میرنیوز

تلاش تلویزیون اینترنتی کتاب؛ برای حل مسائل نشر

 تلاش تلویزیون اینترنتی کتاب؛ برای حل مسائل نشر 2022-11-12T12:18:48+03:30

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ به نقل از ستاد خبری سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، علی رمضانی؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و دبیر سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی در شبکه خبر، از آغاز به‌کار «نخستین شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب» همزمان با هفته کتاب خبر داد و گفت: فعالیت نخستین شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب در آستانه سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران آغاز شده و این شبکه به نشانی ketab.tv در بستر تلوبیون برای استفاده کتاب‌دوستان و علاقه‌مندان به حوزه کتابخوانی، قابل مشاهده است.

وی درباره علت و نحوه راه‌اندازی نخستین شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب، توضیح داد: با توجه به آنچه که هرسال در زمینه کتاب در فضای فرهنگی کشور در حال رخ دادن است و برحسب تجربه‌ همکاری که امسال در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با صداوسیمای جمهوری اسلامی  کسب کردیم، تصمیم به راه‌اندازی یک رسانه تصویری در حوزه کتاب گرفتیم. به همین منظور در هفته کتاب که فراز مهمی از تقویم تاریخی اهالی صنعت نشر محسوب می‌شود، این رسانه با هماهنگی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در بستر تلوبیون راه‌اندازی شد.

دبیر سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: صنعت نشر به‌عنوان بزرگترین صنعت فرهنگی کشور که پیش‌بینی می‌شود امسال حجم اقتصادی آن به حدود هشت هزار میلیارد تومان برسد، نیاز داشت با رویکردهای جدیدی که مخاطب نسبت به آنها اقبال دارد، ظرفیت‌های خود را معرفی و به‌صورت تصویری برای همگان به نمایش بگذارد. اتفاقی که در شبکه تلویزیونی کتاب می‌افتد این است که هم ارکان مختلف صنعت نشر و هم محتوای کتاب‌ها را معرفی می‌کند. همچنین در آینده نزدیک به‌صورت تعاملی با مردم که تولیدکننده‌های اصلی محتوا در بسترهای جدید هستند کارش را پیش خواهد برد و مجموعه ذائقه‌سازی، جریان‌سازی و هدایت عملیاتی برای حل مشکلات صنعت نشر را برعهده خواهد گرفت. 

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با بیان اینکه شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب امسال برنامه‌های هفته کتاب را پوشش خواهد داد، افزود: این شبکه در ایام برگزاری هفته کتاب برنامه زنده و تولیدی پخش می‌کند و پس از اتمام هفته کتاب هم به‌عنوان رسانه تصویری حوزه کتاب با برنامه های مختلف به‌کار خود ادامه می‌دهد.

وی گفت: حجم فعالیت و تعداد کارکنان مجموعه‌های مختلف فعال در حوزه کتاب قابل توجه است و گروه‌های رسانه‌ای آن‌ها در حال انجام تولیدات رسانه‌ای در صنعت نشر هستند. شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب، بستر اختصاصی خوبی را فراهم کرده تا مجموعه‌های مختلف بتوانند تولیدات خود را به نمایش بگذارند.

خبرگزاری کتاب، متولد هفته کتاب است
رمضانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خبرگزاری تخصصی کتاب (ایبنا) متولد هفته کتاب است، ادامه داد: نزدیک به 16 سال پیش در هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، اولین و تنها خبرگزاری تخصصی کتاب در کشور راه‌اندازی شد. در واقع این مجموعه فعالیت خود را به‌طور رسمی از 24 آبان‌ماه 1385 آغاز کرده ‌است. در کنار این ظرفیت، ضرورت ایجاد یک شبکه تصویری هم به چشم می‌خورد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به اینکه مجموعه مراجعات مردم به سکوهای اینترنتی پخش تصویری قابل توجه بوده و این بستر به‌طور دائم مورد استفاده عموم مردم است، اظهار کرد: لازم بود حوزه کتاب در بستر فضای مجازی نیز سهمی داشته باشد تا رخدادهای صنعت کتاب در کشور به‌صورت زنده و برخط و یا تولیدی پوشش داده شود. چه در هفته کتاب و چه در ایام دیگر سال، نشست‌های زیادی با محوریت کتاب در کشور برگزار می‌شود، لذا این شبکه می‌تواند بازتاب‌دهنده این رویدادها باشد و امکان استفاده از محتوای نشست‌ها را برای مخاطبانی که حضور فیزیکی ندارند در فضای مجازی فراهم کند تا معرفی بهتری از صنعت نشر و ظرفیت‌های محتوایی آن اتفاق بیفتد.

