میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن برمهانی معاون سیما در جمع عوامل برنامه «پاورقی» شبکه دو در مقابل ذات شبکههاى رسانه ملی متناسب با نیازهای رسانهای و ذائقههای مختلف مخاطبان است اما لازم بود تا ایده و فکر برنامه ای با محتوای رصد فضای مجازی و مقابله با این هجمه رسانه اى طراحی و شکل بگیرد که این مهم به ابتکار شبکه دو رقم خورد.
معاون سیما افزود: این برنامه از استانداردهای لازم و ریتم مناسبی برخوردار بوده و توانسته است تاثیر خود را در جامعه بگذارد و به همین دلیل لازم دیدم از زحمات مدیر شبکه دو و عوامل برنامه قدردانی کنم چرا که بیشک در جریان این جنگ رسانهاى یک سنگر جدّی و استراتژیک را حفظ کردهاید.
برمهانى با اشاره به اینکه «جهاد تبیین» به عنوان واجب شرعی بر ما تکلیف شده و همانطور که در فرمایشهاى مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است، اشاره کرد: ما به عنوان رسانه وظیفه داریم در خصوص جهاد تبیین قالب و فرم جذاب برای ارائه پیام طراحی و ایجاد کنیم که خوشبختانه «پاورقی» توانسته است این مهم را به انجام برساند و طبیعتاً با توجه به تغییر فضای کشور، باید به لحاظ رویکرد تغییراتی نیز داشته باشد.
وى خاطرنشان کرد: مىدانیم حقیقت حاکم بر فضای عمومی جامعه از القائات فضای مجازی متفاوت است و هر آنچه که در فضای مجازی وجود دارد لزوماً انعکاس واقعیات موجود نیست.
محسن برمهانى تصریح کرد: اجازه ندهید یاوهگویی و تخریبها، بر کار شما خدشهای وارد کند. از سوى دیگر حفظ اخلاص در ادامه کار بسیار مهم است چرا که این اخلاص بسیار اثرگذار است و باعث میشود پیام شما بر قلب مخاطب بنشیند و امیدواریم این اثر ماندگاری شود.
وی اظهار کرد: بر اساس آمارهای دریافتى از امور مخاطبان 162، برنامه «پاورقی» از جمله برنامههایی در سیما است که بیشترین آمار رضایت و تشکر مخاطبان را دارد و بر این اساس مى شود براى بازپخش آن از دیگر شبکهها برنامهریزى کرد.
سلیم غفوری قائم مقام معاون سیما نیز در این نشست با اشاره به اینکه برنامهای با محتوای طنز سیاسی از گونههایی است که سالهای گذشته در رسانه ملی، مهجور مانده بود، گفت: بسیاری از حرفهای مهم و جدّی را میتوان با زبان طنز بیان کرد و این نقد در خیلی مواقع میتواند راهگشا باشد همان طور که در دهه هفتاد، طنز «گل آقا» را عموم مردم دوست داشتند. با زبان طنز و شوخی، نقدها قابل تحمل میشود و این اتفاق هماکنون در برنامه «پاورقی» رخ داده است.
قائم مقام معاون سیما تصریح کرد: «پاورقی» در فتنههایی که این اواخر در کشور شکل گرفت، متولد شد و کار خود را به خوبی انجام داد. اما از این پس باید جدّیتر به این مسئله نگاه کرد و اتاق فکر این برنامه باید برای بعد از این حوادث خط مشی و طراحی داشته باشد.
وی ادامه داد: طبق نظرسنجیهای سازمان این برنامه با رشد مخاطب مواجه بوده است و تلاش و زحمت دوستان کاملاً مشهود است اما این برنامه نیازمند به زایش و نو به نو شدن است. باید علاوه بر تنوع در بخش ها، سوژهیابی که مقوله مهمی است، بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
غفوری در پایان از تلاش دست اندرکاران برنامه «پاورقی» که حدود سه ماه روی آنتن شبکه دو است، قدردانی کرد.
