میرنیوز

روایت بانوان جهادگر از ۶ سال فعالیت مستمر جهادی/ از تهیه ملزومات عروسی تا حمایت از ۲۳۰ خانواده محروم

 روایت بانوان جهادگر از ۶ سال فعالیت مستمر جهادی/ از تهیه ملزومات عروسی تا حمایت از ۲۳۰ خانواده محروم 2021-11-06T14:29:06+03:30

خبرگزاری تسنیم: در روزگار بی‌رحمی که زیر بار فشارهای اقتصادی و در تیررس معضلات رنگارنگ اجتماعی و فرهنگی هر کسی به‌دنبال آن است گلیم خودش را از آب بیرون بکشد و رنگ‌وروی زندگی مدرن برخی را آن‌چنان درگیر و مجذوب خود ساخته است که بیشتر از زندگی در دنیای واقعی در فضاهای مجازی خود غرق شده‌اند، جوانانی هم هستند که کنار تمام مشکلات ریز و درشت شخصی خود، دغدغه «دیگران» را هم دارند. دغدغه آن کسانی که فرزندانشان در غم محرومیت شب‌ها گرسنه‌ می‌خوابند و یا روستاها و مناطقی که در بازی سیاست مسئولین مختلف نقشی ندارند و سال‌هاست که زیر پونز پوستر نقشه‌های مسئولین جا مانده‌اند.

«گروه‌های جهادی» سال‌هاست که تنها گوش شنوا برای شنیدن دردهای محرومان این دیار هستند، جوانانی که با کارهای خودجوش فرهنگی در حاشیه‌های پایتخت، شهرستان‌های دورافتاده و روستاهای مختلف تلاش دارند دردی از دردهای مردم محروم و مستضعف جامعه دوا کنند. بخش مؤثر و فرهنگی این گروه‌های جهادی را بانوان جهادگر تشکیل می‌دهند، بانوانی که کنار تمام فعالیت‌های جهادی برای رفع محرومیت معیشتی با اتکا بر اصل تربیت اسلامی، پیگیر بحث آموزشی، فعالیت‌های فرهنگی و توانمندسازی زنان میان اقشار دیده‌نشده کشور هستند تا کمکی به رفع فقر فرهنگی این مناطق کرده باشند. یکی از گروه‌های جهادی فعال بانوان در پایتخت، «هیئت زمینه‌سازان ظهور» است که بیش از 6 سال به‌طور مستمر در حوزه‌های مختلف کارایی چشمگیری داشته است.
بخش اول میزگرد تسنیم با مسئولان این هیئت جهادی در ادامه می‌آید:

* تسنیم: چطور شد که تصمیم گرفتید «هیئت زمینه‌سازان ظهور» را تشکیل دهید؟

مریم عصارزاده، مسئول هیئت جهادی زمینه‌سازان ظهور: بعد از دوران کارشناسی که در بسیج دانشگاه علوم تحقیقات فعال بودم متوجه شدم بسیاری از دوستان دغدغه‌مند فرهنگی بعد از اتمام تحصیل فعالیت‌هایشان را کنار می‌گذارند و سرگرم مشغله‌های دیگر می‌شوند، این شد که در دوران ارشد که مسئولیت بسیج خواهران را داشتم به این فکر کنم که بسترسازی شبکه اجتماعی خواهران دغدغه‌مند فرهنگی را شروع کنم تا در بستر هیئت جایی برای فعالیت‌ها بعد از اتمام درس و دانشگاه برای دوستان وجود داشته باشد، این شد که هیئت زمینه‌سازان ظهور خودجوش و آتش‌به‌اختیار سال 1394 شکل گرفت و به‌طور ماهانه و به‌صورت چرخشی با محوریت فرهنگی، قرآنی، بصیرت سیاسی و... در خانه‌هایمان برگزار می‌شد.

