میرنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم رونمایی از مجموعه مستند «یک ملت یک ضربان» به کارگردانی و تهیهکنندگی محمدحسن یادگاری در حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم، محسن یزدی مدیر شبکه مستند، یاسر فریادرس قائم مقام این شبکه، حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما، محمودرضا رضایی مدیر رسانهای اسبق تیم ملی و جمعی از علاقهمندان به مستند حضور داشتند.
محمدحسن یادگاری کارگردان این مجموعه گفت: ما از همان نسلی بودیم که صبح تا شب در کوچهها فوتبال بازی میکردیم و دوست داشتیم فوتبالیست شویم اما وقتی به سن نوجوانی رسیدیم، خانوادهمان موافق ادامه دادن این فضا نبودند و درس خواندیم. همیشه دوست داشتم کاری بکنم که این همه عشق و علاقه به فوتبال در جامعه را به عمومیت برسانم.
وی ادامه داد: به واسطه مستندهای آرشیوی که در چند سال اخیر تولید کردم، شبکه مستند پیشنهاد داد که مستندی درباره تاریخچه تیم ملی ساخته شود، به ویژه آنکه امسال هم سال فوتبالی است و جام جهانی را در پیش داریم. جمعآوری آرشیو مانع بسیار بزرگی برای مستندسازی است.
او با اشاره به جمعآوری تصاویر آرشیوی این مجموعه گفت: بعد از اینکه تا حدی، تصاویر آرشیوی را از تلویزیون گرفتیم و دیگر همکاری نکردند، علاقهمندان به فوتبال را پیدا کردیم که آرشیوست بودند. در حقیقت بسیاری از تصاویر آرشیوی که جمعآوری شد از بیرون سازمان صدا و سیما بود. باید از تیم تدوین خود تشکر کنم که نزدیک به 10 ماه است درگیر این کار هستند.
یادگاری در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: این مجموعه 40 قسمتی است که هر هفته روی آنتن میرود، پیشنهادی که در ابتدا دادیم اینگونه بود که مستند از جام ملتهای 1996 آغاز شود، اما شبکه مستند پیشنهاد داد از ابتدای ورود فوتبال به ایران در تا جام ملتهای 1996 را نیز بسازیم که 8 قسمت ابتدایی این مجموعه را شکل داد.
این مستندساز بیان داشت: هنوز هم ورزش آن چیزی است که میتواند مردم را کنار هم جمع کند و خیلی از حرفها را میتوان از دریچه ورزش بیان کرد؛ بنابراین از نظر کلام استراتژیک رسانه، باید این حوزه را جدی گرفت.
این مستندساز ضمن تقدیر از محمودرضا رضایی گفت: هیچ وقت مستند «فوتبال ایرانی» را فراموش نمیکنم. ایشان همیشه یکی از افراد پیشتاز بوده است؛ از سال 1997 آغاز کرده و هنوز هم با مستندهای ورزشی و آثاری درباره تیم ملی همراه بودهاند.
محسن یزدی مدیر شبکه مستند در این مراسم گفت: ما در شبکه مستند، مخاطب را هوشمند فرض میکنیم و بسیار تلاش میکنیم که لیاقت رضایت مخاطب را داشته باشیم. برایمان مهم است که وقتی مخاطب، شبکه مستند را میبیند، احساس نکند وقتش تلف شده و احساس بیحرمتی نکند. گاهی اوقات چیزهایی را تماشا میکنم که احساس بیحرمتی میکنم و با خود میگویم سازنده آن دقت نکرده است که این اثر را برای کسانی به نمایش میگذارد که مخاطب هوشمند هستند. امیدوارم اتفاقی که امروز برایش دور هم جمع شدن لیاقت نگاههای شما را داشته باشد.
در بخش دیگری از این مراسم از محمودرضا رضایی تقدیر شد. رضایی پس از مراسم تقدیر گفت: من با شبکه مستند کار نکردهام اما باید بگویم شبکه فاخری است و مدیریتی که این شبکه را هدایت میکند، یکی از بهترین مدیران رسانه ملی است.
