میرنیوز

دولت مجاهد انقلابی عامل رفع مشکلات کشور است

دولت مجاهد انقلابی عامل رفع مشکلات کشور است 2021-01-22T15:44:19+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی موثق در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: هنگامی که لقمان وصیت می‌کرد به فرزندش این نصیحت را می‌کرد که مراقب باشید در زندگی آلوده به شرک نشوید زیرا یکی از بزرگترین مشکلات شرک است.

امام جمعه همدان گفت: از پیامبر اسلام (ص) روایت است که بزرگترین گناه برای انسان و بزرگترین معصیت این است که انسان برای پروردگار عالم، مثل و مانندی قرار دهد.

وی با بیان اینکه در قرآن کریم وقتی به شرک اشاره می‌شود آثاری برای آن بیان می‌شود که برخی بسیار تند است که از طرف خداوند مطرح شده است، ادامه داد: حتی در یکی از آیات خداوند پیامبر اعظم (ص) را مورد خطاب قرار می‌دهد هر چند پیامبر اسلام بر حضرت ابراهیم (ع) هم در توحید تقدم دارد و اول موحد عالم است.

شعبانی ادامه داد: خداوند به حضرت محمد (ص) می‌فرماید اگر تو هم مشرک شوی همه اعمال تو از بین خواهد رفت.

شعبانی بخشش افراد تواب را رحمت خداوند عنوان کرد و افزود: حتی در روایت است که برخی گناهان را بدون توبه هم خداوند می بخشد، غفاریت و مغفرت خداوند شامل بقیه گناهان هم می‌شود البته در روایت است که مگر توبه کند زیرا حتی کفر با توبه قابل بخشش است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: نکند ۸۰ سال نماز بخوانیم اما در آن دنیا گفته شود شما مشرک هستید، ما امروز و در این دنیا باید جواب‌ها را آماده کنیم، باید به توحید توجه کرد، توحید معانی مختلفی دارید، ابعاد مختلفی داریم که باید به همه آنها توجه کرد.

شعبانی پذیرش یگانگی خداوند در تمام ابعاد را لازمه دینداری دانست و گفت: قرآن استدلال برای مسئله توحید هم دارد، همین قرآن کریم را که مطالعه می‌کنیم استدلال‌های قابل فهمی برای این مسئله در آن موجود است.

وی با بیان اینکه سمت و سوی هستی به سمت پروردگار عالم است، افزود: حضرت علی (ع) می‌فرماید اگر خدا یا خدایان دیگری بود آن خداوند هم باید پیامبر می‌فرستادند، اگر خدای دیگری بود او هم با بشر حرف می‌زد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه یکی از مظاهر تقوا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است، اظهار کرد: جامعه متدین ما به لحاظ فرهیختگی که داشته است بیشترین رعایت دستورالعمل‌ها را انجام داده است.

شعبانی با اشاره به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در نمازهای جمعه، هیئات و مساجد، گفت: در جامعه مذهبی بیشترین دقت و توجه به بهداشت شده است، متدینین این رفتار مبتنی بر عقلانیت را نشان داده‌اند و رهبر انقلاب در ۱۰ ماه گذشته تاکید و عمل به عقلانیت را نشان دادند.

وی تاکید رهبر انقلاب بر عدم خرید واکسن از منابع نامعتبر را مسئله علمی و عقلی و نه سیاسی برشمرد و گفت: نمی‌توان با سلامت جامعه بازی کرد.

شعبانی با بیان اینکه بسیاری از کادر درمان غربی حاضر نیستند از واکسن فایزر استفاده کنند و این واکسن فقط مجوز شرایط اضطرار را دارد، گفت: ما از همین کشورهای اروپایی خیلی از داروها را وارد می‌کنیم چون مطمئن هستیم که مشکل ندارد اما این دارو در برخی کشورها عوارض بسیار بدی از خود نشان داده است.

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه مسئله که رهبری برای واکسن مطرح کردند مسئله سیاسی نیست و احتیاط عقلی است، افزود: عقل حکم می‌کند با سلامت جامعه معامله نکنیم.

شعبانی گفت: غرب که داروهای بدون عوارض و تأیید شده را بهانه تحریم را به ما نمی‌دهد، چگونه است که در مسئله واکسن فایزر اصرار دارد که این واکسن را خرید کنید، بهداشت جهانی چطور داروهای مورد نیاز ما را نمی‌دهد و حال اصرار می‌کند که واکسن بخرید.