در ادامه این نشست حامد بامروت نژاد مدیر شبکه دو سیما ضمن معرفی دستاندرکاران و تقدیر از همکاران مجموعه «پاورقی» گفت: در فتنه دیکتاتورمابانهای که هرکسی، حرفی در حمایت از جمهوری اسلامی میزد آماج انتقادات بیرحمانه، تهمتها و فشارها قرار میگرفت، عوامل برنامه «پاورقی» جهاد کردند و در تریبون رسمی رسانه ملی برنامهای با چنین محتوایی ساختند.
وی با توجه به اینکه این برنامه هر روز پخش دارد گفت: فرایند سوژهیابی و رصد اتفاقات بسیار کار سخت و مهمیبود که دوستان از عهده آن به خوبی برآمدند.
مدیر شبکه دو ادامه داد: ما در این برنامه به مخاطب احترام میگذاریم و صادقانه و به طور شفاف، اطلاعرسانی کردیم و خیلی شفاف همه را نقد میکنیم که می توان گفت این ویژگی برنامه است که تاکنون خیلی در دریافت نظرات مساعد مردم مؤثر بوده است.
بامروت نژاد ادامه داد: از زمانی که صدای مردم را در برنامه پخش کردیم، میزان بازخوردهای مخاطبان برای این برنامه در تماس با 162 سازمان به طور چشمگیری افزایش یافت و شیب نمودار تماسهای بینندگان نیز روند افزایشی یافت و هم اکنون بخش زیادی از آیتم «جوالدوز» به پخش صدای مخاطبان اختصاص یافته است و به نظرم از تجربه موفق و راهبرد برنامه «پاورقی» میتوان برای جذب مخاطب در برنامههای دیگر هم بهره گرفت.
مدیر شبکه دو اظهار داشت: برنامه به خاطر شخصیتی که دارد و تکلیفش با مخاطب مشخص است بسیار توانسته است موفق عمل کند و دو سر طیف یعنی هم موافقان و هم مخالفان برنامه را میبینند.
وی با اشاره به این که برای جذب حداکثری باید شفافیت داشت، تصریح کرد: «پاورقی» را باید مصداق صحبت رئیس سازمان صداوسیما دانست که در جایی گفتند «رسانه ملی تریبون سازمانها و نهادها نیست بلکه تریبون نظام است».
تمام تلاش ما در این برنامه این است که برای گفتن حرف ها، ارزیابی کنیم که آیا این سخن برای نظام مفید است یا خیر.
وی در پایان سخنانش از مدیران رسانه ملی که در ساخت این مجموعه حمایت کردند و در مواردی اشتباهات و کاستیها را به موقع و بجا نقد کردند تا برنامه رسالت و هدفش را حفظ کند و درگیر حاشیه نشود، قدردانی کرد.
محمدرضا شهبازی از نویسندگان و مجری برنامه هم در این جلسه گفت: بیشک حمایت مدیران معاونت سیما از این برنامه که حدود 54 قسمت گذشته، باعث موفقیت و دیده شدن آن شده است.
شهبازی ادامه داد: «پاورقی» به من ثابت کرد که فصای مجازی به واقعیت جامعه ربطی ندارد و از آن جایی که طول روز در میان مردم تردد میکنم و از نزدیک با مردم رودررو هستم متوجه شدم مردم به خوبی با «پاورقی» ارتباط گرفتند. این را باید دانست که مطالب فضای مجازی با اتفاقات جاری جامعه متفاوت است و صداوسیما میتواند مرجع خبری مهمیباشد و من وقتی که شبکه اجتماعی توئیتر را دنبال میکنم میبینم که مخالفان و موافقان همگی برنامه «پاورقی» را دنبال میکنند و این که رسانه به موقع و در زمان مناسب این برنامه را به روی آنتن فرستاد بسیار کار به جا و شایستهای است که صورت گرفت.