سال 96 در دیدار دانشجویان با مقام معظم رهبری به‌عنوان سخنران و نماینده دانشجویی توفیق حضور پیدا کردم، در آنجا مقام معظم رهبری مستقیماً فرمودند که "در حوزه زنان به‌ویژه در حوزه زن در غرب فعالیت داشته باشید."، این شد یک انگیزه مضاعف تا سعی کنم این فرمان مستقیم رهبر را در توانایی‌های خودمان بومی کنیم تا در راستای فرمایش ایشان روی شبکه‌سازی اجتماعی و بسترسازی فرهنگی برای زنان دغدغه‌مند فعالیت کنیم و به‌مرور در زمینه‌های مختلف هیئت، فرهنگی، خیریه، جهادی، آموزش و ازدواج در حد توان وارد شدیم.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

* تسنیم: چطور شد که برای اسم هیئت، «زمینه‌سازان ظهور» انتخاب شد؟

مریم عصارزاده: کار برای امام حاضر و زنده یعنی جهت عملی دادن به اشک‌هایی که در مصیبت اربابمان امام حسین(ع) می‌ریزیم، یعنی دیگر منتظر نیستیم. ما قیام می‌کنیم حتی به‌صورت فردی یا دونفره؛ درحد توان و وسع می‌خواهیم زمینه‌ساز ظهور باشیم نه منتظر ظهور، بین این دو فرق است، سعی می‌کنیم در حد توان برای جامعه مهدوی تلاش کنیم. دو شعار در هیئت داریم؛ اولی «با هم بسازیم» و دومی «زمینه‌ساز شو». ما معتقدیم که می‌توانیم با هم برنامه‌هایی برای ازدواج آسان، رفع نیاز محرومین، فرهنگ‌سازی و... انجام دهیم. از سوی دیگر معتقدیم که هر کسی با هر مرامی می‌تواند زمینه‌ساز ظهور باشد، به همین دلیل چنین اسمی انتخاب شد.

* تسنیم: اعضای فعال این هیئت جهادی چند نفر هستند؟ مختص بانوان است؟

مریم عصارزاده: حدود 40 نفر به‌طور فعال در امورات مختلف؛ طرح و برنامه تا اجرا یاری می‌دهند. در ابتدای فعالیت بیشتر دوستانی که در دانشگاه آشنا بودیم، حضور داشتند اما به‌مرور دختران و زنان زیادی با گروه‌های سنی مختلف با ما همراه شدند. این هیئت مختص بانوان است اما وقتی فعالیت‌هایمان بیشتر شد و مشاهده کردیم که اعضا بیشتر متأهل هستند، تصمیم گرفتیم یک هیئت دیگری هم مختص متأهلین داشته باشیم تا دوستان با اعضای خانواده حضور داشته باشند، در زمان حاضر بیشتر کارها با حضور بانوان انجام می‌شود ولی اگر در کاری نیاز به آقایان داشته باشیم از آن‌ها کمک می‌گیریم.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

* تسنیم: حوزه‌های اصلی فعالیت‌تان کدام است؟

مریم عصارزاده: قرارگاه فرهنگی زمینه‌سازان ظهور در زمینه برگزاری هیئت حضوری و مجازی، جلسات متأهلین، عرصه‌های مختلف فرهنگی، امور خیریه، فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم تهران و امورات ازدواج فعال است. در زیرشاخه‌های این فعالیت‌ها، پویش‌هایی مثل طرح «آینه و شمعدان»، «کارگاه روان‌شناسی»، «آموزش»، «کارآفرینی» و... را داریم.

* تسنیم: ظاهراً بخش پویش‌های جهادگرانه شما بیشتر دیده و شنیده شده است، از این پویش‌ها بگویید.

فاطمه رضایی، مسئول بخش رسانه و گرافیک هیئت:در هیئت یک اتاق فکر در قالب گروه طرح و برنامه داریم که با توجه به نیاز جامعه پویشی را راه می‌اندازیم، مثلاً «پویش بلاگردون» به‌طور ثابت هر ماه برای قربانی کردن مرغ و گوسفند است و به خانواده‌های تحت پوشش هیئت، کنار موارد دیگر اهدا می‌شود.