وی با بیان اینکه البته بخشی از این اصرارها پروژه‌های مالی و اقتصادی است، تصریح کرد: غربی‌ها اگر دلسوز مردم بودند میلیونها انسان را در خاورمیانه نمی‌کشتند، این پروژه‌های مالی و اقتصادی برای آنها مهم است اگر غیر از این بود و اگر حقوق بشر برای آنها مهم بود چرا تولید کننده واکسن در داخل کشور را تحریم کردند؟

شعبانی با تاکید بر اینکه اصلاً بشر برای اینها مهم نیست، افزود: اگر سلامتی برای آنها مهم است چرا تولید کننده ما را تحریم کردند بلکه هر جا احساس می‌کنند ما رشد می‌کنیم در آنجا ما را تحریم می‌کنند، البته این تحریم‌ها رشد ما را متوقف نخواهد کرد بله تحریم‌ها به تعبیر رهبری برای مشکل ایجاد کرده است و این حق غصب شده حرکت کشور را در برخی زمینه‌ها کند کرده است اما متوقف نکرده است.

وی با بیان اینکه این واکسن تولید داخل عوارض جدی هم ندارد و در آزمایش عوارض جدی برایش گزارش نشده است، اضافه کرد: این نشان دهنده رشد کشور است، جوانان و پزشکان عزیز ما اتفاقات مهمی را رقم زده‌اند.

شعبانی رزمایش موشکی سپاه و ارتش را نشان دهنده اوج رشد علمی کشور دانست و گفت: در رزمایش موشکی و پهبادی مشاهده شد که در اوج تحریم‌ها توان دفاعی کشور را به بالاترین خود رسیده است، امروز دشمن باید توان دفاعی ما را در محاسبات خود داشته باشد، امروز باید دشمن بفهمد کوچک‌ترین خطایی بکند جواب قاطع دریافت خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه امروز که بحث بازگشت به برجام مطرح است می‌خواهند بازگشت به برجام را مقدمه مذاکره موشکی قرار دهند، تصریح کرد: اگر اینها می‌خواستند به تعهدات عمل کنند آن زمانی که در برجام بودند عمل می‌کردند، هم رهبری و هم رئیس جمهور شرطشان برای برجام عمل به تعهد است زیرا صرف بازگشت به برجام موضوعیت ندارد اما اینها بنایشان مذاکرات موشکی است.

وی با بیان اینکه کدام انسان و کشور عاقلی قدرت و امنیت خود را پای مذاکره می‌کشاند، ادامه داد: اگر مذاکره موشکی مطرح شود خلع سلاح مطرح خواهد شد، اگر این کشور خلع سلاح شود با کوچک‌ترین بهانه به این کشور حمله خواهد شد، توان موشکی ما بازدارنده است، به همین دلیل ما نباید اجازه خلع سلاح را بدهیم.

وی با اشاره به شرایط امروز آمریکا و استقرار رئیس جمهور جدید، گفت: اگر این وضعیت که در آمریکا اتفاق افتاد در هر جای دیگر مثل همین منطقه پیش می‌آید آمریکا به آنجا حمله می‌کرد و ادعا می‌کرد دموکراسی به خطر افتاده است و باید حمله کنیم، امروز آنها در چاله‌هایی افتاده‌اند که برای دیگران قبلاً ایجاد کرده‌اند و امیدواریم این چاله عمیق‌تر هم بشود.

شعبانی با بیان اینکه مشکل ما با ماهیت آمریکا است زیرا ماهیت استکباری است، اضافه کرد: ماهیت انقلاب ماهیت انقلابی و اسلامی است، ماهیت رژیم آمریکا استکباری و زورگو است و همه سیاستمدارانش این سیاست را دارند.

وی با تاکید بر اینکه باید این دو ماهیت تغییر کنند، افزود: ما کسی نیستیم که تغییر ماهیت بدهیم و از آرمانهای به حق خود کوتاه بیایم، آنها باید آدم شوند ما هیچ گاه به آمریکا حمله‌ای نکرده‌ایم، آنها در منطقه جنگ و نا امنی درست کرده‌اند وگرنه ما با کسی مشکل نداریم، القاعده و داعش را آنها ایجاد کردند، اگر دست از این اقدامات بردارند، نظام جمهوری اسلامی اهل تعامل است اما نه با فرعون و کسی که به شما زور می‌گوید لذا مسئله شخص ترامپ یا بایدن نیست مسئله ماهیت زورگویی است.

