میرنیوز

گفت‌وگو با جوان ایتالیایی که تحت‌تأثیر "شخصیت سیاسی حضرت زهرا(ع)" مسلمان شد

 گفت‌وگو با جوان ایتالیایی که تحت‌تأثیر "شخصیت سیاسی حضرت زهرا(ع)" مسلمان شد 2022-11-14T08:58:52+03:30

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جوان تحصیل‌کرده ایتالیایی، هم خودش مسلمان شده است و هم وظیفه خود می‌داند که اسلام را ترویج و مردم دیگر را با دین حق آشنا کند. حسین مارکو مورالی متولد سال 1359 شمسی است و حالا حدود 20 سالی است که مؤسسه امام مهدی(عج) را در شهر رم، پایتخت ایتالیا، تأسیس کرده است تا محلی برای تجمع شیعیان باشد.

مارکو که نور اسلام در هیئتی در نزدیکی شهر رم بر قلبش تابیده است، آن‌قدر به اهل‌بیت علیهم السلام به‌خصوص حضرت زهرا(ع) و امام حسین(ع) عشق می‌ورزد که خود را آزادشده آن حضرت به‌دلیل ارادت به آستان مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها می‌داند، این‌طور است که نام «حسین» را برای خودش انتخاب کرده است تا یادش نرود بر سفره کریمانه اربابش نشسته است، این‌گونه است که خود را مسلمان منتظری معرفی می‌کند که تا آخر عمر باید در مسیر ترویج اسلام فعالیت داشته باشد.

خبرگزاری تسنیم با این جوان مسلمان ایتالیایی گفت‌وگویی انجام داده است تا با گوشه‌ای از زندگی او آشنا شویم.

شما در کشور ایتالیا و در خانواده‌ای مسیحی به دنیا آمدید، درست است؟

بله. من در خانواده‌ای مسیحی و کاتولیک‌مذهب به دنیا آمدم، البته در خانواده ما مذهب نقش پررنگی نداشت و معمولاً به‌عنوان یک آداب یا سنت مورد توجه بود، در واقع تقریباً تمام خانواده‌های ایتالیایی این‌گونه‌اند که مذهب را به‌عنوان سنت قبول دارند و یا به‌طور کلی با مذهب مخالف‌اند، به هر حال من آداب کاتولیک را در خانواده یاد گرفتم و بعد در مدرسه بیشتر با این مذهب آشنا شدم.

اسلام چه جایگاهی در جامعه شما داشت؟ در واقع می‌خواهیم بدانیم چطور با اسلام آشنا شدید؟

من به دو علت نسبت به اسلام تمایل پیدا کردم؛ یکی به‌دلیل مسائل اخلاقی که به‌نظرم اسلام نکات بسیار خوبی درباره اخلاق دارد و در واقع کامل‌ترین نوع اخلاق در این دین بیان شده است و دیگری به‌دلیل گرایش‌های سیاسی اسلام.

منظورتان از گرایش‌های سیاسی در اسلام چیست؟

می‌دانید که دین از سیاست جدا نیست، اما این در حالی است که همه مردم جهان به‌غیر از متدینین هر دین و همچنین مسلمانان، دین را از سیاست جدا می‌پندارند، در واقع مردم بسیاری از کشورهای غربی دین را از سیاست جدا کرده‌اند تا هر کاری می‌خواهند انجام بدهند، به همین دلیل است که دین را به‌عنوان آداب و سنت قبول دارند، نه آنچه باید بر اساس آن عمل کنند،
اما در اسلام این‌طور نیست، نمونه بارز آن را می‌توانیم در ماجرای شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ببینیم. بعد از رحلت نبی مکرم اسلام صلّی الله علیه و آله، باید حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام به خلافت می‌رسیدند، اما وقتی حق ایشان غصب شد، همسر ایشان که دختر پیامبر بوده مقابل سیاست زور ساکت ننشست. ایشان به‌عنوان یک زن مسلمان وارد عرصه سیاست شدند و سخنرانی کردند تا از حق دفاع کنند، حتی به‌نظر من شهادت ایشان نوعی شهادت سیاسی و اعتقادی بود، چون برای دفاع از حق امام زمان خود به شهادت رسیدند، این نکته مهمی است که برای من بسیار اهمیت دارد، آن‌قدر که اسلام را به‌عنوان دین خودم انتخاب کردم و به این دین مشرّف شدم.