پویش دیگری هم به‌نام «آینه و شمعدان» داریم که با هدف ازدواج آسان به‌راه انداختیم. با شعار "باهم بسازیم ازدواجی آسان" در این پویش بیش از 800 دست لباس عروس و نامزدی و ملزومات عروس مثل تاج، تور، کیف و کفش عروس جمع شد که در اختیار جوانان قرار می‌دهیم تا در حد توان قدمی در راستای ازدواج آسان برداریم، خدماتی مثل آتلیه و آرایشگاه عروس هم به‌صورت محدود کنار این امکانات داریم که به عزیزان نیازمند شناسایی‌شده می‌دهیم.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

پویش آینه و شمعدون فقط متعلق به افراد نیازمند نیست بلکه افرادی که از نظر مالی امکانات دارند هم می‌توانند از این امکانات استفاده کنند چون هدف ما از این پویش ترویج ازدواج آسان است، طبق فرمایشات رهبری باید ازدواج آسان اتفاق بیفتد، استقبال خوبی هم از این پویش شده است و عزیزان زیادی لباس‌هایشان را در اختیار ما گذاشتند و در حال استفاده است. پویش دیگری هم به‌نام «مهر علوی» داریم که مختص ایتام است. هر ماه خیّرین در هشتم‌های امام رضایی مبالغی را برای کمک به ایتام به حساب هیئت می‌ریزند که صرفاً جهت امور ایتام هزینه می‌شود.

پویش «نسیم مهر» مختص خرید وسایل منزل نیازمندان از قبیل بخاری و کولر تا تأمین جهیزیه و... است. طرح حمایتی نقدی نیز ماهانه اجرا می‌شود که در این طرح کمک‌هزینه نقدی جهت تأمین مسکن و مایحتاج زندگی به عزیزان شناسایی‌شده تعلق می‌گیرد. «یکشنبه‌های اعتقادی»، «زن و احکام» و طرح «برکت نان و خیرات» هم از دیگر پویش‌های هیئت است.

 *تسنیم: به فعالیت در زمینه کارآفرینی اشاره کردید، چطور در قالب فعالیت جهادی می‌توان کارآفرینی کرد؟

مریم عصارزاده: کارآفرینی و اشتغال‌زایی مهمترین دغدغه ماست ولی در عمل این واژه ساده بسیار نکته و پیچیدگی دارد که با وجود اینکه سعی کردیم کارهایی را انجام دهیم اما به‌دلیل مشکلاتی چندان موفق نشدیم، خصوصاً در بحث تأمین بازار فروش و سرمایه، هدف ما این است که بی‌گدار به آب نزنیم، مثلاً قبلاً دیده بودیم که یک سری خیّر چرخ‌خیاطی‌هایی را خریده بودند و به زنان سرپرست خانوار داده بودند تا با درآمد خیاطی امرار معاش کنند اما این خانم‌ها نتوانستند لباس‌هایی را که دوخته بودند بفروشند و در نهایت با ضرر چرخ خیاطی را فروختند، تصمیم گرفتیم این تجربه تلخ را تکرار نکنیم.

تصمیم گرفتیم کارگاه میوه‌خشک‌کنی و سبزی خشک راه بیندازیم تا آن‌ها از این راه امرار معاش کنند اما به‌خاطر کرونا به مشکلاتی خوردیم و عملیاتی نشد. ان‌شاءالله در اولین زمانی که مشکلات بحث فروش و تأمین سرمایه حل شود، این کار راه خواهد افتاد، البته در بحث اشتغال مواردی را داشتیم که با معرفی ـ الحمدلله ـ بر سر کار رفتند و دارای شغل شدند. فعالیت دیگرمان حمایت از مشاغل بود. در پویش «یکشنبه‌بازار» اعضای ما، مشاغل، خدمات و محصولات خود و اعضای خانواده‌شان را معرفی می‌کنند و با دیگر اعضا با تخفیف خریداری می‌کنند.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