امام جمعه همدان پیروزی انقلاب اسلامی را رویدادی بزرگ و عظیم توسط ملت ایران عنوان کرد و افزود: این انقلاب امروز عالم را متحول کرده است، البته درست است که ما مشکلات اقتصادی داریم که مسئولین باید رسیدگی کنند.

شعبانی با اشاره به تذکرات مکرر مراجع تقلید به دولت در خصوص گرانی و مشکلات اقتصادی اظهار کرد: نگوییم بایدن باید بیاید تا دلار ارزان شود زیرا به معنای واقعی کلمه نظارتها ضعیف است، با دستورالعمل دلار ارزان نمی‌شود، با گفتن ارزان که نمی‌شود بلکه گاهی گران هم می‌شود.

وی با بیان اینکه راهکار این وضعیت را رهبر انقلاب بارها فرموده‌اند که یک دولت انقلابی مجاهد پای کار باید عهده دار مسائل شود، اضافه کرد: دولتی که بیاید در بازار قیمتها را ببیند وگرنه با پشت میز نشستن مشکلی حل نمی‌شود، انسان از برخی قیمتها گاهی متعجب می‌شود.

شعبانی با تاکید بر اینکه رفع چنین شرایطی راهکارش دولت جوان انقلابی است که دلسوز مردم باشد و از مرفهین و از آنهایی که فرزندانشان خارج از کشور در حال زندگی هستند نباشد، گفت: با همه این مشکلات اقتصادی راه انقلاب اسلامی مسیر درستی بوده است در حالی که برخی می‌خواهند رژیم شاهنشاهی را تطهیر کنند.

وی حذف دین اسلام از کشور را سیاست رضا خان و فرزندش دانست و گفت: آمار و ارقام مفاسد اقتصادی که در رژیم گذشته وجود داشته است بعضاً عجیب است.

شعبانی با اشاره به خروج میلیونها دلار توسط رضا خان هنگام فرار از ایران در شهریور ۱۳۲۰، گفت: در هنگام فرار ۷ هزار روستا به اسم رضا خان بود و با مبلغی که وی از کشور خارج کرده است می‌توانستند بسیاری از خرابی‌های کشور را رفع کنند و کشور امروز تا این میزان مشکلات نداشته باشد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن آغاز شد

ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن آغاز شد
2025-02-16T16:42:55+03:30
محمود کریمی معاون آموزش مهد قرآن از آغاز ثبت نام آزمون حفظ ۲۵ جز مؤسسه مهد قرآن خبر داد.

نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» برگزار می‌شود
2025-02-16T14:56:15+03:30
نشست تخصصی «حکمرانی هوش مصنوعی در صنعت گردشگری ایران و جهان» چهارشنبه یکم اسفند برگزار می‌شود.

دومین اجتماع حافظان قرآن کریم برگزار می شود

دومین اجتماع حافظان قرآن کریم برگزار می شود
2025-02-16T14:56:15+03:30
دومین اجتماع حافظان قرآن کریم از سوی اداره کل قرآن و عترت سازمان تبلیغات استان تهران سوم اسفند برگزار می شود.

نمایشگاه قرآن کریم از ۱۵ اسفند ماه امسال آغاز می شود

نمایشگاه قرآن کریم از ۱۵ اسفند ماه امسال آغاز می شود
2025-02-16T11:49:34+03:30
نمایشگاه قرآن امسال از تاریخ ۴ تا ۱۵ ماه رمضان همزمان با ۱۵ اسفند ماه به مدت ۱۲ روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود.

روایت شنیده نشده از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام

روایت شنیده نشده از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام
2025-02-16T11:22:54+03:30
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به چند نوبت گفتگوی خود با دبیرکل شهید حزب الله، تحلیل و قضاوت شهید نصرالله درباره علما و شخصیت های جهان اسلام ر...

روایت دبیرکل مجمع تقریب از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام

روایت دبیرکل مجمع تقریب از قضاوت شهید نصرالله درباره شخصیت های جهان اسلام
2025-02-16T10:56:15+03:30
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به چند نوبت گفتگوی خود با دبیرکل شهید حزب الله، تحلیل و قضاوت شهید نصرالله درباره علما و شخصیت های جهان اسلام ر...