در دوران قبل از مسلمان‌شدن تا چه‌اندازه درباره این موضوعات تحقیق کرده بودید؟

تقریباً 15ساله بودم که نسبت به موضوعات سیاسی علاقه‌مند شدم، به همین دلیل شروع کردم به مطالعه کردن درباره فعالیت‌های امپریالیستی و صهیونیستی، البته با اتفاقات و رویکردهای ضداخلاقی در کشور خودم مخالف بودم.

می‌دانستم که هم از نظر سیاسی و هم از نظر اخلاقی از دین جدا هستیم، به همین دلیل مدام بین کتاب‌ها و صفحه‌های اینترنتی به‌دنبال چیزی می‌گشتم که به سؤال‌های ذهنی‌ام جواب بدهد، اما محیط کاتولیکی که در آن زندگی می‌کردم هیچ جوابی برای من نداشت.

به همین دلیل بود که احساس کردم فضای مدرن فقط پاسخ‌های منفعلانه دارد و در نتیجه به سمت گروه‌هایی رفتم که گرایش‌های سنتی‌تری داشتند تا شاید آن‌ها جوابی برای سؤال‌هایم داشته باشند. در همین مسیر بود که با مذهب‌ها و سنت‌های دیگری آشنا شدم و هر کدام را که مرور می‌کردم با خودم فکر می‌کردم آیا فضای سیاسی برحق و اخلاق‌مداری را دارند یا نه.

خودتان چه تعریفی از حق داشتید و حق را چه می‌دانستید؟

تعریف دقیقی نداشتم اما به هر حال نظرات ضد امپریالیسم آمریکا و صهیونیسم داشتم. طبیعی هم بود. چون جبهه مقابل این عقاید، اسلام بود. پس من هم به سمت اسلام متمایل شدم و کنجکاو بودم که اسلام چه موضعی در برابر سیاست و اخلاق دارد.

پس این، اولین باری بود که با اسلام مواجه شدید.

درست است؛ و این هم‌زمان بود با وقتی که در مطالعات سیاسی و ضد امپریالیستی  خودم با انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) آشنا شدم. برای من خیلی جالب بود که مردم ایران به تنهایی در برابر چند قدرت استکباری مقاومت کنند و حتی این کارشان ریشه در اعتقادات دینی داشت.

این سؤال مدام ذهنم را درگیر کرده بود که مگر دین مردم ایران چیست و چه می‌گوید که این اندازه به آن‌ها قدرت داده؟ مگر چه یاد گرفته‌اند که همه یکدست و به پیروی از یک رهبر دینی به نام امام خمینی علیه استکبار جهانی قیام کرده‌اند؟ حتی وقتی قیام می‌کنند، نمی‌گویند که به ما کمک کنید یا گرسنه هستیم یا نیاز به پول داریم، بلکه شعارشان هم دینی است و الله اکبر می‌گویند.

آن زمان نگاه مردم ایتالیا به اسلام و مردم ایران چگونه بود؟

ایتالیا هم مانند دیگر کشورهای غربی نگاه درستی به ایران و اسلام نداشت. هنوز هم در غرب بسیاری از مردم و حتی افراد تحصیل‌کرده گمان می‌کنند اسلام دین مردم عرب است و نظر مثبتی به آن ندارند. البته تبلیغات ضد اسلام به این نظر دامن زده است. در چنین فضایی در وهله اول که انقلاب ایران را شناختم با خودم فکر می‌کردم می‌شود آزادی‌خواه باشیم اما دین دیگری غیر از اسلام داشته باشیم.

پس چه شد که به اسلام متمایل شدید؟

در حین مرور اتفاقات انقلاب اسلامی ایران بودم که با امام خمینی (ره) آشنا شدم و حرف‌های ایشان را می‌شنیدم یا مطالعه می‌کردم. حتی کتاب‌هایی از شهید مطهری و علامه طباطبایی هم تهیه کردم و با خواندن آنها متوجه شدم که اسلام دین منطبق بر فطرت انسان است. پس معنای آزادی‌خواهی، حق‌طلبی و انسانیت در اسلام تعریف می‌شود.

نمی‌توان انسان کاملی شد اما مسلمان نبود. در این میان به مسجد اهل سنت هم که در شهر رم قرار داشت، رفت و آمد می‌کردم تا درباره اسلام بیشتر بدانم. اما هنوز به‌طور کامل قانع نشده بودم که باید مسلمان باشم.