* تسنیم: فعالیت‌تان در فضای مجازی چگونه است؟

فاطمه رضایی، مسئول بخش رسانه و گرافیک: حضور در پیام‌رسان‌های مختلف از ابتدای تشکل هیئت و حضور بیش از دو سال در اینستاگرام که در مجموع بیش از دوهزار نفر عضو در مجموعه داریم که سعی می‌کنیم خصوصاً در دوران کرونا ـ که بالاجبار برنامه‌های حضوری کمرنگ شده است و باید به‌صورت مجازی با مخاطب باشیم ـ در قالب‌های مختلف و برنامه‌های متنوع با مخاطب تعامل داشته باشیم، همچنین خود را به ارائه منظم و مستمر گزارش مالی امور خیریه و جهادی به مخاطبین در فضای مجازی موظف می‌کنیم.

دیدارهای ماهانه با خانواده شهدا که قبلاً حضوری برگزار می‌کردیم الآن به‌خاطر کرونا به‌صورت لایو مجازی برگزار می‌‌شود یا فعالیت‌هایی مثل مسابقات فرهنگی، ختم قرآن، صلوات و سیر مطالعاتی نهج‌البلاغه در پیام‌رسان‌ها داریم که علاوه بر خانواده‌های اعضا، در پیج اینستا این مسائل فرهنگی دنبال می‌شود. پویش‌های "سیر مطالعاتی ثابت"، "دوشنبه‌های زن‌محور"، "پنج‌شنبه‌ها و احکام" و "یکشنبه‌های اعتقادی" هم از جمله فعالیت‌های منظم گذشته در فضای مجازی بوده است، با برگزاری برخی از مسابقات هم سعی کردیم که مخاطب اینستا را درگیر کنیم، با مسابقاتی نظیر عکس اربعین، کتاب‌خوانی، مسابقه حجاب و نقاشی و... در طرح "قرار عاشقی" سعی کردیم هر بار با موضاعاتی قرارهای ثابت فرهنگی با مخاطب بگذاریم.

از مباحث سیاسی هم دور نیستیم، معتقدیم جهادگران باید درگیر تحلیل و بصیرت‌افزایی باشند، سعی کردیم در بحث انتخابات در فضای مجازی هم برای مشارکت حداکثری فعالیت داشته باشیم. کارگروه سیاسی هیئت در زمینه تحلیل مسائل روز برقرار است.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

* تسنیم: فعالیت‌های شما خیلی زود بیشتر از یک هیئت نتایج جهادی داشت، علت این موفقیت چه بوده است؟

مریم عصارزاده: خود را آن‌چنان موفق نمی‌دانیم و راه پیشِ‌رو بسیار است و جای رشد و کار بسیار، اما اگر تا اینجای راه رسیدیم، اول از همه لطف خدا و عنایت ویژه امام زمان(عج) بوده که صاحب اصلی این هیئت هستند و بعد داشتن انگیزه و مستمر بودن فعالیت‌ها. به‌نظرم توفیق، در استمرار است. ما در طول هفته با محوریت‌های فرهنگی برنامه داریم و از سوی دیگر دیدار با خانواده شهدا را دنبال می‌کنیم، برنامه‌های جهادی ماهی یک‌بار حداقل وجود دارد، امور خیریه به‌صورت روزانه دنبال می‌شود و... .

شاید خیلی از هیئت‌ها و گروه‌های بزرگ‌تر از ما فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را شروع کردند اما به‌دلیل نداشتن استمرار نتیجه خوبی نگرفتند و در نهایت از بین رفتند. ما در هیئت فراز و نشیب‌های مختلف و ریزش‌هایی هم داشتیم اما به‌لطف خداوند رویش‌هایی هم داشتیم و مسیر به‌سمت رشد است.