وی اضافه کرد: خوشحالم جوانانی مثل آقای یادگاری فیلم میسازند. زمانی که مدیر رسانهای تیم ملی بودم، ایشان را کاملاً اتفاقی دیدم و شناختم. مستندی که ایشان ساخته است، بسیار فاخر است و به نظرم برای یک جوان کار بسیار ارزشمندی است. اگر سیاستهای صدا و سیما به این سمت برود که همین جوانان را بیاورند و از ما دست بردارند، رشد قابل توجهی خواهیم داشت؛ من آدم سختگیری هستم اما معتقدم مجموعهای که تولید شده، از استانداردهای بالایی برخوردار است. معلوم است که یک تیم جوان پای آن وقت گذاشته است.
مدیر رسانهای اسبق تیم ملی خاطرهای از تیم ملی فوتبال بیان کرد و گفت: از سال 1996 همراه با تیم ملی بودم و اولین کارم را همراه با آقای رضا میرکریمی ساختم. همه لحظات، خاطره است، به ویژه آنکه شما همراه با تیم ملی در جایی هستید که دیگران نیستند. خاطرم هست در سفر به کره شمالی که کشور خاصی است، عجبترین صحنههای فوتبالی را دیدم. من همراه با علیرضا نیکبخت واحدی و مهدی مهدویکیا میخواستیم از رختکن بیرون بیاییم و سوار اتوبوس شویم. جمعیت زیادی آمده بود و ما ترسیده بودیم. این جمعیت، همه پلیسها و محافظین را کنار زد و به سمت ما حمله کرد. ظاهرا از دست داور عصبانی بودند. ما تمام مسیر را میدویدیم و 5-6 ساعتی در رختکن اسیر شده بودیم. خاطرم هست مهدی مهدویکیا به علی کریمی میگفت این استارتی که اینجا زدی را داخل زمین زده بودی، 2-3 گل میزدیم!
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
پویش سراسری «بوسه بر دستان پدر» برگزار میشود
شماره جدید فصلنامه اطلاعات حکمت و معرفت منتشر شد
حرم امام علی (ع) در نجف اشرف را از راه دور زیارت کنید
نماهنگ حماسی «منتصرون» محمدحسین حدادیان منتشر شد
کارگاه تخصصی ضبط تواشیح استودیویی برگزار شد
دوره آموزشی تطبیق آموزههای قرآنی در زندگی برگزار می شود
باقرزاده: ۵۸ هزار رقبه وقفی در هشت ماهه اول امسال سنددار شدند
قنبریان:فاطمیه نماد کنش فعالانه زن مجاهد اسلام در دوران کندی شمشیرهاست
قصه سرباز لشکر عمر بن سعد که پس از عاشورا هیچگاه سیراب نشد
چاپ کتاب پایان صهیونیسم و سقوط اسرائیل با همکاری ایران و مالزی
دفتر آیت الله مدرسی به جنایت علیه شیعیان پاراچنار واکنش نشان داد
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف میشود
تشرف برندگان پویشهای «فجر عاشقی» و «سفیر آیهها» به مشهد مقدس
نشست «نظم جهانی پس از نصرالله» برگزار می شود
مشاهدات عینی فعالان عرصه هیئت از لبنان روایت می شود
نشست «صلح، زبان فارسی و رسانه» برگزار میشود
نشست «فلسفه، دانشگاه و اجتماع» برگزار میشود
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف می شود
۴۰ مربی جلسات قرآن دانشآموزی مدرک مربی گری دریافت کردند
سعیدی نژاد: مادران برای فرزندانشان از آینده، قصه بگویند
سعیدی نژاد: مادران داستانهای تصویرگر آینده برای فرزندانشان تعریف کنند
کتابی که از شاخصهای تعیین مزاج براساس مبانی طب ایرانی می گوید
جایزه سیاستگذاری، تقدیر از فعالیتهای حل مسئله در کشور است
همایش تجلیل از مداحان حماسیخوان و شعرای حماسیسرا برگزار شد
دجال کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
چرا باید از امامان (ع) پیروی و تبعیت کرد؟
برنامه سخنرانی شیخ حسین انصاریان در دهه دوم فاطمیه
دجال کیست؟
همایش ملی فلسفه فرهنگ برگزار میشود
کتاب «چکیده مقالات همایش ملی فرهنگ شهرت» منتشر شد