میرنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حسین ظریفمنش مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر صبح امروز در نشست خبری اعلام برنامههای دهه امامت و ولایت، روز غدیر را روز شادی برای مومنین و آغاز امامت امیرالمومنین علی (ع) اعلام کرد و انقلاب اسلامی را تداوم راه غدیر خواند و گفت: واقعه غدیر آیندهساز است و انشاءالله آینده بشریت با پیام غدیر رقم خواهد خورد. به همین دلیل این روز فقط یک روز مناسبتی و دینی نیست، بلکه واقعهای انقلابی و دینی، اجتماعی و سیاسی است.
وی با اشاره به دو هدف بزرگ در دهه امامت و ولایت اظهار داشت: بازیابی جایگاه رفیع غدیر در زندگی فردی، اجتماعی، ملی و جهانی و همچنین تبیین فلسفه غدیر و ترویج این حقیقت برای جهان اسلام دو هدف برای این دهه است.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی غدیر معرفی امامت و ولایت نسخهای شفابخش برای دردهای جامعه بشری دانست و گفت: موجهای بسیار زیادی برای فعالیت در روز غدیر شکل گرفته است که تمامی آنها مردمی است و مردم میخواهند این روز همانند روز عاشورا و نیمه شعبان به یک جریان فراگیر تبدیل شود.
ظریفمنش با تاکید بر اینکه ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت، بنیان بینالمللی غدیر یک ستاد کاملاً مردمی است، خاطر نشان کرد: نزدیک به 50 دستگاه اجرایی اعم از تمام نهادهای انقلابی و ائمه جمعه که مسئول بنیاد غدیر هستند و 400 گروه جهادی برای هر چه بهتر برگزار شدن دهه ولایت و امامت ما را یاری خواهند کرد.
وی با بیان اینکه از 3 ماه پیش برنامههای خود را آغاز کردهایم؛ نقش بنیاد را نقشی برنامهریز برای ستادهای مردمی عنوان و روزهای دهه ولایت و امامت را به شرح زیر اعلام کرد.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی غدیر، شعار محوری امسال در دهه ولایت و امامت را «لبیک یا رسولالله» عنوان کرد و افزود: «لبیک یا رسولالله» یک پیام جهانی است؛ چراکه پیامبر فرمودند این موضوع غدیر را حاضرین به غایبین بگویند و این ماجرا میبایست تا قیامت ادامه پیدا کند. برای همین تصمیم گرفتیم با شعار «لبیک یا رسولالله»، واقعه غدیر را ادامه دهیم و تجدید پیمان با رسولالله داشته باشیم.
ظریفمنش ادامه داد: همچنین هر خانه یک پرچم، هر خانه یک غذا؛ همه پیامرسان رسول خدا باشیم و غیره دیگر شعارهای دهه ولایت و امامت است که توسط مردم اجرایی خواهد شد.
وی با دعوت از جوانان برای رساندن پیام غدیر و پیامبر اکرم (ص) به جهانیان، تصریح کرد: در سالهای گذشته با اطعام 70 هزار غذا، کار خود را شروع کردیم که این ماجرا در سال گذشته به توزیع حدود 13 میلیون غذا انجامید که پیشبینی امسال رقمی بیسابقه خواهد بود. چراکه مساجد، هیئات و مراکز دینی برنامه ویژهای برای اطعام مد نظر دارند.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی غدیر با تاکید بر اینکه جشن روز غدیر باید برای همه قابل احساس و درک باشد، به فعالیتهای مراکز مختلف در ایام غدیر اشاره کرد و گفت: اجتماع تکریم از سادات، کارگاههای غدیرشناسی، جشنواره تخفیف توسط اصناف، اعزام مبلغین به سراسر کشور، برنامه شبی با قرآن، برگزاری مسابقات ورزشی و قرآنی، پردهخوانی، نقالی و بسیاری از برنامههای دیگر در این دهه در تهران و سایر استانها برگزار خواهد شد.