* تسنیم: برای برگزاری برنامه‌ها و اجرای پویش‌ها به‌چه‌میزان کمک‌های مالی جمع‌آوری می‌شود؟

فاطمه حسین‌خلیلی، معاونت هیئت و مسئول اردوهای جهادی: تعداد نیازمندان زیاد و توان ما محدود است، سعی کردیم فقط احساسی رفتار نکنیم و منابع مالی را هدفمند عرضه کنیم. در سال 98 حدود 80 میلیون، در سال 99 حدود 500 میلیون و در شش‌ماهه اول 1400 حدود 300 میلیون کمک جمع کردیم. ما هر ماه گزارش فعالیت‌ها و نحوه خرج مبالغ را منتشر می‌کنیم تا به‌طور شفاف خیّرین بدانند که پول‌هایشان در چه‌راهی خرج می‌شود. حضرت آقا در بیاناتشان هم فرموده بودند که گروه‌های جهادی فعالیت‌هایشان را به‌طور هنرمندانه رسانه‌ای کنند و ما هم این مسئولیت را بر دوشمان دیدیم که باید این کار را بکنیم.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

* تسنیم: کل فعالیت‌های هیئت زمینه‌سازان ظهور جهادگرانه است، چرا بخشی مجزا به‌نام جهادی هم دارید؟ در این بخش چه‌کارهایی انجام می‌شود؟

فاطمه حسین‌خلیلی: هیئت زمینه‌سازان ظهور 6 سال و نیم پیش تشکیل شد اما دو سال است که ما فعالیت مستمر در زمینه اردوهای جهادی داریم. فعالیت‌های متمرکز ما در روستای گلحصار باقرشهر در حاشیه جنوب تهران است. هدف دیگر ما در بحث جهادی امیدآفرینی است، مسائل اقتصادی باعث شده است فشار زیادی به مردم بیاید، در بحث جهادی سعی کردیم کنار این‌که مسئولین موظفند وضعیت مردم محروم را بهبود دهند ما هم با ظرفیت‌های مردمی با وجود وضعیت نابسامان اقتصادی امیدآفرینی کنیم.

سعی کردیم با خانواده‌ها دیدارهایمان را بیشتر کنیم. اواسط 98 با وجود کرونا ارتباطمان را با خانواده‌ها قطع نکردیم و مبنایمان را گذاشتیم روی این که هر ماه به‌طور مستمر به روستای گلحصار سر بزنیم. از سوی دیگر سعی کردیم کنار کمک‌رسانی‌های مالی به مسائل فرهنگی و کودک و نوجوان و درمانی در اردوهای جهادی اهمیت بدهیم، در این راستا هم به‌صورت مستمر کنار بسته‌های معیشتی و نیازسنجی، پک‌های فرهنگی آماده می‌کنیم مثلاً در دوران کرونا ما وسایل یک هیئت خانگی را به کودکان دادیم تا در خانه‌هایشان هیئتی داشته باشند تا با این فرهنگ بزرگ شوند، در پک‌های فرهنگی سعی کردیم خلاقیت بچه‌ها را شکوفا کنیم.

سعی کردیم در هر برنامه‌ای توجه ویژه‌ای به کودکان و نوجوانان داشته باشیم، خواستیم خلاقیت بچه‌ها را درگیر کنیم، مفاهیم اسلامی را از طریق بسته‌های رنگ‌آمیزی مطرح کردیم، ریسه‌های کاغذی و کاردستی برای بچه‌ها آماده می‌کردیم تا آن‌ها خودشان در خانه‌هایشان آن را درست کنند و یک مراسم کوچک در خانه‌هایشان داشته باشند، یا مثلاً وسایل کیک را آماده می‌کردیم و می‌فرستادیم تا در خانه همراه با مادرانشان کیک درست کنند، برایشان مسابقات مختلفی برگزار می‌کنیم، این عزیزان برایمان از مراسم‌هایشان در خانه عکس می‌فرستند، ما هم به برنده‌ها هدیه می‌دهیم. الآن هر ماه طبق مناسبت‌های مختلف علاوه بر کمک‌های مالی و ارزاق بحث فرهنگی را هم ادامه می‌دهیم، ضمناً به‌طور ویژه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای ایتام چند مراسم جشن در اعیاد مذهبی برگزار کردیم.