نقطه عطف زندگی‌تان که شما به دین اسلام مشرف کرد، چه بود؟

در حین آشنایی با اسلام، با چند مسلمان هم آشنا شده بودم. یک روز یک برادر ایتالیایی که شیعه بود، به من پیشنهاد کرد تا در مراسم مذهبی‌شان شرکت کنم. البته این مراسم در شهر دیگری برگزار می‌شد. آن‌قدر به آشنایی با دین اسلام علاقه‌مند بودم که پیشنهاد او را قبول کردم. فاصله‌ای در حدود 400 تا 500 کیلومتر را طی کردیم تا از رم به آن شهر رسیدیم.

متوجه شدم که آن مراسم که «هیئت» نامیده می‌شد، در رابطه با امام حسین علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها است. روحانی‌ای در آن مراسم سخنرانی کرد، بعد نماز خواندند و مراسم عزادری هم به زبان ایتالیایی برگزار شد. آنچه می‌گفتند عین حق‌طلبی بود.

می‌شنیدم که خانواده پیغمبر اسلام صلی‌الله علیه و آله انسان‌های کاملی بودند که هم اخلاق را به کمال داشتند و هم سیاست را به درستی درک می‌کردند. شیعیان هم آنها را الگو قرار داده بودند. چای هیئت را خوردم و وقتی از آن جلسه بیرون آمدم، احساس می‌کردم که در وجودم اتفاقاتی می‌افتاد. گویی حق را پیدا کرده بودم.

چه چیزی در آن مراسم درباره اسلام برای شما به عنوان یک مسیحی جالب توجه آمد؟

یکی از مسائل، نحوه دفاع از حق بود که در زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها اتفاق افتاد. بعد از آن سخنران درباره رشادت‌ها و آزادی‌خواهی امام حسین علیه السلام صحبت کرد. به نظر من اوج رشادت‌ها و شجاعت در درستکاری در صحنه کربلا اتفاق افتاد و من تا آن روز چنین مطلبی را نشنیده بودم. البته آن موقع خیلی جوان بودم و تقریباً 17 سال داشتم. اما درباره مذهب کاتولیک و مذهب‌های دیگر تحقیق‌های زیادی انجام داده بودم.

از طرف دیگر روحانی در آن مجلس یک نکته مهم گفت که ذهن من را باز کرد. او می‌گفت اگر کسی به این مراسم از بیرون نگاه کند و نداند ما برای چه عزاداری می‌کنیم، شاید بگوید اینها خرافاتی‌اند که برای زنی که هزار سال قبل به شهادت رسیده یا مردی که در صحرای کربلا شهید شده، این طور عزاداری می‌کنند. اما اگر کسی چشم و گوش خودش را باز کند حتماً متوجه حضور امام حسین علیه السلام در این مراسم می‌شود.

من هم واقعاً چنین حضوری را احساس کردم. حس می‌کردم مردم برای کسی اشک می‌ریختند و ابراز محبت می‌کردند که همان لحظه در آن مجلس حضور داشت. به یاد دارم که از آن شب تا دو یا سه روز بعد در محلی ساکن شدم که چند مسلمان با من هم خانه بودند. تمام آن شب و تا چند روز بعد مدام به آن مجلس فکر می‌کردم و از آن مسلمان‌ها درباره دین آنها می‌پرسیدم. همه آن دو روز در کنار آنها بودم و در مراسم عزاداری‌شان شرکت می‌کردم. فقط مثل آنها مسلمان نبودم، اما شاهد معنویت حاکم در جلسه بودم و حق را با همه وجودم احساس می‌کردم.

وقتی هم که به خانه برگشتم مدام در اندیشه آن مجلس بودم که در واقع هیئت بود. حدود 8 ماه درباره اسلام و مذهب شیعه مطالعه داشتم تا این که بعد از 8 ماه مسلمان شدم.

از همان ابتدا در بدو تشرف به اسلام، شیعه شدید؟

بله. این افتخار بزرگی برای من بود. البته در شهر رم که من در آنجا ساکن بودم، بیشتر مسلمان‌ها اهل سنت بودند و حتی چند مسجد رم هم همگی مسجد اهل سنت‌اند. شیعیان در رم نه مسجد داشتند و نه حسینیه. در واقع تنها راه ارتباط با شیعیان، سفارت ایران در رم  بود. در آن زمان مسجد اهل سنت هم می‌رفتم، اما مذهب شیعه انتخاب من بود.