دبیر سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، گفت: پوشش اینترنتی رویدادهای حوزه کتاب علاوه بر هفته کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز به‌صورت مفصل در شبکه تلویزیونی اینترنتی پخش خواهد شد. هدفگذاری این است که هیچ رخداد کتابی نباشد که شبکه کتاب در آن غایب باشد و اهالی حوزه کتاب حسرت داشته باشند که چرا ما رسانه‌ای در این حوزه نداریم. 

وی با بیان اینکه نخستین شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب چندین ساعت در روز برنامه تولیدی پخش می‌کند و رخدادهای حوزه کتاب در کشور را به‌صورت زنده پوشش می‌دهد، افزود: حجم تولیدات حوزه کتاب و تنوع موضوعی و پرداختن نویسندگان به موضوعات به صورتی است که بر مبنای آن بتوان یک یا چند شبکه در حوزه کتاب افتتاح کرد. اتفاقا در مسئله فروش هم این رویکرد می‌تواند موثر باشد. درباره کتاب‌هایی که جزو پرفروش‌های ناشران قرار می‌گیرند می‌بینیم که یا تولیدات تصویری برای آن داشته‌اند و یا تبلیغات تصویری تولید و پخش کرده‌اند. این فضا می‌تواند برای اهالی صنعت کتاب به‌عنوان محل استعدادیابی و استعدادپروری باشد که بتوانند تولیدات خود را در آن پخش کنند و اقبال عمومی مردم را شاهد باشند.

رمضانی در پاسخ به این پرسش که «آیا ناشران می‌توانند به‌صورت رایگان از این بستر جدید برای تبلیغ محصولات خود استفاده کنند؟»، بیان کرد: با توجه به اینکه شبکه اینترنتی کتاب زیرنظر خانه کتاب و ادبیات ایران در بستر تلوبیون فعالیت می‌کند و مجموعه فعالیت‌ها نیز فرهنگی است، لذا فرصت برابر را برای تمام ناشران فراهم می‌کند. اما اگر قرار باشد فضای تبلیغاتی و تجاری در این شبکه صورت بگیرد، مطابق با قوانین صداوسیما برای تبلیغ عمل می‌شود.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در بخش دیگری از سخنان خود درباره راه‌اندازی سامانه خرید از کتابفروشی، همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، گفت: در بسیاری از شهرهای کشور، کتابفروشی فیزیکی نداریم، بنابراین مردم مجبورند برای تهیه کتاب به شهرهای بزرگتر سفر می‌کنند  و بعضا نیز ممکن است از سفرکردن و خرید کتاب منصرف شوند. با استفاده از کسب تجربیات قبلی، راه‌اندازی سامانه‌ای برای خرید کتاب از کتابفروشی‌ها همواره مورد درخواست کتابفروشی‌های کشور بود تا بتوانند به‌عنوان حلقه آخر این صنعت، کالای فرهنگی کتاب را به مردم عرضه کنند. این سامانه که قرار است به‌صورت دائمی فعالیت کند، همزمان با هفته کتاب افتتاح خواهد شد. امیدواریم این سامانه بتواند برای خدمت به مردمی که رنج سفر را برای خرید کتاب به شهرهای بزرگ متحمل می‌شوند، مفید واقع شود.

وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز یارانه‌ای را برای خرید کتاب درنظر گرفته است. بر مبنای دستورالعمل‌ها به ازای هر کد ملی افراد بالای 18 سال که شماره تلفن همراه دارند، 100 هزار تومان یارانه خرید کتاب و یارانه‌ای هم برای ارسال کتاب در‌نظر گرفته شده تا کتاب به‌دست کتابخوان‌ها برسد. در واقع افتتاح این سامانه می‌تواند ویترینی از کتاب‌های موجود در قفسه کتابفروشی‌ها در فضای مجازی باشد. ویترین کتابفروشی‌ها به اندازه مرزهای کشور گسترش پیدا کرده و همه مردم می‌توانند به‌صورت همزمان از این امکان استفاده کنند.