همایش علمی «بررسی شیوه‌های نگارش و علامت‌گذاری قرآن کریم» برگزار می‌شود

همایش علمی «بررسی شیوه‌های نگارش و علامت‌گذاری قرآن کریم» برگزار می‌شود
2025-02-16T10:42:55+03:30
تقی زاده از برگزاری همایش علمی آموزشی «بررسی شیوه‌های نگارش و علامت‌گذاری قرآن » روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳، در سالن همایش‌های اداره کل تبلی...

بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی بررسی می‌شود

بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی بررسی می‌شود
2025-02-16T10:42:55+03:30
بایدها و نبایدهای استانداردها در پژوهش در نشستی از سوی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار می‌شود.

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی» به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی» به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد
2025-02-15T16:09:34+03:30
مراسم معنوی احیای نیمه‌شعبان با حضور پرشور دختران نوجوان قرآنی به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی»به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد

«دومین گردهمایی دختران معتکف قرآنی»به همت فرهنگسرای قرآن برگزار شد
2025-02-15T15:56:14+03:30
مراسم معنوی احیای نیمه‌شعبان با حضور پرشور «دختران نوجوان قرآنی» و به همت «فرهنگسرای قرآن» برگزار شد.

وبینار سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزه‌های حضرت امام علی(ع) برگزار می‌شود

وبینار سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزه‌های حضرت امام علی(ع) برگزار می‌شود
2025-02-15T15:56:14+03:30
وبینار «سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزه‌های حضرت امام علی (ع)» از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب برگزار می شود.

آب خلیج فارس مردم صفاییه بخش فردوس کرمان را از کم آبی نجات می‌دهد

آب خلیج فارس مردم صفاییه بخش فردوس کرمان را از کم آبی نجات می‌دهد
2025-02-15T15:29:45+03:30
کرمان-امام جمعه صفاییه بخش فردوس گفت:پیشنهاد ما برای حل مشکل کمبود آب در صفاییه فردوس، اتمام طرح نیمه تمام هدایت آب خلیج فارس از رفسنجان به این منطقه است.

ثبت نام بیستمین دوره آزمون‌های تخصصی حفظ قرآن تا ۱۵ اسفند ادامه دارد

ثبت نام بیستمین دوره آزمون‌های تخصصی حفظ قرآن تا ۱۵ اسفند ادامه دارد
2025-02-15T10:09:35+03:30
محمد مهدی بحرالعلوم مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم از ثبت نام بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم تا ۱۵ اسفند ماه خبر داد.

«صاد»، اولین رویداد ملی هم‌‏افزایی کنشگران تدبر در قرآن برگزار می‏‌شود

«صاد»، اولین رویداد ملی هم‌‏افزایی کنشگران تدبر در قرآن برگزار می‏‌شود
2025-02-15T10:09:34+03:30
اولین رویداد ملی هم‌‏افزایی کنشگران تدبر در قرآن با عنوان «صاد» با هدف شبکه‌‏سازی، مشارکت و توسعه فعالیت‌های پیرامون موضوع تدبر در قرآن کریم برگزار می‌‏شود.

خادمان قرآن و عترت بیش از ۳۰۰ دقیقه میهمان خانه‌ های مردم شدند

خادمان قرآن و عترت بیش از ۳۰۰ دقیقه میهمان خانه‌ های مردم شدند
2025-02-15T10:09:34+03:30
شبکه‌های سه، دو، یک، چهار، امید، افق، نسیم، قرآن و شبکه‌های بین‌المللی بیش از ۳۰۰ دقیقه ویژه‌برنامه‌های متنوع قرآنی را از موکب خادمان قرآن و عترت در مسیر...

بررسی عالم مدرن در اندیشه‌های سنت‌گرای پرآوازه فرانسوی

بررسی عالم مدرن در اندیشه‌های سنت‌گرای پرآوازه فرانسوی
2025-02-15T09:56:16+03:30
پیش‌نشست همایش «رنه گنون و احیا خمیرۀ ازلی» با موضوع تبیین عالم مدرن در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شود.

مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود

مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود
2025-02-15T09:56:15+03:30
مجموعه ۴ جلدی کتاب «ودیعه» به مناسبت عید نیمه شعبان با حضور حاج سید حسن خمینی در حسینیه جماران رونمایی می شود.

