان روند امور قرار بگیرند هرکدامشان به عنوان تریبونی برای ایجاد امیدواری گام برمیدارند که انشاءالله بتوانیم به اهدافمان برسیم.
رئیس جامعه مبلغین، برنامههای سال 1402 این تشکل را در ادامه مسیر مصوبات و اهداف جامعه مبلغین در سال 1401 دانسته و مهمترین آنها را «اجتماع مبلغین در لیالی نیمه دوم ماه مبارک رمضان» عنوان کرد که با حضور مسئولین به صورت گسترده برگزار خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد: در این سلسله نشستها، جامعه مبلغین بتواند اهداف خود را در کمال قاطعیت، همنشینی و تصمیمات مقتضی پیگیری کند.
ادیب یزدی همچنین در آستانه ماه مبارک رمضان بر مکمل بودن «توحید و مهدویت» تاکید کرد.
وی با بیان اینکه «همان دلیلی که باعث غیبت امام زمان (عج) شد، ادامه غیبت را نیز رقم زد و همچنان باقی است» گفت: همنشینی با امام زمان ارواحنا فداه نیازمند تقوا، زهد، علم و تسلط بر نفس است. ما هر زمان بیاموزیم چگونه با امام زمان (عج) زندگی کنیم، قطعا حضرت ظهور میکنند.
وی با بیان اینکه «اگر توحید و خداشناسی را درست برای جامعه بیان کنیم، قطعا جامعه مهدوی میشود» به وعاظ سراسر کشور توصیه کرد تا با مطالعه بیشتر به خصوص در متون عرفانی در کنار متون دینی و مذهبی برای تفسیر اسامی حضرت حق تعالی، تعمیق در آیات و روایات و عمیق و علمی کردن منبرها» به نیازهای جامعه پاسخ متقن دهند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» منصوب شد
ارتباط میان علم عصبشناسی با فرهنگ چیست؟
پدیدههای فرهنگی ایران معاصر، موضوع فرهنگپژوهی نبوده است
دومین رویداد «راویان افتخار» برگزار می شود
چهارمین اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامی فراخوان مقاله داد
سازماندهی و توانمندسازی جلسات خانگی قرآن مورد توجه است
بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و برخی دیگر به طرق دیگر قابل اعمال است
اصول و روشهای ابلاغ پیامهای الهی با بهره گیری از هنر قرائت قرآن کریم
پیوند وجودی قاری با قرآن کریم چگونه رقم می خورد؟
در نظام اسلامی، حاکمیت در تبلیغ دین وظایف جدی دارد
حاج ابوالقاسم: «مصعب بن عمیر» فردی شاخص در امر تبلیغ دین بود
صالحی : دیپلماسی قرآنی را باید فعالتر کرد
باباخانی: بیش از ۸۰ درصد مردم با هیئت ها در ارتباط اند
حجت الاسلام ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد شد
ابوترابیفرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
حجتالاسلام ابوترابیفرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران خواهد بود
مقوله غنا در تلاوت قرآن کریم تبیین و بررسی شد
فرهنگ میتواند نقد را از حالت انفعال و انحصار در آورد
خاموشی: ترویج سبک زندگی قرآنی عمده ترین هدف مسابقات قرآن است
نماهنگ «نحن حزب الله» با صدای ذاکرین اهل بیت (ع) منتشر میشود
همایش «میانداران جهاد ۴» ویژه شبکههای تخصصی هیئت برگزار می شود
اختتامیه مسابقات قرآن بسیج با حضور عوامل «محفل» برگزار شد
خاموشی: باید خلأها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
قمی: طرح «زندگی با آیهها» امسال باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
معرفی آموزههای امام علی(ع) از اهداف برنامه های ایام میلاد نور است
قمی: امسال طرح «زندگی با آیهها» باید گستره بیشتری از مردم را دربرگیرد
خاموشی: باید خلاها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
تقی زاده: شعار زندگی با آیه ها در ماه رمضان آینده، «امت پیروز» است
خاموشی: باید مشخص شود در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها، چقدر پیشرفت کرده ایم و چه خلاهایی داریم