میرنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری دومین جایزه سال استیکر پیش ازظهر امروز با حضور سیدمسعود شجاعی طباطبایی؛ دبیر جایزه سال استیکر، بهرام عظیمی؛ رئیس هیأت داوران و میثم عسگری؛ رئیس جایزه سال استیکر در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
در ادامه، مشروح مباحث مطروحه در این نشست را از نظر میگذرانید:
شجاعی طباطبایی: پس از برپایی موفق دوره اول جایزه استیکر که با بازخورد بسیار خوبی از سوی هنرمندان و مخاطبان همراه بود، تصمیم به برگزاری دوره دوم گرفتیم. اهمیت این برپایی این رویداد از این حیث بود که برای اولین بار در ایران بحث تولید استیکرهای بومی و ایرانی را مطرح میکرد که پیشتر سابقه نداشت.
در دوره پیش، 50 بسته 20 تایی از استیکرهای بومی آماده شد؛ سال گذشته شرکت آیگپ به این نتیجه رسید که بسیاری از این استیکرها قابلیت متحرکسازی دارند و در ادامه 30 بسته 20 تایی از آنها نیز متحرکسازی شد؛ امسال به این نتیجه رسیدیم که به جای جشنواره، هنرمندان متحرکسازی کارهایشان را انجام دهند؛ بنابراین بخش استیکر متحرک نیز به بخشهای دومین جایره سال استیکر اضافه شد.
همچنین امسال به این نتیجه رسیدیم که برپایی کارگاههای آموزشی میتواند در ارتقای سطح کیفی آثار هنرمندان شرکتکننده مؤثر باشد؛ ازاینرو کارگاهها در دو بخش استیکر ثابت و استیکر متحرک توسط علی رادمند و پدرام اعتمادی برگزار شد که با استقبال مخاطبان نیز همراه بود.
اکنون مرحله اول داوری آثار انجام شده است و 202 هنرمند در این مرحله شرکت کردهاند که رقم بالایی است؛ در بخش استیکر ثابت تعداد آثارمان 990 اثر بود و در بخش استیکر متحرک هم 78 اثر دریافت شد. در بخش استیکر ثابت 81 نفر و در بخش استیکر متحرک 13 نفر به مرحله پایانی راه یافتند. داوری نهایی نیز امروز انجام میشود.
اگر وزیر جوان طی 4 سال اخیر حداقل روی یک شبکه اجتماعی داخلی سرمایهگذاری و از رونق آن حمایت میکرد، اکنون حال و روز ما این نبود. متأسفانه این اتفاق رخ نداد و ما اکنون برای انتشار محتواهایمان در شبکههایی مثل اینستاگرام، با چالشهای بسیاری نظیر حذف و سانسور مواجهیم.
آقای آذری جهرمی هیچگاه پاسخگوی ما نبودهاند. بیشک اگر اکنون به فضای مجازی توجه نکنیم، بازی را باختهایم. پرسش مشخص ما از وزارت ارتباطات و جناب وزیر این است که چرا طی 4 سال اخیر حداقل در یک شبکه اجتماعی بومی سرمایهگذاری نکردید؟
طی ماههای آتی قرار است شبکه واتساپ از دسترس خارج شود و ما هنوز جایگزینی برای آن نداریم؛ وقتی میتوانیم موشک نقطهزن بسازیم، چرا نباید در فضای مجازی شبکههای اجتماعی بومی و کاربردی به تعداد کافی داشته باشیم؟ این بسیار آزاردهنده است.
عسگری: فکر میکنم که یکی از مرتبطترین وظایف اجتماعی پیامرسان آیگپ را با برگزاری جایزه سال استیکر ایفا کردیم.
پیامرسان لاین در سال 2016، 270 میلیون دلار درآمد از قِبل تولید و فروش استیکر داشت و در کنار بسیاری از پیامرسانهای اجتماعی شروع به فرهنگسازی و تغییر ذائقه کرد. همچنین اسنپچت در سه سال گذشته 100 میلیون دلار از حوزه استیکر درآمد داشته است؛ بنابراین استیکر میتواند در رونق کسب و کارهای دیجیتال نقش مهمی داشته باشد.