چون با امام علی علیه السلام آشنا شده بودم. احساس می‌کردم که تشیع اعتقادات کامل‌تر و منطقی‌تری دارند و به همین علت تصمیم گرفتم مسلمان و شیعه شوم. از همان روز هم نام «حسین» را برای خودم انتخاب کردم چون ارادت بسیاری به امام حسین علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دارم و حتی در مجلس آن بزرگان تحول درونی‌ام شروع شد.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟

 جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟
2024-02-26T06:01:07+03:30
هیئت‌ها و حسینیه‌های سراسر کشور همزمان با میلاد سراسر خیر و برکت امام زمان (عج) مراسم شادی و سرور برگزار می‌کنند.

شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم

 شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم
2024-02-26T06:01:06+03:30
شاعران فارسی زبان در آستانه نیمه شعبان در نشست ادبی «منتظران وصل» با تازه‌ترین سروده‌های خود به ساحت مقدس امام مزان عرض ارادت کردند.

بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)

 بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)
2024-02-26T06:01:06+03:30
امام صادق علیه‌السلام دربارۀ آداب شب نیمۀ شعبان، به یکی از بهترین دعاها اشاره می فرماید.

"پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!

 "پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!
2024-02-26T06:01:05+03:30
مصطفی رزاق کریمی کارگردان فیلم "احمد" درباره احمد خمینی صحبت کرد؛ از ۴۲ روز سالک شدن او تا ماجرای عزل منتظری و پایان جنگ. او گفت: کارگردان دیکته‌پ...

ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد

 ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد
2024-02-26T06:01:04+03:30
همزمان با میلاد سراسر سعادت حضرت مهدی موعود(عج) از ویکی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج) رونمایی شد.

«کتاب قانون» هر شب پخش می‌شود

 «کتاب قانون» هر شب پخش می‌شود
2024-02-26T06:01:04+03:30
تهیه‌کننده «کتاب قانون» با اشاره به اهمیت تولید برنامه‌های سیاسی در قالب‌های متنوع برنامه‌سازی، گفت: با استقبال مخاطبان و در آستانه برگزاری انتخاب...

بچه رویان در میدان جهاد رونمایی شد

 بچه رویان در میدان جهاد رونمایی شد
2024-02-26T06:01:03+03:30
«بچه رویان» عنوان دیوارنگاره‌ای است که در میدان جهاد و برای درمان نازایی رونمایی شد.

مهمترین اعمال شب و روز نیمه شعبان

 مهمترین اعمال شب و روز نیمه شعبان
2024-02-26T06:01:03+03:30
نیمه شعبان یکی از مهمترین روزهای سالم محسوب می‌شود و از نظر فضیلت در کنار شب قدر قرار گرفته است. اهل بیت(ع) این شب را از مقدمات شب قدر در تقدیر امور و تقسیم...

امام زمان (عج) در سورۀ بقره / رفتار منافقان در برابر منجی

 امام زمان (عج) در سورۀ بقره / رفتار منافقان در برابر منجی
2024-02-26T06:01:03+03:30
یکی از نشانه‌های نفاق آن است که فرد یا افرادی عهد خدا را نقض و اتصال خود با اهل بیت علیهم السلام را قطع کند؛ در این صورت زمینۀ افتادن آنها در ورطۀ فسادآفرین...

عیدی سینمایی تلویزیون در نیمه شعبان

 عیدی سینمایی تلویزیون در نیمه شعبان
2024-02-26T06:01:02+03:30
شبکه‌های تلویزیونی چند فیلم جدید و قدیمی را برای شب نیمه شعبان درنظر گرفته که شاید برای حوزه کودک پخش «پیشونی سفید» از جذابیت بالایی برخوردار باشد.

چگونه امام زمان(ع) پس از قرن‌ها انتقام خون امام حسین(ع) را خواهد گرفت؟

 چگونه امام زمان(ع) پس از قرن‌ها انتقام خون امام حسین(ع) را خواهد گرفت؟
2024-02-26T06:01:02+03:30
یکی از پرسش‌های مهم که سال‌ها ذهن انسان‌ها را به خود مشغول کرده، این است که چگونه امام زمان(ع) پس از قرن‌ها در دوران ظهور خود، انتقام خون امام حسین(ع) و شهد...