ظریفمنش با اشاره به پویشهای دهه ولایت و امامت، تصریح کرد: پویش «فقط به عشق علی»، «من غدیریام»، «علی ولیالله» و دهها پویش دیگر توسط خود مردم در فضاهای مجازی در حال شکلگیری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامههای شاخص استانها و ملی در دهه ولایت و امامت اشاره کرد و گفت: در روز دوازدهم تیرماه همایش بزرگداشت علامه امینی در سراب و دو روز پیش موضوع فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه در مازندران برگزار شد. همچنین همایشهای راه روشن در همدان، جشنواره شعر ترکی در تبریز، جشنواره شعر مازنی در مازندران، جشنواره بینالمللی شعر غدیر در استان فارس، بازسازی واقعه غدیر در 140 نقطه کشور، تجلیل از 300 سادات شهید در بهشت زهرا(س) -که پنجشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد-، برگزاری همایش عدالت از منظر امیرالمومنین(ع) توسط دانشگاه استان مرکزی و قوه قضائیه، جشنواره ملی خوشنویسی در استان قزوین، همایش حکمرانی علوی به صورت وبیناری و 10 میزگرد وبینار علمی با حضور علمای اهل تسنن، تشیع و مسیحیت، اجتماع 30 هزار نفری فراجا، رونمایی از دو اثر نفیس پیرامون نهجالبلاغه و ... را از جمله برنامههای دهه ولایت و امامت است.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی غدیر با تاکید بر اینکه در آستان قدس رضوی، حرم حضرت معصومه (س)، حرم شاه چراغ، حرم حضرت عبدالعظیم، حرم امامزاده صالح و مسجد جمکران، در این دهه برنامههای متنوعی دارند؛ ابراز کرد: 300 مسجد و موکب برای برگزاری پیادهروی یا جشنپیمایی از چهارراه ولیعصر تا چهارراه پارک وی اعلام آمادگی کردهاند تا برنامههای پرشوری در این راه صورت گیرد.
ظریفمنش از اقدامات سپاه محمد رسول الله (ص) برای تکریم دهه ولایت و امامت خبر داد و گفت: قرار است 110 ایستگاه ایست و بازرسی در شب عید غدیر به توزیع شاخه گل و شیرینی بپردازد. همچنین 110 بسته نیز به مناطق محروم اعزام شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود از مخاطف 2 میلیونی بازنماییهایی واقعه غدیر خبر داد و گفت: موضوع بازنمایی روز غدیر به دلیل فعالیتهای هنری برای مخاطبان بسیار جذاب است به همین دلیل احساس میکنیم امسال جمعیت بیشتری از این بازنماییها استقبال کنند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
قصه سرباز لشکر عمر بن سعد که پس از عاشورا هیچگاه سیراب نشد
چاپ کتاب پایان صهیونیسم و سقوط اسرائیل با همکاری ایران و مالزی
دفتر آیت الله مدرسی به جنایت علیه شیعیان پاراچنار واکنش نشان داد
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف میشود
تشرف برندگان پویشهای «فجر عاشقی» و «سفیر آیهها» به مشهد مقدس
نشست «نظم جهانی پس از نصرالله» برگزار می شود
مشاهدات عینی فعالان عرصه هیئت از لبنان روایت می شود
نشست «صلح، زبان فارسی و رسانه» برگزار میشود
نشست «فلسفه، دانشگاه و اجتماع» برگزار میشود
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف می شود
۴۰ مربی جلسات قرآن دانشآموزی مدرک مربی گری دریافت کردند
سعیدی نژاد: مادران برای فرزندانشان از آینده، قصه بگویند
سعیدی نژاد: مادران داستانهای تصویرگر آینده برای فرزندانشان تعریف کنند
کتابی که از شاخصهای تعیین مزاج براساس مبانی طب ایرانی می گوید
جایزه سیاستگذاری، تقدیر از فعالیتهای حل مسئله در کشور است
همایش تجلیل از مداحان حماسیخوان و شعرای حماسیسرا برگزار شد
دجال کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
چرا باید از امامان (ع) پیروی و تبعیت کرد؟
برنامه سخنرانی شیخ حسین انصاریان در دهه دوم فاطمیه
دجال کیست؟
همایش ملی فلسفه فرهنگ برگزار میشود
کتاب «چکیده مقالات همایش ملی فرهنگ شهرت» منتشر شد
ترجمه استانبولی کتاب احکام و حقوق کودکان در اسلام رونمایی می شود
استقبال از نمایندگان اعزامی ایران به مسابقات قرآن کویت
تلاوت سوره مجادله توسط گروه مدیحهسرایی محمد رسولالله(ص)
بسیج نقش مهمی در اعتلای کشور دارد
امام جمعه دیر: حل مشکل گرانی ها در اولویت دولت باشد
حمایت ایران از مقاومت نشأت گرفته از تفکر بسیجی است
برنامه صلح آمیز هسته ای ایران با قدرت ادامه خواهد داشت
وتو پیشنویس آتشبس در غزه دفاع رسمی از نسل کشی است