جواد فتحی تهیهکننده و کارگردان برنامه گفت: حمایتهای مردم برای ما بسیار دلگرم کننده است و آنچه برای ما خیلی اهمیت داشت این بود که در فصای غبارآلود فتنه، بسیاری معتقد بودند که در مقابل فضای مجازی، دست ما خالی بود و از وقتی برنامه پخش شد به شبهات و شایعهها پاسخ داده شد و مخاطبان برنامه میگویند برنامه «پاورقی» تریبونی برای جواب دادن به این شائبه شده است. ما حتی صدای مخالفان را هم پخش میکنیم که مخاطب تشکر میکند و این نقد را به عنوان نقطه قوت میداند.
برنامه «پاورقی» با هدف روشن شدن ابعاد اخبار منتشر شده در فضای مجازی و با زبان طنز مدتی است که بر روی آنتن شبکه دو است. این برنامه سعی در نمایان کردن لایههای پشت پرده اخبار و افرادِ مرتبط با اتفاقات در فضای مجازی دارد و سعی میکند بدون پیچیدگیهای فرمی و زبانی، اخبار و اتفاقات روزانه را مرور کند.
«پاورقی» به تهیهکنندگی و کارگردانی جواد فتحی و اجرای محمدرضا شهبازی به روی آنتن شبکه دو است. امین میمندیان و محمدرضا شهبازی از نویسندگان این برنامهاند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
پیوست عدالت از منظر جامعهشناختی مورد بررسی قرار میگیرد
ششمین همایش «کنکاشهای مفهومی درباره جامعه ایران» برگزار میشود
۱۵۰ گواهینامه آزمونهای حفظ مهد قرآن در آبانماه صادر شد
«چلچراغ آیهها در جماران» برگزار می شود
پویش سراسری «بوسه بر دستان پدر» برگزار میشود
شماره جدید فصلنامه اطلاعات حکمت و معرفت منتشر شد
حرم امام علی (ع) در نجف اشرف را از راه دور زیارت کنید
نماهنگ حماسی «منتصرون» محمدحسین حدادیان منتشر شد
کارگاه تخصصی ضبط تواشیح استودیویی برگزار شد
دوره آموزشی تطبیق آموزههای قرآنی در زندگی برگزار می شود
باقرزاده: ۵۸ هزار رقبه وقفی در هشت ماهه اول امسال سنددار شدند
قنبریان:فاطمیه نماد کنش فعالانه زن مجاهد اسلام در دوران کندی شمشیرهاست
قصه سرباز لشکر عمر بن سعد که پس از عاشورا هیچگاه سیراب نشد
چاپ کتاب پایان صهیونیسم و سقوط اسرائیل با همکاری ایران و مالزی
دفتر آیت الله مدرسی به جنایت علیه شیعیان پاراچنار واکنش نشان داد
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف میشود
تشرف برندگان پویشهای «فجر عاشقی» و «سفیر آیهها» به مشهد مقدس
نشست «نظم جهانی پس از نصرالله» برگزار می شود
مشاهدات عینی فعالان عرصه هیئت از لبنان روایت می شود
نشست «صلح، زبان فارسی و رسانه» برگزار میشود
نشست «فلسفه، دانشگاه و اجتماع» برگزار میشود
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف می شود
۴۰ مربی جلسات قرآن دانشآموزی مدرک مربی گری دریافت کردند
سعیدی نژاد: مادران برای فرزندانشان از آینده، قصه بگویند
سعیدی نژاد: مادران داستانهای تصویرگر آینده برای فرزندانشان تعریف کنند
کتابی که از شاخصهای تعیین مزاج براساس مبانی طب ایرانی می گوید
جایزه سیاستگذاری، تقدیر از فعالیتهای حل مسئله در کشور است
همایش تجلیل از مداحان حماسیخوان و شعرای حماسیسرا برگزار شد
دجال کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
چرا باید از امامان (ع) پیروی و تبعیت کرد؟