چشم به راه برای نیمه شعبان منتشر شد

 چشم به راه برای نیمه شعبان منتشر شد
2024-02-26T06:01:02+03:30
قطعه «چشم به راه» نخستین اثر صدران مایلی است که با موضوع انتظار تولید و منتشر شد.

مجلس آتی باید میزبان زنان متخصص و شایسته در حوزه زنان و خانواده و به دور از لابی‌گری سیاسی باشد

 مجلس آتی باید میزبان زنان متخصص و شایسته در حوزه زنان و خانواده و به دور از لابی‌گری سیاسی باشد
2024-02-26T06:01:01+03:30
زنانی باید به مجلس ورود کنند که فهم درستی از حوزه زن و خانواده داشته باشند و ریل قانون گذاری را از مجرای تخصصی حرکت دهند. مجلس نباید جایی برای افرادی باشد ک...

روزبه بمانی و علیرضا عصار در کنسرت دارکوب / خوانندگان ما آرتیست نیستند

 روزبه بمانی و علیرضا عصار در کنسرت دارکوب / خوانندگان ما آرتیست نیستند
2024-02-26T06:01:01+03:30
کنسرت شب گذشته گروه دارکوب درحالی برگزار شد که سه خواننده روی صحنه داشت و حضور روزبه بمانی و علیرضا عصار مخاطبان را غافلگیر کرد.

زودبرگرد بابای مهربون دنیا

 زودبرگرد بابای مهربون دنیا
2024-02-26T06:01:00+03:30
نماهنگ «زودبرگرد» به مناسبت نیمه شعبان در خبرگزاری تسنیم تولید و منتشر شده است.

پاسخ مهدی طائب دربارۀ حکم «حرمت عدم شرکت در انتخابات» از سوی امام خمینی

 پاسخ مهدی طائب دربارۀ حکم «حرمت عدم شرکت در انتخابات» از سوی امام خمینی
2024-02-26T06:00:59+03:30
حجت الاسلام مهدی طائب طی سخنانی دربارۀ جمله تاریخی امام خمینی مبنی بر حرمت عدم شرکت در انتخابات استدلالی ارائه کرد.

یادی از دوبلور فقید پرویز ربیعی/ صدایی که گوینده نقش‌های مکمل بود

 یادی از دوبلور فقید پرویز ربیعی/ صدایی که گوینده نقش‌های مکمل بود
2024-02-26T06:00:58+03:30
پرویز ربیعی از پیشکسوتان عرصه دوبله روز گذشته در منزل خود بر اثر ایست قلبی در سن ۸۴ سالگی درگذشت؛ صدای ماندگاری که هیچ وقت مخاطبان آن را فراموش نخواهند کرد.

شفیعی سروستانی: راهکار اصلاح جامعه هجرت به‌سوی امام عصر است / اقدامی برای آمادگی ذهن مردم برای ظهور نکردیم

 شفیعی سروستانی: راهکار اصلاح جامعه هجرت به‌سوی امام عصر است / اقدامی برای آمادگی ذهن مردم برای ظهور نکردیم
2024-02-26T06:00:58+03:30
شفیعی سروستانی می‌گوید: ذکر نام امام و بزرگداشت امام، امری در مسیر زمینه سازی ظهور به شمار می‌آید؛ ما دانسته و یا نادانسته واقعۀ ظهور را عقب می‌اندازیم. هیچ...

زمان تشییع پیکر پردیس افکاری مشخص شد/ خاکسپاری در قطعه هنرمندان

 زمان تشییع پیکر پردیس افکاری مشخص شد/ خاکسپاری در قطعه هنرمندان
2024-02-23T16:28:03+03:30
همسر زنده یاد پردیس افکاری خبر داد که روز دوشنبه هفتم اسفندماه مراسم تشییع پیکر وی به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.

غلامرضا صنعتگر قطعه جدیدش را به رهبرمعظم انقلاب تقدیم کرد

 غلامرضا صنعتگر قطعه جدیدش را به رهبرمعظم انقلاب تقدیم کرد
2024-02-23T13:41:23+03:30
غلامرضا صنعتگر خواننده پاپ جدیدترین قطعه موسیقی خود را به رهبرمعظم انقلاب تقدیم کرد.