دبیر سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: در صورت توفیق این سامانه، بخش‌های دیگر مانند مجموعه‌های صنعتی و مجموعه‌هایی که کارکنان انبوهی دارند نیز راغب می‌شوند تا نیازهای فرهنگی‌شان را از این طریق تأمین کنند. مجموعه یارانه درنظر گرفته شده برای این سامانه  در مرحله اول 10 میلیارد تومان است که 20 میلیون تومان یارانه به هر کتابفروشی اختصاص پیدا کرده است. افراد با 100هزار تومان یارانه‌ای که دریافت می‌کنند، باید 400 هزارتومان خرید کنند. پیش‌بینی می‌شود که حداقل 40 میلیارد تومان خرید به سمت کتابفروشی‌ها سوق پیدا کند.

رمضانی با بیان اینکه شبکه اینترنتی کتاب قرار است در ارتباط با مخاطبان و بینندگان شکل تعاملی به خود بگیرد، گفت: ترویج و معارفه کتاب یکی از حلقه‌های مفقوده در حوزه کتاب در کشور است. در هفته کتاب یک پویش عمومی با عنوان «کتاب دستت چیه؟» اجرا می‌شود که بر این اساس مخاطبان تحت ضوابطی که تعیین شده، ویدئوهای سه دقیقه‌ای تولید کرده و برای این پویش می‌فرستند و در نهایت برگزیدگان، کتابی را که خود خوانده و  برای مطالعه مناسب می‌دانند، به دیگران توصیه می‌کنند. ناشران، نویسندگان، مترجمان، شاعران و همه ارکان صنعت نشر و کتاب می‌توانند در این پویش شرکت کنند. همچنین اگر کتابفروشی‌ها بخواهند پرفروش‌های خود را در هفته کتاب معرفی کنند، تدابیری نیز برای آن‌ها اندیشیده شده است. 

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در پایان با اشاره به انتخاب شعار سی‌اُمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با عنوان «ما همانیم که می‌خوانیم»، اظهار کرد: تلاش شد مجموعه اعلان (پوستر) و دستگاه‌هایی که با آن‌ها همکاری می‌شود، یک وجه عمومی داشته باشند، بنابراین شعار «ما همانیم که می‌خوانیم» انتخاب شد و پس از انتخاب این شعار با نهادهایی مانند وزارت آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که این مجموعه‌ها لبه نهایی تعامل با مردم را دارند، برنامه‌ریزی شد. تلاش شد این نهادها بتوانند برنامه‌هایی را در سطح عموم مردم برگزار کنند.

سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «ما همانیم که می‌خوانیم» از 21 تا 27 آبان‌ماه 1401 برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن آغاز شد

ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن آغاز شد
2025-02-16T16:42:55+03:30
محمود کریمی معاون آموزش مهد قرآن از آغاز ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن خبر داد.

نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» برگزار می‌شود
2025-02-16T14:56:15+03:30
نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» چهارشنبه یکم اسفند برگزار می‌شود.

دومین اجتماع حافظان قرآن کریم برگزار می شود

دومین اجتماع حافظان قرآن کریم برگزار می شود
2025-02-16T14:56:15+03:30
دومین اجتماع حافظان قرآن کریم از سوی اداره کل قرآن و عترت سازمان تبلیغات استان تهران سوم اسفند برگزار می شود.

نمایشگاه قرآن کریم از ۱۵ اسفند ماه امسال آغاز می شود

نمایشگاه قرآن کریم از ۱۵ اسفند ماه امسال آغاز می شود
2025-02-16T11:49:34+03:30
نمایشگاه قرآن امسال از تاریخ ۴ تا ۱۵ ماه رمضان همزمان با ۱۵ اسفند ماه به مدت ۱۲ روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود.

روایت شنیده نشده از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام

روایت شنیده نشده از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام
2025-02-16T11:22:54+03:30
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به چند نوبت گفتگوی خود با دبیرکل شهید حزب الله، تحلیل و قضاوت شهید نصرالله درباره علما و شخصیت های جهان اسلام ر...

روایت دبیرکل مجمع تقریب از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام

روایت دبیرکل مجمع تقریب از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام
2025-02-16T10:56:15+03:30
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به چند نوبت گفتگوی خود با دبیرکل شهید حزب الله، تحلیل و قضاوت شهید نصرالله درباره علما و شخصیت های جهان اسلام ر...