گروه‌های جهادی , جهادگر , سبک زندگی , هیئت , محرومیت زدایی , مناطق محروم ,

بخش بهداشتی و درمانی نیز مغفول نمانده است و کنار انجام امورات درمانی و هزینه‌های درمان، از ابتدای کرونا در قالب توزیع بسته‌های بهداشتی هم مثل ماسک بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط این ولی‌نعمتان تأکید کردیم. در ماه رمضان با گروه‌های مختلف جهادی هم‌افزایی داشتیم. تعداد زیادی غذای گرم و 1000 بسته افطاری و ارزاق در قالب پویش همای رحمت به خانواده‌ها دادیم.

هم‌اکنون قریب به یک‌هزار نفر تحت پوشش داریم که 230 خانوار می‌شود، این خانوارها توسط ساکنین و خیریه محلی شناسایی شده‌اند و در تعامل و هم‌افزایی ما با این عزیزان سعی می‌کنیم به‌جای تصدیگر، تسهیلگر در روستا باشیم یعنی از خود اهالی روستا کمک بگیریم. علاوه بر روستای گلحصار، در سطح تهران هم چند خانواده را تحت پوشش داریم، گلحصار در پنج‌کیلومتری شهر ری است، 12 هزار نفر جمعیت دارد و تعداد اتباع در آن زیاد است.

ادامه دارد... .

----------------------------------
گفت‌وگو از : نجمه‌ السادات مولایی
----------------------------------

انتهای پیام/+

 

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل

 پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل
2024-04-14T13:45:31+03:30
سازمان اوقاف و امور خیریه و بنیاد ایران‌شناسی به مناسبت حمله به اهداف رژیم غاصب صهیونیستی پیام‌های تبریک صادر کردند.

برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی

 برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی
2024-04-14T12:52:09+03:30
قصاص نفس و ماجرای بخشش، سالهاست دستمایه تولیدات سینمایی بسیاری شده‌است اما در کنار به تصویر کشیدن این مفهوم گاهی گریزی به مسائل اجتماعی دیگری هم زده می‌شد.

اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت

 اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت
2024-04-14T12:25:18+03:30
شب گذشته ایران طی حملاتی پهپادی و موشکی بخش هایی از سرزمین های اشغالی را مورد هدف قرار داد. حمله ای که در پاسخ به زدن کنسولگری ایران در سوریه بود.

«بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند

 «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند
2024-04-14T11:45:55+03:30
دو فیلم سینمایی «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی در هشتمین جشنواره فیلم بریکس مسکو روی پرده می‌روند.

بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران

 بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران
2024-04-14T11:45:54+03:30
انجمن سینمای جوانان ایران در خصوص پاسخ پهپادی و موشکی نیروهیا مسلح جمهوری اسلامی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در...

آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان

 آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان
2024-04-14T11:45:54+03:30
قائم‌مقام رادیو از وضعیت رو به بهبود مسعود اسکویی گوینده، کارشناس و مجری پیشکسوت خبر داد.

هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟

 هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟
2024-04-14T11:45:53+03:30
همزمان با حملات تنبیهی و عملیات گسترده پهپادی سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی، تعدادی از هنرمندان در فضای‌مجازی به این عملیات واکنش نشان دادند.

نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی

 نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی
2024-04-14T11:05:21+03:30
آمار فروش نمایش‌های‌ تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد

 تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد
2024-04-14T11:05:21+03:30
سریال «خط رو خط» قرار است سه روز در هفته با بازی رضا شفیعی‌جم و موضوعات مختلف روی آنتن شبکه نسیم باشد.

تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر

 تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر
2024-04-14T11:05:20+03:30
دستیار وزیر در امور شعر از تولید فصل دوم برنامه «سرزمین شعر» با ایذده‌هایی جدید و پخته‌تر خبر داد و گفت: بارخوردها نشان می‌دهد نخبگان فارسی زبان د...

دیپلماسی میان ایران و تاجیکستان مبتنی بر عشق است

 دیپلماسی میان ایران و تاجیکستان مبتنی بر عشق است
2024-04-14T11:05:20+03:30
گلرخسار صفی‌اوا گفت: من در بسیاری از نمایشگاه‌های بین‌المللی دنیا از جمله مسکو، فرانکفورت و... شرکت کرده‌ام، اما به نظرم هیچ نمایشگاهی مانند نمایشگاه کتاب ت...

افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟

 افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟
2024-04-14T11:05:19+03:30
معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید گفت: هنوز مقدار افزایش حقوق ایثارگران مشخص نشده اما تا آخر فروردین اعلام خواهد شد.

دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب

 دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب
2024-04-14T11:05:19+03:30
امروز بنی‌اسرائیل در غزه آن خباثت نهفته در خود را که سبقه در گذشته سیاه‌شان دارد، آشکار کردند و آتشی که در گذشته برای سایر پیامبران و ملت‌ها روشن کرده بودند...

یاسینی رکورددار کنسرت در سال ۱۴۰۲ / در مسیر همایون یا یگانه

 یاسینی رکورددار کنسرت در سال ۱۴۰۲ / در مسیر همایون یا یگانه
2024-04-14T11:05:18+03:30
روزگاری در موسیقی پاپ ایران اعلام شد که حامد همایون در پنج ماه ۲۳۹ کنسرت برگزار کرده است؛ آماری که از رکوردی عجیب روایت داشت؛ اما در نهایت سرنوشت حامد همایو...

صادرات نوشت‌افزار ایرانی کلید خورد

 صادرات نوشت‌افزار ایرانی کلید خورد
2024-04-14T11:05:18+03:30
مدیرعامل مجمع ایران‌نوشت صادرات نوشت‌افزار ایرانی اسلامی به برخی از کشورها را جزو مهمترین برنامه‌های این مجمع در سال جدید خواند.

قانون عفاف و حجاب برای همه مردم لازم‌الاجرا شد

 قانون عفاف و حجاب برای همه مردم لازم‌الاجرا شد
2024-04-14T11:05:17+03:30
مدیرعامل بنیاد عفاف و حجاب با اشاره به لازم‌الاجرا بودن قانون حجاب در کشور و لزوم مکانیزه بودن مواجهه با هنجارشکنان گفت: کسانی که به موضوع عفاف و حجاب در کش...

تلاطم در بازار ظهیرالاسلام/ قیمت کاغذ تحریر افزایش یافت

 تلاطم در بازار ظهیرالاسلام/ قیمت کاغذ تحریر افزایش یافت
2024-04-14T11:05:17+03:30
افزایش نرخ ارز پس از دو هفته دامن بازار کاغذ را نیز گرفت،‌بر این اساس قیمت کاغذ تحریر در بازار افزایش ۱۰۰ هزار تومانی را تجربه کرده است.

سهم ۴۹درصدی تمساح خونی از گیشه‌ تعطیلات/ پرویزخان درجا زد

 سهم ۴۹درصدی تمساح خونی از گیشه‌ تعطیلات/ پرویزخان درجا زد
2024-04-14T11:05:16+03:30
براساس آمارهای ثبت‌شده از میزان استقبال از فیلم‌های درحال اکران در تعطیلات پایان هفته قبل ۳۵۳۰۰۰ هزار نفر برای دیدن فیلم مورد علاقه خود در هفته سوم فروردین ...