سال گذشته به لحاظ کیفی آثار خوبی را دریافت کردیم. استیکر متحرک طی یک سال اخیر در پیامرسان آیگپ فعال شده است و طی ماههای آینده نیز از استیکرموشنهایمان با قابلیت پخش صدا رونمایی خواهیم کرد.
با وجود درخواست و مکاتبه با عزیزان حاضر در شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات، وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما و... هیچیک از این دوستان باوجود قول قبلی پای کار نیامدند و از ما حمایتی نکردند.
عظیمی:مقوله جایزه در برگزاری این قسم رویدادهای هنری بسیار مهم است. جوایز امسال این رویداد نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است اما لازم بود که تغییر کند. به نظرم کمیّت جوایز کم است و امسال حداقل باید 2 برابر میشد. البته آیگپ در این زمینه مقصر نیست و باید وزارت ارتباطات و سایر دستگاههای مرتبط به وظیفه خودشان عمل میکردند که نکردند.
جایزه سال استیکر میتواند فراملی باشد و ما به راحتی میتوانیم آن را بینالمللی کنیم؛ به شرط اینکه همه دستگاههای ذیربط به وظایف خودشان عمل کنند.
ما در رشته کاریکاتور در بدترین شرایط هم رتبه سوم دنیا را داریم. کاریکاتوریستهای ایرانی دستشان بسیار باز است و میتوانند هرچیزی را به تصویر بکشند؛ هیچ محدودیتی برای طراحی استیکر در این مسابقه وجود نداشته است و کاریکاتوریستهای ما دچار خودسانسوری نیستند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
چاپ کتاب پایان صهیونیسم و سقوط اسرائیل با همکاری ایران و مالزی
دفتر آیت الله مدرسی به جنایت علیه شیعیان پاراچنار واکنش نشان داد
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف میشود
تشرف برندگان پویشهای «فجر عاشقی» و «سفیر آیهها» به مشهد مقدس
نشست «نظم جهانی پس از نصرالله» برگزار می شود
مشاهدات عینی فعالان عرصه هیئت از لبنان روایت می شود
نشست «صلح، زبان فارسی و رسانه» برگزار میشود
نشست «فلسفه، دانشگاه و اجتماع» برگزار میشود
دبیرخانه ستاد طرح ملی حفظ قرآن کریم تعیین تکلیف می شود
۴۰ مربی جلسات قرآن دانشآموزی مدرک مربی گری دریافت کردند
سعیدی نژاد: مادران برای فرزندانشان از آینده، قصه بگویند
سعیدی نژاد: مادران داستانهای تصویرگر آینده برای فرزندانشان تعریف کنند
کتابی که از شاخصهای تعیین مزاج براساس مبانی طب ایرانی می گوید
جایزه سیاستگذاری، تقدیر از فعالیتهای حل مسئله در کشور است
همایش تجلیل از مداحان حماسیخوان و شعرای حماسیسرا برگزار شد
دجال کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
چرا باید از امامان (ع) پیروی و تبعیت کرد؟
برنامه سخنرانی شیخ حسین انصاریان در دهه دوم فاطمیه
دجال کیست؟
همایش ملی فلسفه فرهنگ برگزار میشود
کتاب «چکیده مقالات همایش ملی فرهنگ شهرت» منتشر شد
ترجمه استانبولی کتاب احکام و حقوق کودکان در اسلام رونمایی می شود
استقبال از نمایندگان اعزامی ایران به مسابقات قرآن کویت
تلاوت سوره مجادله توسط گروه مدیحهسرایی محمد رسولالله(ص)
بسیج نقش مهمی در اعتلای کشور دارد
امام جمعه دیر: حل مشکل گرانی ها در اولویت دولت باشد
حمایت ایران از مقاومت نشأت گرفته از تفکر بسیجی است
برنامه صلح آمیز هسته ای ایران با قدرت ادامه خواهد داشت
وتو پیشنویس آتشبس در غزه دفاع رسمی از نسل کشی است
مردم و مومنان نقش ویژه ای در مملکت داری پیامبر(ص) داشتند