همایش علمی «بررسی شیوه‌های نگارش و علامت‌گذاری قرآن کریم» برگزار می‌شود

همایش علمی «بررسی شیوه‌های نگارش و علامت‌گذاری قرآن کریم» برگزار می‌شود
2025-02-16T10:42:55+03:30
تقی زاده از برگزاری همایش علمی آموزشی «بررسی شیوه‌های نگارش و علامت‌گذاری قرآن » روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳، در سالن همایش‌های اداره کل تبلی...

بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی بررسی می‌شود

بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی بررسی می‌شود
2025-02-16T10:42:55+03:30
بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی از سوی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار می‌شود.

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی» به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی» به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد
2025-02-15T16:09:34+03:30
مراسم معنوی احیای نیمه‌شعبان با حضور پرشور دختران نوجوان قرآنی به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی»به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی»به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد
2025-02-15T15:56:14+03:30
مراسم معنوی احیای نیمه‌شعبان با حضور پرشور «دختران نوجوان قرآنی» و به همت «فرهنگسرای قرآن» برگزار شد.

وبینار سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزه‌های حضرت امام علی(ع) برگزار می‌شود

وبینار سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزه‌های حضرت امام علی(ع) برگزار می‌شود
2025-02-15T15:56:14+03:30
وبینار «سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزه‌های حضرت امام علی (ع)» از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب برگزار می شود.

آب خلیج فارس مردم صفاییه بخش فردوس کرمان را از کم آبی نجات می‌دهد

آب خلیج فارس مردم صفاییه بخش فردوس کرمان را از کم آبی نجات می‌دهد
2025-02-15T15:29:45+03:30
کرمان-امام جمعه صفاییه بخش فردوس گفت:پیشنهاد ما برای حل مشکل کمبود آب در صفاییه فردوس، اتمام طرح نیمه تمام هدایت آب خلیج فارس از رفسنجان به این منطقه است.

ثبت نام بیستمین دوره آزمون‌های تخصصی حفظ قرآن تا ۱۵ اسفند ادامه دارد

ثبت نام بیستمین دوره آزمون‌های تخصصی حفظ قرآن تا ۱۵ اسفند ادامه دارد
2025-02-15T10:09:35+03:30
محمد مهدی بحرالعلوم مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم از ثبت نام بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم تا ۱۵ اسفند ماه خبر داد.

«صاد»، اولین رویداد ملی هم‌‏افزایی کنشگران تدبر در قرآن برگزار می‏‌شود

«صاد»، اولین رویداد ملی هم‌‏افزایی کنشگران تدبر در قرآن برگزار می‏‌شود
2025-02-15T10:09:34+03:30
اولین رویداد ملی هم‌‏افزایی کنشگران تدبر در قرآن با عنوان «صاد» با هدف شبکه‌‏سازی، مشارکت و توسعه فعالیت‌های پیرامون موضوع تدبر در قرآن کریم برگزار می‌‏شود.

خادمان قرآن و عترت بیش از ۳۰۰ دقیقه میهمان خانه‌ های مردم شدند

خادمان قرآن و عترت بیش از ۳۰۰ دقیقه میهمان خانه‌ های مردم شدند
2025-02-15T10:09:34+03:30
شبکه‌های سه، دو، یک، چهار، امید، افق، نسیم، قرآن و شبکه‌های بین‌المللی بیش از ۳۰۰ دقیقه ویژه‌برنامه‌های متنوع قرآنی را از موکب خادمان قرآن و عترت در مسیر...

بررسی عالم مدرن در اندیشه‌های سنت‌گرای پرآوازه فرانسوی

بررسی عالم مدرن در اندیشه‌های سنت‌گرای پرآوازه فرانسوی
2025-02-15T09:56:16+03:30
پیش‌نشست همایش «رنه گنون و احیا خمیرۀ ازلی» با موضوع تبیین عالم مدرن در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شود.

مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود

مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود
2025-02-15T09:56:15+03:30
مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» به مناسبت عید نیمه شعبان با حضور حاج سید حسن خمینی در حسینیه جماران رونمایی می شود.