عکس‌های جدید از پشت صحنه سریال «نون خ ۵»/ تاکید رییس صداوسیما بر ساخت فصل‌های جدید

 عکس‌های جدید از پشت صحنه سریال «نون خ ۵»/ تاکید رییس صداوسیما بر ساخت فصل‌های جدید
2024-02-23T13:27:43+03:30
پیمان جبلی در بازدید از پشت‌صحنه فصل پنجم سریال «نون خ»، به تولید فصل جدید این مجموعه در شرایط بسیار خاص و ویژه‌ اشاره کرد و گفت: امیدواریم مخاطبا...

صلوات شعبانیه | راه رسیدن به رضایت خدا

 صلوات شعبانیه | راه رسیدن به رضایت خدا
2024-02-23T11:41:01+03:30
فرازی از صلواتش شعبانیه گویای آن است که پیامبر صلی الله علیه و آله واسطۀ شفاعت امت و نیز راهی به‌سوی خداست.

شهرک غزالی میزبان کدام پروژه‌ها است؟ / از «تنها گریه کن» و «طوبی» تا «زیرخاکی۴»

 شهرک غزالی میزبان کدام پروژه‌ها است؟ / از «تنها گریه کن» و «طوبی» تا «زیرخاکی۴»
2024-02-23T11:41:00+03:30
مهدی میرچی مدیر شهرک سینمایی و تلویزیونی غزالی از ساخت مجموعه‌ها و فیلم‌هایی گفت که ما را با خودش به دهه شصت، ۷۰۰ سال پیش و داستان فریبرز باغ‌بیشه و حتی چند...

مهدویت و آخرالزمان یکی از جذاب‌ترین موضوعات روز دنیا است/ عشق از امام زمان جدا نیست

 مهدویت و آخرالزمان یکی از جذاب‌ترین موضوعات روز دنیا است/ عشق از امام زمان جدا نیست
2024-02-23T11:01:13+03:30
اثری که دائم در حال سیاه نمایی و گله و گذاری است نمی‌تواند مخاطب را تا پایان همراه خودش نگه دارد و موجب دلسردی جامعه می‌شود. اصلی‌ترین معیار در واقعه ظهور ا...

ویژگی‎های نماهنگی با موضوع امام زمان / کودک و نوجوان فراموش شده‌اند

 ویژگی‎های نماهنگی با موضوع امام زمان / کودک و نوجوان فراموش شده‌اند
2024-02-23T10:34:29+03:30
«عزیزم مهدی» تازه‌ترین پویشی است که توسط مرکز آوای انقلاب اسلامی (مأوا) پایه ریزی و در جمکران برگزار شد.

پردیس افکاری درگذشت

 پردیس افکاری درگذشت
2024-02-23T09:14:29+03:30
پردیس افکاری، بازیگر، عصر امروز، پنجشنبه ۳ اسفند ماه بر اثر بیماری از دنیا رفت.

«دیپلماسی سازندگی» در بازار نشر

 «دیپلماسی سازندگی» در بازار نشر
2024-02-23T09:14:26+03:30
کتاب دیپلماسی فرهنگی نوشته هادی حق‌پرست از سوی اندیشکده روابط بین‌الملل منتشر و روانه بازار نشر شد.

استفتاء از امام خامنه‌ای؛ حکم تخریب نامزدهای انتخاباتی چیست؟

 استفتاء از امام خامنه‌ای؛ حکم تخریب نامزدهای انتخاباتی چیست؟
2024-02-23T09:14:26+03:30
رهبر معظم انقلاب به استفتاء درباره «تخریب نامزدهای انتخاباتی» پاسخ گفتند.

تبیین ارتباط ظهور امام زمان (عج) با انتخابات

 تبیین ارتباط ظهور امام زمان (عج) با انتخابات
2024-02-23T09:14:25+03:30
امام زمان (عج) برای یک امر سیاسی می‌آیند، برای «لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّه‏» (توبه؛ ۳۳) این یک امر سیاسی است، برای حکومت می‌آیند، برای این...

سیمای امام زمان در سورۀ بقره

 سیمای امام زمان در سورۀ بقره
2024-02-23T09:14:25+03:30
وقتی از زاویه نگاه مهدویت سراغ سوره های قرآن می رویم، مشاهده می کنیم آنچه که ما به اسم تفسیر تاکنون خوانده بودیم، برداشتی ذوقی از قرآن بود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)