معنای ولایت طرفینی در دعا برای امام زمان(عج)

معنای ولایت طرفینی در دعا برای امام زمان(عج)
2025-02-15T09:56:15+03:30
در دعا برای امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه می‌گوئیم: «اللهم کن لولیک … ولیاً؛ یعنی وجود مقدس حضرت بقیه‌الله ولی تو هستند تو هم ولیّ او باش!» این همان ولایت طر...

روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی

روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی
2025-02-15T09:56:14+03:30
سید مهدی فاطمی‌کیا، از برگزارکنندگان موکب رسانه‌ای یگانه منجی و انتقال پیام مهدوی به جوانان و خوانواده‌ها در ایام میلاد امام زمان(عج) و طریق المهدی می‌گوید.

نماهنگ «موندنی‌ترین» منتشر شد

نماهنگ «موندنی‌ترین»  منتشر شد
2025-02-15T09:42:55+03:30
نماهنگ «موندنی‌ترین» با نوای محسن عرب خالقی از سری تولیدات شب‌های دلتنگی منتشر شد.

از فضای مجازی تا حضور میدانی؛ روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی

از فضای مجازی تا حضور میدانی؛ روایت خادمان موکب یگانه منجی در مسیر طریق المهدی
2025-02-14T16:16:15+03:30
سید مهدی فاطمی‌کیا، از برگزارکنندگان موکب رسانه‌ای یگانه منجی و انتقال پیام مهدوی به جوانان و خوانواده‌ها در ایام میلاد امام زمان(عج) و طریق المهدی می‌گوید.

امنیت کشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 

امنیت کشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 
2025-02-14T16:02:54+03:30
یزد- امام جمعه بهاباد با تبریک میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت به عموم مسلمانان جهان و فرا رسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان گفت: این سربازان گمنام خدم...

مشکلات شهرستان دشتی در مصوبات سفر رئیس جمهور دیده شود

مشکلات شهرستان دشتی در مصوبات سفر رئیس جمهور  دیده شود
2025-02-14T15:49:34+03:30
بوشهر- امام جمعه دشتی گفت: امیدواریم در مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر مشکلات اساسی شهرستان دشتی دیده شود.

امنیت كشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 

امنیت كشور مدیون چشمان تیزبین و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) است 
2025-02-14T15:49:34+03:30
یزد- امام جمعه بهاباد با تبریک میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت به عموم مسلمانان جهان و فرا رسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان گفت: این سربازان گمنام خدم...

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پیروزی بزرگ ملت ایران بود

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پیروزی بزرگ ملت ایران بود
2025-02-14T15:36:16+03:30
کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت:راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن پیروزی بزرگ ملت ایران بود.

مردم بزرگ ایران با بصیرت ملی خود از انقلاب دفاع کردند

مردم بزرگ ایران با بصیرت ملی خود از انقلاب دفاع کردند
2025-02-14T15:36:15+03:30
فومن- امام جمعه فومن گفت: مردم بزرگ ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن با بلوغ و بصیرت ملی خود از انقلاب اسلامی ایران دفاع کردند.

مردم در ۲۲ بهمن پاسخ هوشمندانه ای به دسیسه‌های دشمن دادند

مردم در ۲۲ بهمن پاسخ هوشمندانه ای به دسیسه‌های دشمن دادند
2025-02-14T15:36:15+03:30
شفت- امام جمعه شفت گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ هوشمندانه ای به دسیسه‌های دشمن بود و نقشه‌های آنان را نقش بر آب کرد.

مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه آفرین شدند

مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه آفرین شدند
2025-02-14T15:36:14+03:30
زاهدان- امام جمعه زاهدان گفت: مردم ایران اسلامی با حضور گسترده، تیزبینی، بصیرت و دقت در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه آفریدند.

عامل گرانی و مشکلات مردم باید ریشه یابی شود

عامل گرانی و مشکلات مردم باید ریشه یابی شود
2025-02-14T15:22:55+03:30
دماوند- امام جمعه آبسرد گفت: گرانی و مشکلاتی که مردم ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنند باید ریشه‌یابی شود.

پیمودن دوباره مسیر مذاکره با آمریکا خطا است

پیمودن دوباره مسیر مذاکره با آمریکا خطا است
2025-02-14T15:22:55+03:30
شاهرود- رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی فرمانده کل قوا بابیان اینکه از تجربیات گذشته پیرامون ارتباط با آمریکا باید درس آموخت، گفت: راه تجربه شده را در ایجاد مذاکره ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)