معنای ولایت طرفینی در دعا برای امام زمان(عج)

معنای ولایت طرفینی در دعا برای امام زمان(عج)
2025-02-15T09:56:15+03:30
در دعا برای امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه می‌گوئیم: «اللهم کن لولیک … ولیاً؛ یعنی وجود مقدس حضرت بقیه‌الله ولی تو هستند تو هم ولیّ او باش!» این همان ولایت طر...

روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی

روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی
2025-02-15T09:56:14+03:30
سید مهدی فاطمی‌کیا، از برگزارکنندگان موکب رسانه‌ای یگانه منجی و انتقال پیام مهدوی به جوانان و خوانواده‌ها در ایام میلاد امام زمان(عج) و طریق المهدی می‌گوید.

نماهنگ «موندنی‌ترین» منتشر شد

نماهنگ «موندنی‌ترین»  منتشر شد
2025-02-15T09:42:55+03:30
نماهنگ «موندنی‌ترین» با نوای محسن عرب خالقی از سری تولیدات شب‌های دلتنگی منتشر شد.

از فضای مجازی تا حضور میدانی؛ روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی

از فضای مجازی تا حضور میدانی؛ روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی
2025-02-14T16:16:15+03:30
سید مهدی فاطمی‌کیا، از برگزارکنندگان موکب رسانه‌ای یگانه منجی و انتقال پیام مهدوی به جوانان و خوانواده‌ها در ایام میلاد امام زمان(عج) و طریق المهدی می‌گوید.

امنیت کشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 

امنیت کشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 
2025-02-14T16:02:54+03:30
یزد- امام جمعه بهاباد با تبریک میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت به عموم مسلمانان جهان و فرا رسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان گفت: این سربازان گمنام خدم...

مشکلات شهرستان دشتی در مصوبات سفر رئیس جمهور دیده شود

مشکلات شهرستان دشتی در مصوبات سفر رئیس جمهور  دیده شود
2025-02-14T15:49:34+03:30
بوشهر- امام جمعه دشتی گفت: امیدواریم در مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر مشکلات اساسی شهرستان دشتی دیده شود.

امنیت كشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 

امنیت كشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 
2025-02-14T15:49:34+03:30
یزد- امام جمعه بهاباد با تبریک میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت به عموم مسلمانان جهان و فرا رسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان گفت: این سربازان گمنام خدم...

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پیروزی بزرگ ملت ایران بود

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پیروزی بزرگ ملت ایران بود
2025-02-14T15:36:16+03:30
کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت:راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پیروزی بزرگ ملت ایران بود.

مردم بزرگ ایران با بصیرت ملی خود از انقلاب دفاع کردند

مردم بزرگ ایران با بصیرت ملی خود از انقلاب دفاع کردند
2025-02-14T15:36:15+03:30
فومن- امام جمعه فومن گفت: مردم بزرگ ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن با بلوغ و بصیرت ملی خود از انقلاب اسلامی ایران دفاع کردند.

مردم در ۲۲ بهمن پاسخ هوشمندانه ای به دسیسه‌های دشمن دادند

مردم در ۲۲ بهمن پاسخ هوشمندانه ای به دسیسه‌های دشمن دادند
2025-02-14T15:36:15+03:30
شفت- امام جمعه شفت گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ هوشمندانه ای به دسیسه‌های دشمن بود و نقشه‌های آنان را نقش بر آب کرد.

مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه آفرین شدند

مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه آفرین شدند
2025-02-14T15:36:14+03:30
زاهدان- امام جمعه زاهدان گفت: مردم ایران اسلامی با حضور گسترده، تیزبینی، بصیرت و دقت در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه آفریدند.

عامل گرانی و مشکلات مردم باید ریشه یابی شود

عامل گرانی و مشکلات مردم باید ریشه یابی شود
2025-02-14T15:22:55+03:30
دماوند- امام جمعه آبسرد گفت: گرانی و مشکلاتی که مردم ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنند باید ریشه‌یابی شود.

پیمودن دوباره مسیر مذاکره با آمریکا خطا است

پیمودن دوباره مسیر مذاکره با آمریکا خطا است
2025-02-14T15:22:55+03:30
شاهرود- رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرمانده کل قوا بابیان اینکه از تجربیات گذشته پیرامون ارتباط با آمریکا باید درس آموخت، گفت: راه تجربه شده را در ایجاد مذاکره ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)