شاعرانی که خود را "عطار" جا زدند

 شاعرانی که خود را "عطار" جا زدند
2024-04-14T11:05:16+03:30
پس از سده نهم هجری شاعران متعددی با تخلص عطار ظهور کردند که اتفاقاً بسیاری از آثار منسوب به عطار نیشابوری، از برکات حضور آنهاست.

«محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!

 «محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!
2024-04-14T11:05:15+03:30
«محفل» دوباره توانست برنامه پربیننده ایام ماه مبارک رمضان باشد؛ برنامه‌ای که سلبریتی ندارد اما یک برنامه‌اش تنها به ۱۰۰میلیون بازدیدکننده رسید.

مهرداد صدقی با "آبنبات لیمویی" به نمایشگاه می‌آید

 مهرداد صدقی با "آبنبات لیمویی" به نمایشگاه می‌آید
2024-04-14T11:05:15+03:30
مهرداد صدقی از انتشار کتاب "آبنبات لیمویی" در ادامه مجموعه طنز خود خبر داد و گفت: این کتاب آخرین اثر از مجموعه "آبنبات‌ها" خواهد بود.

عملیات اجرایی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد

 عملیات اجرایی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد
2024-04-14T11:05:14+03:30
مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی این نمایشگاه خبر داد.

دژهای پوشالی یهود به دادشان نرسید

 دژهای پوشالی یهود به دادشان نرسید
2024-04-14T11:05:14+03:30
یهودیانِ بنی‌نضیر چنان مغرور و از خود راضی بودند که تکیه‌گاهشان دژهای نیرومند و قدرت ظاهری‌شان بود، اما از آنجا که خدا می‌خواست بر همه روشن کرد که چیزی در ب...

حمایت شاعران از "وعده صادق" ایران

 حمایت شاعران از "وعده صادق" ایران
2024-04-14T11:05:14+03:30
جمعی از شاعران کشور در حمایت از عملیات "وعده صادق"، تازه‌ترین سروده‌های خود را به این موضوع اختصاص دادند.

گنبد آهنین چه می‌داند از صریر قیامت سجیل

 گنبد آهنین چه می‌داند از صریر قیامت سجیل
2024-04-14T11:05:13+03:30
نغمه مستشار نظامی در تازه‌ترین سروده خود از عملیات «وعده صادق» پاسخی به حمله جنگنده‌های ارتش اسرائیل به ساختمان کنسولگری کشورمان در دمشق حمایت کرد.

جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟

 جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟
2024-02-26T06:01:07+03:30
هیئت‌ها و حسینیه‌های سراسر کشور همزمان با میلاد سراسر خیر و برکت امام زمان (عج) مراسم شادی و سرور برگزار می‌کنند.

شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم

 شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم
2024-02-26T06:01:06+03:30
شاعران فارسی زبان در آستانه نیمه شعبان در نشست ادبی «منتظران وصل» با تازه‌ترین سروده‌های خود به ساحت مقدس امام مزان عرض ارادت کردند.

بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)

 بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)
2024-02-26T06:01:06+03:30
امام صادق علیه‌السلام دربارۀ آداب شب نیمۀ شعبان، به یکی از بهترین دعاها اشاره می فرماید.

"پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!

 "پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!
2024-02-26T06:01:05+03:30
مصطفی رزاق کریمی کارگردان فیلم "احمد" درباره احمد خمینی صحبت کرد؛ از ۴۲ روز سالک شدن او تا ماجرای عزل منتظری و پایان جنگ. او گفت: کارگردان دیکته‌پ...

ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد

 ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد
2024-02-26T06:01:04+03:30
همزمان با میلاد سراسر سعادت حضرت مهدی موعود(عج) از ویکی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج) رونمایی شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)